Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Don
köszi aranyos vagy!Nagyon cukik a gyerekek :)

Dóra:
Anris csudaszép és nagyon aranyos az ismerkedős kép :wink: Éjszaka milyen volt?1szobában alszotok mind?Vagy Kati külön?

Hajni:
Nem semmi!Mit csinált éjszaka?Csak nem leesett az ágyról?

Adri:
Az én anyukám is mindig kapott,kap a szülinapunkra virágot :D

Lili:
Fájások?
kazi

1kérdés:Mikortól ehet a baba,gyerek gombát????
kazi

Birolili!!!!Nagyon boldog szülést Neked!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

SZiasztok!

Itt vagyunk, bőrgyógyásznál voltunk. Zsófi kezét mutattam meg, szegénykémnek már az újjbegyén hámlik a bőr, csupa piros neki. Éjjel is felkelt, úgy viszketett neki. :( KApott cseppeket, és kenőcsöt rá. Kb. 3hét mire elmúlik.

Kazi, görcsök? Hát, érzem a derekam, az alhasam, olyan, mintha megszeretne jönni, de csak ennyi. Jó lenne, ha meglenne a baba, igen. Én is szeretném. Éjszaka sem sokat aludtam.

GAdevi? Nekem születésnapom? Aranyos vagy, de nekem jan. 31-én van. :wink: Inkább Botikának kívántál születésnapot, nem? :wink: :lol: Jó lenne......
birolili

Kazi, én nem tudom, h. mikortól ehet gombát. Sztem Zsófi 1,5-2 évesen kapott először.
birolili

Lili:
Én is születésnapot láttam először,de boldog szülést kívánt Évi! :D
kazi

Sziasztok!

Kazi,Adri
emeltes ágyról esett le,pisilnie kellett ,félálomban volt,megcsúszott és eltört a csuklója.Szép kis gipsze lesz 3 hétig.Szegényke!

Lili
ez már haladás ha görcsölsz,lesz ittmár valami.
Zsófikának gyors gyógyulást pici kezének. :( Szegénykém.

Don
na ,voltál szürésen? :wink:

Thymi
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

:oops: :roll: :oops: Ó, én olvastam félre...... bocsánat. Köszi Kazi! :oops: :oops: Köszönöm jókívánságod Gadevi! Remélem boldog lesz. :D És fájdalommentes. :D :lol: :wink:
birolili

Hajni, gyors gyógyulást Ricsinek! Szegény. :( Bár a fiúk gipsszel is mindent ugyanúgy csinálnak. Az ismerősöm kisfia kópéskodott gipszben is rendesen. :D

Köszi, reméljük gyorsan fog gyógyulni Zsófi keze.... hogy mitől lehet?
birolili

Hajni
Köszi jól vagyunk! Most éppen Ágiéknál :D
Szegény kicsi Ricsi! Sok gyógypuszi neki! Csak nem megirigyelt téged? :wink:

Dóra
Nagyon szép baba Andris!

Lili
Nemsoká te is babázhatsz.

Csajok
Épp azt beszéltük Ágival h dec 6.-án megyünk a főtérre Mikulásozni. Sztem sokan jöttök be. Mi lenne ha előtte v utána találkoznánk?

Kép
Kép
Kép
thymi

Mi is mehetünk mikulásozni? :) :lol: :wink:
birolili

Lili!
mindig görcsbeugrik a gyomrom, amikor látom, hogy Te írtál utoljára, mindig azt hiszem, hogy itt az idő :oops:

Thimy!
Jó ötlet a tali, mikor lesz ez pontosan, hány órakkor?
Én benne vagyok!
Felénk is elnézhetnél már!!! :wink:

Kép
adrienn021

Adri, ne rémüldözz, csak most még kihasználom, h. tudok írni Nektek! :)
birolili

Lili!
nincs még pészmékerem,de lehet,hogy lassan be kell szereznem :lol: :wink:

Kép
adrienn021

Dora- Hatalmas gratuláció ehhez a gyönyörű kisfiúhoz!!! Csodaszép!!! :D Hogy telt az első éjszakátok otthon?

Hajni-Gyönyörű tortát készítettél Mirának! De látom csodálják is a kislányok a szép "ruhácskáját"! Jobbulást Ricsinek!

Adri- Kinek a nevét cseréltem össze? :? Most észre sem vettem! :oops: Bocs! Dokihoz legközelebb vasárnap megyek 4d-re ismét. Egy hete voltam, akkor rendben tatlált mindent.

Botika! Gyere ki! :lol:

Kazi-Láttam Mirit az oviban! Jól érezte magát, elmesélte mit kapott szülinapra, és küldtem Neked puszit! Átadta? :D

Don-Édes kis lurkók! :)

Kép
estelle26

Estelle!
Thyminek írtad Annát,neki Gyopija van, Lilinek meg Andrist neki meg Botija lesz! De na aggódj, én is egy csomó ideig kevertem. Így már könnyebb, hogy taliztam pár csajszival! :wink:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Én is keverek még mindent, így összegzek.

Ricsikének a gipszes kacsója forrjon össze gyorsan, Zsófiaka keze is minél gyorsabban gyógyuljon meg.

Lili: gyors, fájdalommentes szülést kívánok teljes szívemből!

thymi: a mikulás dolog jó ötlet én is megyek a csajokkal és ott találkozhatunk! :!:

Kép
Kép
kisévi

Dóra: örülök, hogy otthon vagytok! Nagyon szép Andris, tényleg olyan az arca mintha nem is újszülött lenne hanem vagy 1 hónapos. gyönyörűséges! :lol: :lol:

Lili: drukkolok neked, sztem holnap fog megszületni, úgy érzem! :wink: :lol: :lol:
Persze hogy gyertek Mikulásozni, tavaly is együtt voltunk, emléxel?? :wink: :lol:
Meg persze mindenki jöjjön és hozzuk össze a manókat is egy közös játszira! :wink: :lol: :lol:

hajny: Dejo neked hogy megint Barnikáztál, csak kár h ilyen alkalomból!! :cry: :cry: Ricsikének gyógyulást kívánok, szegényke!! :roll:

don: nagyon szépek gyerekek!!! :lol: :lol:

Na egyelőre ennyi, Jana mellett mostanában alig lehet vmit csinálni...

KépKép
erszényes

Mindenkinek köszönjük, h. gondoltok Ránk, jólesik. :) Remélem holnap Adri írhatja, h. megszületett Botika. :)
birolili

Lili: még akartam írni, hogy sztem nem is nagy a pocakod annyira, én sokkal nagyobbra számítottam... :wink: :lol: :lol:

Felteszem ide Thymiét is, most csináltam róla... :wink: :lol: Kép Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Olvasgatok én is és izgulok Lili miatt.
Olyan soká leszek még hasonló helyzetben, pedig már most nehezen bírom magamat. Ill. a derékfájás az, ami nagyon megkeseríti az életemet. És ez még ha romlik... :( :(

Nagyon édesek a babák, kisfiúk, kislányok. Engem senki nem untat képekkel, imádom ha valaki tesz fel. Majd még én is teszek.
Dec. 6-án hány órától van Mikulás napi ünnepség, és pontosan hol?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Kecskeméten dec. 1.2-án családfelállítást tart János Péter és Korcsmáros Magda. Akit érdekel, jelentkezzen nálam itt, vagy a 0620/ 2533266-os telefonszámon! A módszerről bővebb információ:

www.hellingerintezet.hu

Fórum róla pedig itt:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=92 ... hsz1192409

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Felteszek egy képet, amelyen lehet érzékelni Levi babám méreteit. A mellette levő kisfiú narancssárga pólóban 4 éves, a kisfiú mellett a kishúga van, aki Levinél fél évvel idősebb. Levi itt 1,5 éves.

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, ez nem semmi!

Thymi, szép a pocakod! Az enyém tényleg nem olyan nagy, én örülök ennek, bár a közepe nehéz volt, de most sokkal jobb.
birolili

Azta Judit! Tényleg szép nagy! :D 1,5 év alatt szép nagyra nőtt! Csak kosárlabdás lesz ebből a fiúból... :lol: De oly szép!!!

Adri-Picit bogozzuk már ki a szálakat! :oops: Thimy kislánya nem Gyopár Anna? A vonalzón így olvastam... :? Csak Gyopinak becézik, nem? Majdcsak beállok...

Thimy-Édes poci! :D 27 hét, ugye?

Kép
estelle26

Sziasztok!

Dóri, csak ismételni tudom a többieket. Gyönyörű a kisfiad!!

Thymi, szép meretes pocak :D

Adri, ha látsz legközelebb, vagy a gyerekeimet megismered, szólíts meg nyugodtan. Én tuti biztos nem ismerlek meg benneteket. :oops:

Estelle, Thymi lányának Gyopár a keresztneve :wink:

Judit, elég lehet emelgetni "kicsi" fiadat. :shock: :D

Roz, hogy vagytok?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Hát igen! Már készülök arra, hogy normál boltokban nem biztos, hogy kapunk rá majd 47-48-es cipőt!!! :D :D :D

Lili!
Úgy érted, hogy a terhesség közepe nehezebb volt, mint most??
Perpillanat én eléggé szenvedek. Nyomja a hólyagomat, és sokszor belenyílall a hasamba a fájdalom. És néha nem múlik el a pisilési inger.
Most valahogy úgy rémlik, Levivel könnyebb volt a terhesség. De lehet hogy csak az idő szépítette meg??

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, igen, így van. Nekem a közepe hol könnyebb, hol nehezebb volt, de inkább nehezebb..... a keresztcsontom akkor fájt a legtöbbet. Most már nem, Így a végén. Egyébként sztem is nehezebb a 2.terhesség így gyerek mellett.
Meg ez olyan gyorsan eltelt. :( itt a vége. Én szeretek kismama lenni. Olyan jó, h. mozog. :)
birolili

Estelle,
segítek bogozni, Thymi kislányának a Gyopár Anna a keresztneve. Mind a kettő. Van hozzá egy vezetéknév is, de az nincs a vonalzón :lol:

Lili,
menj már szülni, én is mindig azt hiszem, mint Adri, hogy már elindultál. Ki bírja ezt idegekkel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili!
Nekem is fáj a csípőm. Néha csak csoszogok. Aztán kicsit bemozgatom és jobb. (a keresztcsont az hol is van?) Meg annak idején tényleg nem volt annyi dolgom, pihenhettem, nem cipekedtem. Most minden nap ha van kedvem ha nincs min. 2 órát levegőzni kell Döncivel.
Ma meg a bilizéssel, meg a WC-re üléssel küzdöttünk. Üvölt ha ráültetem. 2-3 havonta próbálkozok, semmi eredménnyel.
Nekem nehezen telik a terhesség, úgy érzem egész életemben terhes voltam eddig :(
És még rengeteg idő van hátra!
Neked szurkolok, minél könnyebb legyen a szülés. A legjobb az, amikor találkozol a babával.. :) Egy pillanat alatt megszületett bennem az imádat Levi iránt, ami azóta is csak erősödik. Sokszor csak nézem, hogy milyen gyönyörű!! Gondolom más is így van vele. :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit:
Tényleg szép nagy fiad van.Én is mindig nézegetem a lányokat:milyen szépek,okosak,aranyosak(néha rosszak :lol: )ez szerintem természetes :wink:

Thimi:
Te is szépen kerekedsz :)

Lili:
Mostmár én is azt mondom :induljatok :D :wink:

Esztelle:
Majd bele rázódsz,sokan vagyunk,nem könnyű-nekem szerencsém volt,mert ahogy elkezdtem ide írni volt egy teázós tali,ahol volt szerencsém ottlenni :D
kazi

Sziasztok!

Kazi
ja,el is felejtettem írni,a torta tényleg tetszett?Naon szívesen máskor is.

Ricsi szerintem egy-kettöre rendbe jön,3 hét gipszben.Nem lesz semmi.

De jó lenne együtt Mikulásozni.Azt hiszem pont dolgozom délután.Ez van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Menjünk már? Én sem bírom idegekkel.... :lol: Tényleg nagyon rossz ez a várakozás. Szeretném, ha jönne vmi jó kis fájás. :)

Judit, nehogy erőltesd a bilizést, ha üvölt!!!!!! Csak rosszabb lesz! Komolyan! MEgérnek rá a gyerekek!
A keresztcsont alul van, a nunidnál. Nekem a terhesség közepén annyira fájt ez a csontom, hogy éjszaka megfordulni is nagyon fájt. Most ez szerencsére már elmúlt.
Én is szerelmes leszek a fiamba? :wink: :roll:
birolili

LÁNYOK!

Mit szólnátok egy teázáshoz csütkön?Mondjuk 5 órakor a Vágó utcai teázóban.Tom,elég késön szólok,de hátha Lili még tudna csatlakozni.Nos?Volna kedvem egy kis dumcsihoz megint. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ma olvastam, de írni már nem tudtam:(

Hajni: én tuti nem teázok:( soka dolog

Judit! Tyű, mekkora eza Te Fiad: ha nem írod, hoyg 4 éves a mellette ülő akkor azt hiszem, 2 éves...Nagy láb, nagy naci, kösd fel nem lesz semmi rucikat venni Neki.Bili: sztem hagyd...bár én egyszer rászóültam erélyesebben (még nyáron amikor csupaszkodott...májusban), hogy bele a pisit a bilibe, mert ha össze vissza pisil, csak elcsúszik és beüti a fejét..onnantól majdnem mindig szól( és állva pisili a wc-be:kis pasi)

Lili!majd éjjel elfolyika magzatvíz. aztán még franciaáygat is cserélhettek :lol:

Roz! Mizujs???

a többit elfelejtettem.....már nem olvasom megint át a napot(nagyon sok)

Nálunk annyi a helyzet, hogy tegnap nagyonnagyon megszidtam Bebét (és sajnos roszkor volt rosszcsont, tiszta PMS ben voltam), még kapott is (utálom ezért magam , este annyit sírtam milyen rossza anya vagyok)..Ezerszer mondtam nem mehet motorral pocsolyába..na találkoztunk véletlen a kisbarátnővel..mint aki se hall se lát, bizonyos Dömötör:minden pocsit megtalált..tiszta víz lett és még az út közepén próbált mototrozni. nagyon bedurrant a fejem:( Most is bánt, de hátha megtanult megint valamit (ja és 2 napig nincs motorozás)Rossz vagyok, de őszintén??Soxor elbizonytalanodok, nagyon szigorú vagyok???

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Lili!
Akkor nekem nem ott fáj! Nekem a combcsont és a csípőcsont találkozása fáj. :(
Én úgy érzem szerelmes vagyok a fiamba. Szerintem mások is éreznek így.
Férjem barátja, meg azt mondta, hogy a fiát is imádta, de a lányába egyenesen szerelmes :D :D :D

Persze aztán ők lesznek belénk szerelmesek (pszichológia). Féltékenyek lesznek a velük egynemű szülőkre, szerelmesek a velük ellenkező nemű szülőbe. Aztán persze megtalálják a saját szerepüket. Ez tényleg így van :D :D :D

Olyan nehéz elképzelni, hogy megérnek a bilizésre... Eddig mindig ordított. Amúgy már két bilit is vettünk de mindegyik kicsi. :(
Azt hittem szobatiszta lesz az Öcsi érkezésér már. :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Hajny
Nekem sajna nem jó :cry: apa délutános a héten, busszal meg elég gázos lenne! Talán, ha anyu vigyáz Levire el tudnék menni egy kicsit!

Lili!
Tönkreteszel itt minket idegileg?

Pille!
Az a baj, hogy Téged nem látlak itt, így nem ismerem fel az arcod :roll: :oops:
A gyerekekről hátha! :D

Estelle!
:oops: Tudod én megszoktam, hogy csak Gyopinak hívják, én is úgy hívom.Bocsi!!!!!

Kép
adrienn021

Mostmár értem! Bocs Thymi! :oops: Eddig nem ismertem ezt a keresztnevet. Az én fiamnak sem lesz egy mindennapos neve! Mégegyszer bocs... :?

Judit-Ne erőltesd a bilit! Én nem tapasztalatból írom, hanem tanultuk is, meg Vekerdy előadásán is hallottam. Vekerdy szerint ráér 3 éves koráig, nem verseny. Nehogy rosszabb legyen. Bár Neked egyszerűbb lenne biztos...

linácska-Aranyos vagy! Kösz a magyarázatot, így már vili! :D

Jó éjt lányok! Lili Ti meg menjetek! :D És siessetek haza!!!

Kép
estelle26

NEM MEGYÜNK MÉG, ÉS SZTEM MA ESTE SEM LESZ SEMMI. NUKU FÁJDALOM. :(

Judit, ezt a pszichológiai fejtegetést én is ismerem. :) Ez tényleg így van. Sztem Éva is ismeri. :D :wink:
A bilizést meg hagyd sztem.....mi azért is nem kezdtük el, mert a tesó jelenléte, meg az, hoyg ő pelusozva van, megzavarja, meg hát féltékeny lesz, és ő is kérni fogja a pelust megint..... A védőnő is mondta, hogy felesleges, mert visszaeshet. Na meg nem is voltam olyan idegállappotban nyáron. :oops:
Szval szerintem abszolút hagyd a fiadra a bilizést. :wink: Nálunk Kinder tojás jár minden bilibe pisilésért. Tegnap és ma közel fél órát ült a bilin. :lol: Olyan édes. Napközben is szól már, ha éppen kakil a pelusba. Majd eljön az idő..... Hajni, nálatok hogy volt? Anna saját maga vette le a pelust, ugye? És 1hét alatt szobatiszta lett. Egyébként csomó könyv van erről is, sztem érdemes utánaolvasni. Én mindig azt teszem, bármi új van előttünk......
birolili

Bilizés:
pont most beszéltünk erről a védőnővel. Egy a fontos, ne erőltessük. Lili minden reggel ráül, aztán vagy sikerül, vagy nem. De szól, ha bekakilt, és reggelre száraz pelussal ébred, szóval lassan szerintem érik rá. A kis barátnője, akivel egy napon születtek már vagy két hónapja szobatiszta, viszont annyira a lelkére vette, hogy néha nem ér oda a bilihez, hogy végül kórházba került, mert 4 napig nem kakilt, végül pontosan egy hét után tudták kiimátkozni belőle a kórházban a kakit. Azóta is Guttalax cseppeken él, hogy megszokja, hogy nem fáj kakilni.
Lili mindent tud a bili és a bugyi összefüggéséről..., de ha választani kell, ő a pelust kéri, és közli, hogy szereti a pelust. Egyenlőre ez az ő döntése, majd alakul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Új vagyok még itt, első babámat várom. Nemrégen kerültem dr. Horti Tamáshoz, a véleményeteket szeretném róla kérni!
Aki ismeri, vagy van vele kapcsolatban tapasztalata, vagy esetleg szült is nála, szívesen venném ha pár szóban véleményezné.

Köszönöm a segítséget!

Szaszi
szaszi77

lili-kitartás,meglesz hamarosan.Atticy is szeretett bennt ülni.Egy héttel ült többet. :wink: :lol:

Thymi-gyönyörű a pocak.Jó nagy öcskös lesz,úgy érzem. :wink:

Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok,

itt vagyok, megvagyok. Fél 11 óta olvastam és jegyzeteltem. holnap, ha du. alszik Gergő jövök és írok. De. megyek Bérczi Ildihez uh-ra.

geli08

Geli:mit olvastál???? Suli?

Bilivel kapcsolatban, nálunk a kaki megy inkább pelusba, a pisi állva (vagy írtam), azzal nincs gond, és éjjel száraz a pelus, de még semmi pénzért nem venném le

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok :)

előszőr is üdv a sok új tagunknak :)

Dóra
Győnyörű pici Andris és nagyon édes Katica ahogy megcsodálja :) Az éjszakákról gondolom irsz ha lesz egy kis időd :)

Lili
Tudod bent úgysem marad :wink: Kitartás hamarossan eljön a Te napod is :)

Lina
Nálunk is ezek voltak az össze gyerköcnél az előjelek a száraz pelus meg hogy szoltak ha már volt valmi a gytóban :) biztos hamarossan szobatiszta lesz Lili is :)

geli
hu de izgi úúúgy szerettem uh.-ra járni :)

thymi
győnyű a pocakod :)

judit
hihetetlen méretei vannak a "kis" fiadnak :) csodaszép és nagykopé lehet :) Bezzeg az Én nikim lassan 6 évessen a 15,5 kg .-val :? csonti -nak hívom :)

bepa
Ne érezd magad rossz anyának ez miatt mindannyian tudjuk hogy nem ez a jó megoldás ha rácsapunk a gyerköcre de ez van mi sem vagyunk végtelen türelnűek ... Mi már lassan ezért nem járunk sétálni vagy gyalog bárhova is mert egyszerűen nem lehet velük birni ... mindegyik rohangál az Ákos ha behisztizik más irányba indul el sőt az sem zavarja ha éppen autó jön, kimegy simán elé mert Ő pukkad... ez lehet pl . olyan komoly probléma hogy nem hallottam meg elsőre hogy szolt mindegy ha másodjára meghallotam és már válszoltam is rá az már "későn volt " .. Én is sokat örlöm magam mostanában nagyon ideges vagyok bánt sok dolog megint, itt van Nikinek most ezt ez fejfájás orvérzés.., Adri 3 ba törte már másodjára 3 hónap alatt a szemüvegét , nincs munkán, Tibor elköltözik, nem mennek a kg megint ... kicsit befásultam és akkor még jönnek a minden a napok hogy sétálunk vagy biciklizünk az izsáki uti oviig utánna megyünk az Ákosé a bölibe ... nem lehet győzni persze hoyg kibukik az ember .. ne hidd rossz anyának magad ..nem ettől vagy az szereted imádod mindnet megteszel értünk fegyelmet neki is kell tanulni ... nálunk most a szobádba mész gondolokodni az uj felállás és bevált még Ákosnál is felkapcsolom a villanyt és amig le nem higgadt vagy nem gondolta át dolgot pl hogy nem filctollal kellene kiszúrnia másik szemét vagy nem harapjuk meg egymást vagy csak nem sikitva toporzékolva üvöltve ruhaszaggatva kérünk egy pohár vizet ...

folyt . köv csak vendégem jött...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Megjött a Gólya LILIÉKHEZ!!!
Megszületett Botika!!!
3800 gramm és 52 cm! reggel 8 óra körül, majd pontosít Lili!!!!

Ne haragudjatok lányok, de teljesen bezsongtam a telefontól és sokmindent elfelejtettem. De mindenkit puszil! Jól vannak, Boti épp cicizést követelt, így csak pár szót beszéltünk.
Könnyebb volt, mint Zsófival.

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Csak gyorsan, mig alszik a kicsi.

Lili, mi ujsag? Botond csak megvarja a napjat? Nagyon drukkolok nektek! Tudom milyen nehez a varakozas. :roll:

Judit, Kati mar ket eves elmult, de meg semmi hajlandosagot nem mutat a bilizes irant. Nem eroltetem, eljon az ideje. Szep nagyfiad van! :D

Roz, hogy van Niki?

Thymi, szepen kerekedik a pocid! Van mar nevetek vagy csak en maradtam le (megint) ? :roll:

Ejszakaink: elso ejjel csak ket orat voltunk fent, ma harmat. Egyebkent nem siros, csak cicizes utan nem alszik be. Par perc mulva nyekereg. Ha kezben van es ringatom nezelodik. Aztan megint cici, nem alszik, nezelodik, leteszem, ot perc es nyekereg. Ez ment most harom oran keresztul. Viszont negytol fel tizig egyszer szopizott, egyebkent aludtunk. :)
Katival sosem kellett ejszakazni, ez uj helyzet, remelem gyorsan megoldodik.
Sajnos Katikam mindket ejjel felsirt, hogy anya. Persze hozza is atmentem a masik szobaba (apjaval alszik miota korhazban voltam), szerencsere gyorsan meg lehetett nyugtatni.

Ne haragudjatok, hogy nem irok mindenkinek, de most gazdalkodj okosan az idovel c. jatekot jatszom. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Micsoda hir!!! Ez nem semmi! Es meg tegnap irja, hogy nem jon Boti! :lol:

Draga Lili, sok szeretettel gratulalok nektek Boti babahoz! Jo egeszseget, sok tejcsit kivanok! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Lili, ez aztán a nagy meglepi! :D Minden szépet és jót nektek, az immár két gyermekes családnak! :D

Roz, nem is tudom mit írjak. Erőt és kitartást kívánok neked. Ledöbbentem Tiboron. :shock:

Geli, hogy érzed magad?

Dettus, még nem is gratuláltam nektek kistesóhoz. (Hú, egyre inkább vágyom a harmadik gyerkőcre. )

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lili,

Szívből gratulálunk! Sok boldogságot kívánunk nektek!

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?