rohadt frontok
Lilla is hisztis nap közben. Ráadásul már igazi hisztiket is csinál. Száj legörbít, vonyít és közben figyeli a reakcióm. Ha megkérdezem, hogy meddig hisztizik még és látja, hogy nincs reakció, extra babusgatás akkor azonnal vigyorogni kezd. A kis színésznő... Uramatyám... mi lesz itt a dackorszakban????
Ráadásul tök értelmesen el tudok már vele beszélgetni.
pl.
Lilla: köh-köh-krák-krák
Én: kuc-kuc
Lilla: (vigyor) köh-köh
Én: kuc-kuc
Lilla: vigyor (köh-köh)
Vagy egymásnak szájpukizunk felvéltva...
Lőjjön le valaki könyörgöm... még néhány hét és az egész kommunikációm csak kuc-kucból és szájpukiból fog állni...
Ui: viszont ma kiganéztam és teljesen átrendeztem a VOLT hálószobánkat. Mivel a szobát a VOLT ágyunk foglalja el ezért még nem gyerekszoba, viszont átvonszoltam oda a bazi nagy dohányzóasztalunkat, persze ahogy kell megsirattam (nagyon szerettük, nemrég vettük de vesznie kellett, nem tudtuk tőle kihúzni a kanapét)... A nappali közepére összehordtam egy csomó vadi új ruhát amit el kéne adnom (azokat amiket valami fura elmebajos állapotban vásároltam de persze soha nem vettem fel)... Összetörtem a heteken át készült üvegfestett lámpát ami Lilla lámpája lett volna a gyerekszobában. Kiganéztam a konyhát - a tűzhelyet is:)... az előszoba. WC, nappali, fürdőszoba még dzsuva. (Nappali... mi is az? Nálunk a nappalinak nevezett szoba egy nagy karámból, töménytelen gyerekjátékból, egy íróasztalból, egy étkezőasztalból és egy kihúzható kanapéból áll... persze úgy, hoyg a karámmal leválasztott rész a szoba felét elfoglalja...de ma reggel egész jót aludtam a karámban a földön)
Na mi van még...
Ja.. Lilla legújabb szokása, hogy pápát mond és mindenkinek veszettül integet. Namármost egy pápázó és veszettül integető pelenkaszökevénynek senki se tud ellenállni ezért mindenki visszapápázik és integet... ördögi kör
Lilla feje meg csak úgy virul a büszkeségtől
(szó szerint... tiszta vörös.. ha holnapra nem javul akkor megyünk megint a dokihoz... amióta az apja elutazott romlott az ekcéma)
Ja... a Ringatón leművésznőzték mert olyan hangosan énekelt
(tényleg énekel... minél nagyobb a zaj körülötte, annál jobban... igaza van, egyedül én sem szeretek énekelni, jó is az amikor az ember varjú hangját elnyomja a többi vinnyogó kismama az asszonykórusban a Ringatón:)
Ja... és lábtyűt kötök neki.. csak most jöttem rá, hogy nem tudom, hogy kell (majd egyszer) lezárni a kötést... gyerekoromban kötöttem utoljára, az is csoda, hogy még tudtam, hogy néz ki egy kötés...
Na... mi van még...
megyek teregetni...
(ami a PCO-t illeti: nem szedem a metet és a helyzet sokkal jobb most így szülés után mint anno a met előtt volt... lehet, hogy nekem pszichésen jót tett a szülés és a terhesség... alahogy rendberakta a nőiességemmel kapcsolatos dolgokat? Persze ugyanolyan szakadt vagyok, nem sminkelem magam és hasonlók, de valahol legbelül kicsit úgy érzem, hogy most lett teljes az életem, hogy itt van Lilla... valahogy helyükre kerültek a dolgok... Persze azért még kéne a met csak valahogy most nyugodtabban állok mindenhez.)
Ja... amióta kiköltöztünk a nappaliba Lilla csak egyszer ébred éjjelente, 4 körül. Nem tudom mit kéne csinálnom, én ilyenkor megetetem, 8 óra alvás után hajlamos vagyok elhinni neki, hogy megéhezett. Rosszul teszem?
Bocsi, hogy senkire se reagálok, még vissza kéne olvasnom..