Sziasztok Lányok!
Panka! A Posztógyár utcai műxik, nem tudom milyen, még nem voltam, csak azt tudom,hogy az oviba, ahová Gerike járni fog, oda járnak úszni. Egyelőre ennyi infom van róla.
Tegnap láttam a bekeritett játszóteret ott a temetőnél (igaz autóban ültünk és csak egy pillanatra- de jónak tűnt, csak picike. Nem tudom mennyien járnak oda, hogy lehet elférni, de lehet, hogy egyszer elnézünk arrafele. )
Beno!Bocsi, hogy kérdezgettelek, remélem nem haragszol
Már kiestem ilyen téren a gyakorlatból és nem emlékeztem pontosan mi minden kell. Tényleg nagyon preciz voltál
A gyógyszertári popsikrém nekünk nagyon bejött és feliratva tényleg fillérekbe kerül. Mi nem is igazán használtunk mást.
Viszont a gyógyszertári fürdető nekem nem vált be, igaz az első egy hónapba azzal fürdettem, de nagyon utáltam. Utána már átálltunk a babafürdetőre és semmi baja nem volt tőle.
Ha megszültél tényleg kérünk ám részletes beszámolót. Lehet, hogy mire hazajövünk a nyaralásból te már babázgatsz
Ügyesek legyetek!
Dec 8!
örülök,hogy anyukád már jobban van ! Akkor sikerült is úgy megoldani a dolgokat, hogy nem kellett bébiszitter
Martina!
A CSepeli stranddal nekem is ez volt a bajom. A kis locspocs medencébe nem szivesen engedtem, mert tényleg nem vizátforgatós (akkor már ennyi pénzért más strandon szinvonalasabb szolgáltatást kapok) a másik ami már jó medence, abba nem tudtam bevinni (mi alacsonyak
Nekem azért bosszantó, hogy valahogy mindig a gyerekek az utolsók ebbe a kerületbe. (lsd: strand, minden medence szupi, csak a gyerek nem lett megcsinálva, lsd. játszótereket, mindegyik katasztrófális helyzetbe van és még sorolhatnám tovább) Brrrr
(
Jók legyetek lányok!
Sziasztok: Giti