Új privát üzeneted érkezett!

Krisztinka!!!!!
Nagyon szép a görbéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Kriszti! Jobban vagy? Egész héten otthon leszel?
Tényleg csak 8 napod van hátra??? Akkor nagyon drukkolok én is!!! :wink:
Vendég

Kösz csajok mindent.
Ma le megyek a varosba es veszek a Dm-be ovu tesztet. Olyat is hallottam hogy szet lehet vagni es akkor 10 lesz belole. :wink:

Krisztinka: te hány éves vagy, és mióta probálkoztok. Látom már van egy babucid. Nála menyit próbálkoztatok?

Kriszti:Hát neked már jó nagy gyerekeid vannak, nem lehet babuciknak nevezni. Jó kis tapasztalt anyuka vagy. Be mertek még vállalni ilyen kórban gyereket? Ne értsél férre, ezt csak azért kérdem hogy nincsenek komplikációk ilyenkor? :oops:

Én itthon dolgozom, forditok. Ti mit dolgoztok? :?
Vendég

Zita!
Nem félek,hogy komplikációk lesznek!
Nagyon sokan szülnek 40 éves kor körül!!!!!
Hát igen van tapasztalatom a gyerekekkel kapcsolatban!!!!
Én eü-s dolgozó vagyok gondozó és ápoló!!!!

Krisztinka!
Itthon vagyok még a héten!!!!
Köszi a drukkot!!!!
Köszi jobban vagyok!!!!
Vendég

Pintyus! Én 28 éves vagyok és Manóm a gyógyszerabbahagyás után 6 hónappal félig meddig védekezős akcióban készült, nem tudatosan, nem figyelgettem semmit, nem mértem és nem is gondoltam, hogy baba van a hosszú ciklusaim miatt és csak az 50. ciklusnapon teszteltem, akkor egy erős pozitívat.
Most már 14 hónapja dolgozunk a kistesón de semmi, apával minden oké, lehet nálam van a bibi. Ha nem jön össze januárig, akkor kell visszamennem a dokihoz és akkor gondolom agyon vizsgálgat!
Vendég

Sziasztok :D :!:
Én is új vagyok itt, de a kölközésben annyira nem :lol: .Nekem az első babám aki fiú 2002.03.08-án , lánykám 2005.03.23.-án látta meg a napvilágot és most egy pocaklakó már hetedik hete albérlő a pocakomban :P aki 2008.06.14-én fog napvilágot látni.
Én 28 éves Erdőkertesi anyuka vagyok aki nembír és sose bírt megülni a seggén .Nálunk mindegyik picur tervezett volt de a 3.-ra 2sokat " vár4tunk 1,5 hónapot a többiek elsőre jöttek.Hál istennek szerencsések vagyunk aminek ngyon örülünk s leírhatatlan az örömünk. Nagyon elszomorító, hogy sokan mások küzködnek hisz egészségileg minden rendben velük :( szerencséseknek érezzük magunkat s mindenkinek hasonlókat kívánok tiszta szívből :P .Szívesen leveleznék veletek Én is .
Mindenkinek minden jót, sziasztok!
tappancs28

Heló tappancs!

Gratulálok a babához!!!!!
Nagyon ügyesek voltatok!!!!
Mi a 3-ik-ra gyúrunk már 1 éve!!!
Vendég

Helloka, újra itt.

Vettem Ovu tesztet, majd meglátjuk mi lesz belőle. :P

Kriszti: Tiszta szívből drukkolok neked, remélem minél hamarabb be köszönt a gólya. :)

Ha már ilyen tapasztalt anyucikkal van dolgunk akkor ha oda kerül a sor, tuti kérdezősködni fogok mindenféléről.

Én vagyok itt a legfiatalabb??!!! :cry: :cry:

Látom tappancska is 22 voltál mikor szülted az első manódat, ugye nem volt túl korai???

Ténleg nagyon szerencsés, látszi hogy a Jó Istenke mellett van. Ilyen szép korban már 2 gyerkőccel, és a harmadikkal a pociban. Csodálatos. Minden jót kívánok neked ezentúl is.

Szoval, hogy álltok csajok??? Ki hanyadik hétben van, kinek mikor van pé?? Ki mikor tesztel??? Kicsit feledékeny vagyok, bocsi. De most már tuti tudni fogom. :roll: :oops:
Vendég

Zita!

KÖSZI ARANYOS VAGY!!!!!
Hőmérőzöl?????
Szerintem kb.11-13 nap körül elkezdheted az ovu tesztet!!!
Figyeld az ovu fájdalmat és a váladékot ami pé-környékén már jelentkezik!!!!
Ha azt tapasztalod ha olyan van mint a tojásfehérje szerű akkor van pé!!!
De a szexet 2-3 naponként ajánlom!!!!
De ezt te is tudod!!!!
Szex után maradj fekve ha birod reggelig ne mosakodj le!!!!
Tudod??!!! "Ne fürgyé le" :lol:
De 1 óra is elég!!!!
Kérdezz!!!!!
Vendég

JÓ ÉJT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!
Vendég

Kriszti

Sajnos nem hőmérözöm mert nem tudom hogy kell, menyi a jó hő mikor mit jelent. Digitális hőmérőnk van, az jó?? És azt hallottam hogy nem a hónaly alá kell tenni.

Akkor 5 nap mulva már tesztelhetek. JUJJJ már alig várom.
Ha hiszed ha nem, én sose figyeltem arra hogy mikor van olyan folyásom. Tudom hogy minden hóban tapasztaltam de hogy mikor fogalmam sincsen, és arra sem emlékszem hogy fájt volna valamim. De mostmár mindenrezdülésre figyelni fogok.

És mikor elkezdek folyni akkor aznap már össze is jöhet a babó? Vagy csak masnap kell a hancur.
Ezt csak ezért kérdem hogy nehogy kihagyam a peteérést véletlenul.

gyurni founk rendesen parommal, már ma elkezdjuk a bemelegitest. Az sose arthat. :oops:

Kosz a tanacsot. Megprobalok nem mosakodni utanna. En mindig le zuhiztam utanna mert viszkettem, de most ki fogom birni az tuti.

Még egyszer nagyon kösz. sokat segitettel.
Vendég

Zita!
Mérni hüvelyben és reggeli felkelés előtt kell,mindig ugyan abban az időben!!!!!

Itt vezethetsz hőgörbét!!!!
www.ciklus.hu

Itt is egy jó link neked nézzél be ide is!!!!!

www.babatervezok.otthona.net

Jó éjt!!!!

Reggel folytathatjuk!!!!!

JÓ ÉJT!!!
Szex 2 naponként!!!!
Igy biztos lessz eredmény!!!
Vendég

A cikluson regisztrálni kell!!!!
A másik helyen bármit megtudsz nézni regisztrálás nélkül is!!!
Fent látható mit hol tudsz megnézni!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok rám, most nincs kedvem írni senkinek, csak bejelentkezem doki után.
Sajna nem látott semmit. Lehet, hogy méhen kívüli.Én erre látok nagyobb esélyt, mint arra,hogy még túl korán mentem. Mindenesetre pénteken megyek vérvételre.
Hát mit mondjak, eléggé elkeseredtem.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ne keseredj el!!!!
Lehet túl korán mentél!!!!
Vendég

Zsu! tuti biztos, hogy korán mentél! Méhnyálkahártyavastagságot nem mondott? Abból esetleg lehet következtetni!

Pintyus! Hőmérőzésről itt: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
a Hasznos holmik menüben van a Hőmérőzés alapszabályai!!!!
Vendég

kösz csajok mindent, holnap el is kezdem a hőmérőzést.

Még egy hülye kérdés: a ciklus. hu-n hogy kell vezetni a hőmérőzést. hogy kell a diagrammba irni. Ezt nem tudom.

Zsu, sajnálom hogy nem látott a doki semmit. Ne keseredj el, amig nem jött meg addig semmi nem biztos.

Holnap nem hiszem hogy leszek csak este mert megyunk pestre.
Vendég

köszönöm szépen lányok a névnapi köszöntéseket nagyon jól esett :lol: :lol: zsu: ne keseredj el ott van a babó cscak még nagyon picuri ilyenkor még a doki sem látja :lol: t.kriszti: már neked sem sok van a nemvárt mensiig :lol: én a 25. napon vagyok nagyon szorítsatok lányok :roll:
erzsebet0312

krisztinka te is a vége felé jársz már érzel valamit?
erzsebet0312

JÓ REGGELT!

Erzsi!
Mennek a drukkok neked is!!!!!!!!!!!!!!

Zita!
A cikluson!
A naptár oldalon a mai napra rákattintol,kijön egy lila szinű kis ablak,a legalsó szövegre a nap részletei-re rákattintol azután kijön neked,hogy megadás/módositáshoz kattintson ide!!!
Itt betudod irni a napi dolgokat hőmérést váladékot van e ovufájdalmat stb. ezután mented!!!
Ezt minden nap kell vezetni!
Ha még mindig nem tiszta irj!!!!!!
Vendég

köszi kriszti! :lol: úgy látom fej fej mellett haladunk te érzel valamit?
erzsebet0312

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a bíztatást!
Én már nem tudom mi van.Pénteken minden kiderül.
Ma megint barnázok, bár ez a tegnapi vizsgálat miatt is lehet.
Most már azt sem bánnám,ha megjönne. Sőt, most örülnék is neki. Nem akarok méhen kívülit. Ez a lehető legrosszabb, ami történhet.

Krisztinka,a méhnyálkahártyavastagságot mérte. 10mm, tehát olyan, mint mielőtt leválik, a méhem normális, semmi változás rajta.
CSak ugye ott vannak a pozitív tesztek...........
Ezt a két napot már kibírom. Igaz éjszaka alig aludtam valamit olyan ideges vagyok.

Lassan indulok dolgozni.
Szép napot mindenkinek!
És drukkolok a ciklus végén járóknak!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
10mm,az nem valami biztató!!!!
Hát ez érdekes!
De azért nem feladni!!!
Nagyon szoritok,hogy ott legyen az a baba!!!!
KITARTÁS!!!!
Vendég

JAJJ ZSU: úgy sajnálom de a pozitív tesztek nem véletlenek :roll:
erzsebet0312

Zsu:Azért én még bizom abban,hogy korán mentél orvoshoz.
Ha nem túl rossz nektek,akkor teszek fel egy kis hazai képet. Kép Jó végre a saját ágyamban aludni.....

Kép Egy igazi sexi csaj?????????

Kép Fürdés utáni elégedettség....

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Már én vártam a képeket!!!!!!!!!!
Nagyon szép RÉKA!!!!!
Szépen fejlődik!!!!!
Puszi neketek!!!!!
Vendég

ancsa: nagyon szép Réka baba! és nyugodt baba? sokat fel van éjszaka?
erzsebet0312

Jó reggelt csajok!! :P

Kösz a segitséget a ciklus. megcsináltam, mértem is. 36.6. Ez most mit jelent? Mikor van peteérés? ha csökken vagy nő a hő?? szerintem ha nő, de meddig kell ahhoz nőljön??

Zsu, ne légy elkeseredve, ha most nem sikerül akkor következő hó-ba biztos meg lesz. Csak bízni kell.

Nagyon szép kisbaba Réka, gratulálok hozzá és nagyon sok boldogságot kivánok. :P

Réka egyből összejött???

erzsébet, kriszti szoritok hogy ne jöjjön meg!!

Olyan édes volt ma reggel a párom. Picit rá mordultam valamiért.... És azt mondta hogy ne morogjál te sperma rabló. Legalább addig mig meg nem kapod amit akarsz. :P :oops: Olyan ari volt. Ő eddig nagyon félt ettől az egésztől, hogy nem lesz jó apa, hogy mekkora felelöséggel jár stb. És azt hittem hogy még sokáig így lesz. Pedig mindjart 30 lesz. És láss csodát, megszokta a gondolatot.

Szép napot mindenkinek, mennem kell Pestre. Aztán termeljetek jó sokat, legyen mit olvassak este. És nem elszomorodni!!!!! :wink:
Vendég

pintyus: köszi szépen nagyon remélem hogy nem jön meg fújjj fujjj piri ne is lássalak többé :lol: :lol:
erzsebet0312

[quote="bvigh"]S írta:bvighziasztok!

Ne haragudjatok rám, most nincs kedvem írni senkinek, csak bejelentkezem doki után.
Sajna nem látott semmit. Lehet, hogy méhen kívüli.Én erre látok nagyobb esélyt, mint arra,hogy még túl korán mentem. Mindenesetre pénteken megyek vérvételre.
Hát mit mondjak, eléggé elkeseredtem.

HÉKÁS!!! Nehogy elkeseredj!!!
Ez teljesen normális .. ennyire hamar még NEM LÁTNI SEMMIT!!!!
Max. annyit lehet tapintással érzékelni, hogy megnagyobbodott a méhed!
Én 8 hetesen voltam először dokinál pont ezért .. mert addig úgysem mond, meg lát semmit ..
A vizsgálat utáni másnapi barnázás is teljesen normális .. én is barnáztam picit az első 2 vizsgálat után.. mégiscsak megpiszkálnak odabent :? :roll:
Szóval tessék megnyugodni .... ott van az a Babóca, pozitívak a tesztek, ne aggódj!!!
A méhen kívüli terhesség az első UH-kor, amikor már látszódnia kell a Picinek, ki tud derülni ..
De annak vannak azért egyéb tünetei is .. elég tipikus, és felismerhető a fájdalom. De nálad ilyesmi nincs, így kérlek, ne drámázz, próbálj meg lazulni, és várd, hogy teljenek a napok!
Vitaminokat, folsavat szedsz? Ha nem, kezd el .. mert 99% ott van a Pici, és már szüksége van rá ;) :)

Kép
szösszenet

[quote="ancsa03"]H írta:ancsa03a nem túl rossz nektek,akkor teszek fel egy kis hazai képet.

Jajjj - nagyon édes - gyönyörű!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Csodás babátok van :)
Én nagyon izgulok, hogy ma megmondják nekem a Picim nemét :)

Kép
szösszenet

Zsu: ne keseredj el, én még magamban csodálkoztam is, hogy ennyire hamar mész el dokihoz, nehogy csalódnod kelljen, amiért még nem lát semmit....úgyhogy a csalódásod hessegesd el, mert a teszted pozitív volt!! És semmiképp ne izgulj - todm, könnyű mondani, de NEM TESZ JÓT A BABÁNAK ! Ugyanakkor ő nem fog elmenni, azért mert rossz sejtésed van!! Vigyázz magatokra!

Ancsa: nagyon édes a baba, oan picike még!! De hatalmas nagy áldás, hogy makk egészégesen született és ráadásul érett tüdővel...Mikorra is vártátok eredetileg?

Kriszti: A 40 év nem durva, az én mamám 42 évesen szülte a tesómat, sógorom anyja is 42 volt, mikor a 2.-at szülte, és a barátnőmet is 41 évesen szülte a Mamája! Szóval, ha a doki mindent rendben lát, akkor ok!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

igen zsu: ne aggódj mert biztos ott van csak még nagyon kicsi
erzsebet0312

Klarka!
Az én anyum is 42 évesen szülte a legkisebb tesóm!!!!
Most a másik topikba 40 éves anyukának első próbálkozós hónapban sikerült!!!
Nos én úgy gondolom,hogy nekünk már valami akadály van mert 1 évet betöltöttük nov 1-én!!!
De ez van ezt kell elfogadni!!!!
Vendég

Lehet, hogy ezt nem mindenki gondolja így, de szerintem nem feltétlenül egészségügyi probléma lehet az oka...lehet, hogy odafennt arra várnak, hogy eljöjjön a te hónapod, amikor az a baba fogan, akire leginkább szüksége van a világnak...és én ezt nem önigazoló ideológiának szánom, hanem így hiszem..Nagyon drukkolok!!

Kép
klarka

Klarka!

Nagyon szeretném ha igy lenne,bár igazad lenne!!!!
Sőtt lehet neked van igazad!!!!!
De ezt az 1 évet nem kivánom senkinek!!!!!
Nagyon sajnálom azokat is akik nem 1 évet várnak hanem több éveket!!!
Kislibus puszil mindenkit!!!!
Jól van,csak már nagyon lelkis,hogy a baba nem jön össze,próbálja kerülni a babaprojektes dolgokat!!!
Pont ő irta,hogy 13 évi várakozás után sikerült egy csajnak!!!
Szóval ez nem kis dolog aki több évet vár,hogy jöjjön a baba!!!
Ezt pedig lelkileg azt tudja átérezni aki benne van!!!!!
Köszönöm azért,hogy megnyugtatsz,reménykedem!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Újra itt :lol:

Norprolac25/50-eset szedett valaki már? Tudtok mondani róla valamit?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

SZIA ZSUZSKA!

Nem ismerem ezt a gyógyszert!
Vendég

Szia Kriszti!

Köszi szépen :roll:
Hátha valaki.........

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Nor ... %3Dlang_hu

Zsuzska!
Itt utánna nézhetsz!!!
Ennyit találtam!!!!
Vendég

Sziasztok van itt valaki?
tappancs28

Sziasztok van itt valaki?
tappancs28

Én,vagyok,de már megyek fürödni és feküdni!!!
De hátha jön még valaki!!!!
Reggel leszek!!!!!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

zsu: van egy jó hírem az egyik topikban olavastam hogy egy lánynak is pozitív lett a teszt az orvos mégsem látott semmit és még mindig pozitív jövőhéten kell mennie újra olyan pici hogy még a doki sem látja fel a fejjel :lol: :lol:
erzsebet0312

kriszti: tünet???? van?
erzsebet0312

Zsu: hogy vagy? :roll: :?:

Kép
klarka

JÓ REGGELT!!!!

Erzsébet!
A szokásos mensi előtti tünet!!
Neked?
Vendég

te nekem sem semmi extra cici feszülés stb hát kiderül mi lesz :shock:
erzsebet0312

úgy vennék tesztet de nem veszek mert akkor tuti pofára esés :roll:
erzsebet0312

Erzsi!
Attól még,hogy megveszed miért esnél pofára??!!!
Egyébként jó ha van otthon!!!!
A másik meg t.tünet ilyen korán még nincs!!!!
De nem is foglalkozok már tünetekkel!!!!
Megtévesztőek!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?