Sziasztok!
Köszi szépen, hogy ennyit foglalkoztatok a kutyaügyemmel! Végleg nemet mondtam, mert engem is hasonló dolgok aggasztanak, mint amiket soroltatok. Kicsit tartok a kiszámíthatatlanságtól, bár egyelőre nem utal erre semmi. Viszont nem tudhatom, hogy egy pici baba mit hoz ki a kutyából, és ezért nem kockáztatok. Igazából az ingatott meg egy kicsit, hogy ez a jószág kb. úgy viselkedett, mint egy macska. Szelíd, mint a birka, kedves, lefekszik, dögönyözteti magát, kifejezetten túl nyugisnak, majdnemhogy bambának tűnik
Aztán lehet, hogy ha begorombul, símán átrepül a kerítés felett, nem tudom. Kennelbe én tényleg nem szeretném zárni, meg igazából a terasz lezárása sem az én világom, mert ha már kutya, akkor legyünk annyira jóban, hogy megbízható viszonyt ápoljunk. A páromat imádják a kutyák, én is kijövök velük, nem mondom, de őrá tapadnak az állatok és a kisgyerekek. Viszont hiába foglalkozik ő vele sokat (a férfiakat jobban elfogadják vezérnek), ha én vagyok itthon egész nap. No, mindegy, azóta ketten is jelentkeztek érte, mindenki kertes házba vinné. Azért maradt egyébként gazdátlanul, mert elválnak a tulajdonosai, és egyiknek sem kell. Hát elég szarul hangzik, de ez van. El akarták engedni szabadjára, de az egyik kompos srác megsajnálta és keres neki gazdit. Addig befogadta, de neki is van 3 kutyája, nála nem nagyon maradhat.
Hanzi, a macskától én is tartok egy kicsit, mert elég rigolyás
Tutira meg fog sértődni, akkor is bevágta a durcát, amikor a párom feltűnt a színen, de pár hét múlva látta, hogy ez az ember maradni fog, és akkor kibékült vele
Most meg már ül a kerítésnél és várja haza, valahonnét tudja, melyik komppal érkezik...
Különben voltunk délután dokibácsinál, minden teljesen ok, és ettől olyan jó kedvem lett
Egyetlen apróság, hogy még mindig harántban fekszik, bár azért még van ideje forgolódni. Nektek mikor fordult "rendes" irányba a babátok?
Manó, a szüléskor azért az a megoldás nem volt teljesen megnyugtató, hogy a te orvosod kimaradt fontos döntésekből, nem? Én jobb szeretném, ha majd ő határozna, meg ő is csinálna mindent. A mocorgással kapcsolatban: az tényleg aggasztó lehetett, hogy alig érezted Emmát. Nekem reggel és este is erőteljes szökdécselés van, és kora délután is amikor leülök pihizni. Ha ezekből egy is kimarad, akkor már odavagyok
És napközben, ezen a menetrenden kívül is rúgkapál néha Vízipók.
Kriszta! Majd biztos megmondja doki bácsi, hogyan intézzük a dolgokat, ha eljön az ideje, csak én már annyit gondolkodom ezeken is, hogy nálatok is kíváncsiskodom
El sem tudom képzelni az egészet, pedig azért közeledik szépen!
szirom
27+2