Sziasztok,
Szilvianya, drukkok!!!!! Ilyenkor már tényleg mindenre azt hiszi az ember, hogy na! ez az, szülünk! De hogy a hajad állásából mire lehet következtetni...
Ez nagyon tetszett!!!
Kata, hatalmas gratula a vegyespároshoz, jól összehoztátok!
Evu, nagyon jók a képek, nagyon jól nézel ki. De ne is haragudj, a lánykád simán leköröz! Édes baba!
Évi76, valóban számít, honnan indul az ember lánya súlyban, de három babónál egyáltalán nem tűnik soknak a 9 kiló.
Kerekpocak, gratula az afp-hez, mázlista vagy, hogy majd félidősen még nem híztál semmit, ez szuper.
Lacussal én kb. 15 kilót híztam, de akkor nagyon el is engedtem magam, ettem mindent. Aztán a csajokkal már annyit nem, Virággal 5 kilót, most meg kb. 6 kilónál tartok.
Csak nekem az a bajom, hogy a szopi alatt minden visszajön, sőt! Tehát a csajokkal már eleve többről indultam...
Hági, sztem ne aggódj, nincs semmit gond. Vmennyire ki vannak párnázva ezek a pocaklakók
Én is szoktam ügyetlenkedni, és "útban" van a pocakom. Meg most Virágnak az a szórakozása, hogy elfut, és visszafut hozzám, és ha nem vagyok elég gyors, akkor a pocakom az ütköző...
Évi_j, mi volt a dokinál, mit mondott?
Jó éjt mindenkinek,
Doren