Orsi!
Azzal érvel az orvos,hogy azért nem oltja ujra mert az ujraoltásnál sokkal komolyabb szövödményei vannak mint az elsönél!
Elhozott valami könyvet a multkor és abban az állt hogy nem kell oltani ha nem jön ki mivel (nem tudom mikortol) már nem lesz ez az oltás nálunk sem!
Mi is kaptunk fütyire krémet de nem javult eddig!
Én még régebben a H&M-be vettem feket orkán egyujjas kesztyüt(Ausztriába,nem itthon)!
Nálunk csak az esö esik!
Tiko!
Van mind a kettö a Brendonba a nagy az 6000körül ez a zöld 11 ezer!
Szerintem Zorka nem lesz olyan pufi mint itt a fiuk mert ök ennyi idösen már 7,5 kg körül mozogtak!
Hajni!
Na majd megnézem Olivért hogy fér el ebbe a fürdetöbe!!
Mi ugy utazunk,hogy ha mindannyian megyünk akkor Marci az ablaknál,középen Ágolyo ebben az ülésben és én mellette!A férjem kocsilyában olyan nagy hely van a két ülés között hogy pont letudom dönteni.
Ha az enyémmel akkor hátratolom az ülést és akkor elöl van mellettem!
Amikor anyuval mentem Ausztriába akkor hátul voltak és ö is tudta pelenkázni mert oldalt vizszinbe tettem az ülést!
Örülök nagyon,hogy bevállt!!!!
A bcg-t én mondtam de a doktornö nem akarja ujra oltani!
Most az agyhártya második jön dec.elején és utána visszatérek rá hátha!
Én a lombikot 55-el kezdtem!
És most 67 vagyok!
Nem lesz egyszerü ezt a 12 kg ledobni magamrol!
Kata!
Nem is látszik egyáltalán!
Semmi sajnos!
Én is gondoltam,hogy hátha mélyebbre szurták!
De semmi!
Nekem azt mondta az orvos hogy az ujraoltásnak nagyon komoly szövödményei vannak!
És azért ijedtem meg mert eddig minden oltást simán beadott amit kértem ezzel viszont nagyon ockodik!
Anda!
Mi a Prevenár?
Tegyél képeket a fiukrol ha tudsz!!
Pompi!
Tényleg gyönyörü!
Én sem vagyok egy pille mostanság!
Gondoltam hogy igy elkezdödött a hozzátápi odafigyelek a kajára…2kg mindjárt fel is ugrott!
Sikerült!
Milyen volt a buli?
Petyaanya!
Nagyon édes Eszter!
Akkor a glutén kipipálva!
Wish!
Hogy vagy?
Mit irt fel az orvos?
Zsu!
Nagyon édes Borka!
Én is vigyáztam a tejjel!
6 honapos volt Ágolyo amikor az elsö pohár tejet megittam!
Addig csak zab és rizs tej!
Bébikomp!(saját vélemény)
Vannak olyan gyerekek akik nagyon hamar felállnak és egyszerüen „perpétum mobileként” vannak!Valahol mindig fel kell állniuk és valamit mindig kell matatniuk!És az az igazság hogy inkább ebben töltsön egy orát mint hogy kárt tegyen magába mert mindig akkor történik valami amikor az ember egy másodpercre elfordul!És kénytelen vagy mert nem minden gyerek alszik egyhuzamba sokat és vasalnod is muszály és röptében egy rántást is össze kell dobni néha!
Ugyhogy szerintem ebben a kompban elvan egy orát és semmi baleset nem tudja érni mintha szabadjára engedi az ember!
És ebbe teperhet állhat és „szaladhat”!
Én nem vagyok ellene egyáltalán!
Mindenkinek az életkörülményeinek megfelelöen kell kialakitani a gyereknek a terét ugy hogy a legkevesebb baj érje vagy is lehetö legbiztonságosabban legyen!És ez a komp ennek tökéletesen megfelel!
Kaja közben játék!
Nem kivánom senkinek hogy a gyereke rossz evö legyen!
Olyan evö gyerek mint Bálint 10-böl 1 van!Hogy tátog a kanálra és csak a kajára figyel!
Szoval nálunk anno az vált be hogy tévé elött kajálás!
Szörny Rt!Tátott szájjal nézés és én közben belapátoltam mindent és bennt is maradt!
És ha máshogy nem akkor igy….de legalább evett!
Ez az FP játék most nem erre szolgál ha nem amikor ül az etetöben akkor ezt el ütögeti 20-25 percet!Igy együtt fözünk a konyhába!
A székbe még nem tud enni!