Új privát üzeneted érkezett!

Gomba-család!

Szívből gratulálok a kis Benedekhez :D :D :D

Bibarkám

Rajtam is kitört az édesség-láz :D

Lanett

Olyan szép ez a kislány,a havas kép apával meg csúcs!!! :D

Bibike

Hol vannaki a fülbevalós képek?????

T.kriszti

örülök a jó híreknek :D :D :D

Mamm

hajrá péntekre :wink:

Numa,Benszi

Nem semmik vagytok!!!!!! :shock: :D :D :D

Estrella

Nagyon szép az UH kép!!!!! :D

Csajok

Vki segítsen hol találok rá Kriszti miért lépett ki....nincs nagyon időm keresgélni,bár próbáltam.....

Képzeljétek ma este hazajön az uram és végre nem egyedül (vagyis nem is annyira egyedül :wink: )töltöm a napjaimat,hanem lesz segítségem. :D Meg is ünneplem,holnap átlépek a szoliba,olyan vagyok,mint egy sápadtarcú indián.... :shock: :lol: :lol: :lol:
Puszi mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Jaj,az én kis falatkám holnap lesz 3 hetes :oops: :oops: Micsoda nagylány! :oops: :oops: :P

Kép
lukrécia

Benszi irta nekem ma:
"-Nött Dóra megint :wink: :wink: BPD:82mm,BalázsBPD:93mm :wink: ha nem indul be magától,akkor jövö hét eleje császár.Zárt méhszáj.szétrúgnak a kölkök :oops: :oops: "

Toldikriszti
na látod minden okés,gratula a kis 10 heteshez :P :P vonalzóban sajna én nem tudok segiteni,nekem is más csinálta :oops: :oops: :oops:

bibar

Ezt most kaptam mailben:

B Rh pozitív vércsoportú jótevők segítségére vár egy 29. hétre született, kritikus állapotú kisfiú!!!!

Tel.: 06/30-376-0152
chesti

Sziasztok,

Köszönöm szépen a tegnapi bejelentkezésem óta érkezett névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D:D:D

Gomba család,
Nagyon-nagyon gratulálok Benedek megérkezéséhez! Nagyon helyes kiskrapek! :D:D:D:D Jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok! :wink:
Kép

Elan,
Na, hogy ment a mai vizsgálat? Kibírtad éhgyomorral?

Judit,
Végre megnéztem a pps-t is, és a farmerrucisat is… mennyire édesek! :D:D:D Nagyon kis csajszisak már a szoknyában! :D És Lilkó a Miki-ruciban… :lol: :lol: Látom, Ő annyira nem rajongott érte :wink:

Bibike,
Várjuk a fülcsis képet! :wink:

Numa drága,
Banyek, betöltött 39. hét ikrekkel :shock: Kitartás, nemsokára kezedben tarthatod őket! :D:D

Réka,
Hű, gondolom, hogy megijedtél. Lehet, hogy már ezek jóslófájások voltak? :roll: Botonddal beszélj, hogy még várjon az esküvőig mindenképp. :wink:

Lanett,
Aloe: hát nem tudom, nem vagyok jó ilyenekben. Tudod, meg kell venni, rendszeresen kell inni… nem vagyok ebben jó :oops:
Jó lenne nagyon, ha tudnál jönni a talira!!!!
Jaj, nagyon jó a kép Rékusról! :D:D:D Csodahelyes kiscsajszi! :wink:

Bibarci,
Kitartás édesség-ügyben… :oops: Én is tök éhes vagyok, férjecskémmel kitaláltuk, hogy leállunk a vacsiról, és csak gyümit, joghurtot eszünk már csak este… Helyette viszont reggelizünk, talán az jobb, mégsem este zabáljuk tele magunkat. Hát, majd kiderül… :roll: :oops:
Köszi a Benszi híreket! Nagyon ügyesen tartja bent Őket, és növöget Dóra is, ez nagyon jóóóó! Millió puszi neki! És persze neked is! :wink:

Mamm,
Te mikor ünnepelsz névnapot? :wink:
Millió drukk a pénteki vizsgádra! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

TKriszta,
Hurrá!! Nagyon örülök, hogy nincs semmi baj! :D:D:D A vonalzódnál az a lényeg, hogy a sorból az [img]-vel kezdődő és ezzel is befejeződő részt kell csak bemásolnod az aláírásodhoz.
Felvehetlek Téged is a táblába? :wink:

Lukikám,
Olyan boldog vagy…átjön a soraidon! :D:D Képet kérünk Falatkáról még-még-még! :D:D:D

Chesti,
Hű… remélem, kap vért a kisfiú :shock: :cry:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi

írtam privit

Lanett

Írtam privit

Kép
lukrécia

Lanett,
Most olvasom, félreérthető voltam. A rendszerességben nem vagyok jó :wink: És persze a kitartásban :lol: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

És egy friss táblácska! :wink:

Agnese, Szuszi,
Boldog hófordulót a krapekoknak! :D:D

Lanett,
Boldog félévességet Réka babának, így utólagosan is :oops:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Megköszönöm, ha engem is felveszel a táblába.
toldikrisztina

Lippa,
Hű de felpörögtek az események! Hatalmas drukk a pénteki transzferhez! :wink:

Juci,
Tündériek a csajok a farmerruciban! :lol: Meg kell őket zabálni! Örülök, hogy a szemükkel minden okés!

Gina,
Na mi volt a mai uh-n?

Estrella,
Aranyos Dóra baba! :wink:

Elan,
Túlélted a vérvizsgálatot éhgyomorra?

Gomba,
Hatalmas gratula Benedek megérkezéséhez! Sok boldogságot nektek!
Kép

Lanett,
Réka baba de édes, a havas kép nagyon tetszik! :D

Réka,
Remélem Botond bírja még bent egy darabig!

Mamm,
Szorítok neked a pénteki vizsgához!
Kép

Toldikrisztina,
Jaj de jó! Gratula! Küldtem pü-t a vonalzóval kapcsolatban!

Ma fájt picit a hasam, meg délelőtt megint volt egy pici barna, de mostanra elmúlt. :shock: :oops: :roll: Remélem semmi gond a picurokkal! Ja, és sikerült bejelentkeznem védőnőhöz péntekre, hát kíváncsi leszek! :oops:
Mindenkinek jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gomba
Gratulálok!Nagyon édes a kislegény. Sok boldogságot kívánok!:D

Zsókuci
Köszi :D

Kép

Kép
agnese

Köszi csajok a sok-sok Dóra dicséretet! Aranyosak vagytok! :)
Vendég

Bibar:
Ja, ment pü neked ma.
Vendég

Sziasztok, köszi az érdeklődést, igen, simán kibírtam :) Nagyon gyorsan végeztem, szinte alig voltak előttem. A következő ilyennél remélem már nem fog fenyegetni a rókavész :) Ma elkezdtünk neveket válogatni, nem lesz egyszerű, de nagyon jól szórakozunk közben. Micsoda nevek vannak!!! Gurulunk néha a nevetéstől :)

Kép
elan

Nagyon köszönjük a jókívánságokat (szóban "leírom" majd a család többi tagjának is a sok szép színes üzenetet) :)

A profi képekre (sőt, videó is lesz majd "live" a szülőszobából) még várni kell, de azért egyet csak csatolok, hogy ne legyen ennyire üres ez a levél. Bár ezen is látszik, mennyire aranyos Benedek, nem? Jól áll neki a kor... hogy már 1 napos a képen:)

Üdv,
Gomba férje Kép
gombahölgy

Estrella
válaszoltam és köszi :lol: :lol: :lol:

Gomba
természetesen ezen is aranyos az "öreg" Benedek :P :P

Zsókuci
a joghurt meg gyümi nagyon jó estére,kitartás :wink: :wink: én holnap megyek vásárolni és veszek egy csomó Norbi rudit,nekem ez bejött édesség helyett,de most semmi nincs itthon és már kutyául szenvedek :cry: :cry:

bibar

A nevem alatt található vonalozó nem tudom, hogy sikerült, mert ez nem az enyém. Ma újra megpróbálom, nem vagyok egy számítógép zseni az már biztos.
toldikrisztina

Mindenkinek szép napot!

Gomba
Gratulálok és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!

Estrella
Nagyon édes ez a kép,milyen nagy baba már!

Lanett
Nagyon cukik a képek :D

Lukrécia
Na milyen volt a szoli :D és az első éjszaka hármasban?(vagy nem is az első volt?)
Kriszti nem nagyon indokolta miért távozik tőlünk,de már régóta erre készült.

Bibar
Köszi a Benszis híreket,nagy ölelés neki és sok puszi!
Az édességről meg csak annyit,hogy bariném is így járt mint te,megigértem neki hogy a kórházba viszek sütiket.Mikor felhívtam,hogy mit vigyek akkor már nem kellett neki semmi,elmúlt az édesség utáni sóvárgás mert már nem volt tiltott gyümölcs :D
Azért le akalappal eélötted,hogy ott a szekrényben és megtudod állni,hogy nem eszel belőle!!!Én nem bírnám ki az biztos!!
gabicsibe

Kép

jucicuki

Tegnap du voltunk doktor néninél, mert Dorka háton fekve köhög és megijedtem, nehogy baj legyen :oops:
Kaptunk orrcseppet és napi egy ampulla kalciumot kell szednie három részletben, szóval nincs nagy baj, még időben mentem :lol:

Egyedül toltam el őket babakocsival :shock: ügyik voltunk.

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Beugrottam gratulálni!! Ezúton is Gombácskának és pici családjának (bár már leveleztünk a párjával).

Lukimama, Bibarci biztos átadta, azért itt is tolmácsolom gratulációmat a csodás lányzóhoz!!

Zúzmo, micsoda hírek!!! :D

Jucikám, rendszeresen nézem a honlapotokat. A lányok napról-napra szebbek.

Zsókuci, kissé megkésve, de nagyon boldog születés- és névnapot kívánok!!!

Mindenkinek ezer puszi!!!! Vigyázzatok magatokra!!!
süni76

Juci
Nagyon cukik a csajok!Ügyi vagy,pedig hogy féltél hogy nem boldogulsz majd egyedül!Szupi anyuci vagy :D
gabicsibe

Juci,
milyen nagyok már a lányok! :D Ha nekem is tuti a leányzó, neki is lesz ilyen farmerrucija! :D

Rebe
,
remélem jó fej védőnőt fogsz ki! Majd mesélj, jó? :wink:

Elan,
mire jutottatok név ügyben??

Luki néni,
mikor kapunk új képet Falatkáról? :wink: Majd ha lesz egy kis időd, kérlek írj nekem a II-es nőiről "szülő nő" szemmel, jó? Így a 3. trimi elején már kezd érdekelni minden infó. Nővérek, szobák, mit kell bevinni, mit nem... ilyesmik érdekelnének... Előre is nagyon hálás köszönet! :)

Bibar,
néha rám is rámtör az édesség ehetnék... :? Éjjel például egy hatalmas tábla Milkáról álmodtam... :oops: Vettem én is Norbis rudit kárpótlásul, de ez sajna meg sem közelíti az igazi Pöttyöst...
Tényleg, láttad már élőben a kis menyedet? :D

Estrella,

jössz a talira? Olyan szívesen megismernélek! :wink:

Zsókuci,
nekem holnap lesz! Remélem apa elvisz valahová vacsizni, jól esne egy kis kimozdulás, mert már rosszul vagyok a tankönyvektől... :oops:

Csajok, akik jöttök a talira,
szeretitek a keksz szalámit? Arra gondoltam azt csinálnék, jó? :wink: :D

Kép

Kép
mamm

Rebe!
Köszi az érdeklődést,minden rendben van,mindkettő 30mm-es,olyan jó volt látni őket kapálóztak a kezzükkel lábukkal,már tökre baba formájuk van!Sajna fotót nem kaptunk! :cry: Valahogy most nem volt képbe a tanár úr,kétszer is kértem pedig!Legközelebb már utoljára állok sorba a BMC-nél,az lesz a 12.hét!Amúgy a görcseimre csak annyit mondott szedjek magne B6-ot!Én 2hét múlva elmegyek 4D-s UH-ra is tudom hogy korai még,de nagyon szeretném már tudni végre hogy hol vannak pontosan a miómáim,szeretném hogy sima szülés legyen és nem császár!Hát röviden ennyi! :roll: :roll: :roll:
És veled mizu?Mikor mész?Babák méretei?A hogyléted? :lol: :lol: :lol:

Zsókuci!
Én is szeretnék már táblás lenni!Csak írd meg mi kell!Bár sose tudom megnézni,csak ha így felteszed!Köszi! :oops: :oops: :oops:

Kép
gina25

Sziasztok!

Megjöttem az UHU-ról!!! 8 hetes 3 naposnak felelek meg a doki szerint, Valaki túl nagyra nőtt odabent.. :D Amúgy ma vagyok 8+0. És már 2 egész centiméter.. :D Még ötvenet nő és kijöhet. És így dobogott a szívecskéje, hogy takatakataka, de ezt is olyan gyorsan.. Akkora élmény volt. :D

Benedek gyönyörűűű, és milyen szép neve van..
:D

Juci megnyitottam a közös képeket is, műxik. :wink: Amúgy olyan hihetetlen, hogy mennyire kikerekedtek a lányok! Nagyon szépségesek. Nem akarod lecserélni a kezdő képüket valamelyik kis husifalat fotójukra? Nekem az a Mikulásos kép nagyon bejön.. :lol:

Gina, nagyon gratula a babókhoz!!! 30 mm-esek, nagyon szépek lehetnek. :D Drukkolok, hogy a mióma felszívódjon.

Bibar, megkérdeztem én is, és azt a választ kaptam, hogy a migrénre a quarelit ajánlja, a lázra az algopyrint, ugyanaz a kettő hatóanyaga teljesen, csak a quarelinben van egy kevés koffein. Megnéztem és tényleg ugyanaz. :wink: Benszit üdvözlöm, nagyon drukkolok!! :wink:

Rebe, Te mikor mész megint UH-ra? Ez a barnás dolog nagyon rossz lehet, nekem most kéne "nem"mensiznem, és nem olyan fehér, mint megszoktam és engem ez is paráztat, pedig nem is barna, szóval nagyon átérzem a helyzeted. Drukkolok. Én eszem Magne B6-ot is, szerintem segít.

Lippa, nagyon drukkolok!!!! :D

Gabi, Te mikor mész legközelebb UHU-ra?

Mamm, drukk a vizsgádhoz, hát irigyellek, hogy tudsz tanulni, én könyvet nem vettem a kezembe, mióta kiderült a pocaklakó.. Pedig neki kéne állnom nagyon nekem is. :shock:

Estrella, gratula a puncishoz!! :D
torolve_20130114141731

Sziasztok,

Gombáék,
Nagyon aranyos a kis Benedek!

Mamm,
Majd mesélek, remélem jó fej lesz! :wink: Ja azt már én is mondani akartam, hogy le a kalappal előtted, hogy tudsz tanulni, nekem nem menne, nem tudnék egyáltalán odafigyelni.

Gina,
Örülök, hogy minden ok a picurokkal! Gondolom, hogy idegesítenek ezek a francos miómák, én is elmennék a helyedben!
Én a jövő kedden megyek, az lesz a 10. hét. Utoljára a 7. hét 6. napján voltam, akkor 15 és 13mm-esek voltak. A jövő heti uh után mi is bejelentkezünk az Istenhegyire genetikai vizsgálatra, mivel a párom eredménye nem volt valami fényes. Egy komoly uh és vérvétel lesz. Amúgy jól vagyok, csak néha van émelygés. Neked vannak rosszulléteid?

Kata,
Hatalmas gratula, milyen szép nagy! A BMC-ben voltál?
Nekem is olyan, mint ahogy te írod, nem annyira fehér, hanem olyan világosbarnás. De nekem régóta ilyen, szóval azt hiszem hozzá kéne szoknom, de hát nem egyszerű. Jobban örülnék neki, ha teljesen eltűnne. Nekem azt mondta a doki magnéziumot csak akkor szedjek, ha fáj a hasam, vagy görcsölget, mert egyébként nagyon felpuhítja a méhet. Azt nem mondta, hogy a barnázásra jó lenne. A hasam meg nem igazán fáj, csak nagyon ritkán.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibar kitartás,nemsokára annyi csokit ehetsz,amennyit csak akarsz(bár igaza van Gabinak,akkor már lehet,hogy nem is fogod kívánni) :wink: .

Mamm köszi,aranyos Vagy.Én meg drukkolok nagyon a pénteki vizsgádhoz!Keksz szalámi nyami-nyami,már eddig is nagyon fájt a szívem,hogy nem lehetünk ott a talin,most meg aztán pláne :( .

Luki millió puszi a 3 hetes nagylányodnak!Képeket kérünk szépen!

Rebe köszi a drukkokat Neked is.Biztos nincs semmi baj,mindenesetre pihizzél sokat.Drukkolok,hogy jó védőnénit fogj ki
(bár ha a gyerekorvosod jó,akkor mindegy,hogy milyen ).

Gomba apu tündéri az "öreg" Benedek :D .Mikor mehettek haza?
Gombának milió puszi!

Juci nagyon jó a kép.Örülök,hogy nincs komoly baj és időben elmentetek az orvoshoz.Ügyi Vagy :wink: !

Süni örülök,hogy jelentkeztél :D !Gyere sűrűbben!

Gina gratulálok,szépen fejlődnek Manócskák!

Kata azta már milyen nagy Babek :o ,gratulálok.Takatak-án és a "még 50 centi is kijöhet"-en jót nevettem :lol: .
Köszi a drukkot Neked is!

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Bibar:
Holnap délelőtt beszélek az Árkáddal, majd üzenek pü-ben. :)
Mamm:
Megyek aznap Pestre, de egy céges összejövetel lesz és 2-kor indulunk csak fel. Én is szívesen találkoznék veletek, de talán majd máskor. Mindenkinek jó szórakozást!
Vendég

Sziasztok,

TKriszta,
Szívesen felveszlek a táblicskuba. Látod a táblában, hogy milyen adatokra lenne szükségem, kérlek, majd írd meg. (Jöhet priviben is, ha gondolod)

Rebe,
Örülök, hogy múlik a barnázás. Azért amennyit tudsz, pihizzél! Biztos nem lesz semmi gond a picúrokkal, de azért szorítok: +++++++++++++++++++++++++++++ :D

Agnese,
Puszi Neked! :D

Elan,
Sikerült a nevekből azért választani, vagy szűkíteni a listát? :wink:

Gombáék,
Benedek nagyon kis husiiii :D Köszönjük, hogy megosztod velünk! :D Gomba jól van? Puszi nektek!

Bibarci,
Vettünk rozspelyhet, meg müzlit is… fő az egészség :oops: De máris jobban érzem magam, hogy estére nem szendvicset és csokit :oops: tolok az arcomba :lol: Bár azért nem mondom, hogy nem korog a gyomrom :wink:

Judit,
Tüneményes ez a kép is :D:D Szerencse, hogy időben mentetek a dokihoz, ügyes voltál a babakocsival. Látod, megy ez :wink:

Sünci,
Köszönöm a köszöntést, drága vagy! :D

Mamm,
Én még nem ettem olyat, de biztos fini lesz :D

Gina,
Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok is! :D:D:D Ha feljebb görgetsz, láthatod, hogy milyen adatok kellenek. Ígérem, mostantól akkor így teszem fel, úgyis többen szóltak, hogy így jobban szeretik :wink:

Kata,
HURRÁÁÁÁ! :D:D:D:D Nagyon örülök ennek a jó hírnek!

Millió puszi mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Estrella
köszi drága vagy :P :P

Zsókuci
nagyon helyes,hajrá egészséges vacsi,meglesz az eredmény meglátod :wink: :wink:

Mamm
hááát igen a norbi nem pöttyös,de ha más nincs jó az is :cry: még nem láttam a kis menyemet :cry: :cry:

Gabicsibe
hidd el te is megtudnád állni ha a babád egészségéről lenne szó :oops: :oops: ha csak rólam lenne szó tuti bezabálnék,de a babónak ártanék vele :oops: :oops:

bibar

Jucicuki, rutinos dupla-anyuka lettél :) Le a kalappal!

Süni, örülök, hogy visszatértél! Gondoltam Rád és bíztam benne, hogy hamarosan megint látunk.

Mamm, Zsókuci: leszűkítettük a listát 10 fiú, és 15 lánynévre. Innentől lesz nehéz :)

Gabicsibe, Rebe, Gina, Vikkata ti már választottatok nevet?

Kép
elan

Lippa,
Köszi!!!

Zsókuci,
Köszi drága! Az túlzás, hogy múlik a barnázás, az tény, hogy nem annyira barna és sok, de azért folyamatában van, ezért is idegesít.
A rozspehely, és müzli tényleg jó. Én a lombik előtt diétáztam kicsit, sikerült is 8 kg-ot fogynom, és nem koplaltam. Sok müzlit, kefírt, joghurtot, csirkehusit, zöldséget, és salátát ettem. Krumplit, tésztát, zsíros dolgokat, fehér kenyeret pedig egyáltalán nem. De hát nekem is volt miből lemmenie. :oops: És még így is túlsúllyal kezdtem a terhességet, de nem érdekel, csak a picurok legyenek egészségesek.

Elan,
Hát beszélgettünk már nevekről, van is egy-két kedvenc már most. :oops:
De még nem néztünk utána könyvben. Még várunk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elnézést, hogy ezzel zaklatlak Benneteket, de nagy bajban vagyok. :oops: Nem tud valaki az elfekvő készleteiből egy Ridisc (kék) dvd-t eladni, küldeni stb nekem? 8* dvd-r, 4,7 GB. Nagyon fontos lenne, sajnos már nem lehet kapni. Lécccccccccccciiiiiii
Vendég

Lexi hát mi TDK-zunk, nem tudok segíteni, de megkérdezhetem miért pont ez a fajta kell neked? :)

Rebe de ügyi vagy a fogyóban. :) Nekem is kéne, de olyan "gyenge" vagyok hozzá. :oops:
Hajrá-hajrá név választás. :)

Bibar ami késik nem múlik. :) Hamarosan láthatod a kis menyedet. :) Meddig van '"zárlat" Lukiéknál?
Kívánós vagy? :) Nagyon ügyin betartod a diétádat. :)
Boldog névnapot a kisfiadnak így megkésve is. :wink: :oops: :lol:

Luki mami kérünk kééépeeet a kis pindúrodról!! :lol:
Hogy vagytok?

Estrella, és nem tudtok kicsit hamarabb indulni, és a végére benézni hozzánk a talira? :wink:

Vikkata, de jó hírek, és "milyen nagy" baba már. :)

Zsókuci drága fejet hajtottál a "tömeg" előtt? :) Jobb így látni milyen sokan is vagyunk már. :)

Lippa nagyon el vagy havazva? Szombat? Csajok már biliznek? :) Azzzokkk a husi lábak... :lol: :lol: gyönyörűek. :lol:

Na megyek reggeliztetni, ja igen Niki elkezdte a hintát mondogatni, de annyira zabálnivaló, mert a végét nyomja meg hhhhiiinnnnTA, és baromira tetszik neki. :)

chesti

Lányok!

Nem vette fel valaki a Sejtjeink első részét a RTL Klubbon, ez a hosszú változat, az 5 részes sorozat, ma éjjel lesz a 2. része!

2007. november 22. csütörtök 01.45
torolve_20130114141731

Zsókuci

Megküldtem pü-ben az adatokat a táblázathoz.
toldikrisztina

Zsókuci!
Gina33 , Cegléd, 1.lombik,neveket még nem tudom,10+1,2008 júni.17,
Szent János.Remélem minden megvan!Köszi!

Rebe!
Az enyémek is pont akkorák voltak 8hetesen!Amúgy nekem semmi bajom,csak annyi hogy hamar kimerülök,tegnap pl. du.1-től 5-ig aludtam.éjszaka meg bárányokat számolgattam! :roll: :roll: :roll:
Néha meg ég a gyomrom,de egy pohár hideg tej és vége!Te is aludj sokat még van 6és fél hónapunk rá,mert aztán ha jönnek a lurkók nem lesz alvás egy darabig biztos!Kár hogy nem tudja az ember előre kialudni magát! :lol: :lol: :lol:

Kedves többiek!
Aki tud rakjon fel pocis képet,megöl a kíváncsiság!Nemsokára betöltöm a 3. hónapot,és semmi hasam sincsen szinte!Hol vannak a manócskáim?? :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

Chesti:
Nem tudunk elöbb menni, mert délelőtt még más program van. :(
Bibar:
Ment pü. :)
Vendég

Gina!

Nyugi! Sokáig az én pocimból is alig látszott valami, inkább semmi :? Még most, a 28. héten is sokan megjegyzik, h alig nőtt a pocakom... Eleinte idegesített a dolog, de most már ügyesen leszerelem azt, aki szóvá teszi :x
ballagyo

Sziasztok!

T.Kriszta! Üdv közöttünk! Szuper, hogy bővülünk!!

Vikkata! Szuper hírekkel jöttél!!

Elan! Jó sok név lehetőséget találtatok! Ügyesek vagytok! Mi már hamar kitaláltuk a Ramónát még a Szabina tetszett. De fiú neveink egyáltalán nem is voltak..esetleg leírod mik a befutók? Vagy inkább ne zavarjunk majd össze a tippjeinkkel? :lol: Most egy ismerős kisfia Gellért lett. Nekem nagyon bejön! Tök férfias név!!
Ugye nálunk a családi név az Aranyos, így e mellé nem akartam kis tündibündi nevet. Ja, itt a babaneten vannak a fotóalbumban Aranyos Ramónánál még bőven képek akit érdekel!

Mamm, ügyes legyél a suliban!! A kismamákkal nem szoktak egy picit kivételezni? :twisted:

Juci!! Megzabálom a csajokat!!!! Istenem milyen kis édesek! Ha most fiam lenne... :lol:

Luki, ilyen "nagy" már a kiscsaj?? Ez már komoly!!! :lol:

Mi jól vagyunk Rami baba rákapott a hason alvásra. Nagyon bejön neki, így órákig nem hallatja amúgy igen erős hangicáját.. :twisted:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska, közben leszűkítettük 5-re :) A vezetéknév Korn, ehhez válogattunk. Fiúból a befutó a Krisztián, de eséyes a Péter is. Lányból a Katalin, a Johanna és a Barbara között vacilálunk. De senkinek nem engedünk beleszólást, ezt mi fogjuk eldönteni ketten ;)

Kép
elan

Mamm nagyon sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!

Bibar Olivérnek is nagyon boldog névnapot kívánok!

Lexi sajnos én sem tudok segíteni dvd ügyben :( .

Chesti drága azért nem megyünk,mert holnap lesz a beülti és legalább az első napokban szeretnék egy kicsit pihenni,később már ugyse tudok majd :roll: .Édes lehet Niki,ahogy mondja a hinta-palintát :D .Bilivel még csak barátkozunk,sajnos még sokszor mondják,hogy nem bili én meg nem akarom erőltetni.Bezzeg a bölcsiben szó nélkül belepisilnek :roll: .

Elan nagyon szép nevek közül válogattok,a Péter nekem is nagyon tetszik :wink: .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Már nagyon várom a hétvégét, hogy végre lássalak titeket.
Én kedden voltam dokinál, nem vizsgált, csak felírt gyógyit, amit Jázminnal is szedtem meg Utrót, amin meglepődtem, de azt mondta ezt a hematóma miatt kell. Hát legyen, de szerencsére csak reggel meg este 1-1. Már el is felejtettem milyen sokba került, dobtam is egy hátast a patikában, igaz mást is kellett venni.

Amúgy minden oké, elvileg betöltöttük a 9. hetet, egyre kevesebbszer van már hányingerem, de azért para-piri vagyok továbbra is.

Gina!

Első babánál a 20. hét előtt nem nagyom szokott látványos terhespocak látszani. Gondolj arra, hogy még akkorkák mint egy dio kb, a méhfal még erős és nagyon lenn vannak még.Azt hiszem félidő környékén éri el a méh boltozata a köldököt, vagy még később. Használd ki , hogy még egyedül meg tudod nézni, mennyit mutat a mérleg! Bezzeg én már most félidősnek látszom ha olyat veszek fel, igaz nem volt időm fogyózni és Jázival elég nagy pocakom volt ami nem ment teljesen vissza 9 hónap alatt. Szóval nekem hamarabb fog látszani, mert a méhtartó izmok már megnyúltak egyszer és most már korábban engedni fognak a terhelésnek.

Pusza mindenkinek, mennem kell gumit cseréltetni!

Kép
Kép
zuzmó

Lippa,Chesti
köszöni szépen Olivér baba :P :P :P

Lippa
nagyon drukkolok neked holnapra,és azért remélem megirod majd mi ujság :P :P

Estrella
válaszoltam és köszi :wink:

Elan
a Barbara a legjobb :P :P én is az vagyok :P :P

Gina
nekem viszont érdekes módon nagyon hamar látszott a kismama pocim :wink: :wink: 14 hetesen már igen szép volt :wink: :wink:

Zuzmó
te kis parapiri,örülök hogy jól vagytok,gratula a 9. héthez :P :P

bibar

Sziasztok Lányok!

GIna
Irigyellek egy picit,mert te már láthattad őket :wink: nekem még várnom kell jövőhétig :D A miómáddal meg bitos minden rendben lesz!Nekem már van pocim,de már a stimu elött is volt.Igazából a gyomrom nőtt csak :oops: ,de azt mondták hogy látszik hogy ez már kismami pocak és nem csak háj :D

Kata
Megértelek :D tényleg egy csodálatos érzés én is alig várom már a jövőhetet :D

Mamm
Boldog névnapot Kép és nagy kalappal a vizsgádhoz!

Lippa
Neked pedig holnapra Kép
gabicsibe

Zuzmó!
Nem az első babám,van már egy 14 éves fiacskám,de szerintem olyan mintha az első lenne,mert hát 14év az már nagyon régen volt!Csak arra gondoltam hogy ikrek,csak kéne már valaminek látszódni!?Na mindegy ami késik nem múlik!! :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe!
Nem a tiéd volt az a meseszerű kis UH-os kép,amit itt láttam nem is olyan rég?Az enyémek is valahogy úgy néztek ki! :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

Sziasztok,

Kata,
Hát ha ezt tudom, hogy adja az RTL, felvettem volna. Jaj de kár. :roll:

Gina,
Én is hamar kimerülök, állni, vagy sétálni nem tudok sokáig. Ja és a gyomrom nekem is szokott néha égni, de nem vészes.
Amúgy nekem is van pocim, de már a beülti óta. Bár a párom azt mondja, ez már nem olyan mint akkor volt, szerinte ez már kismami pocak. :oops:

Mamm,
Boldog névnapot neked!
Kép

Lippa, a transzferhez megy a drukk, Mamm neked pedig a vizsgához!

Lányok, hát én nem valószínű, hogy tudok menni a talira. :( Ma megint erősödött a barnázásom, és inkább pihennem kéne most megint pár napig, mert uh meg csak kedden. :shock: Eléggé idegesítő ez a dolog, és nyugodtabb vagyok, ha pihenek. Ha esetleg jobb lesz szombat reggelig, akkor még lehet.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibar:
Örülök, hogy sikerült szereznetek. :D
Ja, egyébként jó lett a terheléses cuk.vizsgálatom, hála nem kell diétáznom. :D
Vendég

Három üzenetet is írtam a napokban, de csak most vettem észre, hogy egyik sem ment el!!! Kiderült, hogy rossz volt a netünk!!! :evil:

Nincs lelkierőm újra mindent begépelni, ma elég sokat szúrt a pocim, de azért jól vagyok. Voltam szülésznőnél, nagyon aranyos. A kórház, ahol szülni fogok nem valami bababarát, de a szerény körülmények ellenére mindent megtesznek majd, amit tudnak. Most úgy érzem, hogy érdemes kinyitni a számat, mert így sok mindent elérhetek, ami ott nem rutinszerű. Pl.: nem szokták a babaákat szülés után közvetlenül az anyuka hasára tenni, nálam mégis úgy lesz, aztán a köldökzsinórt is azonnal el szokták vágni, én nem engedem, csak, ha már nem lüktet... remélem rendben lesz minden és akkor mindez megvalósítható!

Megpróbálok pár képet is felrakni.

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Képzeljétek, ma mentem a gégészhez konzultációra, hogy egyeztessünk a műtéttel kapcsolatosan. Megvizsgált, kezdődő tüdőgyulladásom van :shock: Kaptam lórúgás erősségű antibiotikumot, hétfőn kell mennem újra. :roll: A műtéttel kapcsolatosa le akar beszélni az altatásról, de szerintem nem hagyom magam, ha már van lehetőség az altatásra, ki is használom, semmiképpen nem szeretném ezt ébren végigkövetni. :? Amúgy fáj a torkom is, remélem elmúlik szombatra…

Bibarci,
Már lement 1,5 kg, pedig csak a vacsin változtattunk, és helyette van reggeli. Ennyit számít tényleg…
Boldog névnapot Olivérnek! :wink:

Elan,
Hát igen, akkor a nagy döntés még hátra van a nevekből :D De szép nevek lettek a döntősek!

Rebe,
Én is igyekszem visszafogni a szénhidrátot, bár azért nem űztem el teljesen az étrendemből. De vacsira semmi ilyesmit nem eszek. Ha én még sokat is fogynék a lombikig, akkor sem tudnék annyit fogyni, hogy ne kezdjem majd túlsúllyal, de úgy vagyok vele, hogy ha lemegy egy 10-15 kg (de jóóó lenne :D), már az is nagyon jó.
Megértem, ha nem mersz jönni így a talira, de remélem azért, hogy addig elmúlik a barnázás (és nem csak a tali miatt remélem, természetesen :))!

Chesti,
Igen, szerencsére jó nagy a tábla :D:D Hintaaa – édi lehet Niki! Képet, képet! :D:D

Kata,
Én sem tudtam, hogy megy a Sejtjeink… de én úgy láttam a csatorna honlapján, hogy ma már az 5. rész lesz :shock:

TKriszta,
Köszi, megkaptam! A következőben már benne leszel :wink:

Gina,
Köszi az adatokat, te is benne leszel a következőben :D

Mamm drága,

Kép

Zuzmó,
Én is várom, hogy talizzunk szombaton! :D

Lippa,
Sok-sok drukk holnapra! :D:D

Estrella,
Örülök, hogy jó lett az eredményed.

Sharon,
Örülök, hogy jelentkeztél! Betöltött 33. hét! :D Puszillak, és ügyesen tartod bent Picurkát! :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?