Viki,Szerintem Panninak teljesen igaza van!És lehet, hogy kényesnek tűnök, de igenis számítanak a körülmények is!Azért már nem az őskorban vagyunk, és ha van választási lehetőség akkor miért ne?Én mindkettőt a Mávban szültem, és örök életemre annyira meghatározó és jó élmény marad, hogy azt el sem tudom mondani.Amikor most ezek az átalakítások vannak, még meg is könnyeztem a helyet, hogy én voltam ott az utolsó eresztés aki azok a körülmények között, azon a helyen a MÁV-ban szülhetett!Ennek nagyon örülök is, hogy sikerült, csakhogy már nem lesz olyan mint rég!Azért azt hozzáteszem, hogy nekem ez így egybe jött be nagyon a tisztaság, a technikai felszereltség, a kinézet, a személyzet, az, hogy egyszerűen nem féléve mentem szülni, és szabályosan jóléreztem magam ott a fájdalmak ellenére is!
A Szabolcsról meg csak annyit, hogy a kinézet még hagyján, bár elég gáz, de a szakmai hozzáértés.........Inkább nem dícsérném annyira azt a helyet ahol egy 8 hetes méhenkívüli terhességet nem vesz észre egy orvos aki nem is fiatal, sem a magánrendelőjébe,/UH/5000Ft.-ért/
sem a kórházi Uh-n!
Ugyanis nekem is ott volt orvosom, és úgy voltam vele, ha szülni fogok nála!Aztán jött ez az eset, és kiderült, hogy szakmailag egy
0!Legalábbis az én szememben.Ha akkor nem ajánl egy rokonom pont a Mávban egy csodálatos Orvost, ezúton is örök hála neki, hogy megmentette a 24.-ik órában az életemet, akkor meghaltam volna!
Tudom szélsőségek mindenhol vannak, de nekem ez a "kis" botlás az életembe kerülhetett volna 2003-ban!