Új privát üzeneted érkezett!

Siker!!!!

De bárhogy is nézem, nem jól számol. Mi holnap már 7 hetesek leszünk..pedig jól írtam be a születési dátumot...

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Jelenleg ilyen képpel tudok szolgálni:
Kép
Vendég

Zsókuci!

Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!
Kép

Kép

Kép
agnese

Estrella

Édes kis pofi profil :lol:

Kép

Kép
agnese

Kismamik
ti kiváltottátok már a várandós csomagot?én már 2 boltban voltam ahol elvileg ki lehet váltani de mindenhol éppen elfogyott és nem tudják mikor kapnak :shock: :shock: rengeteg cim van megadva a könyvben hogy hol lehet kiváltani,de nincs kedvem mindet bejárni :oops: :oops: esetleg valaki váltotta mostanában ki?ha igen akkor hol??

Estrella
ari a kis Dóra baba,csücsörit a pici szájával :lol: :lol:

bibar

Sziasztok,

Itt vagyok, itt vagyok… Csak kicsit mozgalmas volt a hétvégénk, és nem volt időm írni, sőt, nagyon olvasni sem :oops: Szombaton étteremben voltunk a barátokkal, aztán volt egy kis „ereszd el a hajam” :oops: Vasárnap a sógornőmék jöttek ebédre! Kaptam sok-sok szép ajándékot Tőlük is, a barátainktól is. :D

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, annyira drágák vagytok! :D:D:D

Judit drága,
Szerintem mindenki megérti, hogy még nem mersz nekivágni a talinak a lányokkal. De ígérd, meg, hogy a következőre mindenképp jöttök :wink:
Örülök, hogy minden rendben ment a szemészeten! Várjuk a szoknyás képeket :lol: :wink:

Zuzmó,
Nagyon tüneményes Jázmin a képeken! Kis husi :D

Mamm,
Nagyon szépséges kismami vagy! :D Csini vagy, és jól áll a pocak! :wink:

Ballagyo,
Beírtam a táblába a kórházat. :wink:
Nagyon helyes Soma a fotón! :D

Elan,
Ne aggódj, hamarosan növekedésnek indul az a pocak. Pár hét, és már le sem tagadhatnád :wink:

Sharon,
Annyira ügyi vagy, látod, mindjárt betöltöd a 33. hetet :D:D Még pár hét és kezedben tarthatod a babókát! :D

Estrella,
Gratulálok a kiscsajszihoz! :D:D:D:D Nagyon szép ez a kép! :D

Luki drága,
Dejódejódejóóóó, hogy végre otthon vagytok! :D:D:D:D:D:D Örülök Nektek nagyon!
Jó, hogy a császárból ilyen hamar meggyógyultál, a pukli idővel elmúlik, de egy vékony csíkon, a vágás mellett nekem érzéketlen azóta is a hasam. Szerintem az már így is marad :roll:

Gomba,
Hűűű, ma van a nagy napod? :shock: Drukk hegyek! Bár, már biztosan a kezedben tartod a kisfiadat! Várjuk a hírhozódat! :D

Chesti,
Megzabáloooom Nikit, nagyon tutik a képek! :D:D:D:D:D:D Édessss! :D

Vicuska,
Jaj, meseszép Rami baba! :D Irigykedhetnek a többiek, hogy én már élőben is láttam :P Ugyanilyen bájos kiscsajszi! :D:D

Rebe,
Édi a méhecskéd :wink:

Lippa,
Hű, micsoda hírek! :D:D:D Nagyon drukkolok majd Nektek! :D
Édes a bilis kép :lol: :lol:

Bibar,
Köszi a Benszis híreket, drukkolok Nekik nagyon!
Köszi, hogy hiányoltál, drága vagy :oops:

Toldikriszta,
Szerintem ne pánikolj, biztos nem lesz semmi baj, és Konc tanár úr is meg fog nyugtatni, meglátod! Drukkolok!

Numa,
:shock: Holnap töltitek a 39.hetet… :shock: Ez már tényleg brutál lehet… Kitartás!!!

Mot,
Örülök, hogy láttalak itt! És nagyon jó, hogy Ti is jöttök a talira! :D
Édi-bédi Kriszti nagyon! :D

Kata,
Sajnálom a fejfájós hétvégét :?

Gina,
Ez a macsekos kép… Kész vagyok tőle, annyira jóóóó :D:D Köszönöm!

Millió puszi mindenkinek! És még egyszer köszönöm a sok-sok szép képet, és jó kívánságot! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága azért ide is Boldog névnapot!!! :lol:

"Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed!
Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe!
Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!"

Kép

chesti

Zsókucikám!

Akkor Te most Erzsébet vagy? Vagy most van valami más "Zsókázható" név is? :oops: Bocsi a hülye kérdésért, de minden esetre nagyon boldog névnapot neked!!!!!

Kép

Kép
Kép
zuzmó

Boldog Névnapot ZSÓKUCI!!!!!!!!! :D
torolve_20130114141731

Vicuska!

Már ne úgy számolj mintha terhes lennél :D ! hanem a rendes naptári hónapok szerint :D

Kép
Kép
zuzmó

Chesti, Zuzmó, Kata,
Nektek is nagyon köszönöm! :D:D:D Drágák vagytok! :D

Zuzmó,
Hát igen, hivatalosan Erzsébet vagyok :oops: :oops: De így általános óta nem használom, úgyhogy mindenkinek Zsóka vagyok. Amúgy már a Zsóka is önálló név lett, és szintén ma van a névnapja, úgyhogy úgyis mindegy lenne :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Zsókuci drága!
Névnapod alkalmából kívánok minden jót és szépet! Sok örömet és boldogságot Néked!

Hálózati kártya cserén vagyunk túl, 5 nap számítógép nélkül... maga volt a pokol.

Most visszaolvasok!

Estrella!
Nagyon édi Dóra baba!

lanett

Gabicsibe, Lanett,
Nagyon szépen köszönöm Nektek is! :D:D:D:D

Ja, nem is írtam mi van a kezemmel:
Hát, nincs sokkal jobban. Visszamentem pénteken a reumatológiára, ahol mondták, hogy amíg ez a mandula-góc van, ne is várjak gyógyulást. Merevítő továbbra is + újabb 2 doboz gyulladáscsökkentő. Úgy döntöttem, hogy nem szedem be, és a merevítőtől is megszabadultam még pénteken. Nem akarok január végéig gyógyszereken és merevítőben élni, akkor inkább elviselem a fájdalmat, aztán majd a mandulaműtét után beszedem a gyuszicsökkentőket, meg pihentetem (úgyis 2 hétig itthon leszek utána), és ha akkor sem javul, akkor megyek vissza újra. :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Csajok, szoknyás képek fent vannak.

A közös képeket szereljük, hogy az is meg tudja nyitni, aki eddig nem tudta, az ékezetekkel van gond, explorer nem tudja kezelni sajnos.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Zsókuci, nagyon boldog névnapot kívánok én is (már délelőtt is akartam, de aztán elúsztam a melóben, de hát jobb későn, mint soha, hehem ;)

Velem annyi van, hogy holnap megyek vérvizsgálatra (kontroll toxoplazmózis meg nagyrutin), éhgyomorra, meg fogok pusztulni a hányingertől :) Pedig amúgy nálam este megy a műsor... remélem, a Maszatkánk is olvasta a szakirodalmat, amely szerint a 12 hétig van csak rosszul az ember :lol:

Megyek is szunyálni, egyrészt fáradt vagyok, másrészt ha jön a róka, csak az segít ha halottnak tettetem magam... Vagy az a medve? Á, mindegy :)

Kép
elan

Juci
Santa Baby beszarás!!!!!!!! Nagyon édes! A farmerszoknyások meg már annyira csajosak. Tündérek nagyon.

Zsókuci és a többi névnapos
Boldog névnapot kívánok
Vendég

Zsókuci

Nagyon Boldog Névnapot kivánok!

Kép

Minden Erzsébetnek szintén Boldog Névnapot!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Elvileg működik a közös képek!

Puszi!

Judit

Lexi! Dorcinak is van, idén saját készítésű karácsonyi lapjaink lesznek :-)

jucicuki

Csajok!

Nem tudom szoktatok-e nézelődni a teszvesz-en, de ha nem nagyon óckodtok a használt dolgoktól akkor nézzetek be a baba,mama részlegen egész jó dolgokat lehet találni. Ha tudtam volna, hogy 1500 ft-ért tudok ott venni szopipárnát,( huzatot tudok rá varrni, most csináltam Jázinak ágyneműhuzatot, mert az Ikeás paplan nem szabvány, lehet le is fotózom majd , büszke vagyok rá) dehogy rendeltem volna, pedig én még olcsón vettem annak idején.
Szóval ha vékonyabb a pénztárca, de jó lenne ez-az, akkor érdemes benézni. Van minden....
Megyek is vissza :D

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok

Zuzmó,
Gratulálok nektek :lol: , jaj de jo.

Lippa,
Nagyon szoritok nektek! :lol:
Nagyon édesek a csajok.

Zsókuci,
Boldog Névnapot Kivánunk. :lol:
Puszika

Jucicuki,
Megnézem a képeket hát tündériek a lányok , nagyon édesek!

Mi ma voltunk fülbelövésen, hát csajok jobban izgultam mint mikor szülni mentem, sirt egy kicsit a drágám, mire kijöttünk már semmi baj nem volt. Itthon már nagyokat nevetgélt, igaz mikor alkohollal tisztitottam este akkor sirt egy kicsit, de miután kicsit bohockodtam neki már nevettet is, majd teszek fel képet!

Most megyek de már hulla vagyok.
Bocsi hogy nem irtam mindenkinek :oops:

Puszi nektek

Kép
bibike27

Sziasztok!

Gomba férje vagyok, jöttem jó hírt közölni, tegnap megszületett Benedek:)

Bár a szülést meg kellett indítani (ugye már a 42. hétben járt a párom), végül természetes úton jött világra 3700 gramm súllyal és 55 centis hosszal életünk értelme.

Pár képet már meg is vágtam:)

Gomba majd mesél bővebben a szülésről, ahol én végig benn voltam, köldökzsinórt vágtam, és életreszóló örök élményt szereztem. Persze a hős az a kismama és a kisbaba voltak (János kórház), reggel 7-től, valójában délután 12.40-től 21.17-ig tartott a szül(et)és. Annyian szültek, hogy volt olyan 2 perces fájásos kismama, akit még elküldtek sétálni, és (bár durván hangzik, de igaz, hogy) a császárosok is küzdöttek a műtőasztalért.

Ezek még nem sztárfotók, de azoknak is eljön majd az ideje! :)

Kép

Kép

Kép
gombahölgy

BENEDEK hát üdvözlünk köztünk kis legény. :lol: :lol:
De jó, hogy mehetett a természetes szülés. :)
Édes kis husi szája, még még képet, és várunk Gomba a részletekkel, szüléstörivel. :)

Kép
chesti

Isten hozta Benedeket! Gombának hatalmas ölelés :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Jucicuki hát beszarás milyen nagyok már a csajok., hihetetlen ki kerekedtek, nagyon jól összeszedték magukat. :) Farmeresruciban... :lol: :lol: Nekem annyira egyformák, vagy másoknak is? :oops: :shock: :lol:
Baró a babakocsi. :lol: :lol:

Vicuska akkor jó a vonalzód. :) Ahogy Zuzmó is írta nem hetekben kell számolni, mint a terhességet, hanem naptári hónap szerint. :)

Estrella mintha Nikit látnám, szép kis profil fotó Dóráról. :) Mi is a 28. héten kaptunk ilyen képet.

Bibike kérünk kééépeet. :)

TALI!!

Akik jelezték, hogy jönnek, küldöm a telszámomat és Zsókuciét pü-ben. HA bármi van, nem találtok oda, akkor lehet csörögni. Zsókuci a kapura rak ki lufit. :)
Viszek műanyag poharakat, és ami múltkorról megmaradt. Ne hozzatok annyi mindent, ha mégis kifogy valami a közi onnan pár lépés. :wink:

Kép
Kép Kép
Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Gomba, hatalmas GRATULA :!: Isten hozta a kis Benedeket, nagyon édes a fotó, kis husibogár :lol: Sok-sok tejcit és jó egészséget kívánok nektek!!

Zúzmó, megkésve bár, de szívből gratulálok :!: :!: :!:

Zsókuci drága, itt is nagyon boldog névnapot :!: :wink:

Lippa, azok a combocskák, hát igen, egyszerűen zabálnivaló drágaságok :lol: :lol: naggggyon drukkolok péntekre, de tudom, hogy ügyi leszel :wink:

Tegnap nem jutottam be a dokimhoz, annyian voltak, de az utcsó nst szerint minden oké, fájásoknak nyoma sincs, ma beszélek vele, hogy mi lesz jövő héten, de sanszos az indítás....

köszönöm mindenkinek a bíztatást, és a kedves szavakat,

puszi

Numa

Kép
numato

Gombahölgy:
Gratulálok a kissráchoz jó nagy baba. :D
Bibar:Photo Hall-ba menj, én is ott váltottam ki. :)
Vendég

Gomba
de jóóóó,gratulálok a kislegényhez :P :P :P szép nagy baba,az a fürcsis kép meg annyira édes ahogy ott kóg :P :P várjuk a szüléstörténetet és még több képet :P :P

bibar

Estrella
már ott is voltam egyben,majd megnézem a többit is,csak olyan bosszantó hogy ez jár neked és 80 évig kell keresni hogy esetleg hol lehet éppen :evil: de köszi a tippet,megnézem még egy két photo hallban :wink:

Numa
most már ti jöttök Benszikével,nagyon izgalamas :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt Csajok!

Isten hozta Benedeket!!!

Kép
mot

Gombahölgy és Gombaúr, gratulálok Benedekhez, nagyon édes kisfiú! :)

Kép
elan

Sziasztok!

Isten hozta Benedeket!

Zuzmó, neked is gratulálok! Nem vagy semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Benszi, Numa most már rajtatok a sor. :)

Most más nem fér bele, ne haragudjatok.

Puszi,
Lucia

UI: Talira megyünk[/b]

Kép
lucia1

Sziasztok!!

Drága Gombamami és apuka! Tiszta szívből gratulálok a kis Benedek megszületéséhez!! Nagyon szép a kissrác! Stipi-stopi Ramikámnak!! :lol:

Köszi Lányok a vonalzós segítséget, tényleg le kell állnom a terhes számolásról.. :oops:

Kép

vicuska2007

Na, de most megint észre vettem valamit! Tegnap is ugyanennyi idősnek írta Ramit...nem kellene már 4 naposnak lennie?? Vagy megint én nézek el valamit? Bocsi Lányok a bénaságomért!!

Kép

vicuska2007

Áááááááá gondoltam, hogy nem ment el!!!!!!!!
Tegnap este visszolvastam egy csomót, írtam egy kisregényt, pont rányomtam hgy küldés és akkor kiírta hogy "Egy hálózati kábel nincs bedugva" és utána nem is talált már se Skypeot se netet. Ma reggel is csak 1/2 11kor lett net, lehet hogy mégsem a hálózati kártya a bűnös? :roll:

Gomba és kedves családja!
Gratulálok Nektek a kis Benedek érkezéséhez!
Legyetek makkegészségesek és nagyon boldogok!
Sok tejcsit és átaludt éjszakákat!

lanett

Sziasztok!
Kicsit el vagyok maradva, neharagudjatok!
ZSÓKUCI utólagos boldog névnapot!!Remélem a kézfájásod elmúlik magától és nem kell januárig kínlódnod!!

Gomba és kedves családja!ISTEN HOZTA EZT A MEGKÉSETT DE GYÖNYÖRŰ BENEDEKET!!

Juci hihetetlen gyorsan nőnek a lányok!
bibar!Nagyon csini vagy!! :wink:
Luki!Örülök,hogy otthon lehettek!!Sok boldogságot!
Benszi:lehet,hogy már babázik??Jó sokáig kihúzzák, tök jó,talán Dóri is szép súlyt szed fel bent magára!!
Lányok,babák nagyon szépek,kicsit sajnálom,hogy nem tudok a talin résztvenni...de ugye esküvő :lol: ha addig Botond másképp nem dönt, mivel éjjel olyan fájásaim voltak,hogy csak lestem...szerencsére csak 4 vagy 5,de úgy felülről indult és egész hasam görcsben volt egy darabig..bevettem magnéziumot,aztán elmúlt, ma csak fekszem és reménykedem,hogy még 2 hétig kibírja Boti a benti életet...vagy legalább 1 hétig,férjhez akarok menni!! :lol:
Neharagudatok, megyek is vissza fekvésbe!
Sharon!!Nagyon ügyi vagy!!LÁtod?már nálad se lehet baj a baba korával!Csak szépen feküdj, a végén te is túlhordod, mint Gomba!! :lol: 8)

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Na akkor újra nekigyűrközöm!

Zsókuci drága!
Újra kinövő mandula? :shock:
De legalább megvan a bűnös. Nemsokára tavasz lesz, aztán hajrá hajrá!!!! Az Aloét nem kezded el?

Chesti!
Talival kapcsolatban még sajna semmi sem bizti. Hamegjön valami anyag akkor a páromnak dolgozni kell. Kulcsrakézsen át kell adni dec.20-án és még belülről csak rombolás van, most ez miatt eléggé idegbeteg, úgyhogy nem is nagyon tudtunk erről beszélni.
A lánykád egyszerűen gyönyörű!!!!

Zuzmó!
Ha Rád gondolok fülig ér a szám! Nagyon örülök Nektek!

Bibar, Mamm!
Nagyon helyes kis pocitok van!

Luki!
Jaj Istenem, tényleg kis falatka egy a csöpp leány!És miylen gyönyörű!
A látogatókorlátozással kapcsolatban, nekem nem mondta senki de én sem engedtem ide senkit egy hónapig, és az nyár volt most meg még iylen taknyos időjárás is van. Enyém lányka is 6 héttel jött előbb, két hetes volt amikor hazamehettünk.

Lippa!
Hajrá fagyibabák! Hányat kapsz vissza és mikor?

Sharon, Benszi!
Nagyon ügyesek vagytok! Csak így tovább! Sokat gondolok Rátok!

Lucia!
Jaj nagyon édesek a gyerkőcök! Akárhányszor látom őket, elámulok Luca haján!

Numa!
Elhiszem hogy kínlódsz itt a finisben! Szorítok, hogy mostmár elinduljanak ezek a gyerkőcök kifelé!

Mot!
Hihetetlen nagy ez a lányka már!

Kriszti!
Szomorúan olvasom hogy elhagyatál minket. HIányozni fogsz! Amikor idekerültem nagyon sokat segítettél, de megértem, hogy most így jobb Neked. Remélem egy napon visszatérsz közénk!

Na ezt most gyors elküldöm!

lanett

Juci!
Tündériek a lányok! Meg kell zabálni őket!
És milyen szépen összeszedték magukat súlyra ők is.

Rékus is ez első 3 hónapban 3 kilót kapott fel, és szépen utolérte sőt lekörözte a kortársait.

Rékaróka!
Sok boldogságot!!!!

lanett

Egy mosoly csak Nektek!!!!

Kép

Én, Apa és az első hó

Kép

mellesleg Apa szűken vett egy kanyart a szánkóval, aminek következményeképpen pofival lefelé landoltam a hóban. Ez a kép azután készült miután felkaptak a hóból és anya leosztotta Apát. Én meg csak rötyögtem egyet az egészen.

Üdv a többi fórumtesónak és fórumanyukának!

lanett

Gomba!

Hatalmas gratula és óriási ölelés! :) :)

Juci!

Gyönyörűek a kislányok! És olyan jó, h a szemészeten is minden Ok volt! :) Nagyon szépen fejlődnek, le a kalappal előtted, nem semmi meló lehet..

Estrella, Lanett!

Helyesek a csajok! Nekem is eszembe jutott, h jövő télen már mi is szánkózni fogunk, ujjé! :lol: :lol:

Csajok!

Ti választottatok már szülésznőt? Mikor érdemes?
ballagyo

Kedves Gomba család!

Isten hozta Benedeket,nagyon jó egészséget,sok boldogságot kívánok Nektek!

lippa

Bibar köszi a drukkokat!

Juci megnéztem a képeket,hát tüneményesek a Csajok :D .Szerintem is nagyon-nagyon hasonlítanak egymásra.
Két ikerpár :roll:? Hát majd meglátjuk,de nem hiszem.

Estrella nagyon édes Dóra baba!

Zsókuci drága köszi a drukkokat Neked is.Sajnálom,hogy kezed nem javul,de jól döntöttél ami a gyógyszereket és a sínt illeti szerintem.

Bibike köszi Neked is!Várjuk a fülbevalós képet :wink: !

Gomba apu nagyon szép kisfiú Benedek,mégegyszer gratulálok!

Numa drága köszi,nagyon aranyos Vagy.Majd írj,hogy mi volt a dokinál,drukkolok nagyon!

Lanett tündéri Réka baba,az a mosoly... :D .Jó lehetett a hóban fürdés.Ketten Vannak még a fagyiban,remélem mindketten fel is ébrednek!Pénteken kapom Őket vissza.Köszi a drukkokat Neked is :) !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lanett
annyira jó az a havas kép,nagyon aranyosak együtt,apa és lánya,gondolom szivinfarktust kaptál mikor zuttyantak :oops: :oops:

Zsókuci
sajnálom hogy nem javul a kezed,de reméljük a mandula kikapás megoldja ezt is.nekem is olyan érzékenyek a csuklóim már pár hete,Oli baba megeszi a kalciumot belőlem :lol: :lol:

Juci
én is megnéztem,tüncik nagyon a kis rucikban,nem csoda hogy zabálták őket :lol: :lol:

Én most olyan édesség kivános vagyok,majd megőrülök,és nem merek enni csak joghurtot meg cukor nélküli lekvárt,persze másra vágyom :twisted: :twisted: itt a csoki a szekrényben.....jaj ha megszületik csak azon élek majd egy pár napig :oops: :oops: az alvás is nehezen megy mostanában mert fáj a derekam :cry: kezdődnek az utcsó trimeszter gyönyörei :oops: :oops:

bibar

GOMBA!

Jaj, de jó! Nagy-nagy gratula nektek. Szegénykém jó hosszúra sikeredett, de a lényeg, hogy jól vagytok. Hű, de kellett már az a kislegény, nagy a nőuralom, de most majd jönnek még.

Kép
Kép
zuzmó

GOMBA!

Jaj, de jó! Nagy-nagy gratula nektek. Szegénykém jó hosszúra sikeredett, de a lényeg, hogy jól vagytok. Hű, de kellett már az a kislegény, nagy a nőuralom, de most majd jönnek még.

Kép
Kép
zuzmó

GOMBA!

Kép
Kép
zuzmó

Háromszor ment el, bocsi :oops: kicsit le volt lassulva a bnet, én meg türelmetlenül nyomkodtam a küldés gombot. Nem baj, 3-szor is gratula Gombáéknak.

Kép
Kép
zuzmó

Gombaanyu és Gombaapu,
szívből gratulálok nektek a tüneményes kicsi fiú érkezéséhez!!!! Nagyon szép és formás babácska!!!
:D :D :D

Zsókuci
,
utólag is nagyon sok boldogságot kívánok a névnapodra!!! :D Hamarosan én is ünnepelek...

Lanett,
olyan kis édes Réka baba ezen az igazi téli képen! :D (Zalán is megismerkedett a hétvégén ezzel a bizonyos fehér és hideg valamivel, amit hónak hívnak. :D Ha eddig még nem tette volna, mondd meg Tanczynak tegye fel nektek a képet a Családinetre! :D )
Ja, és azt a helyes "kis" pocit nem gondoltad komolyan, ugye? :D Lehet, hogy helyes, de én inkább hatalmasnak érzem! :D

Lippa,
mennek a drukkok ezerrel!!! Hajrá öcsike vagy öcsikék! :D

Estrella
,
szép nagyon a kicsi lánykátok! :D Én is úgy szeretném már biztosan tudni, hogy mi lesz! :oops:

Numa, Benszi
,
sokat gondolok Rátok! Mindent bele!!!! :D :D :D :D

Bocs, hogy másnak most nem írok, de muszáj folytatnom a tanulást, pénteken vizsgázom.... :? Majd szorítsatok egy kicsit, jó? Bár előtte még úgyis jövök, ha tudok! :wink:

Kép

Kép
mamm

Aki nem jelentkezett talira, de lehet szombaton úgy kel fel, de elmennék Én is, hát lepjen meg minket, és toppanjon be váratlanul! :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
Kép
Kép

chesti

Sziasztok Lányok!
Szerencsére a hétvégi barnás pecsételésnek semmi következménye nincsen, ma voltunk UH-on és minden rendben van. Koncz tanár úr azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődik. A CRL 28 mm, és 140 a szívhang, és ma már 10. hetes vagyok. Nagyon örülünk neki.

Valaki tudnak esetleg segíteni, hogy a vonalzót, hogy lehet beilleszteni, nagyon köszönöm.[/b]
toldikrisztina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?