Sziasztok!
Máté Isten hozott! Várjuk a további fejleményeket!
hááát, a türelmem nekem is el-elfogy. Én azzal fenyegettem meg, hogy kinyitom az ablakot, leszedem a szúnyoghálót, aztán kint alszik. Mit ne mondjak, nem hatotta meg.
játék:
puzzle olcsón: színes újságból kivágni a hírdetéseket, és szétdarabolni, majd összerakni.
mesekönyv, és ceruzák, majd megmondani melyik képen milyen színek vannak. Jó színfelismerő, és egyben a színeket is lehet tanulni.
eldugdosós játék, hideg, meleg, langyos....
gesztenyét, ha még találtok, akkor abból lehet figurákat,
meg amit most tanultam, gyűjtötök falevelet, és a recés végét befestitek vízfestékkel, majd rányomjátok egy papírra. nagyon szép lesz!
Aztán csütrötökön lesz kézműves foglalkozás az oviba, ilyen libabál szerűség, hátha ott is leszenk jó ötletek! én is azért megyek, szeretem a ilyen müty-müty dolgokat. Meg foglalkoztatókönyv. Gréti nagyon szereti, már-már én unom többször. Kösd össze, rajzolj a vonalak mentén, sorfelismerés, alakzatfelsismerés, nagyon jó az ovitanoda, újságosnál kapható, csak nincs sok része, sajnos. nem is drága, és sok oldalas, egész estés, aztán lehet színezni, ami eltart egy darabig.
Na, remélem tudtam segíteni. ár m is kártyáztunk, hasonló mint a piros papucs, csak francia kártyával, tovább tart, nem kell mindig kavarni.
Fanna!
Mennyi az oltás?