Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi: Olvastam az Indexen is. Nagyon durva :( Tök égés az egész :(

Hozzánk anyámék meg tesómék jönnek szombaton, vasárnap meg anyósék + a dédi, játszhatom a konyhatündért meg a felszolgálót. Megint jóóóóóól kipihenem magam :?

Alexandrát én is néztem, de csak 10ezer fölött hozzák ki ingyér'. Amúgy meg hiába kedvezményes, mire kifizetem a postaköltséget, többe kerül, mintha elmennék a könyvesboltba :(
Azért még drukkolok, hogy suli előtt odaérjenek vele.

Annácska: Hát az anyai megérzések általában bejönnek. Én is mind a kétszer megéreztem, hogy mik lesznek, sőt általában másnak is jól saccolok :wink: De veled kapcsolatban még nem jött meg az ihlet :wink: :lol: :lol:

Téli gumim csak hétfőn lesz, akkorra tudott bevállalni a gumis. :( Max holnap behozatom magunkat apával :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka
Nekünk kit saccolsz?
Nagyon kíváncsi vagyok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Drukkokat előre is köszönjük.

Annácska
Örülök a félig-meddig jó hírnek :)
Persze nyugodtan hívj ma délután 8-ig dolgozom de utána amikor csak szeretnél.

Vali
Le vagyok nyűgőzve Alizka 2 kis copfjától :lol:

Angi
:lol: örülök,hogy Lidinek bejöttek a cuccok. Háát Heni is billegette magát a tükör előtt :lol:

szép estét mindenkinek

Kép
olgo

sziasztok!

Utólag boldog névnapot Alíznak, Lizának, Martinnak, Zsomának!!!

Na, már Bettina is beteg, ő is lázas és köhög, holnap megint jöhet hozzánk a dokinéni (merthogy nem vagyok hajlandó soha elmenni a rendelésre.. :oops: )
Dorina az ab. ellenére keveset javul szerintem, ráadásul az orra alatt lett valami seb, ami nagyon fáj neki (halvány rózsaszín folt)

Úgyhogy a mi hétvégi programunk az ápolgatás/pátyolgatás, majdcsak kinövik...

Vali:
nekünk sincs téli gumink még, remélem nem fog esni a hó!

Ildi, Angi, Vali:
már le sem merem írni, hogy mi szoktunk az Ázsia C-be járni (na azért csak módjával...), de kizárólag hétköznap délelőtt, akkor nyugisabb (persze az árú ugyanaz :) )

Boscó:
köszi kérdésed, a suli továbbra is nagyon nehéz, de nagyon-nagyon szeretem!!! már most tervezgetem, hogy hol és miként nyitom meg a kozmetikai szalonom... :lol: :roll:
a tanultakat a rokonokon/ismerősökön gyakorlom

Annácska:
én úgy érzem fiú lesz... és természetesen makk egészséges!!!!
nagyon cuki a nagylányod!!!! :P

Mamacka:
Nektek is fiatok lesz szerintem (de ettől még lányotok is lehet!! :D )

Ildi:
megjöttek a könyvek?? miket rendeltél??

Vonat/babakocsi:
én sosem mertem kipróbálni...

Nancsi:
a közösségbe járó manók mindent hazahoznak, amit nem kellene, Ala meg úgy látszik különösen érzékeny :(
Ilyenkor elgondolkozom, hogy mi lenne, ha nem is szoptak volna, akkor milyen lenne az immunrendszerük??

Szelivivel mi van???
Tán kimentek Angliába???

Mindenkinek jó Éjt!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt!

Lidi az éjjel belázasodott. Nem nagyon szerencsére és én a fogára tippelek, mert dől a nyála. Picit folyik az orra is. Tudtok ajánlani valami immunerősítőt?

Tünde,
jobbulást a lányoknak!! Ne hülyéskedj már, írd csak nyugodtan, hogy néha jártok az Á.C-be, én is voltam régen a Józsefvárosin párszor. Csak már nem bírom a tömeget.
angi79

jobbulást Lidikének!!!Én imunerősítőnek most ezt adom(ha el nem felejtem, most is szerintem 2 hete nem adtam be :oops: )
http://www.gyogyszeres.hu/gyogyszer/res ... hi&tipus=0
Ebbe nincs vívőanyagként alkohol, adható gyerekeknek is.
De gyógynövényeseknél is lehet kapni alkohol nélkülit is, meg ott a homeós echinacea bogyó.
Vagy béres csepp.
Ezeket tudom :wink:

Tünde, nektek is jobbulást :)
Vali, Tünde, aha szerencsém volt, mert még indulás előtt ideért a gls, persze ráfeküdt a csengőre, sé Natasát fel is ébresztette. :roll:
Baromállat.
Aztán meg elbújt a kocsi másik oldalán , én meg a másik felén vártam.
Szóval barom volt.
Könyveket úgy rendeltem, hogy pont meglegyen a 10-es, ne kelljen fizetnem még azért is.
A szomszédnak rendeltem Litvinyenko haláláról szóló könyvet, meg a gyerekeknek 4-5 könyvet.Mind baromi akciós volt, asszem 18 ezret spróltam, és így fizettem 10-et)

hú, mennem kell, Olivér befosott :roll: :roll: :roll: :roll:
vas

na, itt vagyok....

szóval, szóltak az előbb az oviból, hogy Olivér fostizott háromszor, menjek érte,...
na az előbb itthon is produkát egyet
Azta......, olyan büdi volt... :roll: :roll: :roll:
Remélem más nem kapja el.

Ja, még a könyvekről: még magamnak is rendlte
inkább csak az akciósokból válogattam, és 990 volt darabja :)
Tök jókat siekrült rendelnem.

na, megyek mosógépet beindítani :roll: :roll: :roll:
vas

Ildi,
köszönöm Neked!! Az a baj, hogy fogzáskor mindig ez van. :(
Akkor Olinak is jobbulást! Szegényke...
Megnéztem az Alexandra honlapját és tök jó áron vannak a könyvek, azt hiszem én is rendelek. :)

Dr. House könyvét olvasta valaki???

Ja és még 1 kérdés. Mivel kenitek a gyerkőcök arcát a szél, hideg ellen? Lidié mindig piros, kiszárad. Én most csak Gabi krémet kaptam.
angi79

Angi, a Linola Fettnek vannak arckrémei, azok nagyon jók. Mi nem használunk, mert szerencsére még nem kell, de barátnőm kisfiának nagyon bejött és másoktól is hallottam már, hogy jó.
Vendég

Alízoknak, Martinnak utólag is nagyon boldog névnapot!

Annácska, minden rendben lesz! Örülök,h vmelyest megnyugtattak, és a 16. hét után teljesen fellélegezhettek. Annamari nagyon drága.
Suli milyen? Hány vizsgád lesz?

Lidinek, Alának és Olinak, Dorinának és Bettinának gyors gyógyulást!

Én a Cebionon kívül nem merek adni semmi vitamint Botinak, nehogy még nagyobb étvágyat csináljon neki :oops: Mióta meggyógyult egész nap eszik, most megint előjött a főparám, h kövér kisfiú lesz,ha így folytatja. Egyelőre csak izmos, masszív, bár az arca most egészen be van hízva :roll:

Téli gumikat tessék felrakatni, mi már lassan egy hónapja azzal járunk :D (mondjuk férj szerint legalább az által legyünk biztonságba, ha már száguldozunk Botival :wink: pedig nem megyek gyorsan, csak lendületesen :oops: :cool: :D

Lidike beszólásán jót rötyögtem, cuki lehet.

Ruhaméret: Boti alul 92-t hord, de feül ált. 98-as kell.

Ildi, sztem sem drága az együttesért, én csak egy vacak bélelt nacit (mégcsak nem is kantáros) majdnem 6-ért vettem..... Egyszerűen nem kapok itt...
Jajjjj, remélem, nem ezen fog átesni Oli, amin Boti is átesett. Nem is tudom, hány fosi volt egy nap.

Tünde, akkor kozmetikusnak tanulsz? Én le vagyok maradva ezzel... :oops:

Olgo, én is gondolok Rátok sokat! Hajrá bölcsi!

Eszti, nálatok mizújs? Zsivány fiad jól? Neked fogad helye? Urad teljesen rendben? (ezt mindig elfelejtem megkérdezni... :oops:)

Vonatozni még én sem próbáltam babakocsival. Sőt még gyerekkel sem, pedig nagyon be van ígérve Botinak, mert ugye totál rá van cuppanva a közlekedési eszközökre, kiváltképp a vonatokra :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, nincs mit :D
Dr.H könyvét nem olvastam, de láttam , hogy van.
Én eddig még nem vettem krémet az arcukra, nem kellett nekünk se.
Régebben még Olivérnél használtuk a Bübchen winter-es krémét.

szerintem az is jó volt.

Alexandránél ezek nagyon jók szerintem:
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... LastDays=7

meg van belőle járműves, meg még valamilyen,
Nekünk van egy ugyanilyne típusú, csak Micimackós, tök imádják.
most megrendeltem még ezt a kettőt is. :)
És 3ezer helyett csak ezer pénz :wink:
vas

Angi, Linola Fett tényleg nagyon jó. Nekünk eddig jó volt (Botira ilyeneket használok az ekcéma miatt). Most viszont nagyon csúnyán kiömlött a lába (még a betegség előtt), és nem tudtam a szokásos terápiával eltüntetni, most az Eucerin (fürdőolaj és testápoló) 2 nap alatt helyre pakolta. Méreg drága, de ugye, h Botinak ilyen érzékeny a bőre, mindent bevetünk.
Ilyen széllel, időjárás viszonytagságai ellen védő krémet a Bübchent dícsérték még nekem.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszi Anita, Eszti és Ildi! :)

Ildi,
jó ez a rajzos könyv és tök olcsó. Lidinek nagy kedvence az Anna és Peti sorozat. És most az is olcsóbb, így abból is rendelek.
angi79

Angi, Lidinek is a nagyörlők jönnek? Mi is kínlódunk rendesen vele...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én a múltkor az Arena 2000-től rendeltem szintén könyveket, 1000 Ft/db áron, azok is szuperjó könyvek, azt is nézzétek meg esetleg. :)
Vendég

Anita,
igen. Elvileg kettő jön, a dokinő látta 2 hete. Együttérzésem... A vonatokat Lidi is imádja. :) Nálatok van hó?
Eszti,
köszi a tippet!
angi79

Szombaton látta a doktornő, h mind a 4 nagyon jön, jóóóó nagy gyökerekkel. A jobb alsó tetejét érzem leginkább, a többi csak duzzadt. De olyan kis gyulladt szagú a szája is szegénykének. Ja, és neki is bővebb az orrváladéka.
Semmi hó nincs. Be van borulva, de reggel is csak eső szitált. És Lidi vonatozott már?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lassan chat-nek használom a fórumot, bocsi... :oops: (csak pakolgatás közben frissítgetek...)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, cset vagy fórum, nem tök mindegy????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Legalább mi irkálunk :wink: :wink:
Hátsó nagyőrlők??
Hú, kemény dió :shock:
Nasinak is csak az a 4 hiányzik(bár, ha úgy jön neki, mint a többi, meg mint a fiúknak, akkor nem lesz gebasz talán)
Eszti, köszi az arena-s oldalt is, azon is vannak tök jók, pár darab meg is van belőle nekünk.

Vali, mizu???
Ma sok volt a meló, hogy nem jöttél???? :wink: :wink:
Mit főzöl a vendégcsapatnak?
Nekem szerencsére csak egy napra jönnek.
Bár múlt hétvégén meg anyu volt, így akkor meg azért kellett kitennem magamért.
Bár anyósék más falat, azoknak mindig valami olyasmit csinálok, amit anyóspajti bizos nem tud, aztán apósnak hadd tetsszen a kaja :wink: :wink: :wink:
Jó köcsög vagyok mi?? 8)
De akárhányszor náluk vagyunk, mindig rántott hús van, vagy pörkölt :roll: :roll:
Na, és meg csinálok most nekik sajtkrémlevest, meg fokhagymás sült pisztrángot majonézes krumplisalátával, meg sárgarépatortát gondoltam :D :D
Hadd lássák, hogy jól tartom a férfigyereküket :lol: :lol:

Kezdem karácsonyi díszbe tenni a kecót :D :D :D
olyan kis hangulatos :D :D
vas

ja, megvettem a téli cumót tegnap, 86/92-es méret, de szerintem a naci jövőre is jó lesz, ugyanis most fel van hajtva az alja, meg a gombokkal is lehet variálni(most feljebb is kell varrnom) :wink:
Így remélem jó lesz, meg nem hiszem, hogy úgy beindul növésbe, hogy kinőné :wink:
vas

Ez aztán a fincsi menü Ildi!!! Nyami, nyami. :) Após biztos odáig lesz érte. :wink:
Én is gondolkodom, hogy mikor kellene már feldísziteni a lakást. Lidi ablakain már vannak üvegmatricák, télapósak.
A Nasi igazán költségkímélő, ha jövőre is jó lesz neki a szerkó. :) Lidié 98-as az alsója, de neki csak be kell húzni az alját és jó is.
Anita,
nem vonatoztunk még, de dec.2-án lesz télapóvonat, azt szeretnénk megnézni.

Jó 7végét Mindenkinek!
Vali, Ildi,
jó vendégvárást!
angi79

Annácska: továbbra is mennek a drukkok, de szerintem lazíts egy kicsit, hiszen Te is tudod hogy minden renben lesz!!!!!

Ildi: A menü isteni lesz, após tuti rádöbben hogy egy generációval később kellett volna megnősülnie! :lol: :lol: Na jó ez csak poén, de szerintem egyáltalán nem vagy köcsög emiatt! Sőt! Igazán értékelendő hogy milyen kis tip top menyőkéjük van!!!!!Én is mindig az Alexandránál rendelek! Igaz én csak Fannibabának, magunknak nem, sajna nem nagyon van időnk olvasni, ha meg igen, akkor vagy gyerekneveléses, vagy kutyaneveléses könyveket, újságokat! :lol: :lol: Épp ma nevettem, mert én Fannikának írok naplót, kézzel írottat, párom meg a kutyákról egy igazán tudományos naplót kezdett el írni! :lol: :lol: Mikor hány fokban vannak, mennyit híztak, milyen bigyókat kellett beadni nekik, stb! Én meg Fannibabáról hogy miket mond, miket csinál! Néhány napja azt a szót kezdte el használni hogy MÁNIS!!!! (máris helyett)De amilyen kis kényesen tudja mondani, behalunk rajta!!!!!!!!!

Anita: írj csak nyugodtan, hiszen van ám mit behozzál! Sajna hogy beteges volt Botika, eléggé keveseket tudtál írni! Téligumi :lol: Itt tényleg csak az eső csapkod, de az folyamatosan!

Vali: Fannika 2-szer volt egy picit taknyos!Szerencsére! Ő még nem volt ilyen lázas soha! De mára már se hőemelkedés, se panaszkodás, csak pörgés ezerrel! :lol: :lol: :lol: A párom ha tudná hogy a második gyermeke fiú lesz, most azonnal teherbe ejtene! :lol: :lol: Imádja Fannit, de vágyik egy tökösre is nagyon!Kitartást a vendégekhez! Miért nem téged kényeztetnek ilyen életmód mellet amit Te folytatsz??? :lol:

Tünde: én a múltkorában amikor kozmetikusnál voltam, két hétig abban a lázban égtem, hogy kitanulom a szakmát! de most valahogy nincs kedvem megint tanulni. Ha letelik a gyesem, visszatérek erre a dologra! Bár most igazából egy jó kis játszóházon gondolkodom erősen, vagy egy teázón! De párom szerint egyikre sem lenne igény, talán a játszóházra.... Én meg úgy gondolom, hogy egy 10. kozmetikusra nem lenne igény egy ekkora városban! :roll: Fogalmam sincs mi lesz ha Fannika oviba megy! Óvónőként meg megintcsak nem fogok tudni elhelyezkedni. Emiatt rossz ezen a környéken lakni, alig van munkalehetőség!Jobbulsát a csemetéidnek!!!!!!

Angi: én a Polivitaplexet adom Fannikának! De a Béres is nagyon jó szerintem! Jobbulást Lidinek!

Én is most gyártom az üvegfestékes Micimackós télapókat!!!De a karácsonyi hangulat majd csak decemberben tör rám igazán! :lol:

Mamacka: szupik a képek a babóról, meg a pocakodról!

Még van 4 kutyánk akik gazdára várnak, 2 kan és 2 szuka. 3-nak sikerült jó gazdikat találjunk! Lehet megbízható embereknek ajánlani a kis kölykeinket! :lol: Imádom őket! Ilyenkor a legédesebbek! December 15-én lehet elvinni őket! Remélem nem lesz nagyon zord hideg, mert féltem őket hogy az új helyen majd meg ne fázzanak!
Na megyek elteszem magam holnapra!
Vendég

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Angi
Szerintem a Gabi krém nagyon jó! Mi azt használjuk.

Képzeljétek tegnap vettem Áronnak Kisvakondot a Corában! Annyira örültem neki... fele annyiért mint a neten láttam. Ezt kapja Karácsonyra, még esetleg keresek hozzá akciós kisvakond dvd-t... láttatok valahol?
Vettem tegnap 3500-ért bebújós téli cuccot is.

Ildi
Nekem meg ez a 92-es is kicsinek tűnik :shock:

Bosco
Köszi
Légyszives küld el a bankszámlaszámod sms-ben... úgy nemfogom elhagyni... anyuéknál valahogy kirántottuk... :(
Bocs....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: ne vegyél dvd-t, nekünk van egy jópár Kisvakondos dvd-nk!!!!!!!!!!!!!!Oké, majd küldök egy sms-t is! Írd majd meg Pü-ben a címed ahová a dvd-ket küldhetem!!!Én is a napokban csináltam Fannikának Kisvakondos üvegfestést! Tetszett neki, de a mesét nem szereti! Ez a gyagyás Elmó a kedvence, meg Miss BG.Olyanok mint a kis Vuk, meg Süsü, még nem köti le!

Mi ez a pangás!?
Vendég

Mamacka,
Lidi imádja a Kisvakondot. Nekünk bábunk van és egy csomó DVD-nk. Most akciós a Kaisersban, 1-et fizet 2-őt kap.
Bosco,
a Kisvakis üvegfestés nagyon jó lehet. :)

Lidinek még mindig folyik az orra. :( De azért elmentünk kicsit szánkózni Dobogókőre, tetszett neki a hó.
angi79

Sziasztok,

megjöttünk a Kolpingolásból, a bioházban voltunk a hétvégén, és mondhatom, hogy baromi jól éreztük magunkat. 6 családdal béreltünk három házat, mindenki kisgyerekkel volt, irtó jó volt minden. Benyó imádta a medencéket, ugrált, lebukott a víz alá, pancsolt, nagyon klassz volt. A játszóház is nagyon igényes és órákat játszott, hol az ovi részen, hol a bölcsi részen. Az esti foglalkozás is nagyon tetszett neki, mindent egybevetve nekünk nagyon bejött Alsópáhok, a bioház, nagyon klassz volt. :)
Ott nagy hó is esett, az is gyönyörű volt. :)

Kép
Vendég

lányok ha valaki tudna segíteni az jó lenne! Barátnőm kérdezi hogy mit tegyen, mert begyulladt egy ÉR a mellén, és fáj neki, főleg ha szopik a baba! olyan mint egy viszér a lábon pl. duzzadt, és nagyon fáj!
Köszi a választ ha valaki tudna segíteni!Akár pü-ben is!
Vendég

Boscó: keressen meg egy IBCLC szoptatási tanácsadót!

Hoztam néhány képet is :)

Kép
Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Boscó!
Én is pont azt akartam írni, amit Cory! A Kismama hátuljában van néhánynak az elérhetősége. Még van az LLL Liga, nekünk az nem jött be mikor szükség lett volna rá, de a szoptatási szakrendelés az jó volt. Az LLL-ben úgy tudom, csak gyakorlott, tapasztalt önkéntesek vannak, míg a szaktanácsadók hivatalosan is szakemberek a témában, ők ezt tanulják.

Cory!
Liza naaaaagyon bájos! Ki a barátja?

Eszti!
Örülök, hogy nektek bejött a Kolping!

Angi!
Nekünk a doktornéni írt fel arckenőcsöt, gyógyszertárit, az bejött. (Keve a Sudocrem-re allergiás volt kicsinek, úgyhogy egyelőre szinte minden gyógyszertári, azokat jól bírja.

Ildi!
Hogy sikerült a vendégség? Ez a menü nagyon ínycsiklandozó volt!

Tünde!
Lányok jobban vannak? Hogy bírtátok a hétvégét? Nyáron Keve is majdnem skarlátos lett, csak még időben elkaptuk.

Vali!
Nekünk mit érzel? (Érezhetnél egy kislányt, mondjuk!)

Annácska!
Örülök a jó hírnek! Szerintem ha orrcsont volt már, akkor ne izguljatok tovább!

Én már vonatoztam Kevével. Babakocsival nem egy leányálom, de szólni kell a kalauznak, hogy hol szállunk le, és hogy segítsen majd a babakocsit levenni. Föltenni Attila tett minket föl, arra képtelen lettem volna, hogy olyan magasra fölemeljem egyedül a kocsit a gyerekkel együtt, pedig edzésben vagyok (másodikon lakunk, lift nincs). Hordozókendővel is mentünk már (Tündéékhez a buliba), az nagyon jó volt.

Keve 10 napja nem cumizik, és egyszer sem sírt miatta, nem is követelőzött még altatáskor sem! Olyan büszke vagyok rá!

Most Keve is taknyos, Anyuméknál voltunk a hétvégén, szombat délután lefektettük a gyereket a jó meleg szobában, Anyum meg nem szólt, hogy átkapcsolta a fűtést, és lehül a szoba. Mire három óra múlva felkelt Keve teljesen át volt fagyva. Este már alig kapott levegőt. Mára már jobb a helyzet, remélem, megússzuk ennyivel! Attila már így is ki van készülve, hogy szegény gyerek milyen beteg! Éjjel nem is nagyon aludt, ahányszor én megfordultam és odanéztem, ő mindig a gyereket figyelte. Nem tudom mi lenne, ha valami rendes betegség is utolérne minket.

Holnap hozzák az új ülőgarnitúránkat, már alig várom!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok LÁnyok!

Tudom, hogy ezer meg egy éve nem írtam, de el vagyok havazva elég rendesen mindennel.

Szóval mióta nem voltam, azóta is rendesen olvasgattam azért, és nagyon sajnálom, akikkel családi tragédia történt, viszont gratulálok az új kismamáknak! Asszem ilyen régen nem írtam.

Időközben én visszamentem melózni, tök jó az új helyem, tetszik amit csinálok. Aranyos főnököm van, és segítőkész kolléganőim.
Tegnap voltam vizsgázni, ha sikerült, akkor december 11-én mehetek államvizsgázni. Az az igazság, hogy nem nagyon akarok, mert 15-én meg diplomaosztó lenne, és a férjem nem lesz még akkor itthon, és tök rossz lenne egyedül odamenni.

Tüncike édesen fejlődik, imádja a bölcsit, reggel alig várja, hogy átöltözzünk, már szalad is befelé. A hétvégén itthon elkezde énekelni a boci boci tarkát, azt hittem megzabálom. Meg a nyuszi ül a fűben című dalt is mutogatja, ha éneklem neki. Számszaki adatokkal nem nagyon tudok szolgálni, kb 11 kiló, de lehet, hogy kevesebb, centit egyáltalán nem tudok.

Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Lidke,
Kevének jobbulást!
Cory,
nagyon csini a farmerruhás Liza.
Eszti,
örülök, hogy jól telt a 7vége. Ari Bence. :)
Livi,
örülök, hogy tetszik a munka. Ügyi Tünci a mondókákkal.

És 1 kép, ismerkedés a hóval:
Kép
angi79

Cory,
ha jól emlékszem Te is szoktál készíteni a gyerekeknek adventi naptárat? Miket szoktál beletenni? Én is készítenék Lidinek, de ugye nem csokival, hanem pl. matricával. De mit még?
Ötletek?
angi79

Angi: igen, csinálok én is, de még pont Lizával vagyok bajban, mert a fiúknak egyszerű volt, ment bele csoki (az lesz Lizinek is) meg kisautó. Ami most tuti lesz: kis műanyag állatok (zacskóban szoktam venni, és szétszedem), filctoll (azt is szétszedem a csomagot). Lizinek talán lesz 1-1 csatt, hajgumi, de még nem tudom pontosan. Nem lesz mindegyikben játék, ez tuti, mint ahogy csoki sem lesz mindegyikben. De pont most gondoltam végig, hogy 72 apróságot kell beszereznem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Barátnőm (és én is,)köszönjük a segítő válaszokat!!!!!

Livi: de jó hogy adtál hírt magatokról! Akkor Te most nagyon elfoglalt vagy! Kitartás, és bízom benne hogy nem leszel egyedül a diplomosztódon!!!!!Tünci tényleg nagyon ügyes a mondókákkal!!!!

Cory:haláli pofi Liza! Nagyon nagyot nőtt!!!!!Kedvet kaptam én is adventi naptárat készíteni, azt még nem csináltm soha! :roll:

Lidke: tényleg büszke lehetsz Kevére!!Az én párom is paraapa!!! :lol: :lol: :lol:

Fannika nemhogy javult volna, ma hajnalban úgy köhögött, majd megfulladt szegénykém!Alig aludtunk, reggel irány a doki, ahol millió beteg, az én csajom meg mindenkit csak mimipuszikázna!ÁÁ nem érti meg hogy miért nem mehet azokhoz a babákhoz közel! :lol: :roll:

Esztipeszti: örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Bence és Lidi nagyon édesek ahogy ismerkednek a hóval! :lol:
Vendég

Eszti, Angi:
Nagyon jók a havas képek!!!!

Cory:
cuki a kiscsaj nagyon!!! annyira huncutka :D

Livi:
örülök, hogy jelentkeztél végre!! :)

Adventi naptárt én sem csináltam még soha, talán ilyeneket tennék bele: lufik, zsírkréta/színesceruza, mini füzet, játékbaba ruha
a hajcsatt, hajgumi, matrica és a kis állatkák is jó ötlet

Dorina már sokkal jobban van, Bettus még köhög, még szedik az ab-t, most Patríciának fáj a torka... hurrááá (itt a környéken van egy csomó még nagyobb családos, ott mi lehet ilyenkor... :( )

Anita:
hát igen, kozmetikusnak tanulok, végre eldöntöttem mi leszek ha nagy leszek (helyett: mi leszek, he öreg leszek)

Boscó:
itt is van egy pár kozm, de olyan jó, mint én leszek nincs :lol:
jobbulást Fanni Tündérkének!!!!
most Rinathiolt szed Bettus (mától) és mintha sokkal kevesebbet köhögne

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok mamik!

Talán éppen ezer éve nem írtam. Most elkezdtem olvasgatni és gyorsan dobok pár szösszenetet:

Ildi! Kittyt a gödöllői piacon láttam egy egész formás darabot, bent a pénzes kisautók mellett egy standon. Hátha... Annyira jó hely ez a Gödöllő! Egyelőre teljesen el vagyok ájulva! :)

Vali! Te milyen munkát végzel? Már teljesen becuccoltatok? Aztaaa, mi még mindig dobozból élünk... Mekkora Alíz! És milyen csajszis! Nagyon szép!

Tünde! Pont keresek egy jó kozmetikust! :wink:

Annácska! Nyugi, drukkok mennek ezerrel! Azóta is várlak ám benneteket... :lol:

Kövecske! Jobbulást Kevének! Újabba Zaziduma: Anya, kész a szopi. Anya elteszi a szopit! Ráhúzza a kapucnit! :lol: :shock:

Olgo! Nagyon szorítok nektek, hogy januárban teljes legyen a boldogság!

Mamacka! Szépen kerekedsz! :) Ábel is tünemény! Te, figyelj csak! Én tényleg nagyon szeretném azokat a tavalyi Árkádos fotókat! Nem írod ki nekem egy cd-re és beugrom érte hozzád a karácsonyi vásárba? Mármint ha mész az idén... illetve ha egyáltalán megvannak még a képek.

Anita! Botnak nagy puszi, bár ha jól olvasom, akkor már jobban van, ugye?

Babetta! Mentek holnap baba-klubba? Lehet, hogy jönnénk...

Rólunk: Nagyon élvezzük a vidéki létet, noha Zazi napirendje teljesen felborult. Többet vagyunk még mindig Pesten, mint itthon. Plusz az emeleten és a kertben még folynak a munkák, így nem olyan felhőtlen az életünk. Naponta bukkannak fel megoldandó problémák. Kicsit bosszant, hogy átjáróház vagyunk, de karácsonyra minden a helyén lesz. Én több kisebb sokkon és drámán túlvagyok, de hál'Istennek szeretjük egymást és gond nélkül átvészeljük ezeket. Nagyon fáradtak vagyunk, de töretlenül lelkesek.

Nagyon szívesen mennénk babás-talira. (Nálunk sajnos még mindig nem alkalmas... grrr!) Pl. voltunk a múlt héten a Lurdy házban a játszóházban és délelőttönként alig vannak. Különösen a hétfő és a kedd csendes. Mondjuk egy óra 1200 ft gyermekenként. Van valakinek kedve hétfőn vagy kedden egy kis játékhoz?
Puszi mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Anita! Botit szerettem volna írni... :oops:

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Martin köszöni a névnapi köszöntéseket!

Aliznak is boldog névnapot így utólag!

Aliz és Liza csodaszépek.
A havas Lidi és Bence képek is szuperek.

Annácska!
Megy a drukk!!!

Tünde csajainak, Boscó Fannikájának, Lidike Kevéjének sok-sok gyógymanót.

Martin is egy picit betaknyosodott, de adtam neki kalciumot, narancsot, grepfruitot, lándzsás útifüvet, nasivin tengerisós orrsprayt + otrivin orcseppet, nurofent és 2 nap alatt elmúlt minden baja. Azóta, nyoma sincs a takonynak, de a citrus koktélt még adom neki.

Martin is Cebion cseppeket kap, ha el nem felejtem. Ja, és sok mézet eszik (nem cukros!)

Vali!
Köszi az érdeklődést, jól van a pocaklakó :wink:
Aliz mit szól az új kéglihez?

Ildi!
Nem semmi menü :wink:
Olikának boldog névnapot!!!!

Anita!
Szerintem ne aggódj Boti étvágya miatt! Had' egyen a drága ha éhes... :wink:
Martin is sokat eszik, néha pufókabb a pofija, de hamar el is nyúlja.
Meg annyit mozogni amennyit ők mozognak..., simán lemozgják!
Mi apával, azon aggódunk, ha ez az étvágya marad az elkövetkezendő 10-20 évben, nem csak egy + hűtőt kell beszerezni, hanem jó sok mellékállás, hogy legyen mivel megtölteni. :P :D :wink:

Melitta!
Nem tudtam, hogy a Lurdyban is van játszóház. Talán a jövő hét, jó nekünk és a Lurdy is közel van :wink:

KépKép

KépKép
lingelera

3 pocakos kép:

NEM, NEM A 6. HÓNAPBAN VAGYOK CSAK A 4. KÖZELÉBEN :shock: :
Kép
Kép
Kép

Ja, és az elmúlt hetekben fogytam 5 kg-t, és tuti nem ikrek :o

Jó éjt, szép napot mindenkinek!
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!
A betegeknek jobbulást!

Tegnap temettük édesapámat.... :( nagyon szép volt minden a napocska is kisütött a kedvünkért...

Melitta
De kiírom! Freemailben nem tudom küldeni tiszta igeg leszek, állandóan szétugrik, nem küldi el... de ha eljönnél a vásárba akkor kiírom!

Era
Nagyon szép a pocid!
Tegnap a temetésen egy szűk fekete ruhába szuszakoltam bele magamat... mindenki azt mondta, hogy milyen kicsi a pocim és milyen csini vagyok... jól esett bevallom, de láttak volna este amikor lehúztam a zippzárat... :)
Nagyon ügyes vagy a fogyással... én nemtudom hol tartok, az otthoni mérleg tönkrement védőnőnél meg még nem voltam.. kiskönyvem sincs.. :)

Ja és még annyi, hogy dec 1. nyílik egy játék kállítás 14 órakor az Iparművészeti Múzeumban sajnos csak 3.-áig lesz látható. Három mesekönyvemet is kiállítják! :) állítólag az egyikkel harmadik díjat is kaptam de ez még nem biztos...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Era
A pocak nekem is nagyon nagy Áronhoz képest egy hónappal előrébb van :) de állítólag második gyereknél meglódul az elején majd stagnál...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most látom csak ...

Ildi: Olinak boldog névnapot! :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, Era, köszöni szépen Olivér :D a köszöntést

Ma vittem már oviba, mert semmi baja nem volt már 2 napja(vagyis tökéleteset kakált)

Erre tegnap Leventegyerek nem bepöttyösödött :shock: :shock: :shock:
Szegénykét elkapta nagysokára a bárányhimlő :roll:
eddig mindig megúszta, de most benyelte.
Nincs sok pöttye, de a kicsinyek is elfogják kapni, na, szerintem ők telelesznek.
Most tolom nekik befele a homeós bogyókat.
Már Olivér, meg Natasa is kap .
Meg levente a kinnt kévő pöttyökre.

Úgy sajnálom szegényt.

Era, azta, mekkora pocak!!
De már Martinnál is jó nagy volt ilyenkor neked :wink:

Ari a hóval ismerkedő Benyó, és Lidi :D
Liza is mekkorát nőtt!!!

Itt van Nasiról is egy új kép(sikerült kb. fél percig bennt hagynia a gumit a hajába) :lol: :lol:

Kép
(kicsit kancsimancsi) :roll:

Melitta, köszi,majd megnézem(bár nem vagyok nagy piacos) :D

Jobbulást Fannikának, meg Tünde az összes csajodnak!!

Vasárnapi kaja fantasztikusan jó lett, apósnak, is meg anyósnak is ízlett(legalábbis úgy csináltak :roll: )

Adventi naptárat az idén én nem csinálok(Cory :wink: , nekem is 3*24 ajit kéne kitalálnom, meg becsomiznom, meg....stb)
Én vettem Ausztriában Milkás, meg Kinderes naptárakat(na, jó csoki van benne :roll: :roll: :roll: ), azt kapják meg
vas

Csak gyorsan, többre most nem futja ... :?

Ildi: Aztaaaaa, Natika is milyen helyes csajszi lett!!!! :D
Nagyon nőcis, olyan mintha még szájfény is lenne a száján :lol: :lol: :lol:

A fülbevalója csodaszép, dobhatnál róla egy közelebbit :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi,
csatlakozom Valihoz, tényleg nagyon szép ez a kiscsaj. :)
Olinak boldog névnapot!! Leventének meg jobbulást! Szegényke...
Szerintem ha már tesók vannak, akik idősebbek, akkor nem lehet kivédeni, hogy ne egyen csokit. A Milkás fincsi lehet. :)
Era,
szép nagy ez a pocak. :) Én is próbálom Lidit etetni gyümölcsökkel, de nem akarja enni. :( Viszont csináltam gyümilevet, na azt itta.
Lidke,
de jó, hogy Keve nem keresi a cumit. Lidi barátnőjének 2 hete vették el és még sokat sír utána. Ráadásul azt is mondták neki, hogy elvitte a cica. Lidi meg a múltkor sírva ébredt, hogy "elvisz, elvisz". Szóval fél, hogy az övét is elviszi, pedig én nem vettem el tőle... Ti hogy beszéltétek meg vele?
Nyf,
klassz, hogy tetszik a vidéki élet. A Lurdys játszóház nekünk bejött, de én most még nem viszem gyerekek közé amig meg nem gyógyul teljesen.
Tünde,
biztos jó kozmetikus leszel. Szerintem nagy dolog, hogy mersz váltani, sokan nem teszik ezt meg... Hogy vannak a lányok?

angi79

Sziasztok!

Ildi: Olinak boldog névnapot! Leventének gyors gyógyulást! Nasika meg eszméletlen bombázó! :D

Cory: Mekkora lett Liza is. És azok a szemek! Gyönyörűség!

Angi, Eszti: Nagyon cukik a havas bébikék! :)

Tünde, naná, hogy Te leszel a legjobb! :)

Era: Azta mekkora már a pocakod! Bár Martinnal is giga volt :D Direkt fogytál, vagy a rosszullétek?

Melitta: Éljen a vidéki lét! Zaziduma klassz még mindig! :) Semmi gáz, az öcsém szokta Botnak vagy én is szoktam Botocskának hívni :D

Lidke, ügyes Keve a cumi nélküliséggel!

Na, most mennem kell, bocsi,h csak ennyi.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Ildi: Olinak nagyon boldog névnapot!!!!

Angi, Anita: köszi, igyekszem... :) (a mai dolgozatom 5-ös lett, úgy örülök :D )

Ildi:
nem semmi, Ti is egyik kórból léptek a másikba...
nagyon édes Nati a kis copfokkal!!!
ma a Westendben láttam csomó helloKitty-s cuccot!!

Dorina teljesen jól van, Bettina is kifelé, csak egy kicsit köhög főleg éjjel, már kezdtem örvendezni, erre fél órája Patrícia kitámolygott és hányt egyet... szuper...

Vali:
jól bírják még a manók a reggeli autózást?? és Te??
hogy álltok a pakolással??

Era:
szuper jól nézel ki!!! csini a pocid is!!! :)
Martint ilyen bátran emelgeted??? :shock:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Natika gyönyörű! :)

Tünde
Képzeld Gödön nézegettünk eladó házakat... és találtunk szépet....
csak aza baj, hogy használtra alig kapunk ugyebár támogatást...
Egyenlőre azért igyekszünk ere koncentrálni ami már megvan ... célbavettük a karácsonyi beköltözést.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Egy pocakkép
16. hetesen 3 naposan

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint