Sziasztok!
Örülök Sasha, hogy meg tudtalak nyugtatni
Érdekes nem, én magam me rémeket látok mindentől
Majd emlékeztessetek erre, ha hülyeségeket beszélek/írok
Olyan lelkiismeret-furdalásom van a kissebel kapcsolatban....Nem is érzem, hogy várandós vagyok, Petivel ilyenkor már "mozgásokat" éreztem, meg láttam
, meg kitoltam a hasam
Most meg ha akarom sincs pocim, azért eszem rendesen, vitamin + magnézium, de már olyan butaság jár az eszemben, hogy mi van ha az uh-n azt mondják, nem is vagyok állapotos???
Aludni sajnos mégnem tudok egész éjszakát (Peti ugye) de mesélek, van egy pici előrelépés alvásilag Sasha, figyelj!!!
Szóval. A nyaralás alatt mivel ugye nappal semmit nem aludt szinte, csak a kocsiban 1-1,5 órát max, de össze vissza, meg jól elfáradt, jól aludt egész héten, pedig féltem, hogy a helyváltoztatás kiakasztja. Hazajöttünk, itthon valahogy úgy állt be, ha láttuk, fárad, akkor vittük fürödni, és fürdcsi után (amit régen sosem bírtam elképzelni) az ágyába raktuk a tejcsivel. Egy héten át hisztizett, de úgy, hogy zengett a ház. Potyogtak a könnyei, és torka szakadtából bömbölt. Pedig nem kényszerítettük ottmaradásra, nem hagytuk ott....nem tudtuk mi baja lehet. Aztán ráfogtam, hogy rendes tejet kap. (az a babatej amit ittunk megszünt). Aztán a citromfű teára gyanakodtunk. Mindkettőt kiiktattu, 3-as babatejet kap, és vizet szigorúan. Az elmúlt két éjszaka (a mait majd külön) úgy fektettem, hogy ágyba, tejci, és meséltem. Ez régen nem jött be, mert felolvastam, és mindi becsukta a könyvet. Most én találtam ki az álommanóról egy történetet. Ez bejött. Első éjjel 35 percet meséletem, már mindent kitaláltam, mert mihelyt észrevette, nemszívből mesélek, csak darálok, felnyitotta a szemét, és rugdosódott. Hát az álommanó bejött. Csöndben, egyetlen nyaf nélkül elaludt. Másnap már 20 perc kellett csak, de próbáltam más kitalált mesét, de csak az álommanó jött be. Röviden, az a lényege a mesének, hogy minden este azzal kezdem, hogy hol laknak az álommanók (a csillagokon, a tejúton túl a szivárványban a la szives bocsok). Aztán onnan mennek minden este más más kisgyerekhez. Aki ma Petinél van, az holnap Angliába megy. Tegnap Afrikában volt. És elmeséli Petinek, mit álmodott az Afrikai kisfiú múlt éjjel (zebrát kergetett, babánfára mászott, úszott a tengerben). Aztán ha Peti elaludt, ráül Bari Bárány pocijára, és ott őrködik egész éjjel, és ha peti felriad, rögtön szór a szemébe álompot, hogy tovább szépet álmodjon. Éjjel ismindkétszer egyszer kellt csak, és visszaaludt 7-ig, akkor tejci, és 9-ig aludt.
Na, ma itt volt barátnő, Dóri, egy percet se aludt. Ráadásul Csabi ma későn jön (vagy korán?), már 5-kor elment, itthagyott a vendégekkel. Petivel lekisértük 7-kor őket, aztán lenn maradtunk, fárasztani egy kicsit. 8-kor fürödtünk, de akkor még azt hittem, ebből nem lesz alvás. De amikor törölgttem, már csukódott a szeme. Ágyba be, és egy pici mese (5 perc) és aludt is.
Úgyhogy kihasználva a szabad estét megyek is filmet nézni
Puszi jó éjszakát
Kata