Sziasztok!
Köszi mindenkinek a szorítást-már jól vagyunk,tegnap ékszaka abbamaradt a vérzés,remélem nem is jön vissza
Jól rámijesztett a kis pocaklakó,dél körül kezdődött,a férjem sehol, háromkor jött meg,elérni nem tudtam a munkahején,ráadásul egész nap nem volt net se,csak estére jött vissza.Ugyhogy minden összejött tegnap.Már tisztára kétségbe voltam esve
Felhívtam a dokit,aki az mondta menjek be egy UH-ra,csakhát mivel?Busszal nem értem volna be,addíg amíg benn volt a doki,vezetni meg nem tudok
Szerencsére eszembe jutott a férjem tesója,van jogsija ugyhogy felhívtam,pont dolgozott de elkérezkedett,rendes volt nagyon,bevitt,megvárt,hazahozott,pedig az ebédszünete bánta.Megnézte a doki hüvelyi UH-al,láttam a szivkezdemény pulzálását,meg ahogyan szépen csücsükélt benn
Vérömlenyt nem látott,nospát kell szednem 3 szor1-et a 12. hétig,és pihi,nem emelgetés semmit,gyerekeket se,aztmondta segítsenek a házimunkával.Azért még aggódok hogy ez ne ismétlőggyön meg,remélem nem fog.
Tibi is mikor hazajött kissé megijedt,én csak mondtam mi volt,ő meg kérdezte egyből,hogy jól van-e.Megmutattam neki,meg a csajszinak,a neten hogy most hogy néz ki.Vercsi nagyon örült hogy jól van,beszélgetett vele.Ja:19mm-es a szentem és 7-hetes.Vagy elmérte a doki egy kicsit,vag már most nagyobb mint a Vercsi volt-ő akkor 15mm-es volt,no mindegy,nemszámít.Férjecském este kiszolgált,nagyon aranyos volt.
Két hét múlva megyek a dokihoz ismét,arra jó lenne a védőnőhöz is eljutni,kéne a kiskönyv.Lehet hogy kicsit kupi lesz most itthon,de inkább legyen az,minthogy baja legyen a picurinak.Köszönöm a plussz energiákat,olyan jó hogy van kihez fordulni-hozzátok
Puszi nektek.Kicsit hosszúra sikeredett