Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát eltüntem egy kicsit a hét végére. Pénteken véreztem egy kicsit, ugye ami nem túl szokványos. Doktornénit hvtam telefonon, kórház, szuri, tabletta, fekvés. Állítólag a sárgatest hormontól előfordulhat. Szerdán kell mennem ultrahangra, akkor megnézik, hogy ver-e a kis pocaklakóm szive. Hát azért jól megijedtem. Előfordult már ez valakivel, vagy csak engem tüntetett ki a sors? Most igen izgulva várom a válaszaitokat!!

Üdvözlök mindenkit: Pucur
Pucur

Sziasztok!
Képzeljétek el, hogy reggel amikor felébredtem mindig megszoktam simogatni a hasamat és most egy kicsit megijedtem aztán csak mosolyogtam. Ugyanis a hasam a köldököm alatt teljesen kivolt dudorodva szabályosan kicsúcsosodott. Gondolom a kisbaba odagömbölyödött. Szóval nagyon furi volt.Ezek szerint tényleg mozog csak még nem lehet érezni. Én már annyira várom, hogy érezhessem. Én AFP-re június 5-én megyek. Nekem az furi, hogy a dokimnál a 12. héten voltam és a 19-20. hét között hívott vissza, ami 7 hét.
Remélem mindenki jól van! Puszi
Mónika

Pucur, az unokahúgomnál is elofordult, neki is ezt a sárgatestes dolgot mondták, késobb semmi problémája nem volt, a baba egészségesen született, több mint négy kilóval ... Kép Szóval ne aggódj, a lényeg, hogy doktor tudjon róla és odafigyeljen!
mégegykata

Mamacica!

Nyitott-gerinccel született babákat operálják, aztán nem tudom. Volt a nõvéremnek kamaszkorában egy barátja, aki áll. azzal született, hát nem mondtam volna meg róla. (járt normálisan). Aztán pár évvel késõbb totál lerobbant, bottal járt stb. nem tudom, hogy vannak az összefüggések. Frei mûsorában szerepelt az amerikai (?) eset, ahol méhen belül operáltak magzatot, zárták a nyitott gerincet. Mutatták az akkor egyéves, tök egészséges babát. Mondjuk ilyen mûtét Mon még biztos nincs. De NE AGGÓDJ, mert kicsi a val.ja, hogy ilyen gondod legyen, ellenben az aggódás tuti árt a babának!!! Fel a fejjel, tessék abból kiindulni, hogy mért is ne lenne rendben!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látszik elkiabáltam ezt a rosszullétek hiányát. Ma reggel, egészen mostanáig képtelen voltam nyelni, mert már a gondolattól is rosszul voltam, hogy le fogom nyelni a nyálamat! Mióta ittam egy pár korty kólát, már jobb.
Én is megnéztem a babapont.hu honlapot, képzeljétek lehet kérni hírlevelet, amiben leírják, hogy azon a héten mi történik a babáva, mamával! Nagyon ari!
Tegnap megkérdeztem egy szakápoló ismerösömet (együtt járunk futni), hogy miért nem javasolják a kismamáknak a masszást. Ö nem hallott róla, hogy káros lenne, söt öt is végig masszírozta a férje a terhessége alatt, föleg a dereka és a lábai fájtak. Majd jövö kedden megkérdem a dokimat!

Remélem ti jól vagytok!

Orsi
Orsi-103

Na ezt jól beírtam! Még nem vagyok 103 hetesKép, csak 10 Kép! Bocsika!

Orsi
Orsi-10

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem táblázatot rakni, bocs.

Én nem tudok mit írni, semmi gondom nincsen szerencsére. A kisfiam is meggyógyult, úgyhogy minden a legnagyobb rendben van.

Sziasztok
BGabi

<pre>
Tvica 25 hét Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 24 hét 5 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 22 hét 6 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Lara 1.c. 19 hét 1 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 18 hét 1 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 18 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 17 hét 0 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 15 hét 3 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 14 hét 5 n Debrecen 27 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 14 hét 4 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Katus sok 13 hét 1 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 12 hét 6 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 12 hét 5 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Gabi 1.c. 12 hét 4 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 12 hét 2 n Budapest 25 év dec. 3. 1.b.
Szilvi Budapest 25 év dec. 7. 2.b.
Niki 10.c. 11 hét 2 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 11 hét 1 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Indigó 2.c. 11 hét 1 n Budapest 24 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 10 hét 4 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 10 hét 3 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 9 hét dec. köz.
Ada 2.c. 9 hét 5 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Picur 1.c. 9 hét 1 n Kanada 31 év dec. 17. 1.b.
Szila 7.c. 9 hét 4 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 9 hét 1 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 9 hét 0 n Budapest 27 év dec. 26. 1.b.
Kata 8 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Ancsi 4.c. 7 hét 5 n Adács 27 év dec. 31. 1.b.
Pucur 2.c. 7 hét Budapest 29 év jan. 10. 1.b.
Erika 14.c. 6 hét Erdély jan. 17.
</pre>
Bánhidi-12

Sziasztok,
Már jó rég nem írtam, iszonyúan el vagyok havazva. De olvasni olvasgatlak benneteket és nagy örömmel tölt el hogy már ilyen sokan vagyunk.
A táblázatot nézegetve azon veszem észre magam, hogy milyen iszonyú gyorsan telik is az idö. Nemrég még 5-6 hétnél járva iszonyú messzeségben rémlett a 11-12. És tessék már ott is vagyokKép LányokKép Egy-kett&#337;re karunkban tarthatjuk a babátKép
Velem semmi különös nincs, múlt héten voltam el&#337;ször védönönél, megkaptam a kiskönyvet, meg a kuponos füzetet. A rosszulléteim továbbra is este 9-10 körül érnek el, iszonyú savas vagyok pedig semmi olyat nem eszemKép Remélem nemsoká elmúlikKép
Képzeljétek elkezdtem úszni járni hetente kétszer leúszok 750 métert, többet most nemigen akarok mert nem akarom megeröltetni magam. Nagyon jólesik, eldöntöttem, hogy addig folytatom ameddig csak lehet. Persze vigyázok a fertözésre, de muszáj mozognom mert 2 hónap után már teljesen tunyának érztem magam.
Beja, Laura és a többiek aki már a 11-12-ben járnak, nektek már nö a hasatok? Én nem is tudom szerintem nekem nött kicsit. Bár sosem voltam deszka vékony, így abszolút nem feltün&#337;...
Kínban vagyok hogy mikor jelentsem be hivatalosan, mégcsaka fönököm tudja igaz ö már vagy 4 hete. De pl a beszotottaim? Nekik is tudniuk kéne róla meg a kollégák. Foggalmam sincs hogy csináljam...
Van valami ötletetek?
Hát eléggé elszabadult az írókám, be is fejezem.
Pussz,
Évike
Évike

Sziasztok!

Csak azért írok, mert az elöbb beszélgettem Gabival a chat-en és megkért, hogy mondjam meg: ma egy barátnöjénél töltik a napot, ezért nem lesz ma már! Puszil mindenkit!

Orsi
Orsi-10

Orsi!
Köszi, hogy tolmácsoltad Gabi üzenetét!

Évike!
Nekem is volt egy gyomorsavas idoszakom, sot a citromos teától a mai napig elojön. Nekem a tej segített nagyon sokat, próbáld ki.
Igen, no már a pocakom, már nem is tudom hordani a régi nadrágaimat. (Én sem vagyok valami vékony.) A blúzaim, pólóim még jók, így hát nem feltuno még a pocakom a kívülállók számára.
Beosztottjaim nekem nincsenek, a fonököm sem tudja még. Majd csak utolsó pillanatban fogja megtudni, mielott elmegyek táppénzre, hogy ne tudjon egy felmondást nyomni a kezembe.

Laura
Laura

Pucur!

Ilyenhez nekem is volt szerencsém a 8. héten. Nekem nem vérzés
volt, hanem barnás valami, és 3 nap alatt elmult, de csak nagyon pici
volt. A doki szerint elpattanhatott egy erecske. A 12. hétig progeszteron
tartalmu gyógyszert kellett szednem. De azóta sincs semmi gondom.
Szerintem te is nyugodj meg, elég gyakori az ilyen, egy kis pihenéssel
gyorsan rendbe jössz és minden megy tovább a normális uton.

Szija, Lara
Lara

Laura!
Lehet ilyet? Én úgy tudom, hogy a kismamák védettek elbocsájtás szempontjából! Maszeknál, vagy nagy cégnél dolgozol?
Egy kicsit én is gondban vagyok, hogy mondjam meg, mert pont két hónapja kaptam béremelést, hogy nem menjek el másik munkahelyre! Bár a fönököm azt ígérte nem lesz morcos, ha elmegyek szülni, de nem tudom mennyire sikerül szaván fognom!

Orsi
Orsi-10

Laura!
A 3. hónap betöltése után nem rúghat ki a fönököd, emiatt ne aggódj! Azt viszont megértem, ha még nem akarod elmondani, azok alapján, amiket korábban írtál a munkahelyi légkörröl.
Eszter
eszter 14

Szép jónapot mindenkinek!
Képzeljétek el ma van a 3. napja, hogy nem hánytam. Azt nem mondom, hogy hányingerem sincsen de legalább már ez elmaradt. Annyira jó tudni, hogy n&#337; egy babuci a hasunkban. Én imádom még így is, hogy rosszul voltam eddig. Van egy ismer&#337;söm aki 15 hetes lesz mint én és 6 kilót fogyott idáig semmi nem látszik rajta és szinte semmit nem bír enni és inni még a terhesvitamint is kihányja. Nem tudtam neki segíteni. Szerintetek valami nagy gond van nála? Már egy hetet volt kórházban is mert majdnem kiszáradt.
Van valami tippetek? Puszi
Mónika 14

Mónika, én is csak fogyok, már két kilót fogytam, de a doktor megnyugtatott, hogy ne aggódjak, lesz ez még így se, és igaz ami iagz, épp tavaly-idén szedtem föl egy jópár kiló felesleget, az most legalább lemegy.
Azért fogyok, mert nem eszem semmit, vagyis csak igen keveset, nem hányok, de nem bírok semmilyen ételre még csak ránézni se.

mégegykata
mégegykata

Orsi!
A nevetséges az egészben az, hogy nem maszeknál, hanem egy bankban dolgozom, de hát költségcsökkentés van ezerrel. (Persze még a fonök felesége is céges autóval jár.)
Végül is a fonököm tényleg senkit nem küldött el eddig terhesen, de én messze nem tartozom a kedvencei közé, és nem én szeretnék az elso lenni. Ez inkább csak ilyen megelozés.

Mónika!
Nagyon sajnálom az ismerosödet. Tippem nincs, hogy mit tudna csinálni, de a kórházban biztosan tudnak segíteni rajta. Azért írd meg a késobbiekben, hogy mi van vele.

Laura
Laura

Laura!
Ismerös a helyzet. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy amit szabad Jupiternek..., csak azt nem értem miért nem lehetek egyszer én Jupiter!
És mikortól akarsz táppénzre menni? GYED után ugyan ide akarsz visszajönni?

Orsi
Orsi-10

Sziasztok lányok-asszonyok,
nem akarom elkiabálni, de nálam ez a B6 viitamin csodákat tesz, már ami a napközbeni rosszulléteket illeti. Szombaton kezdtem szedni, összehasonlíthatatlanul jobban vagyok, mint addig voltam. Tegnap elfelejtettem bevenni - megint elkezdodött. Ma megint minden OK, mert bevettem reggel. Szóval lehet, hogy a B6 segítségével konszolidálódik a helyzet? Nagyon jó lenne, mert már rémesen éreztem magam. Nektek volt hasonló tapasztalatotok a B6-tal? Volt akinek doktor ajánlotta? Ha volt ilyen, neki mennyit kellett belole szednie?
mégegykata
mégegykata

Laura,

Nagyon rossz lehet , hogy ilyen a helyzet nálatok. Elég frusztráló lehet.. Gondolom nemsoká lelépsz, ugye? Én biztosan ezt tenném. Hál Istennek az én f&#337;nököm nagyon rendi, és nagyon hálás hogy ilyen hamar "beavattam", még így is problémái vannak az utódválasztással, nagyon lecsökkentették egy év alatt a létszámot... De ez már az &#337; gondjaKép
A savra a tejet már próbáltam és nagyon jól is esik, kb 10-szer annyit iszom mint azel&#337;tt...
Mónika,
Hallottam már én is ilyen esetr&#337;l mint az ismer&#337;söd. Az én ismer&#337;sömet kórházban fektették egy csomó ideig, nem lehet valami kellemes..Kép

Én sajna nem fogytam pedig rámférne, igaz eddig még egy dekát sem híztam ami azért nem olyan rossz. Igyekszem azért becélozni a max 9-10 kg-t...

Pussz mindenkinek,
Évike
Évike

Szia Méeegykata!
Most látom, hogy itt is elofordulsz...
Üdv: Niki (A kútvölgyisek közül)
Névtelen

Mégegykata!
Igen, a B6 jó émelygés ellen és nekem spec. a doki ajánlotta. Azt mondta, szedhetem nyugodtan, sajnos arra már nem emlékszem, hogy pontosan napi hány szemet mondott, de úgy rémlik, nem keveset. Ez végül is vitamin és nem gyógyszer.

Ma megyünk dokihoz, már úgy izgulok! Ti is ilyen idegesek vagytok elötte? Én eléggé, bár az uh után megnyugszom. Addig azon izgulok, mit fogunk látni.

Eszter
eszter 14

Szia NIKI!!!!!!
mégegykata

Szia Mégegykata!
Ha jól látom elkerültük egymást... Közben (5 perc eltéréssel) írtam neked a Kútvölgyihez... Kép

Eszter!
Én is mindig ideges vagyok az orvos elott! A múltkor a vizsgálatot megelozo éjjel, azt álmodtam, hogy hiába vártam az orvost... Jó mi? Természetesen ott volt... Kedves volt, minden rendben is volt... Ha tehetném egy ultrahang készülékkel járnék-kelnék...
Üdv: Niki
Névtelen

Niki!
Melyik dokihoz jársz?
Eszter
eszter

Orsi!
Június 1-jétol szeretnék táppénzre menni és nem tudom, hogy ide jövök-e vissza dolgozni. Mivel 2-3 gyermeket szeretnék, lehetoleg nem nagy korkülönbséggel (nekem nem volt testvérem), ezért egy darabig nem gondolok arra, hová jövök vissza dolgozni.

MégegyKata!
Nekem a dokim ajánlotta a MagneB6-ot émelygés és hányinger ellen, de mivel nem voltam hál'Istennek émelygos-hányós típus, nem szedtem.

Laura
Laura

Eszter, Niki is a Vida doktorhoz jár a Kútvölgyibe.

Ó, Laura, de jó neked. Már múltkor anyukámnak azt mondtam, nekem már most elegem van a terhességbol - persze rögtön elszégyelltem magam, de higgyétek el, három hét folyamatosd émelygés után nektek is eszetekbe jutott volna.

Ma délután végre megkivántam valamit: ettem egy nagy fürt szolot. Jól is esett, de most megint rossz ízu a szám valahogy.
mégegykata

Sziasztok Minkenki!

Andrea!
Most pénteken ne gyere tornára a Margitba, mert lehet, hogy nem is lesz. edina a gyógytornász elmegy és még nincs helyette aki du. órát tartana. Ha tudok valamit ide beírom.

Holnap megyek a terhesgondozóba az AFP eredményért és rögtön utána genetikai UH szürés. Én is nagyon izgulok mint a többiek.

Zsolt! Köszi az infot Laczaról. holnap vele is találkozom. Az epidurált már megbeszéltük vele. El&#337;re szóltam, hogy én biztosan kérek, mert hisztis vagyok. Azt mondta van és ne féljek nem fog fájni. Így legyen...

Csajok én nem kaptam semmiféle kuponos füzetet.

Adri
Adri

Sziasztok!

Mégegykata!
Én MagneB6-ot hasfájásra kaptam. Én nagyon ritkán émelygek, lehet, hogy ez is a B6 miatt van.
Az elsö terhességem alatt, mivel sok gond volt a hasammal 3x2 szemet szedtem, most pedig elég a 2x1 szem is. Jó hogy írjátok, hogy ezt szokták ajánlani émelygésre is, lehet, hogy én ezért nem hánytam még soha Kép

Évike
Nekem van egy ismerösöm, aki imádja a tejet, és az elsö terhessége alatt rengeteg tejet ivott. És tejérzékeny lett a babája. Persze nem teljesen biztos, hogy attól, de az orvosok ezt mondták neki. Különben szoptatás alatt sem javasolják a napi 1 pohárnál több tejet. Úgyhogy vigyázz a sok tejjel!

Sziasztok
BGabi
Bánhidi

Sziasztok!
Kepzeljetek, tegnap este megmozdult a babam!
A konyvem szerint pedig csak azok erezhetik, akik mar voltak terhesek...erdekes
Szoval este, amikor lefekudtem, valami furcsa remego erzest ereztem a mehemben! Pedig meg nem is hasra fekudtem!
Ugyhogy nagyon boldog vagyok, csak ez a Linux keserit el, mert nincs rajta ekezet, meg mosoly.
Ugyhogy bucsuzom is, vigyazzatok magatokra!

Ja, az otlet, hogy kiirjuk a hetek szamat, nagyon tetszik, mert igy valoban nem kell mindig megkeresni a tablazatot!
helga-16

Helga, hát nagyon irigyellek! Kép

Nekem a 12 hetes UH-n össze-vissza mozgatta a kis keze-lába kezdeményeit, és azóta sokszor arra gondolok, vajon éppen mozog-e vagy sem. De hát én még nem érzem. És olyan jó lenne érezni!!!

Laura
Laura12

Sziasztok!
Úgy látszik mégsem úszom meg a rosszulléteket! A mai reggelem még rosszabb volt, mint a tegnapi. Otthon még semmi bajom nem volt, aztán a munkahelyemtöl 2 percre félre kellett állnom (akkor már 5 perce gyözködtem a gyomrom, hogy nem kéne kipakolni!), és fél órán keresztül nem is tudtam tovább menni. Megint a nyeléssel voltak gondjaim, ha nyeltem, akkor "hánytam" (ez lehet az az üres hányás), úgyhogy köpködtem, mint egy kocsis. Szép látvány lehettem (az egyébként elég kihalt parkolóban persze hatalmas lett a forgalom egybölKép)! Most kólázom, ettöl megint jobb egy kicsit. Csak az bíztat, hogy már csak kb. 1 hónapig tarthatnak a russzullétek (jó esetben).

Laura!
De jó! Végre valaki, aki szitén nem akar visszamenni dolgozni a babák között! Én is úgy terveztem, hogy amikor a pocaklakóm 1 éves lesz újra elkezdjük a babaprojektet. Szeretném az elsö két babát 30 éves korom elött szülni. Aztán a harmadikat még meglátjuk!
Június elseje pedig mindjárt itt van, úgyhogy kitartást!

Helga!
Biztos nagyon szupi érzés, én is már alig várom, hogy érezzem is a babócámat!

Lányok!
Tegnap végre kaptam kismama melltartót! Hát nem a legszebb (a katalógusba sokkal szebbek is voltak), de legalább kényelmes! Sajna ez volt az egyetlen jó dolog, ami tegnap történt, mert a délután az rémesen alakult! Nem engedtek be a sportpályára futni (maradt a szobabringa)! Azt találták ki, hogy bérletet kell váltani, és csak azzal engednek be! Majd csak holnap reggel tudom meg mennyit van képük elkérni azért, hogy napi fél órát koptatom a salakot! Már csak azt nem értem, ezt miért nem elsejétöl vezetik be, mi értelme van pont 22-töl?

Remélem ti jól vagytok!

Orsi
Orsi-10

Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál, már egészen nagyra nött a picurka! Kép Szerencsére minden rendben van, azt mondta, már ne szedjem a Maternát, írt fel vasat. Június 5-én megyek AFP-re (egész pontosan 1-jén kellene, de akkor nem leszek itthon).

Helga!
Gratulálok! Kép Már én is úgy várom, hogy érezzem!

Tud valaki valamit Petráról? Rég láttam.

Eszter
eszter 14

Szia Kútvölgyis Niki!

Szeretnélek megkérni, ha nem haragszol meg rám, Kép , hogy valahogy különböztessük meg egymást, mert a többiek össze fognak minket keverni. Én is Niki néven futok elég régota itt, és a meddöség topicban, és most láttam, Te is ugyanezen a néven írsz. Van valami ötleted?

Kösz,

Niki
Niki

Eszter!
Én is már régóta szeretném megkérdezni, hogy mi lehet Petrával? Tud róla valaki valamit? Mindig olyan kedvesen írogatott mindenkinek, és hirtelen eltunt. (Tudja esetleg valaki az e-mail címét?)

Bár szerintem Viráganya és Mariann is elég rég adtak magukról életjelt.

Petra, Viráganya, Mariann! Jelentkezzetek!

Laura
Laura

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Ma reggel voltam vérvételen és vizelet mintát is vittem. Hát nálunk a rákoshegyi rendelõben egyáltalán nem természetes, hogy nézik a toxoplazmás-dolgot is... úgy kellett rákérdeznem, és az asszisztens elkezdte húzni a száját, hogy de hát azt el kell vinni a Váci útra, azt itt nem lehet!!! Mondom: és? Mi akadálya, hogy elvigyék? Erre nem tudott mondani semmit, csak rángatta a száját... erre én inkább nem forszíroztam tovább a dolgot, le van ejtve, majd az üzemi dokim megcsináltatja, Õ nagyon jó fej, biztos el tudja intézni. Inkább szurjon meg Õ is még egyszer, mint ezek...

Remélem, jól vagytok, én remekül, de ezt csak csendben jegyzem meg, mert nagyon sajnállak Titeket, akik rosszul vagytok. (Pedig én még B6 vitamint sem szedek, csak amennyi az Elevitben van, bár szerintem az sem kevés.)

cupp, Beja
Beja

Sziasztok!

Tejivással Gabi risztására szeretnék reagálni. Amikor anyám velem volt állapotos, nyár volt, házfelújítás. Hárman voltak a nõvéremmel és napi 7-8 liter tej fogyott. Ennek legnagyobb részét anyu itta. (mint mondja, szépen el is hízott tõle). És itt vagyok én, semmi tejallergia, sõt, inkább imádom a tejet. Én magam is rengeteget ittam, szoptatáskor is, 2-3 liter lazán ment naponta. Senkinek semmi baja. Szóval nem hiszem, hogy az allergia ettõl alakul ki, legalábbis nem törvényszerû. Szerintem mindenki hallgasson a saját testére, ha kívánja igyon, ha nem akkor ne.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Adri! Köszi az infot. Kár, pedig úgy terveztem, hogy most pénteken megnézem a tornát. Én csütörtökön megyek a terhesgondozóba a második terheléses vércukor vizsgálatra, úgyhogy a fél délelöttömet ott töltöm.

Szia Mindenkinek: Andrea
Andrea26

Sziasztok!
Én a héten ma vagyok utoljára! Sajna otthonról nem tudok netezni, így csak hétfön leszek (ha leszek!). Asszem a holnapi nap nagyrészét átalszom, bár el kéne intéznem a védönö és a házi doki látogatást is (még azt sem tudom, hogy rendelnek Kép). Majd meglátom reggel!
Ha most nem végzek az évzárással, akkor még a jövö hét elején sem leszek, a közepén meg Pestre megyek, úgyhogy lehet,hogy csak pénteken jöhetek Kép. Hogy fogom kibírni, nélkületek?

Nem tudom lesz-e még idöm jönni, de addig is vigyázzatok magatokra!

Orsi
Orsi-10

SZija Helga!

Gratulálok! Dejóóóóó, én még azóta sem éreztem öt újból megmozdulni, pedig a multkori esetnél biztos voltam a dologban.
Nem tudom Petrával mi van, nála is biztos van már mozgás:-)

Szija, Lara-20
lara (lara)

Sziasztok!

Én tudok írni egy e-mail címet Petrának, ez van neki megadva a chat-nél. Azt nem tudom, hogy jó-e, de ha valaki akar neki írni, az megpróbálhatja. petrakovacs50@hotmail.com

Lányok! Szeretnék kérni töletek valamit! A kisfiamat beneveztem egy gyermekszépség versenyre. Akinek lenne kedve hozzá, annak megköszönném, ha szavazna rá. Páran már szavaztak, akikkel együtt szoktam chat-elni. Azoknak most utólag is, köszönöm. Ez még a héten végig érvényes. Szóval cím: http://jatek.szon.hu Fiú kategória 0-3 évig. Bánhidi Flórián. Segítsetek nyerni!!! Köszönöm

Sziasztok
BGabi

<pre>
Tvica 25 hét Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 24 hét 6 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 23 hét 0 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Lara 1.c. 19 hét 2 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 18 hét 2 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 18 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 17 hét 1 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 15 hét 4 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 14 hét 6 n Debrecen 27 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 14 hét 5 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Katus sok 13 hét 2 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 13 hét 0 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 12 hét 6 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Gabi 1.c. 12 hét 5 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 12 hét 3 n Budapest 25 év dec. 3. 1.b.
Szilvi Budapest 25 év dec. 7. 2.b.
Niki 10.c. 11 hét 3 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 11 hét 2 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Indigó 2.c. 11 hét 2 n Budapest 24 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 10 hét 5 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 10 hét 4 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 9 hét dec. köz.
Ada 2.c. 9 hét 6 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Picur 1.c. 9 hét 2 n Kanada 31 év dec. 17. 1.b.
Szila 7.c. 9 hét 5 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 9 hét 2 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 9 hét 1 n Budapest 27 év dec. 26. 1.b.
Kata 8 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Ancsi 4.c. 7 hét 6 n Adács 27 év dec. 31. 1.b.
Pucur 2.c. 7 hét Budapest 29 év jan. 10. 1.b.
Erika 14.c. 6 hét Erdély jan. 17.
</pre>
Bánhidi-12

Kedves Gabi!

Az üzenöfüzetben is szerepelsz, betettelek Vilivel együtt. Reménykedjünk... Kép Kép

Szia: Juca
juca (juca)

Juca!

Tündér vagy!!!

Gabi
Bánhidi

Gabi!
Szavaztam. Tündéri a kiskölyök Kép. Persze ez a helyezésén is látszik Kép. Nagyon vezet!
Hajrá!!!

Eszter
eszter 14

Sziasztok!

Én csak jót tudok írni, mert szombat óta nem hánytam csak reggel émelygek. Talán mégis elmúlik ez a rosszullét. Igaz holnap már 15 hetes leszek. A pocim növekszik és már alig várom, hogy érezhessem a babuci mozgását.
Helga!
Nagyon örültem, hogy ilyen hamar megmozdult a baba.. Nekem azt mondták, hogy aki vékony hamarabb érzi, mint a 19-20.hét. Én sem vagyok valami vastag így reménykedem nem kell várni sokáig. Most azt érzem, hogy olyan lassan telnek a napok, hetek. Tegnap letolás volt nálunk. Afönököm mindenkit behívott és elmondta, hogy pontosan 1/2 8-ra kell jönni dolgozni nem háromnegyedre és nem 8-ra. Mivel tegnap a busz miatt 5 percet késtem. Így is reggel 7 elött 5 perccel indulok és este 5-re érek haza. Sajnos a buszon pedig rengetegen vannak és van amikor késik. Én persze mindezt elmondtam a fönöknek és azt mondta, hogy nem kizárólag ellenem irányul. Jó mi?
Gondoltam, ha nem bírok id&#337;re bejárni akkor elmgyek táppénzre. Puszi mindenkinek
Mónika 14

Mónika!
Most jutott eszembe, múltkor kérdezted, mekkora ilyenkor a baba. Na most már meg tudom mondani, tegnap megmérte a doki. Az ülömagassága 86 mm, a fejátméröje 30 mm. Mivel egy nap van közöttünk, a tiéd is ugyanekkora lehet.
Mikor mész legközelebb dokihoz?
Kíváncsi vagyok, a mozgást is egyszerre érezzük-e majd. Kép

Eszter
eszter 14

Szia Eszter!

Én AFP-re akkor megyek amikor te junius 5-én. Aztán junius 7-én megyek tanácsadásra és a klinikára nekem csak a 19-20. hét között kell visszamennem. Azt kb. junius 26-ra tervezem.
Köszönöm, hogy leírtad a méreteket mert már nagyon kiváncsi voltam mekkora is lehet.
Puszi
Mónika 14

Móni!
Hogyhogy csak akkor mész dokihoz? Én tegnap voltam, legközelebb jún. 19-én megyek. Mikor voltál legutóbb?
Én a terhesgondozásra ma vagy holnap akarok bemenni, kérni beutalót az AFP vérvételre.
Eddig mennyit híztál?
Én 2 kilót, de többnek látszik, mindenki hitetlenkedik, amikor megmondom.

Eszter
eszter 14

Szia Eszter!

Utoljára május 8-án voltam dokinál, mármint a klinikán akihez járok. Akkor volt UH,ráksz&#369;rés. És azt írta a doki a kezel&#337;lapomra, hogy a 19-20. hét között menjek vissza, ha nincs semmi panaszom.
Hogy mennyit híztam? Hát a mérleg szerint 1 kg-ot,de rajtam is több látszik, mármint a pocimon. Én már az eddigi ruháimat egyáltalán nem tudom hordani. Hát ez van.
Neked miért kell ilyen s&#369;r&#369;n dokihoz menni vagy az enyém túl ritka?
Én idáig kétszer voltam UH-on , amikor megállapították és a 12. héten. És te?
Mónika 14

Hello Mamik!

Most voltam délelött UH-n meg a dokinál. Bébivel minden rendben nálam az egyetlen probléma, hogy a lepény egy kicsit rossz helyen tapadt és rálóg a méhszájra. Ezért egy honap mulva vissza kell menni kontrollra. azzal biztattak, hogy ahohy nö a méh, majd ugyis elmegy onnan. Valakinél van/volt hasonlo eset?

UH-s dokinö kérdezte, hogy akarom-e tudni a nemét. Rögtön rávágtam, hogy köszönöm nem, de képzeljétek ahogy átfordult még én is láttam egy félreérthetetlen kis csomagot a lába között. Meg is jegyeztem hangosan és dokinéni csak csendesen mosolygott, de nem mondott semmit.

Ha már mindenki a hízásrol beszél: 54-röl indultam és most 57-58-at mutat a mérleg. Betöltöttem a 18. hetet.

Adri
Adri 18

Mónika!

Csak megnyugtatás képpen: Még én is csak kétszer voltam eddig orvosnál és egyben uh-n is (ugyanis nekem ö csinálja az uh-t is minden alkalommal), elöször amikor megállapította a terhességet, 6 hetes voltam, másodszor pedig a múlt héten, 12 hetesen. Legközelebb az AFP eredménnyel kell hozzá mennem, 18-19 hetesen.

BGabi
Bánhidi-12

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?