Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

kivel mi zujs?

Kép
monyo83

Tegnap reggel kilenckor megkaptam a tüszőrepesztő injekciót, ma csak max kettőig dolgozunk, így délután szex és szex:))))
Most szinte biztos, hogy elkapjuk a pét. ,mert a doki szerint minden jó, de persze ettől még semmi nem biztos.
ez már a természet dolga.
volt már ilyen hónapunk, amikor tökéletes tüsző volt, átjárható mindkét petevezetékem , páromnak 80 millió/ml. sperma eredménye van, pont jókor voltunk együtt,=(többször is) mégsem sikerült.
talán most
k.vanda

vanda en mindenesetre szoritok.jokor lesztek egyutt hatha osszejon a baba.
a nyalkahartyad neked milyen vastag lett?

Kép
monyo83

tegnap 13. napon, 8.5 mm
k.vanda

az enyem peteers napjan lett 13,5.nem sok ez egy kicsit?
ugy ertem van ugye a minimum ami 6mm maximum nincs ami folott mar nem jo?

Kép
monyo83

sziasztok

Vanda hajrá apára fel!!!

Monyo sztem az mnyh vastagság jó, ne izgulj!!

Gabi milyen suliba jársz??

Akartam csinálni vonalzót, de nem tudom bemásolni, nem akar vki segíteni :roll:
árnika

Sziasztok,

Vanda, én is pont olyan ciklust szeretnék mint a Tied. Úgy értem, hogy uh-gal és tüszőrepesztéssel támogatottat. Te is szeded a clostyt? Attól ilyen tökéletesek a tüszőid vagy maguktól ilyenek? Ti mióta próbálkoztok? Drukk, drukk Ez a hónap tuti összejön. :lol:

Monyó, remélem Neked is sikeres lesz ez a ciklus. Szerintem Ti apait-anyait beleadtatok.

Gabi, nálad is lassal teszt lesz.

Mindenkinek drukkolok!

Én ma megyek nőgyógyászhoz. Most próbálom beadagolni neki, hogy segítsünk rá a peteérésre. Nektek mi a tapasztalatotok: könyörögni kell a nőgyógyászoknak ezért vagy szívesen adják a clostyt?
Egyébként nagyon izgulok. Minden nőgyógyászhoz menetel előtt sajnos ez van.

Krévi
krévi

Krévi, nekem abszolút nem kellett könyörögni. Átbeszéltük az előző ciklusokat és Ő maga döntött úgy, hogy akkor kezdjük el. Akkor egy kb. 6 éves kezelési ciklust helyezett kilátásba.
Szorítok, hogy jól menjen a dolog :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, mit jelent az , hogy 6 éves kezelési ciklus? Azt gondolta, hogy 6 évbe fog telni, mire összejön a babóca? Krévi
krévi

Sziasztok Csajok,

Monyo ne izgulj, jó a mny.

Vandus, nem semmi a dokid, nem bizott semmit a véletlenre.
Nagyon szoritok a hétévégén.

Krévi, nekem is egyből mondta a dokim, hogy ezt fogja felirni.
Kérdezd meg tőle, hogy Te szedheted-e.

Árnika, hagyadik ciklus nap?
gmelcsi1

Ops, elírtam :) :oops: :oops:

Krévi, az 6 hónap akart lenni :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok

Árnika egészségügyi főiskolára járok, utolsó éves vagyok, diplomás ápoló szakon.
Most írom legalább is próbálom a szakdolimat írni.

krévi igen, de szerintem most ugye hosszabb megint a cilus, így a 28. nap után fogok mindenképpen. előbb nem mert nem hinném hogy mutatna bármit is. Na meg az sem bizti hogy volt peteérés. Kitudja.
Mindenesetre jó sülinapi ajándék lenne nekünk, hétfőn lesz nekem szerdán meg apának.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok.

gai ez nagyon izgi.kepzeld az en hom nem ment fel,tegnap es tegnapelott mertem :cry:

krevi,nekem sem kellet konyorognom,vagyis egy kicsit igen de az en esetem kicsit mas.

melcsi hogy all a hod?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Már nem is tudok, hogy ki kérdezte, de válaszként annyit, hogy 35 napnál hosszabb ciklusok esetén szinte biztosan nincs sajnos peteérés.
Ezért ilyen esetben mindenképpen szükséges az alapos hormonvizsgálat , mert ez viszonylag könnyen helyreállítható és így nincs elvesztegetett idő.
A normális ciklus 25-35 napos intervallumba esik, ez alatt és e fölött már kórosnak számít.
Persze sajnos tökéletes 28 napos ciklus esetén sem 100% a pete-érés.
bonyolult a női működés:)
Hát mi most aztán mindent beleadatunk, ma folytatjuk.
Persze inkább minőségre törekedünk, mert a mennyiség nem segít.

gondoltam kedves pinkiné ,hogy 6 hónapot akartál írni, különben nagyon brutálisan hangzott:))
18-as karika:)

érdemes hosszan elnyúlóan szeretkezni, mert az növeli a kilövelő ondó mennyiségét(ez is számíthat kicsit), orális szex (sajnos) mellőzendő, mert a nyál megváltoztatja a ideális ph-értket és nem lesz megfelelő a hüvelya befogadásra, továbbá nem árt egy közös orgazmus ilyenkor hiszen az összehúzodás még jobban besegíti a spermát.
Én néha még gyertyázni is szoktam után, vagy pl. tegnap a párom tartotta a lábaimat a magasban.szegény már kivolt akkor....
k.vanda

Vanda na én ilyeneket nem csinmálok, max annyit hogy a szeretkezés után nem fürdök le rögtön, és nem kelek fel egy fél óráig.
Hormon vizsgálatom lesz a következő clostís hónap után ha nem jön össze. És ha akkor volt a pe mikor én gondolom akkor az még belefér a 35-be. De amúgy azért vannak olyan esetek amikor a 30. napon pe, és terhes lett, ismerek ilyet.
De egyetértek hogy ha nem javul a ciklus hossz, akkor kivizsgálás kell .

Nekem most 36,7 volt reggel a hőm, remélem fent is marad.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 57600_.png

Kép

gabi1

vanda amit a 18 karika altt irsz,ez igy van.
Mi ezeket nem tartjuk be.nem gyertyazok csak felpolcolom magam hogy ne folyon ki es ugy fekszem egy orat.
Az oralis dologgal nem ertek egyet nem kerul oda annyi nyal ami megvaltoztatna a ph-t.
Az elnyulo szeretkezes szinten igaz.

gabi remelem feljebb megy a hod..)en egyszer sem 35 napos ciklusall lettem babas,igyaz nem is maradt meg.

Kép
monyo83

Ez a harmadik terhességemnél a hőgörbém, be sem írt peteérést, pedig volt, Réka már 3,5 éves

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 57600_.png

kicsit fura a megnyitaása, mikor rákattintasz a linkre, akkor utána mikor feljön az oldal arra a sárga csíkra is rákell kattintani akkor kinagyítja, és alul ki kell húzni a szélére.

Nem tudom miért linkeli így be. Akkor a 14. napon lett levéve lh és 14,9 volt, az kevés, tehát később kellett hogy legyen a pe, a 28. napon meg + volt a teszt. És ez is clostyval sikerült.

Kép

gabi1

gabi erdekes de szerintem latszik hogy volt ped,szepen felment a hod.
te szedsz progit?

Kép
monyo83

monyo én nem szedek semmit. most akkor elkezdjem inni a palástfüvet?

Kép

gabi1

gabi szerintem mostmar ne,azt pe tol kell inni.
en szedek utrot ma arra keltem hogy faj a cicim :roll: dolgozik a progi :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Folyton meglepődöm, mi mindent tudtok.
NEkem a hőm 36,9. Jó mi. :D Remélem igy is marad.
Monyo, hogyhogy nem ment fel a hőd?

Vandus, mi sem tartjuk be, mert az már tényleg, annyira nem arról szólna, amiről kell. Én is csak felpolcolom a valagam, nem gyertyázom. Ha jönni akar a gyerek igy is fog.

Gabi, annyi olyan estet láttunk már, ami teljesen eltér az átlagtól, mégis sikerül.
gmelcsi1

hello Csajszik!

Én azon a hétvégén mikor Babszemünk megfogant, nem csináltam semmit :) Pedig alapjáraton nálunk is mindig volt alápolcolás (ha Apa volt alul, polcolta a csípőjét, hogy minél mélyebbre menjen) :oops: :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

k.vanda: nekem a mostani ciklusnál a 47.cn-re rakott pé-t és szerintem volt is. Egyébként meg a másik fórumban van egy csaj, akinek valami 70.cn-es peteérésből lett baba, úgyhogy nem győztél meg. Én még mindig hallgatok a dokimra.
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Vicky én egy szóval nem mondtam,hogy ne hallgass az orvosodra, másrészről igaz,hogy kicsit talán erősen fogalmaztam, hogy szinte biztosan nincs peteérés ilyen hosszú ciklus esetén, ezért ezt javítom: kevés az esély,hogy peteérés legyen.
Másrészről sajnos hibásan jár el az orvos ,ha gyermekre vágyó nők esetén engedig,hogy ilyen hosszan elnyúljon a ciklus.
erre már igen hatásos gyógyszereket ismerünk,
Amit példát írtál a 70 napos ciklusról,szerencsére létezik ,mert ha nem lenne ilyen ,nem beszélhetnénk csodákról.
k.vanda

Én is szedtem már duphastont, meg norculutot is, de olyan szinten hazavágják a májfunkciót, hogy szerintem jobban kéne mérlegelni, hogy adják-e.
vicky79
Budapest III. kerület

abban teljesen egyetertek vandaval hogy nem szabadna hagyni hogy elnyuljon a ciklus.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajszik,

Hát... Nem adott clostyt az orvos. No comment.... Azt mondta, hogy 21 hónapos próbálkozás még nem próbálkozás. Tekintve, hogy ebből 12-t szoptattam. Szerintetek keressek fel egy másik orvost?
Másrészt azt sem bántam volna, hogy ha felír egy beutalót egy meddőségibe. 3 hónap a várakozási idő, így még a clostys ciklusokon is túllettünk volna. Azt mondta, hogy a hormonvizsgálaton minden rendben. Hőmérőzzünk, próbálkozzunk még egy kicsit.

Nektek milyen vizsgálatok után írta fel a clostyt?

Szerintetek mit tegyek? Most mindenképpen szeretnék valamilyen homeo gyógyszert elkezdeni. Ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatotok?

Krévi
krévi

Lenne még egy kérdésem: a ciklus.hu-n rögzítem a hő adataimat. De a menzesz sorban mindig megjelenik egy piros pötty, mintha menstruálnék. Nem tudjátok, hogy lehet ezt kiszedni?
krévi
krévi

krevi.

sajnalom hogy nem kaptal clostyt:(felteszel egy gorbet?
nekem hormonvizsgalatom volt mielott megkaptam a clostyt,ja meg 2,5 eve folyamatosan probalkozunk.
nekem pcom van es nincs,vagy csak ritkan van peteeresem.

homeos cucokban nem tudok segiteni.

ciklus hu-t nem nagyon ismerem,melcsinek segitek szerkeszteni de nekem nem tesz be pottyot.lehet hogy kipipaltad a menzeszt a menupont alatt.

Kép
monyo83

http://www.pharmaforte.hu/szuper_hirdetes.htm

Krévi!
Nézd meg ezt a linket!
Mi a párommal ezt szedjük,napi 1 kapszula!!!
Egy havi adag 60 szemes!!!!
Próbáld meg!!!!
Vendég

Kedves krévi!

semmiképpen ne keressél másik orvost.
ha a hormonvizsgálat szerint minden rendben van Veled, szigorúan tilos a closti.
hormonvizsgálat után ír fel az orvos clostilt, természetesen nem megfelelő hormoneredmények esetén
k.vanda

Krévi,

Szerintem is igaza van vandusnak, hogy ha jó minden eredmény akkor ne szedj clostit. Az én dokimat pár oldallal ezelőtt már megvitattuk. Sok vizsgálatot nem csinált. No comment...

Mondjuk az hülyeség, hogy 21 hónap nem próbálkozás, mert egy év után már valamiféle meddőségről beszélünk.

monyo, hőd? Nekem még mindig 36,9.
gmelcsi1

sziasztok.

melcsi nem mertem majd hetfon megmerem.

krevi talan az lenne a megoldas(szerintem) hogy egy sima ciklusban elmennel pe kornyeken egy UH ra.akkor latnatok hogy milyen a tuszo,nyalkaharyta.ha minden okes akkor felesleges a closty.

Kép
monyo83

Sziasztok,

egy kicsit megnyugtattatok, hogy nem kell clostyl. Azt nem tudtam, hogy jó hormoneredmények után nem írják fel.

monyo, amit írtál, hogy pé-kor egy uh jól hangzik. Megkérdezem tőle, hogy megcsinálja-e.

A Ciklus.hu-n most jól jelenik meg a pötty, hiszen menstruálok, de azt nem tudom, hogy a nem menzeszes napokat hogyan fogom ehhez a ciklushoz adni?

Akkor küldöm a linket a hő görbémhez.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 44000_.png

Nektek mikor lesz eredményetek? Nagyon izgulok mindenkiért.

Krévi
krévi

krevi jol latom hogy a hod 35,1???hol mered?

ha befejezted a menzit akkor nem fog odarakni piros potyot.

Kép
monyo83

monyó, a hónaljban mérem. Tudom, hogy írtátok, hogy ott nem jó, de ezt a ciklust már befejezem ott. Majd a köv. hónaptól váltok hüvelyre.
És hogy kell befejezni a mensit? Nem írom be a vérzés intenzitását?
krévi
krévi

Sziasztok

Krévi próbáld meg a www.babatervezok.otthona.net oldalt ott találsz jó ˝gyógyikat˝, és tanácsot is kaphatsz kérdéseidre szakembertől.
A 21 hónap az sztem is próbálkozás!

Viszont nem értem Vanda , miért írtad , hogy jó hormoneredményeknél nem írnak fel clostit. Dehogyisnem, nekem sincs semmi gond a hormonjaimmal.
Ált. ezt írják fel elsőnek minden hozzánk hasonló gonddal küzdő nőnek!

Monyo amúgy érdekes, de most amikor kaptam tüszőrepit én sem éreztem semmit, hogy mikor repedhettek meg, viszont azelőtt általában igen.

Ti hol szoktatok, és mennyiért venni tesztet ( LH, és Terhességit)????

Holnap megyek diabetológushoz, kiváncsi leszek mit mond.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

sziasztok.

krevi igy mar ertem hogy lett ilyen alacsony a hod.

arnika.en most nem kaptam tuszorepit,magatol megrpedtek.en a neten veszek olcso lht es terhesegit.az egyik lany segitett nekem o megvette es elkuldte.van 45 darab terhesegim :oops:

melcsi ho?enyim ma 36,8.

Kép
monyo83

Szia monyo,

Az a hő nagyon szép, enyém is ennyi. :D
gmelcsi1

akkor szupi melcsi.)

Kép
monyo83

ez tényleg bíztató lányok:)

"Viszont nem értem Vanda , miért írtad , hogy jó hormoneredményeknél nem írnak fel clostit. Dehogyisnem, nekem sincs semmi gond a hormonjaimmal.
Ált. ezt írják fel elsőnek minden hozzánk hasonló gonddal küzdő nőnek!"
a clostil alapvetően a hormonproblémák kezelésére szolgáló gyógyszer, és árnika ha tüszőrepesztő injekciót kaptál akkor sajnos nem lehetnek teljesen rendben a hormoneredményeid.
nem vitatkozni szeretnék ,de ez így van.
k.vanda

k vanda azert ez nem egeszen igy van.
pl:ha valakinek ismeretlen eredetu meddosege van ami ugy e azt jelenti hogy a pasi es a csajjal is minden oke,az is kaphat clostyt es tuszorepit.
az inszemesek is kapnak holott lehet hogy tokeletesek a hormonjaik.
nem csak a hormonproblemasok kaphatnak clostyt.

Kép
monyo83

Sziasztok

Eleve a closty nem is hormon hanem a hipofizist készteti arra hogy "ébredjen " fel és legyen peteérés. Ezért is hívják peteérés serkentőnek.
Pl fogigátló után mikor nem kezd el magátóla szervezet peteérést produkálni akkor ezt adják hogy a szervezet fel eszméljen neki dolga van. Hiszen a fogamzásgátló alatt nincs peteérés, csak megvonásos vérzés van.
Nekem is ez volt a baj, és nagyon remélem hoy most is csak ez volt.

Nekem ma már feljebb ment 36,8 -ra a hőm. Még mindig fájnak a mellbimbóim, és ma voltam vagy 4 x pisilni, de úgy hogy szaladtam. És most már nem vagyok felfázva.

Remélem ez jót jelent.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 30400_.png

Kép

gabi1

Sziasztok!

Na, megvolt a mai uh! :)

14mm a babó, ver a kis szíve és látszik a fej- és far vég
:):):):) Ja és egyedül van :)

Elővigyázzatosságból kaptam Duphastont, pedig nem volt semmi görcs se vérzés. Csak néha szúrkált a pocim (szerintem a szalagok nyúlnak), de Ő azért felírta. Meg kicsit többet kell feküdnöm, mint idáig. :roll:
Plusz kaptam Magne B6-ot, hányingerre, hányásra.

4 hét múlva van a kövi uh, akkor már nyakiredőt mérünk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Jaj Pinkiné, szívből gratulálok, és irigykedem most. Vigyázz nagyon magadra és pihenj sokat.
gmelcsi1

Pinkiné, gratula a babához! Mikor szülsz?

Ami a clostyt illeti, azért remélem, hogy ha még 1-2 hónapig nem jön össze a baba, akkor felírja az orvos. 21 hónap az 21 hónap akárhogy is nézzük. Lépnünk kell valamit. Az nem mehet tovább, hogy a vakvilágba próbálkozunk éveket. Januárban megyek vissza legközelebb az orvoshoz, akkor már remélem lép valamit.

Azt nem tudjátok, hogy meddőségibe beutaló nélkül is be lehet jelentkezni, vagy mindenképpen kell beutaló? Ha lehet beutaló nélkül is, akkor bejelentkezem, úgyis 2-3 hónap a várakozási idő.

Kiváncsi vagyok a tesztjeitekre. Mikor teszteltek? Megy a drukk mindenkinek.

krévi
krévi

Kicsit megint belekotyogok: nálunk is ismeretlen eredetű meddőség (húú, de csúnya szavak :twisted: ) áll fent, és Clostyt és repsztőt is kaptam a MEDDŐSÉGIBEN.

Krévi: a Kaáliba nem kell. (én oda járok)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

pinkine.gratulalok.

krevi a 21honapban azert benne van a 12 honap szoptatas is,nem?azert igy maskent all az ugy mert tudod valaki teherbe esik szoptatas mellet valaki nem,de inkabb nem.mert ilyenkor megno a proklatin szint ami gatolja a teherbeeset.
nem azt mondom hogy nem kell foglalkozni vele,de azert ne ess ketsegbe.
proklatint is neztek nalad most ugye?

en nem tudom mikor tesztelek,legkesobb 14 dpon.akkor muszaly a gyogyi miatt.

Kép
monyo83

Én se tesztelek a hétvégénél előbb, remélem hogy jó híreket hozunk

Kép

gabi1

Sziasztok

Ma voltam a diabetológián, és vszinű hogy PCOs vagyok a dokinő szerint, igaz ez majd a vérvétel eredményétől függ.
Ha belegondolok az elmúlt hét évbe hát kicsit ideges leszek, viszont ez előrelépés is lehet. No de ez még nem biztos.

Vanda én csak a tapasztalataimat írtam a clostival kapcsolatban! Azt tudom hogy nekem nincs gond a hormonjaimmal, sőt ha régen szedtem még tüszőrepit sem kaptam, és megrepedt úgy is. Most igaz kaptam tüszőrepit , de a doki szerint azért hogy ídőre pontosabban be lehessen lőni.

Lányok ha teljesíteni akarjátok a sorrendet akkor csináljatok nekem két csikosat!!!!!! :lol: :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?