az a vérvétel amiről írtam,talán jól írtam a nevét,na szóval az az amit a macsak terjeszt betegséget,és ami árthat a babának,ha az ember elkapja-lehet hogy nem ez a neve,azért nem tudjátok miről írtam
javítsatok ki,ha a név rossz
és ez,nos igen,5000-e-ft.Minden városban,sőt lehet hogy kórházban más az összege,itt ennyi.
Ja és,ha mentekide-oda vizsgálatokra,ami a terhességgel kapcsolatos,nem kell vizitdíj,akkor se ha kérnék.Azért írom,mert van egy ismerősöm,aki ugye elment a háziorvoshoz,megcsináltatni a szív vizsgálatot,és bizony elkérték a vizitdíjat,pedig nem szabadott volna.Én kérdeztem a védőnőt,hogy ilyen esetben mi van,ha kérik,é én nem fizetem ki,erre aztmondja.hát akkor győz az erősebb.Viszont ha valaki beteg és azért megy a háziorvoshoz,akkor kell vizitdíjat fizetni-jó lenne ha megszüntetnék-szerintem,egy nagy baromság,mint ahogy a hálapénz is.Miért lennék köteles azért fizetni,amiért a doki ugyi megkapja a pénzét,szerintem felháborító az egész
Ibm:szerintem e miatt ne rágd magad,magamból kiindulva,ilyenkor bizony nagyon feledékeny tud lenni az ember
-vele jár