Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edit,
nagyon guszta! Nekem is összefutott a nyál a számban, most mit csináljak vele??? :shock: :lol: (nyelem-nyelem :) )

Erika,
nem tudom mi lesz ezzel a palástfűvel, még életemben nem kóstoltam. De még ma is negatív lett az ovu-tesztem, tehát marad a málna.

Ági,
a 31 nap már nagyon szép teljesítmény! :wink:

Feleség,
:(

Kriszti, Ági,
ja-ja, kapkodjuk egymást apával már most is, sose lehet tudni! :oops: De azért kíváncsi leszek, hogy ebben a hónapban vajon fog-e passzolni az ovu-teszt a görbémhez? :roll:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Szia Nyáriorgona!

Sose lehet tudni,igy igaz!!!!!
Ovu tesztezel?????
A lényeg,hogy legyen pé!!!!!!
MINDENT BELE!!!!!!!
Vendég

Nyáriorgona

Felétek nem esik a hó???
Ovuzzál csak,kiváncsi leszek én is,hogy passzol-e majd a hőd az ovuteszttel! :roll:
Vendég

Kriszti,
igen ovutesztezek, meg hőmérőzök, meg iszom a teákat, meg amikor csak győzzük, elkapjuk egymást (vagyis amikor csak hagyják a gyerekek :shock: ) meg nincs forró fürdő, meg büdösbogárpóz stb. Hát ennyit tudunk tenni. Asszem a többi már nem rajtunk múlik... :roll:

Neked is nagyon szurkolok! ++++ (neked a legjobban :oops: :lol: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Erika,
nem esik a hó, egye meg a fene, pedig úgy kimennénk a gyerekekkel, mert akkor legalább járhatóak lennének az utak. Csak az eső esik egyfolytában... :evil:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona
Mást nem tudunk tenni,igazad van.MAjd fent eldöntik!! :)
HÓ:Petra pedig már babkocsizni akart ma,nem szánkózni!HAmar megunta a kisasszony!!!
JA és hallanod kéne ahogy a Minimaxon a reklámoknál(minden egyesnél) ujjong,hogy ezt szeretném Jézuska,ezt!!!! :lol: :lol: Imádnivaló!!!!
Vendég

Nyáriorgona!
KÖSZÖNÖM!!!!
Hát igen ennyi amit tudunk tenni!!!!
A többi a babán múllik mikor akar beköltözni!!!!

Erika!
Aranyosak ezek a gyerekek,ilyenkor karácsonyra minden kellene nekik!!!
Az enyéimek nagyok,de ebből,hogy mit kérjünk a Jézuskától nem nőlnek ki!!!!
De mi is olyanok vagyunk,allig várjuk,hogy kész legyen a fa diszités alá az ajándékok és úgy tépkedjük a dobozokat mint a gyerekek!!!!
Szinte én is úgy várom már mint a gyerekek!!!!
Nagyon szeretem a karácsonyt!!!
Már nem sok idő!!!!

MIVEL MÁR NEM SOK IDŐ VAN KARÁCSONYIG, KÉREM A JÉZUSKÁT,HOGY HOZZON MINDENKINEK BABÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZIVBŐL KIVÁNOM,HOGY MINDENKI BABÁS LEGYEN!!!!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!
Vendég

Hali!

Mindenkinek köszi a dicséretet, szerencsére itthon is nagy sikere volt a kalácsnak!

Hó.......Hát itt semmi sem esett! :cry:

Rik :)
Ja-ja, a minimax reklám összes játékja kéne a Jézuskától!!!!!! :lol: :lol: Én meg magyarázzam, hogy Jézuskának nincs annyi pénze, hogy mindenkinek ilyen sok ajándékot vegyen!!

Még nem is mondtam:
valamelyik nap Veronika megkérdezte:
"Anya, mi az a dugás??????" Köpni-nyelni nem tudtam!
és még megkérdezte, hogy: "Az, amikor szerelmeskednek?" Mondom, az, de azt úgy mondjuk, hogy szeretik egymást, meg szerelmesek.... :oops: Nem mondjuk, hogy dugás......Hát kiváncsi lennék, melyik IQ-s osztálytárstól hallotta! Mert itthon nem, az biztos!

Na megyek, mert kezdődik a fürdés, hajmosás és tsai!
Jó éjt! Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

Én ezt fél éve hallotam a nagylányomtol.VAlamelyik osztálytársa felvilágositotta.Aztán mivel nem kicsi már,igy elmondtuk mi is igazábol,persze mi is a szerlmeskedés szóval helyettesitettük.Az olyan szép!!!
A Jézuskának nincs annyi pénze,ehhez irnék egy jó beszólásaát anno Rékának.
Kissebb korában volt ez:Nem kapott meg drága ajándékokat akkor(sem)és amikor rákérdeztünk mit hozzon a Jézuska,mi a szive vágya,akkor azt válaszolta,"midegy csak jó drága legyen,mert Jézuskának sok pénze van!" :lol: :lol: Ezt azota is emlegetjük!!! :lol: :lol:

Kriszti
KÖSZÖNJÜK!!!!ÉS ÁMEN!!!!
Vendég

Nálunk is ismerős a téma...szinte nap mint nap kéri a Márk, hogy mit írjak még meg a Jézuskának...én is mondom hogy nincs neki annyi pénze,ő meg csak les értetlenül...

Én már tudom mi lesz nála a befutó:Playmobilos erdő álatokkal,fa gitár,fénykard,Verdás könyv,társasjáték,íróasztal-szal ezeket osszuk el a nagyszülőkkel.Krizsi nehezebb mert neki a Márk lévén már sok játéka van,de azt hiszem neki való LEGO kéne,könyv,persze neki is fénykard :wink: ,meg fajátékok.És kap a nagypapától egy nagyfiús ágyat,amilyen a Márknak van,hisz még mindig a kiságyat bitorolja és az kell majd az öcsinek.

Ém már szép lassan elkezdtem a karácsonyi ajándékvásárlást,hogy ne decemberre legyen a nagy kiadás meg a sok vásárlás...Az IKEÁ-ban nagyon sok jó és kedvező árut találok ajándéknak valót.
Apának már vettem is:egy névre szóló focimez- garnitúrát csináltattam neki,meg kap egy REEBOK pulcsit mivel a szülinapja is dec.20.

Na jó nem untatlak tovább titeket...Amúgy érdekelne hogy ki mit vesz a családban??

Tök jó volt a Játszóház,nagyon tetszett a fiúknak.Amúgy járják az országot,minden hétvégén más városba.

Én is azt kívánom hogy a Jézusak legfőképpen zebrás tesztet hozzon :lol: az érintetteknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép jó reggelt !!!!!!!!

Mert nekem szép !!!!!!!!

Csajok !!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reggel teszteltem és ++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Örülök nagyon,remegek, izgatott lettem, ....., amit csak el lehet képzelni mindenféle érzés futkos bennem.

merre kezdjem és mikor az orvososdit ?

Ma már mennem kéne dolgozni- gyár egész nap egyhelyben állni, másodperces ütemben dolgozni.

Szóval tanácstalan vagyok, de NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágica
agica1027

GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Kép

Hú, most sokkal jobb kedvvel megyek dolgozni!!!!!!!!!
Csajok, látjátok, mindenkire sor kerül!!!
Ági, mióta próbálkoztok? Milyen idősek a gyerkőceid??

Puszi!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Ja, tesztről egy fotót!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ditta76

Edit, meg mindenki !!!

Azt képzeljétek el, h ez volt az első hónap h próbálkoztunk és egyből - el sem hiszem !!!! :shock:
Főleg azért, mert már nem vagyok tini.Októberben voltam 40 !!!!!
Gyermekeim17 és 14.5 évesek.
Újrakezdés után vagyunk.Páromnak és nekem is van gyermeke, de szeretnénk egy közöset !!
Előtte spirálom volt.Azt levetettem. Utána várni kellett, de már szedem az elevitet akkortól.Kb. Ősz eleje óta.
Sosem gondoltam volna h ez az egész harmadszor is ilyen izgalmas és mintha először történne minden!! :roll:
Szóval csajok bízzatok, mert ez is bizonyíték h nem csak a kortól függ h sikerül-e teherbe esni!!!!!!!

Ágica
agica1027

Ágica

NAgy-nagy gartula Nektek!!ÉS különösen örülök,hogy sikerült Nekd,hisz tényleg most megmutattad hogy nem a kor számit!!! :wink:
Krisztim következik!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
GYerekeknek mikor mondjátok meg??
Szerintem egy hetet várj aztán menj dokihoz,és irasd ki magad!Persze ha emelgetsz vagy ilyesmi a meloban akkor már korábban menj el!!!!

KÉpzeljétek!MA reggel megyek ébresztőt fújni.Petrusom egyszál semmiben fekszik kitakarozva,jéghidegen....
VAlamikor az éjjel levetközött...de minek??Jól kihült.Remélem nem lesz beteg miatta.
Hogy minek csinálta??????? :shock: :?
Vendég

Era !!

Gyerekek tudják , velünk izgultak.
Előtte beleegyezésüket kértük ehhez az egészhez.
Kimondhatatlan érzés ahogyan hozzáállnak a dolgokhoz !!
Ezt köszönöm nekik itt is !

Ágica
agica1027

JÓ REGGELT!!!!!

Itthon maradtam!!!!!

ÁGICA!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti

jól tetted!!!!! :D
Hogy vagy??
Vendég

Panny

KArácsonyi vásárlást én is megkezdtem.Bátyám fiainak már megvettem.
Az enyémeknek tudom mit veszek,csak egyenlőre nincs ki a gyerekekkel legyen az én vásárolgatásom alatt.Oké,de. a jó,mert Réka nincs itthon,de attol Petra itt van....Passz hogy lesz!!!
JA és anyumnak is tudom mit veszünk.
Meg most lesz szülinapja 22.én.Masszázsra visszük tesómmal meglepiből!! :lol: :lol:
Vendég

Erika!

Köszi jobban vagyok csak gyengének érzem magam!!!!

A fiamnak már megvan az ajándék!Pókerszett!
A lányomnak hajegyenesitőt veszünk ami egyenesit és göndörit!
Én a páromnak már vettem 2 pulóvert mert névnapja is lessz karácsonykor!
Valami illatszerrel kiegészitem!
A többieknek nem nagyon szoktunk ha megyünk anyósékhoz vagy anyuékhoz italt és sütit viszünk!!!!
Nagy a család lés kész vagyonba kerülne!!!!!
Vendég

Ágica!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! Hát ez csodaszép :D
Úgy tűnik, minden hónapban van egy babásodó közöttünk ;) Ténylg mindenkire sor kerül.
Én talán a következő hónapot átengedném másnak (persze azért próbálkozunk), de akkor pont aug végére lennék kiírva, és szeptemberben megy a nagylányom oviba. Szeretnék elég időt és energiát szánni erre az elválásra. Úgyhogy, csajok, valaki megint esélyes :D
Vendég

Én diavetítőt akarok venni a kicsajoknak karácsonyra.Sztem már élveznék... jó lenne a téli estéket ilyen dolgokkal tölteni. Ez az utolsó tél, hogy itthon van Réka :cry: Nem tudom, más hogy éli meg ezt az elszakadást, de nekem máris gombóc van a torkomban, pedig még van majd' 1 év.
Vendég

Kriszti!

Jól tetted hogy pihizel otthon!!!

Hát igen...nekünk is ezer felé kell kicsiny ajándékokat venni,de általában csak a gyerekeknek szoktunk,meg ott vannak a barátok...szal sok :(

Ágica!

Nagy-nagy Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sztem is ha megerőltető a munkád akkor azonnal menj táppénzra,tudod pont az elej a legfontosabb!!!
A dokihoz pedig ráérsz bő egy hét múlva menni mert sajna úgysem nagyon lát semmit még...
Vigyázz magadra!!

Erika!

Jó nagy hó van felétek ,mi?!De jó!!!!!!!!!!!!!!
Felénk is csak a rohadt eső esik,az utcánk merő egy sártenger :( de ígérik hogy jövőre tuti lesz aszfaltos utcánk... :?

Kész lett Márk szemüvege,annyira édes vele :wink: Majd lefotózom vele és felrakom nektek ha nem zavar,OK?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Nálunk nincs kis de nagy gyerek sem!
Igy a mi helyzetünk még jó!
De 5-en vagyunk tesók,mi lessz ha lessz mindegyiknek 2-2!!!
Hú,belesem merek gondolni!
De több mint valószinű,hogy kis apróságra telni fog!Hisz nem az a cél,hogy minnél drágábbat,hanem az,hogy örömet okozzon az ember a másiknak!
Vendég

Ágica!

Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Várom a tesztedet!
Szerintem is ráérsz menni még dokihoz legalább 2 hétig.
Addíg nem lát semmit.

És akkor nem jársz úgy, mint én a múlt héten. Nem látott semmi, csak a nyálkahártyavastagságot tudta megmérni,és hogy nagyobb a méhem.

Ma viszont már látszott az én kis petezsákocskám, 5/6 hetesnek megfelelő.
Viszont nem látszott egyértelműen a szikhólyag.
Remélem, nem lesz gond...

A petezsákocskában pedig két pöttyöt vélt a dokim felfedezni, amit én is egyértelműen láttam... :shock:

Meg a múlt heti görcsölés miatt írt fel Duphastont. Napi 2-szer 1-et.
Vendég

Ágica! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magadra. Szerintem is várj a dokival még, mert nem fog látni egyelőre semmit. Engem is emlékszem, milyen csalódás ért, amikor csak 3-4 hetesnek mondta. Aztán kiderült, rosszul nézték, és csak kisebb volt. És azóta is fejlődik, remélem, szépen.

Kriszti! Jó, hogy otthon maradtál. Tessék pihenni, és mihamarabb meggyógyulni.

Mária! Örülök, hogy nálad már van is valami, ami látszik. Vigyi magadra továbbra is.

Panni! Nálunk is esett tegnapra virradóra nagy mennyiségű hó, de mostanra alig látszik. A gyerekek csak kicsit tudták élvezni. Talán lesz utánpótlás valamikor a közeljövőben. A hétre plusz 10 fokot mondanak, ami nem eredményez havat, szerintem.

Mi is lassan megvesszük a gyerekeknek a kari ajándékokat. Már azt is tudjuk, mit kapnak. Továbbra is gyűjtjük Thomast és társait. Szetteket néztünk. De a döntés még várat magára. Az anyagi része még nem teljesen adott. Más családtagokra nem jut már az idén, mert egy vagyon lenne. Úgyhogy már mindenkit felkészítettem rá.
Holnap megyek genetikai uh-ra. Nagyon izgatott vagyok, mit mondanak. Remélem, a nemét is megtudom a kis jövevénynek.

Pussz mindenkinek. Elnézést attól, akinek nem írtam személyesen.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Mária,
akkor megnyugodtál egy kicsit, hogy már látszik "valami". :D
Mi az, hogy két pöttyöt láttatok, csak nem ikrek lesznek??? :shock:

Ági!
Gratulálok! :D Lehetne látni a tesztet? (na nem azért mert nem hiszünk neked :lol: )

Feleség,
oviról az jutott eszembe, hogy engem is mennyire megviselt, mikor a nagyfiam elkezdett járni (nekem akkor 3 hónapos volt a 2. gyerek), és arra gondoltam, hogy már soha nem leszünk itthon szépen kettecskén vagy hármacskán, és hogy vége lett ennek a szép nyugis időszaknak, most már állandóan a "tanév" menetét kell követnünk. Na azóta is állandóan beteg és itthon van velünk, pedig ez már a 3. éve az oviban, most meg azért imádkozom, hogy bárcsak tudna már végre rendesen oviba járni. Valószínűleg ő is szeretett (szeret!) itthon lenni, jobban mint kéne, és nehezen "válik el".

Erika,
szegény Petra, hogy jutott ilyen az eszébe?! Volt már máskor is? Vagy valami alvajárás? Pisilni egyedül jár vagy ébreszt titeket? Lehet, hogy csak oda akart menni, nem? Remélem én is, hogy nem fázott meg/fel.

Ez a masszázs-ajándék nagyon jó ötlet! Köszi, nálunk anyámnak fogom bevetni egyszer a talpmasszázst, mindig emlegeti, de ajándékra mindig azt mondja, hogy neki már nincs szüksége semmire.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Szia Brigi!

Holnap gyere a hirekkel!!!!
Pihenek délutánonként!!!!
Már napok óta fáj a derekam,de mára iszonyúan belenyilal a hasam néha görcsöl!
Hogy mi ér még el????!!!!
Vendég

Kriszti!

Remélem, inkább már jobban leszel, mint rosszabbul. Mitől lehet a derékfájás?

Kép
Kép
Kép
britta

Kriszti!

Derékfájás??Mitől?
Akkor duplán pihizz!!!

Brigi!

Tényleg gyere a hírekkel,kivi vagyok Hanna vagy Dávid? :wink:

Nyáriorgona!

Lassan közeledik a pé-d! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
ma már pozitív volt az ovuteszt, holnapra meglesz a peteérés, szóval mi mostanában nem unatkozunk apával...

Édes Kriszti!
Hát nagyon rád jár a rúd! Nem fáztál fel? Vegyél forró fürdőt!
Vagy inkább olyan idegi becsípődésről lehet szó?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti

Én is megfázásra gondolok.NApok ota irod hogy furi a hasad,meg fáéjdogál.Nem mész el urologiára????

Mária
De jó!!!!!
Tényleg van mindig egy-két babásunk.EGyszer mindenki sorra kerül!
Én se tuodm mi az a két pontocska?Ketten vannak??
Mostanában hallottam pont,hogy minden 3.terhesség ikerterhességként indul,csak felszivodik az egyik.
NA ezt nem Rád irányitva irtam,csak ugy....
:D

Feleség
Aranyos vagy hogy átengeded a hónapot!!
Én akkor lettem terhes amikor Réka elsős volt...Szuper volt hogy pont a nyáriszünetben itthon lehetett velem,nem kellett nyárinapközibe adni!!!
Azért hajtotok ebben a hónapban is ugye??

NYáriorgona

Akkor hajrá!!!Szuper dolog mégiscsak ez az ovu teszt!!Hőd mennyi volt ma reggel???
Hogy miért csinálkta Petra??Már volt hogy vetkőzött éjjel,de teljesen sose.Hogy mi ütött belé????
Wc-re nem megy ki vagy pelusba pisil vagy visszatartja.....
Most volta pelusban pisi,lehet zavarta...De akkor minek vetkőzött le teljesen???

Britta

mi is izgulunk Veled együtt!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

PAnny

hó az van,de nem nagy már!!!:(
Kiváncsi vagyoka szemüvegére Márknak ugyhogy csak tedd fel ide!!!!Örül neki???
Vendég

Feleség, Panni, t.mária !

köszönöm h örültök, nagyon jól esik !!
Ha sikerül jól lefényképezni a tesztet felteszem.

T maria látom mi vagyunk a legfiatalabb pocakosok. MIkor mentél orvoshoz először? Látott valamit?

Brigi, izgulok veled együtt h mit mondanak!

Olyan jó h lesz kitől megkérdezni mindent!
Velem már rég történt ilyen és sok minden megváltozott, ezért majd sok mindent kérdezek! :oops: remélem segítetek úgy mint eddig!!!!
Jó közétek tartozni!!!

izgatott vagyok egész nap!!!!!!! :roll:

Ágica
agica1027

Erika!

Igen tetszik Márknak a szemüveg,ő választotta.Már le is fényképeztem csak apának fel kell tölteni a gépre(most focizik).Krizsi olyan édes,szemügének hívja a szemüveget :wink:

Ágica!

Én a magam részéről bármiben szívesen válaszolok ha tudok neked :wink: Nem megerőltető az állás,a meló?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó estét lányok!

Ági :)
Nyugodtan kérdezhetsz bármiről!! örülök, hogy ilyen hamar összejött! valami trükkötök volt? Gondolok itt vitaminra, pozitúrára, hőmérő stb.... Azon kívül, hogy jókor voltatok jó helyen!! :wink:
És olyan jó olvasni, hogy boldog vagy!!! Ez mindeannyiunknak erőt ad! Ugye csajok?

Nyáriorgona :)
Én is vettem lh-tesztet, de nem tudom, mikor kezdjem használni...Ma vagyok a 12.napon, de még a hő nem esett le!

Kari-ajándékok...Hát a héten már nekem is el kellene kezdeni a gyűjtögetést, mert nem akarom az utolsó percre hagyni! Még a gyerekeknek a legkönnyebb, de hol a többi.....(férjem, tesómék, anyuék...)

Na, megyek, még van pár esti teendőm!

Puszi!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Felfázva nem lehetek,mert a vizeletemben is jelentkezne,voltam felfázva tudom milyen érzés!!!
Hogy idegbecsipődés az lehet de mikor lehajlok feltudok egyenesedni!!!!
A fene tudja,mitől!!!
Túlélem,egy hetem van rá,hogy kipihenjem!!!!!
JÓ ÉJT!!!
Vendég

Kép Zigi első jele

Csajok !!

Itt van a mi kis bébinknek az első jele. :roll:

Tudom h halvány, tudom h alig látszik, de a mienk!

Ágica
agica1027

Ágica!
Hát ez szép pozitiv!!!!
GRATULA MÉG 1X

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Hát most jól kisirtam magam! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :!:
A fogamzás legtetején nyilt egy topik egy beteg kislányról szól!!!!
Egy felhivás segitségre!!!
Vendég

Kriszti!

Én is olvastam már azt a topicot :( Már fel is vettet m a kapcsolatot egy csajjal aki intézi az ügyeikat,mert gyűjtjük a műanyag kupakokat,azzal is lehet segíteni mert ezért pénzt kapnak!!

Mi már máskor is beszálltunk ilyen akcióba...akkor egy keresszékre kellett gyűjteni és sikerült!!

Ágica!

Micsoda,hogy halvány?Dehogy,gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!

Edit!

Sztem kezd el az Lh tesztet!!A hő amikor lemegy akkor már épp a pé napja van(abban a 12-24 órában)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
A kupakokat én gyűjtöm folyamatosan mát több hónapja,már a munkahelyen is gyűjtik nekem és a barátnőmmel is gyűjtetem!!!
Itt van nálunk egy csaj aki ezeket a kupakokat továbbitja az illetékes helyre!!!!
Most adtam le egy csomót!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!
Vendég

Jó reggelt :lol:

Küldök neketek baba-fotót és pocakfotót(azt ne nézzétek hogy dagadt vagyok :oops: )Ja és még az én nagyfiamról egy szemüveges képet :wink:

Panni Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Már miért is lennél dagadt?Ketten vagytok! :lol:
Szép formás pocakod van!!!!!
Jó nagy baba lessz!!!!
Márk pedig nagyon édes a szeművegben!
Jól áll neki!!!!
Az én két gyerekem is mindig olyan szemüvegeket választottak ami jól áll nekik!!!
Vendég

Szép napot mindenkinek !!!!

Panni !!
A képeid lenyűgöztek !
A pocód gyönyörű, a kép a bébiről egy csoda!!!!
Márk egy tündér ezen a képen egy "kis "huncutsággal vegyítve !!!!

Edit
Semmi trükkünk nem volt azon kívül h figyeltünk a pozitúrára, reggel mosakodni csak, ...amit mindenki tud. :oops:
Azt hiszem inkább ahogy írtad jókor jó helyen :lol:

Kriszti

Lassan izgulhatunk érted is !!!!
Szorítok nagyon!!!! Te következel!

3/4 9-re megyek a családorvoshoz.Este voltam a nődokimnál,aki egy tündér!!!! Szóval ő írt a dokinak egy javaslatot táppénzre vételről.
A babukát láttam/egy folt/, aki még igen nagyon kicsi, de a beágyazódás miatt szeretnénk a gyárat kihagyni a következő heteinkből.Hüvelyi ultrahanggal is nézett, nem méhenkívüli, jól helyezkedik, csak maradjon is ott. Sajnos ilyenkor bármi történhet, de én mindent megteszek érte.Jövő szerdán megyünk újra akkor már talán igazolni tudja a terhességet és megnyugszom!

Megyek készülődni.

//Mindenkinek szép napot!!!!

Ágica
agica1027

Jó reggelt!!!

Ágica
Gratula mégegyszer a pozitiv teszthez!MOst mi is meggyőződtünk !! :wink: :lol:
De jó akkor táppénzen leszel jövő héttől!!

Panny
NAyon jól áll neki,igazi férfi ebben a szemüvegben!!
Mindig ekll használnia?
Kell beutaló szemészetre?
Pocakod pedig szép nagy!!!Kövér???Ezt mire értetted??? :shock:
Bébike!!!!Csodálatos!!

Kriszti
Én azért elmennék urologiára a helyedben.
Nekem se csipett a vizelet meg ilyesmi,de fájdogált a hasam,és bacis volt a vizeletem.KAtétereztek,de nem volt szar!
Azon gondolkozom(tudom ne gondolkozzam ezen)hogy megprobálok a kórházba menni dolgozni majd.ELkezdem a melóhelyen,aztán nyár körül átmennék.ENgem nagyon huz vissza!!!

CSajok!TEGnap elvoltam egy kicsit barinőmmel este teázni.OLyan jó volt kimozdulni itthonról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS ugy néz ki pénteken pedig szinházba megyek vele!!!
Olyan jó kimozdulni kicsit!!
(Petra persze nehezen viseli,dehát jön az ovi....Ott se lesz másképp!!Szegénykém!!Sirás lesz ezerrel!!!!!!!!!!Én meg vele!!!
:cry: :cry:
Vendég

Erika!
Nagyon rádfér egy kis kikapcsolódás!!!!
Petra pedig lassan hozzá szokik!!!!
A kórház nem rossz ötlet,de bizzunk benne,hogy marad az otthon lét!!!!
Én elfelejtettem mondani vagyis irni,hogy irom,hogy fáj és görcsöl a hasam,hát a petefészkeim körül fáj!!!!
Mensis görcseim vannak pé-óta!!!!

Ágica!
Akkor sinen van az otthon lét!!!!
Nagyszerű!!!!
Vigyázz magatokra!!!!
Vendég

Hahó!Sehol senki?
Vendég

Hahóóóóóóóóóóó!

Itt vagyok !!
Hazaértem az orvostól!

Ágica
agica1027

sziasztok
Panny tüneményes a pocid nem is vagy dagi ami tény téleg 2-en vagytok .fiad is ari a szemüvegben.
Ágica e3z t5otáol 2csikos a teszted
e.andrea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?