Sziasztok,
Nálunk nagy vendégvárás zajlott a hétvégén, péntektől vasárnapig. Kicsit zűrös-zajos,de jó volt. Hétfőn a nagytakarítás közben mindenhonnan legok meg babaház kellékek kerültek elő, mert a vendégek között volt két négyéves és egy 15 hónapos pakolós
. Nem semmik voltak a skacok, szombat este miután gyanús csend volt odafent a barátnőm megnézte őket és rajtakapta amint a lánya egy másik bnőm fián fekszik az ágyunkban, mindezt meztelenül!
Háááát, ezek a mai fiatalok.
Anikó,
Nagyon szépek a gyerkőcök és hogy hasonlít rád Ágoston!
Hajni,
Az utóbbi időben megint beállt a tejcsi, nem hiszem hogy éhes és 11kor még vissza is alszik egy kis ringatás után. Hétvégén csak háromkor kelt, tegnap már megint 11kor. Ez van, egyelőre ringatom aztán majd meglátjuk, meddig bírjuk.
Szegény Olivér, Daubneres pogival ingerled?! Ez nem fer (írjuk ezt így magyarul
)!
Egyébként én a cukrászdával szemben dolgoztam és sajnos sűrűn látogattuk az intézményt, főleg fagyiszezonban.
Tiko,
Balázs is sírva ébred általában.
Pedig olyan jó gügyögésre ébredni reggel, de ilyen még csak kétszer fordult elő.
Én már rég nem mérem, hogy mennyit eszik a gyerkőc, mert általában keveseltem a mennyiséget és adtam hozzá lefelt tejcsit, aztán 1xcsak abbahgytam a méregetést és valahogy nem is hiányzott a pótlás. Annyi történt, hogy nem négy hanem három óránként van szopi azóta. 1 hónaposan 6x, most meg 8x eszik a Drága.
Ja, és az esti tejcsi az állítólag táplálóbb és kevesebbtől is jól laknak!
Pézsé,
Én még mindig csak drukkolni tudok, hogy rendeződjön a kajatéma, sajnos tanácsot nem tudok adni.
Wish,
Jobbulást! Sőt remélem már meg is gyógyultál!
Zsuzsi,
Igen, fisherprice a pihenőnk.
Zsu,
Nálunk is hasonló a helyzet altatás terén. Ha én úgy látom, hogy fáradt, de mégsem alszik akkor kiveszem, beültetem a pihiszékbe és olyan tevékenységbe kezdek, amit szeret bambulni (pl. vasalás) aztán mikor már sokat ásítozik megint megpróbáljuk az alvást. A másik megoldás a séta vagy az autó, ott tuti elalszik.
Katyerina,
Nagyon ügyesek a lányaid!
Orsi,
Milyen kocsid lesz?
Kata,
Megkaptam a pénzet! Köszi! Sajnos nem jött össze ma sem a posta, mert egy óriási dugóban csücsültünk és nem értünk haza időben. Viszont a holnap az tuti!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!