Bella, én már mindent érzek. Egyrészt, amikor nem érzek semmit, akkor ugye kétségbe vagyok esve, mert nem érzek semmit. Fáj időnként a hasam, időnként a petefészkem. Ha nem pisilek időben, akkor pokolian tud fájni utána a hasam. Reggel nem is tudok elég időben menni, pedig éjjel is felkelek. Azt érzem, hogy lejjebb (??) jött a méhem, nem tudom ugyanolyan mélyre felrakni az utrot, mint eddig.
Begyulladt a fogínyem, és még olyat is találtam a neten, hgoy terhességi fogínygyulladás
. Ja, a késői pisilés utáni hasfájásomra meg olyat, hogy terhesség alatt jelentkező idüllt hólyaghurut. Amúgy éhes is vagyok, meg émelygek is. Komolyan, el kéne engem tiltani a nettől, mert amit elolvasok, azt produkálom.
Ha most elkezdenék szemöldököt szedni tuti kopaszra szedném
. Ja, és semmit sem érzek úgy igazán nagyon, csak kicsit, hogy azt se tudjam, hogy most akkor csak beképzelem magamnak
Szóval gyagya vagyok egészen. Ráadásul beköltöztem az új munkahelyemre, és semmi meló nincs, amit rám tudnának bízni, mert még ki sem találták pontosan a munkaköröm.
Az egyetlen programom, hogy egykor újabb adag utro. Egyébként az utro-t és a magneB6-ot egyszerre kellene alkalmazni? Mármint egy időben?