Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Jobban vagy már? Még mindíg görcsölsz ?
Mikor mész a dokihoz?

Andrea, köszi h így látod te is!
agica1027

Ágica!
Köszi jobban vagyok!!!!!
Még a torkom nem az igazi,de jobb!!!!!
Milyen dokihoz megyek e????
Görcsölgetek!!!!!

Érzel valamit?????
Ja,és mi újság te voltál dokinál????
Vendég

Andi!
Hú,te aztán sokat irsz főleg magadról!!! :lol:
Jól vagytok????????
Vendég

köszi Kriszti most már kezdek jobban lenni :wink: küldök püt.
e.andrea

szia Andi!!!
Mizus Veled?Miért nem irsz magadról??Jól vagy ugye??

Kriszti
akkor meg nőgyogyihoz kéne lehet menned mert akármi is lehet!!!
Vendég

kriszti!
a dokinál minden rendben jövő csüt. kell mennem újra.
Előtte nap megyek a nődokihoz.

Az eddigi tünetek maradtak, de a mellem a leg érzékenyebb.
aztán .........ha fekszem semmi baj, de nagyon elfáradok mindentől.Hihetetlenül nagyon!!!!!!
sokszor alig várom h letehessem a seggemet.

Én a körzetisedre gondoltam h mikor mész controllra.
agica1027

Ági!
A körzetinél hétfőn voltam!
Már nem megyek!!!

Erika!
Nődokihoz csak akkor megyek ha netalán késik majd a mensim egy hetet legalább!!!!
De abban kételkedek,hogy késni fog!!!!!
Nincs nekem olyan szerencsém!!!!
Vendég

Ágica!

Klassz hogy betegácsiba mentél,sztem jól döntöttél!

Erika!

A combomra értettem a dagadtat :oops: (meg hát a sejhajomra...de azt ti nem láttátok...szerencsétekre... :oops: )

Andi!

Nagyon titokzatos vagy...ugye minden OK??!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Rik!

Persze, azért ezt a hónapot sem hagyjuk ki ;)

Kriszti!

Elkaptam tőled a betegséget... Ma már úgy éreztem magam, mint akit egy húsklopfolóval beledöngöltek a földbe... és iszonyúan kapar a torkom... alig bírok nyelni :( Kiscsajaim is beszívták a takonykórt... totál bulis a mai napom :roll:
Vendég

Na, de figyelmetlen voltam :oops: Így jár aki kettős életet él :oops: Az előző hozzászólás én voltam :oops: De vadalma vagyok :roll:
Vendég

Edit,
ovutesztet már el kell kezdeni! Illetve attól függ, hogy hány napos a mensid. Szokott késni? Mert 28 naposnál kell a 12. napon kezdeni. Nekem tegnap is és ma is pozitív lett, holnap már biztos negatív lesz. Most mindennap együtt vagyunk, aztán majd meglátjuk, hogy bejön-e ez a módszer. :roll: (sajna tudom, hogy már sokszor telibekaptuk a peteérést, aztán még sem lett belőle babó :? )

Panni,
tényleg jól áll a fiadnak a szemüveg. :) A kis picurkád is milyen szépen látszik! :D

Feleség,
tetszik ez a "kettős élet" szöveg... :oops: :lol: Szépek a vonalzóid!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Na úgy döntöttem, nem bohóckodok tovább, öreg vagyok én már ahhoz, hogy ennyi mindent számontartsak.

Nyáriorgona!

Hogy működik ez az ovuteszt? Milyen, mennyibe kerül, hányat kell venni (úgy értem, egyszer használatos, mint a terhességi teszt)?
Vendég

Gira!

Hát sajnálom,hogy beteg vagy,vagytok!!!! :cry:
Jobbulást nektek!!!!!
Vendég

Gira,
én Corax márkájú ovulációs tesztet használok. A DM-ben biztosan lehet kapni, 2400 Ft volt. 5 db teszt van egy dobozban (rózsaszínű). Nekem nagyon bejön, igazából előre megmondja, hogy holnap vagy holnapután lesz peteérésed, magyarul most kell akciózni. Több mint 99%-os megbízhatósággal mutatja ki az lh-kilövellést. (azt persze nem garantálja, hogy peteérésed is lesz, hiszen még ha tüszőrepedésed van, akkor sem biztos, hogy kiszabadul a petesejt) Asszem jobban hiszek ennek, mint a hőmérőzésnek (együtt a kettő az igazi). Ez már a 3. hónapom, hogy csinálom, és tényleg úgy mutatja, ahogy a nagykönyvben meg van írva. (Kár, hogy valamiért mégsem jön össze a baba... :roll: )

Egyébként pont úgy kell csinálni, mint a terhességi tesztet, vizeletből...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

JÓ ÉJT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!
Vendég

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!

Én fejeztem be tegnap a napot és én kezdem!!!!

HOGY VAGYTOK?????
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Megint egy új nap megint növünk egy picikét.
A mellem annyira fájt éjszaka h alig tudtam oldalra fordulni.
Szerintetek meddig lesz ilyen érzékeny?

Kriszti jobban vagy?Görcsölsz még ?

Ágica
agica1027

Szia Kriszti!
Te vagy mindig a legfrissebb! Hogy vagy??

Ági,
hát addig lesz ilyen érzékeny a cicid, amíg pár év múlva majd befejezed a szoptatást! :lol: (csak vicc volt)

Képzeljétek, tiszta ideg vagyok, tegnap este átaludtam a peteérést. Altattam a gyerekeket, de én csak arra emlékszem, hogy éjjel egykor felébredtem, néztem, hogy hol vagyok, aztán úgy ruhástól ahogy voltam átbócogrogtam a saját ágyamba. Hajnali 5-kor meg már a fiam köztünk volt az ágyban. Na ebből így hogy lesz harmadik gyerek?!

Pedig tegnap még ovulációs fájdalmam is volt, talán még reggel nem lett volna késő az együttléthez, na de hogyan???!!!! Ennyit erről a hónapról... Már csak arra tudok gondolni, hogy odafent annyira nem akarják, hogy nekünk még egy gyerekünk legyen, hogy már másképp nem tudják megakadályozni, minthogy elaltatnak. Én nem vagyok ilyen "akárholelalvós" típus, igaz hogy hullafáradt vagyok mindig, de a saját helyemen is néha órákig forgolódok, mire elalszok.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jó reggelt!

Ágica!

Nekem az első harmadban fájt nagyon a mellem, utána tűrhetővé vált.

Mára jobban vagyok, a kiscsajaim is kezdik kiheverni a megfázást.
Kezdem derűsebben látni a holnapot. Kinéztünk egy lakást, a héten aláírjuk a szerződést. Kicsit ideges vagyok, hogy minden klappolni fog-e. Annyi "ha" van ebben az ügyletben :roll:
Vendég

Ja, és ma reggel már fent volt a hőm, szóval tuti hogy tegnap megvolt a peteérés! Minden jel ezt támasztja alá! :x

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
A mai szex sincs későn!!!!!
Ahogy pé előtt aktuális az utáni is érvényes!!!!
Ismerős a helyzet a a gyerekekkel!!!
Hányszor voltam én is igy!!!!

Ágica!
A mell fájás kicsit még tart!!!!
Görcsölök,de nem állandóan,napközben többször is!!!!
Vendég

Gira!
Örülök,hogy jobban vagytok!
Vendég

sziasztok
nyáriorgona ma még nem késö igy még belefér ám :wink: egy kis hancurozás.
e.andrea

Sziasztok !

Nyáriorgona

Ma még nyugodtan kergesd meg apát! :wink:
Köszi a bíztatást a mellemmel kapcsolatban! :wink:

Gira
Tök jó h jobban vagytok!

Kriszti pihengess amennyit csak tudsz, ki tudja.......

Megyek teregetni :twisted:

Ágica
agica1027

Nyáriorgona!

A hétfő esti hancur(ha volt?!)jó eséllyel indul egy kiscsajra,nem?!
És sztem is, ma pótoljátok csak be még azt az ügyletet :oops:

Ágica!

Nem akarlak elkeseríteni de nekem még most is sokszor elélg érzékeny a mellem :?

Gira!

És milyen az új lakás??Nagyobb gondolom,de még....
Azért ez egyben fáraasztó de izgalmas is,nem?!Berendezkedni...stb...én csíptem amikor az új házunkat kellett berendezni :wink:

Kriszti!

Jó pihit!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Pihenek ezerrel és csak főzök,azt meg kell!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!
Vendég

Nyáriorgona

nem késő a mai nap!!!!!Mindent bele!!!!!
Mennyi a hőd???

Gira

Jobbulást továbbra is a csajaidnak!!!
milyen,mekkora lakást vesztek??
Épp ma jött meg az illeték nekünk!!! :roll:

Kriszti
Hogy vagy ma???A felső léguti gyulladásod mulik???
Mi finomat főztél???
Nekem tegnapi volt(sárgababhüvely,pörivel)igy játszotereztünk a kismókusommal!!!

Ágica

A ciklus második felében nem szokott fájhni a melled??
Nekem nagyon.Igy megváltás lenne számomra ha azért fájna már mert babás vagyok,de igy hogy minden hónapban fáj tizenvalahány napot.
:roll:
Tényleg nekem is a mellfeszülés volt az első jelek egyike hogy babás vagyok!!!(voltam)
Növögessen az a babuci csak,minden nap egyre nagyobb és nagyobb!!!!SZép nyár elé néztek!!!

Andi
magadról miért nem irsz?Jól vagytok?Dokinál voltál?Émelyegsz???
Mesélj kicsit!!Olyan jó terhesektől beszámolot olvasni!!! :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma csak délig dolgoztam, mert a kisfiamat kellett vinnem a védőnőhöz, mert 4 éves státuszvizsg. Jött a doki, ő is megnézte, és gondoltam, ha már ott vagyunk, megmutatom a dokinak a fütyit, mert szerintem fitymaszűkülete van..... És hát sajnos ő is megállapította, hogy az..... :cry: Mondta, hogy nem kell megijedni, sok kisfiúnál ez előfordul, és majd kérni kell a gyermeksebészetre időpontot. De akkor is.....Úgy megsajnáltam! Szóval, várok tapasztalatokat, akiknek volt ezzel gond.....Elsősorban fiús anyukáktól! :lol:

Na, gondoltam, a nagy ijedtségre megcsinálom életem első LH-tesztjét. A papíron az állt, hogy csak akkor pozitív, ha a tesztcsík erősebb, mint a másik! Na, nekem ez fordítva van, a teszt még nem elég erős. De gondoltam is, mert ma még nem esett le a hőm, szerintem reggelre fog! De akkor valami csak elindult, nem??

Szerintem a ma esti programunk is meglesz........... :wink: :wink:
Bár tegnap is együtt voltunk, nem kéne egy nap szünet, hogy erősödjenek a katonák??? Jókat kérdezek, mi? De akkor meg félek, hogy elszalasztjuk az alkalmat!

Nyáriorgona :)
Szerintem gyúrjatok rá még ma este! Ha másért nem, hát lesz egy jó estétek! :lol: :lol:

Rik :)
Te hanyadán állsz???

Na, megyek mosogatni........ :roll: :roll:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Szia Erika!

Felsőlégutról,gyógyulok,de alulról nem!!!!
Na mindegy!!!!
Tegnapról volt ragu levesem,ma pedig zöldborsó főzeléket-tükörtijással csináltam!!!
Holnap núdlit készitek!!!!
Nekem is fáj a cicim a második felében,de nagyon!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Na megvolt az uh és a genetikai tanácsadás . Szerencsére nincs semmi baja a babának az afp mom-ja 2,7 volt azt mondták azért lehetett magad mert véreztem az elején azaz az első 8 hétben hetente. És képzeljétek bár nem akarom el kiabálni de most meg mutatta magát a drágaság és a szonográfus szerint nagyon úgy néz ki hogy teljesül az álmom és kislány van a pocimban . Nagyon örülök de biztos ami biztos holnap megyek 4D uh-ra remélem látni fogjuk a nemét is.

Na megyek majd holnap bővebben az uh után remélem majd a képeket amit kapok feltudom rakni a gépre.

Amúgy az adatok:

BPD:41 mm OFD:56 mm HC:155 mm AD1:45 mm Ad2:40 mm AC:133 mm FL:28 mm
És a súlya : 250 g

Na megyek majd jövök!

Kép
Kép
Kép
márti80

Edit!

Én biztos ami biztos alapon a félidőben minden nap, sőt van, hogy egy nap 2x is :oops: Megadom az esélyt minden katonának ;)

Panny, Rik!

A jelenlegi 33 nm-es lakásunknál nem nehéz nagyobbat venni :mrgreen: Amit kinéztünk 1+2-es és van ÉTKEZŐ!!!! Rühellem a kicsi panelkonyhát. Csodálatos helyen van, teljesen zöldövezet, csendes, nem szmogos a város legeslegészakibb pontja... északabbra már csak a várost övező töltés van - tehát a széljárás is kedvező. MInden ház mellett fajátszótér... ami nálunk lényeges szempont :D Eredetileg tanyára akartunk költözni, mert a lakás - akármilyen is, nem a gyereknevelés legjobb színtere, de nem adnak szocpolt tanyára :evil: Anélkül meg nincs elég pénzünk... :( Így maradt az állandó ijesztgetés tárgya : a panel. De már megbarátkoztam az ötlettel... főleg, hogy tényleg tetszik a környék.
Vendég

Gira, Panni, Era!

Tudjátok nekem a cicim sosem szokott fájni.Nagyon nem is vettem
észre h van ,mert elég kicsik.Szóval ez most nagyon furi.Nem emlékszem h az előző terhességeimnél ennyire éreztem volna.Nem
baj, csak más érzés.

Amúgy most főzök, mert kicsit szeretném kényeztetni a családot. Ma kb 5-re ér haza mindenki.
Sok évig folyamatos 12-be, utána meg 3 műszakba jártam, ami
= gyorsan valamit kajákkal.Tehát most lehet szépen nyugiban főzni, egyszerű, de kicsit időigényesebb kajákat is.
Ma fejtettbableves és kelt tésztából fonott, ami meg van szórva tökmaggal és napraforgóval.Egyszerű, de frissen nagyon szeretik.

Márti
Gratula az ultrahanghoz, alig várom a holnapi képet !!

Most megyek folytatom a kaját.
agica1027

Edit

íÉn a helyedben ma várnék,de persze Te nem én vagyok!! :lol:
Szal tégy belátásod szerint....
Fiadhoz nem tudok hozzászolni...A kórházban is volt ilyen problémája néhány gyereknek,azoknak a sebész segitett a dolgon...
Nem tudom nálatok mekkora a gond?!
Én a 19.napon vagyok ma.

Márti

Ezeka jóhirek!!Jolnap jelentkezz mindenképp az UH után!!Szoritok!!!

Gira

ja erre a tanya dologra emlékszem.Elképzelni se tudom milyen lehet az,felénk ilyen nincs! :roll:

Nyáriorgona

iszod a kávékat????

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csak gyorsan, mutatok az LH-ról egy képet.
Akkor ez még nem elég erős, ha a bal oldali (teszt) kissé halványabb? Akkor valszeg holnapra éri el a csúcsot??

Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Itt vagyok, ahogy ígértem. Tegnap voltam genetikai uh-n. MInden ok. Én is leírom az eredményem. AFP mom: 0,44. Úgy néz ki, megint fiam lesz. Bár nem 100%. Méretek:
BPD: 44 mm
HC: 149 mm
FL: 31 mm
AC: 132 mm
Magzati súly: 273 gr.

Mellékelek képet is. Ja, még annyi, hogy a gyakori görcsök miatt naponta 3*2 No-Spa, és 3*2 Magne B6.

Remélem, jól vagytok, mert nem olvastam vissza. Majd pótolom.

Kép

Kép
Kép
Kép
britta

Gira!
Szép város Szeged!!
Elég gyakran szoktunk oda is menni!!!
Laknak ott rokonok!!!
Sokat nyaraltunk ott!!!!!
A rokonok magánházba laknak nagyon jó és szép helyen ahogy megyünk kifelé Szegedről!!!
Mégpedig,József attila sugárút-47-es Algyői út felé Dárda utca!!!!
Mi is 1+2 felesbe lakunk étkező nélkül!!!!
Vendég

Brigi!
Szép kis babuci!!!!!

Edit!
Hát nekem nagyon pozitivnak tünik ez az lh teszt!!!
Vagy nem???
Vendég

Csajok, van vonalzóm!!! :lol:
agica1027

Rik akkor irok magamrol is egy picikét ha anyira szeretnétek :wink: szoval vanak hányingerem de egyerszer hánytam eddig amikor borsopörit ettem.de reggel és este van hányingerem :roll: .most kedden kelet volna mennem a dokihoz de sajnos a lányokat kellet vinem a dokihoz mert meg fáztak igy marad a jövöhétre a doki nekem .britta szép a babácskád :wink:
e.andrea

hopá hogy is kell vonalzot be illeszteni :?

Kép
e.andrea

csajok merre vagytok?

Kép
e.andrea

Andi!Szia!
Itt vagyok de közben tejberizst és tejbegrizt kell csinálni!!!
Egyik ezt szereti a másik a másikat igy külön kell mind 2-nek csinálni!!!
Lányok jobban vannak már???
Vendég

még köhögnek de javulnak már bár szerencsém volt hogy nem voltak lázasok

Kép
e.andrea

Kriszti nem semmi egyszere 2kajcsit csinálni :shock:

Kép
e.andrea

Ja!Közben még főztem a teát is!!!!
Mi lessz ha a 3-ik gyerkőc majd mást kér???!!!!
Állok elibe!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Kriszti téleg akkor 3fajtát fogsz fözni :)
olyan jo hogy a lányok nekem mindent megesznek amit vacsira csinálok :)
megyek én is jó éjt

Kép
e.andrea

Nekem is mindent megesznek,ez az egy amit külön kell!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Andi

Köszi!! :lol: :lol:
És vonalzód is van!!MOst látjuk milyen gyorsan megy az idő!! :shock:
Jobbulást a lányoknak!!

Britta

Megint fiú!!!Gratulálok!!!!
Akkor Dávvid Lesz??Fiuk mit szoltak otthon???

Kriszti

én mindkettőt szeretem.
Nálam 3 félét esznek,mindenki mást kér....JA és más időpontban.Anyós mondaná,Ti nem tudok egyszerre leülni az asztalhoz?? :?

Edit
szerintem ez egy tuti szép csik!Hányadik napon vagy ma??

Csajok
nekem is extrán fájnak a ciciim.Csinál ilyet a tea?????? :shock:
Vendég

Edit!

Sztem is nagyon pozitívnak tűnik az az LH teszt! :wink: Este apára fel!!!!!
Ja és én már sokszor rácáfoltam arra a tényre hogy csak 2 naponta érdemes akciózni a kiskatonák miat..Szal teljsen igaza van Girának,mi is ezt követtük...a ciklus 10.napjától a 20.napig,de természetesen a pé napján minden nap esélyt adtunk a dolognak,(sőt mi is mint Giráék)naponta többször is!!A kiskatonák már órák múlva termelődnek ,nemhogy egy nap alatt....szal sztem ne várjatok,így nagyobb az esély.

Kukiügyben azt hiszem itt én vagyok az illetékes :wink:
Szal a Márknak 3 évesen meg lett műtve fitymaszűkület miatt.Eredetileg születése óta huzogattuk neki(már utólag tudom hogy nem szabad egy éves kor előtt hozzányúlni!)szal mindig fájdogált neki és nem ment fel a bőr sehogyse.Elvittük a gyereksebészetre és ott a doki megállapította, hogy már tiszta heg volt a próbálgatásainktól(mert a hülye védőnőre hallgattunk,aki azt mondta hogy újszülött kortól kell huzogatni)szal meg kellett műteni és azóta gyönyörűen működik!!Már a műtét napján se fájt neki,szépen tudott pisilni,nem volt vészes.Két hétig kellett utána minden pisiléskor Betadinozni és kammilával borogtani,de ez se fájt.

A többiektől bocs ha uncsi volt :wink:

Márti!

Na jó hogy ,megnyugodtál és gratul a kislányhoz!!

Brigi!

Neked is klassz hogy minden OK,akkor szedd csak a gyógyszereketmnehogy baj legyen!!Ja és üdv.a véglegesen fiús anyák klubjában :wink: Gratula a fiúcskához(ha igaz) :lol:

Andi!

Az csak jó ha van hányinger :wink: Vigyázz magatokra4
Jobbulást a lányoknak!

Ágica!

Jó főzöcskét otthonra nap mint nap!!Véglegesen otthpn maradsz 9 hónapig??Sztem azt kéne!!!
Hát gondolom hogy a hosszú évekig tartó meló után jó egy kis nyugi otthon :wink:

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok, szép napot!!!

Britta, nagyon szép a babucid!Gratula a fiucskához!

PANNI, igen szeretnék itthon lenni végig, csak sikerüljön és legyen rendben minden. munkahalyemen veszélyes olajgőz van, nem szabad dolgozni.35 felett automatikusan veszélyeztetett az ember amúgy is.

Kriszti, jobban vagy remélem !
Meddig maradsz otthon?
agica1027

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?