Sziasztok!
Bocsi hogy csak beesem de gyorsan leirom mi történt velem ma.
Coca tanácsára elmentem egy 4D-s UH-ra ahol ugyan hüvely UH csináltak de sokkal jobb felbontásba.
Nagyon kedvesek voltak ők a Bakács tér 44 alatt vannak csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szóval hát a tény az tény ebből már nem lesz baba.
A tegnapi még oriás és gyönyörő kerek petezsákom mamár kicsit tojás alakú lett és lapos.
Elképzelhető hogy Harcika egy hete jól láta a dolgokat hogy mintha embrió fejlődött volna de az mára felszivódott!
Aztán felmentünk a Kaáliba ugye a progiszuri miatt de már nem kaptam Bernárd dokival is sikerült beszélni.
Ujabb gyanunk lett férjem családjába 2 lány van és 29 fiu többszöri vetélés akik lányok voltak.
Szóval elképzelhető hogy van valami génhibájuk.
Vettek le vért 2 hét múlva lesz eredmény.
Közbe elindult egy másik vonal is és holnap megyünk Ceizel Endréhez mert egy ismerős segitett és ő is megvizsgál sőt talán ezt a petezsákot is ott távolitják el.
Szóvalmost ezek vannak kiváncsi leszek mi lesz.
Bernárd doktor nagyon rendes volt támogatta a vizsgálatot és mondta hogy várja az eredményt.
Ja és megdicsért mijen szépen viselem ezt az egészet!
Ezt ezsősorban nektek köszönhetem ha ti nem vagytok tuti sokkal rosszabbul érezném magam!!
Bevallom egy dolog miatt aggódom és az a petezsák eltávolitása!
Véda rólad beszélt Harcika nagyon örülök hogy minden ok nálatok bevallom kicsit irigy irigy irigy de csak egészséges szinten!!
Mindenkinek mennek a drukkkkkkkok!!!!+++++
Babaimádó igen nekem volt hogy piros lett és viszketett nyugi el fog múlni!
Snufi sajnálom a teszted nagyon fel a fejjel!
Bocsi ha hosszú voltam!