Sziasztok!
Pogi!
Köszi! Olyan jó érzés ott lenni köztetek!
Gratulálok az újabb nagyon szép ciklusodhoz!És mindent bele!
Sztrájk:
De hátha történik már valami, ők legalább tudnak tenni valami "ütőset" (tudom, ez most neked nem vigasz), mert én nagyon felháborodtam, hogy mi tanárként úgy sztrájkolhatnánk, hogy ugyanúgy bemegyünk a suliba, gyerekek jönnek, csak nem tanítunk.Így mi értelme?Semmi! És persze fizetést sem kapunk. Ráadásul nyílt napunk lesz, amikor jönnek a szülők órákat nézni. Mi meg mondjuk, hogy csak felügyelni jöttünk, óra meg nem lesz?! Szóval ennyit a pedagógussztrájkról.
Charlott!
NYUGI!(pár napja még nekem is ezt mondták
)
Te is tudod, én is miket írtam nemrég, nehéz, de tényleg annyit tehetünk, hogy megteszünk minden tőlünk telhetőt és bízunk. És MEGLESZ AZ EREDMÉNYE! Bárcsak nekem is ilyen "HAMAR" beállította volna a met a ciklust, mint neked! Türelem és no para és minden rendben lesz!
Én: Nagyon bizonytalan vagyok, hogy meddig várjak. Úgy szeretném, ha magától magjönne, akár hatvan napra is! Nem tudom, hogy közbeavatkozzam-e és mikor. Iszonyú tanácstalan vagyok!
Viszont egy pozitív hír: A gyógyszerész rákérdezett, mire szedem ezt a gyógyszert(egy helyre járok), elmondtam, Abszolút képben volt
kérdezte van-e javulás, milyen a doki, mert ha gondolom tud ajánlani egy nagyon jó debreceni orvost.
El sem hiszitek milyen feldobódva jöttem el, pusztán attól, hogy végre valaki, akinek van fogalma erről az egészről és még orvost is ajánl!
Egyre határozottabb vagyok atekintetben, hogy továbblépek januárban, de nem Debrecen, hanem Pest felé(az nekem könnyebben megközelíthető, mégha kicsit messzebb is van, és nekem ez a mensmentis annyira profinak tűnik, egy szál kétségem sincs, hogy ott a helyem, csak innen kicsit komplikált, ezért szeretném a segítséteket kérni, hogy szerintetek hogy lenne ez kivitelezhető(akár úgyis, hogy nem fér bele egy napba-az út 3és fél óra)Gyakorlatilag szinte a nulláról kellene indulni, mert egyetlen laboreredményem van, az első(márciusi)de például terheléses inzulin nem is volt, csak cukor, amikor meg mozogtam, szóval az se sokérő. Segítsetek, hogy lenne ez megoldható, mennyi idő, meg ilyenek.
Bocs, hogy hosszú voltam!
Puszi mindenkinek! Zazzy