Sziasztok!
Jobbulást a kis betegeknek! Sajnos ez ilyen időszak.
Egyetértek veled Mogyó, hogy elviszed, én is megyek rötgtön orvoshoz ha van valami, mert magammal nem így csinálom, és már megszívtam párszor...
Igen jó hosszú neve van, itt apai ágon minden név öröklődik. Nekem sem volt egyszerű megjegyezni.
És igen, nagyon kedves a családja, a férjem szerint csak megpróbálják palástolni az irigységüket, mert Azizon kívül csak 5 db. lányunoka van, és itt az arab világban ez szégyen, itt a fiú a valami
Bolondok ezek, igaz?
Ja, és tegnap is megkaptuk az egyik bátyjától, hogy jó alacsony lesz ez a gyerek!
(én má csak nevetni tudok ezen)
Manó: Apukája arabul beszél hozzá, én magyarul, egymással pedig angolul, így szegény gyerek meg lesz kicsit zavarodva szerintem, de aztán előbb-utóbb megtanulja. Próbálom korábban fürdetni, és úgy néz ki, lassan-lassan használ is, mert tegnap már fél 1-kor elaludt. Napközben most próbálom kihúzni az alvások közötti időt, de max. 2.5-3 óra, és akkor már majd elájul. Megjegyzem nekem is jó mikor alszik, mert tudok valamit csinálni. Vele nem lehet, mert ahogy korábban is írtam nem tud nélkülem létezni.
Milyen sűrűn jártok a gyógytornára? És mit mondanak? Mennyi időre lesz szükssége Bendének, hogy felzárkózzon?
Mogyó: nálunk 6-7 hetesen átaludta az éjszakát, reggel 7-8-ig bírta, viszont 1 hónapja valami történt, és elkezdett óránként kelni, mostanra elértük, hogy megint 2-3 óránként eszik éjszaka. Nem tudom, hogy miért történt ez a változás, úgy örültem, hogy milyen jó kisfiam van.
Úgyhogy szerintem örülj, és a világért ne keltsd fel Ágit!
Nagbri: adogattam neki, de csak gyümölcsöt. 4 hónapos kora óta eszik, napi egyszer. Próbáltam répát meg krumplit is, de nem szerette, ezért nem erőltettem. De mostmár fogom, mivel elérte a 6 hónapot, majd megpróbálok finomabbat főzni neki.
Tudod már, hogy hány kilo Dani? Ma voltatok orvosnál, nem?
Itt nem lehet tudni, mert itt nincs mérés, csak akkor megy az ember orvoshoz, ha beteg a baba, de magammal együtt mértem, és olyan 7.5 kilo lehet.
K.