Sziasztok!
Annyit írtatok, h. nem bírok visszaolvasni!
Kir!
Látom téged is elért a depi! Pizzát rá!
Lafi!
Sajnálom, h. nem hagy békén a migrén. Dokit nem kérdezted, h. nincs-e rá vmi hatásos és baba mellett is szedhető?
Szerintem annyira példásan tartottad eddig a diétát, h. le a kalappal előtted!
(Én az utolsó pár kilómat sajnos képtelen vagyok leadni, mert egyszerűen képtelen vagyok diétázni.
Most alkalmatlan vagyok bármire.
)
Kavics!
Takarítással csak óvatosan nehogy megcsússz a kádban!
Meg a vegyszerekkel is bánj óvatosan!
A fürdőszobánk nagyon hasonlít a tiétekre!
A konyhátok nem egy hosszú cső? Panel kívülről kavicsos?
Gina!
Nagyon jók a képek, még én is emlékszem milyen jó volt látni, ahogy ott kalimpált a kis praclijaival.
Nekem is gyanús, h. kisfiad lesz!
Lara!
Hogy vagytok?
Kád téma: Nekünk állványos volt. Nem zavart. A kiskádnak tényleg kellett volna egy szög a fürdőbe, de panel révén ez nem volt kivitelezhető. A fürdetést apa csinálta, mert nekem annyira kicsi a kezem, h. nem éreztem biztonságosnak benne a gyereket.
Gergő 4 hónapos kortól nagykádazik, eleinte apával együtt, majd apa kintről fogta, most már csak szórakoztatja.
Kiskádban volt maci alakú szivacs csúszásgátlónak, ma már inkább tapadós csúszásgátló tappancsokat vennék, mert a szivacsból nagyon nehéz volt kicsavarni a vizet. Kikában lehet kapni olyan kiskádat, aminek az alján gumi hullámok vannak, de maga a kád nagyon pici, nem jó túl sokáig.
Ha áttértek nagykádra mindenképpen kell csúszásgátló az aljába, különben életveszélyes!
Ja és az egykaros csaptelep(Grohe!) nyitókarját egy aktív 1 éves simán el tudja törni, úgyhogy ne hagyjátok, h. a gyerek rángassa!
Gergő lassan javul, már eszik, de még megy a hasa. Eléggé punnyadt, rettentően nyűgös, minden apróságon megy a cirkuszolás, de már nem bújós annyira, úgyhogy javul!
Az esti fektetés átment horrorba. Üvölt, mint a sakál, nem tudjuk mi a baja, nem akar aludni, de majd meghal az álmosságtól.
Kiköltöztünk a nappaliba a kanapéra, h. végre megint aludhassunk éjjel.
Sajnos én képtelen vagyok napközben aludni
, így egy kicsit olvasgattam, főztem és mosogattam, amíg aludt.
Apa felporszívózott, amikor hazajött, Gergő lelkesen rohangászott a porszívó és köztem. Odament, beletartotta a kezét a kifújt légáramlatba, aztán boldogan vigyorogva hozzám szaladt, egy pillanatra hozzám bújt, majd rohant vissza a porszívóhoz. Végre megint szaladgál!
Én agyhalott vagyok. Fáradtság + Front.