Sziasztok!
Piros!
Köszi az infót a doktor úrról, végül eldöntöttem, hogy a kényelmes megoldás ellenére maradunk a Szilágyi doktornőnél! Majdcsak megoldom valahogy! Dáviddal ránézésre is minden oké, talpraesett, aranyos gyerek!! Összekeverte a színeket? Nagy dolog! Majd legközelebb nem fogja! Egyébként én is a színeket próbálom a kis fejébe vésni Krisznek, gyakorlatilag 0 sikerrel... Ó, és utólag is
BOLDOG SZÜLINAPOT DÁVIDNAK !!!
Aztán mindjárt itt lesz a Sára szülinapja is, igaz? Jó sűrű ez a hónap nektek is! nekünk is van 4 decemberben!
Bogikám!
Fel a fejjel!! Pont nemrég mondtam Beának, hogy azért a rossz napok után előbb utóbb előkerülnek ám a jók is! Veletek is ez fog történni!!
Lituka!
Amíg el nem felejtem! A Kismama újság mostani számához volt mellékelve egy Kenguru Goldos szórólap, abban láttam bandázs övet, 2.890-ért! Győrben sajna nincs üzletük, de ha olyan helyen jársz...pl. Budaörs, vagy Fehérvár, tudsz venni. Én mondjuk nem bántam meg a két nadrágot, amire beruháztam a Krisszel való terhességemkor, most is azokat használom! Ha minden jól megy, már csak 3 hétig!!
Niki!
Te csak számolj be nyugodtan a kicsi Zalán fejlődéséről! Attól hogy nekünk nagyobbacskák a gyerkőceink, ez még nagyon érdekel bennünket! Legalábbis engem tutira! Érdekes, nem, hogy kb egy éves koráig az ember azzal van elfoglalva, hogy mikor fordul meg, ül fel, áll, mikor indul el, utána meg aztán várjuk az első szavakat, mint a messiást, aztán meg már büszkélkedhetünk is az első önálló mondatokkal! Nagyon okosak ezek az apróságok, hihetetlen mennyiségű információt képesek magukba szívni, raktározni!! Nekem nagyon kevés sorozatot van időm megnézni, de Krisz a bemutatók alapján tudja vagy 4-5-nek a címét az első képkockákból! Én meg csak lesek, mert aztán filmekről nem szoktunk csacsogni...!
Éva!
Hát, én most úgy érzem, hogy kihúzom az időmet, bár egyre nehezebb ez az állapot, már szívesebben babáznék!!
Örülök, hogy gondoltok rám, hogy várjátok velem a picit!! Előbb sms-eztem Esztivel, szó szerint azt írta: nagyon jól vannak, úgyhogy semmi hátrányuk nem származott abból, hogy előbb jött a Dóri baba! Pénteken mehetnek is haza, úgy néz ki!
Megmondom őszintén, nekem hetente 1x mostanában már segít a takarításban egy leányzó, de így is van mit csinálni persze. A függöny leszedés és mosás pl. csak rám vár..
Na, itt a végén egy ajándékötlet, hátha valakinek jól jön: a Plázában nem tudom mikor nyílt, az éttermes résznél egy sál sapka üzlet, én ott több családtagnak is vásároltam, nagyon szép dolgaik vannak!!
Jó, most már lépek, irtó sokat írtam!!
Orsi, merre jársz?!