Lafi!
Öregem, nem semmi, amin keresztül mentél! Ahogy olvastam folyamatosan beleképzeltem magam a Te helyzetedbe, én is kiborultam volna, de ilyen helyzetben tényleg tartani kell magát az embernek! Nem értem miért fektetnek fel szétnyitott lábbal, annyira úgy nézett ki, hogy szülni fogsz?
Azért akárhogy is van egy kismamával sokkal figyelmesebben, kedvesebben kellene bánni, mint egy "átlag" beteggel. Persz, hogy magas a cukrod, vagy rossz a vérnyomid, ha ennyit idegesítenek! Ó, hogy az a .....!
Lényeg, hogy itthon vagy, ne is gondolj rájuk! Hunor babának még van 5 hete, addig hátha átköltöznek!
Fanni!
A séta az csak jót tesz, ahogy a többiek is írták amennyi jólesik! A buborékos víztől nyugodtan puffadhatsz, én csak mentes italokat iszom.
Fendike!
Örülök, hogy ilyen jól álltok, nem hagytok semmit az utolsó pillanatra! A H&M-be mindenképp szeretnék még eljutni, nagyon kivi vagyok. Eddig még eszembe sem jutott, hogy a rácsvédő párnát csináltassam?, akkor az ágynemű is olyan színű lesz? Én függönyt csak akkor akarok, ha kész a szoba, ami még igencsak várat magára!
Én azt sem tudom, milyen babaruhát vegyek, bady, rugdalozó, kising? Milyen méretűt, és mennyit?
Nyuszi!
Szépen fejlődik, a drnőnek is nagyon tetszett, ugyanis megmutatta magát teljesen, az arcát először eltakarta a köldökzsinórral, de utána odébb tette!
Végig úgy volt, hogy mindkét lábát teljesen felhúzta a nyakáboz, neki ez a kényelmes!
Véda!
Ne izgulj, minden rendben lesz hétfőn az uh-on, drukkolok!