Sziasztok!
Megint nem volt net…. Jó sokat kell visszaolvasnom, remélem sikerülni fog.
Ildi,
Jó kis ünneplős hétvége van mögötted!
Hát remélem is, hogy nem fogja megúnni a játszóasztalt. Tegnap voltak itt anyósomék, és odaadtam nekik a dobozt, hát, Ancsi totál ráizgult. Remélem egy hónap alatt elfelejti!
Oké, akkor megyünk Cinire, jövő héten. Vagy az 28-a? Akkor nem tudunk megint menni, mert ma is oltást kapott (Neis vac), meg jövő szerdán is kap (BCG, mert nem eredt meg neki…). Az oltás miatt ma egész nap nagyon nyűgi volt.
Örülök, hogy megnézted Ancsit és tetszett. Nagyon szeretünk kirándulni, olyan jó lenne, ha a gyerekeink is élveznék!
Gratula Rékának az önálló járáshoz! Remélem az én kicsim nem ezt szánja a szülinapomra (két hét múlva lesz), kicsit korai lenne. Bár már így is oda megy a lakásban, ameddig jut, míg el nem kapom. Olyan fura. Eleinte ott maradt ahová raktuk, aztán ugye forgolódott, majd mászott, de maradt a habtapin, most meg úgy lerongyol róla két másodperc alatt, hogy csak lesek. Ma a slozira is utánam csattogott. Nem tettem be a járókába, mert éppen valamiben elmerült, de ahogy észre vette, hogy nem vagyok ott, jött nagy vidáman utánam…
Keresztelő? Én intézem, várom a pap válaszát e-mailben… Tiszta cyber pap.
Benettke,
Remélem megkedvelted már a gondolatot, hogy kicsi fiad lesz! Nekem még nincs sztorim Neked, az az igazság, hogy én nem mertem kívánni baba-nemet, mert féltem, hogy nagyot fogok csalódni, ha nem jön be. Így aztán sikerült csak arra koncentrálnom, hogy mindegy mi lesz, csak egészséges legyen. Persze ehhez az is kellett, hogy nagyon nehezen jött össze Ancsi és a terhességem sem indult zökkenőmentesen.
Nóra,
Szia. Mi még nem találkoztunk, de sokat hallottam Rólad. Szépségesek a fiúcskáid!
Gyöngyi,
Szuperek a képek! Mindig úgy meglepődöm, hogy mennyire más „színű” a két lányod, de most, hogy látom Apát, már értem. Sára nagyon hasonlít rá! (és naggyon jól áll neki a csini papucsod!)
Jól vagyunk, csak ugye nem volt net… De végre rend van itthon, és a szép időben nagyokat sétáltunk is. Nem nagyon szeretem a nyúlós időt, ilyenkor mi csak kicsi körre megyünk sétálni, el a templonyig oszt vissza. De valamelyik nap csak kitoltam Ancsit a teraszra, annyira nem volt kedvem beöltözni.
Láttam a sóbarlang reklámját a dokinál! Rögtön eszembe jutottál ám!
Remélem Sára meggyógyul már, nagyon nehéz lehet, hogyha rosszul is alszik.
Nagyon jót nevettem Sára és a kiskád sztoriján! Olyan jó, hogy Veletek mindig történik valami!
Ibolya,
Ha Benettke nem kap kedvet a kisfiához Gergőtől, akkor szerintem senki sem segíthet rajta. Nagyon édes.
Anett,
Köszönjük a bókot! Sajnálom, hogy Tami is beteg lett, remélem már jól van és ma is találkoztatok Ibolyáékkal. Hová utaztatok volna?
Kata,
NAGY GRATULA A KÉT KISMANÓHOZ!!! Szép neveket választottatok!
Nagyon jó a Galyatetős kép, de szép nagy hó van! Ti is szerettek kirándulni???
Nekem jónak tűnik a kocsi, mindent tud, amit az enyém, amit szeretek.
Egy dolog hiányzik nekem a sajátunkból, hogy nem lehet megfordítani a tolóirányt, így aztán mindig kukucskálnom kell, hogy Ancsi elaludt-e már. Meg most a szeles időben is jó lett volna, ha tudom változtatni a menetirányt. Amíg kisebb volt, a hordozót tettem a kocsira, így mindig szemben volt. Szóval a kiszemeltben van ilyen funkció? Főleg eleinte, szerintem fontos, hogy lásd a babókat!
Kriszti,
Szerintem nagyon belevaló vagy, hogy ennyit vezetsz egyedül. Tök jó, hogy túltetted magad az oszlopon. Én nem tudok parkolni.
Na, elküldöm, mert már egy órája írom a hszt-t, meg kéne mennem hajatmosni…