Új privát üzeneted érkezett!

Csajok !!

Ma van a 28. nap !!Még semmi! :oops:
Mikor teszteljek?
Reggelente van egy kis mindjárt elájulok, de lehet csak beképzelem :?
Légyszi adjatok tanácsot !

Kriszti !

Pihenj, kényeztesd magad, ránk fér!
Mennek a pozitív energiák!+++++++++++++++++++++++++++

Rik !

Sajnálom a betegségedet.Ez már egész életedben elkísér ?

Panni!

nagyon nagy gratula a fiúcskához!
Akkor nálatok férfi uralom lesz :wink:

Britta !

Nagyon aranyos és csinos pocós vagy!
Irigyellek :roll:

Ágica
agica1027

Feleség!

A titok....sztem hogy a peteérés napján kell tutira megszeretgetni egymást vagy hogy minden nap kell az adott időintervallumban akciózni,mert ugyabár a fiúcska kiskatonák gyorsabbak!! :wink:

Ágica!

Hány napos szokott lenni a ciklusod?
Szetm már tesztelhetsz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot!!!!

Panni!
Gratulálok!!!!

Csajok!!!

DRUKKOLOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Kriszti
hogy vagy???

Ágica
HA 28 napos mensid akkor szerintem várj két napot.Aztán tesztelj,szinte tuti pozitiv lesz!!! :lol:

Feleség,PAnny
Én a Rékával pont a pé-s napján lettem terhes és lányom van!!! :wink: :roll:

Köszi Csajok,jobban vagyok.Hogy végigkisér-e??Persze.Olyan öreglányos vagyok már....kicsit szomorú vagyok miatta,mert azt olvatam hogy a terhesség mindig rontja csak.Petra után kezdődött.Lehet nem kéne többet szülnöm??Kicsit bizonytalan lettem ám.Hisz ha nem tudok 100%-os anyuci lenni ,akkor kell-e nekem még egy gyerek??? :shock:
Vendég

Erika!
Irgum-burgum!
Mi ez a lehangoltság!?????
Ne,hogy a reuma miatt ne merd vállalni a bébit!!!!
Ha tudnád én mennyire reumás vagyok!!!!
Ezelőtt 10 évvel már kezelésre jártam!!!!!
Néha ha lehajolok,nem birok felálni stb.stb!!!!!
Szóval sorolhatnám!!!!!!!

Hogy,hogy vagyok!!!!
Már köhögök,hányingerem van,nincs étvágyam,kicsit van hangom!!!!
Röviden ennyi!!!!
Most jó,hogy párom itthon van,együtt főzünk,mert különben egyedül nem birnám,nincs erőm,szédülök!!!!
Vendég

Sziasztok!

Panni! Gratulálok a harmadik fiúhoz is. Azt hiszem, ez nálunk is így lesz. Nagyon meglepődnék, ha nem így lenne. Ugyanakkor hatalmas lesz az örörmöm így is, úgy is.

Kriszti! Jobban örültem volna annak, ha azt mondod jól vagy. Pihenj sokat.

Erika! Nem vagy megdícsérve az ablakpucolás miatt. Nem várhatott volna egy kicsit? MOndjuk, amíg rendbejön a kezed?

Ágica! Szerintem is várj még egy két napot, azután tesztelj.

Most visszalapozom, és megnézem, kit hagytam ki.

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Britta!
Hidd el én is örülnék neki ha jobban lennék!!!!
De sajnos ez van!!!!!
NÁLUNK SZAKAD A HÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Edit! Azt hiszem (senki ne nézzen sült bolondnak) ma megmozdult. Mert elég ütemes valamit éreztem délelőtt. Aztán nem sokkal később megint. Viszont azóta semmi. Talán délután lesz megint mozgás.

Erika! Kedden megyek uh-ra. Szerintem nálunk is megint fiú lesz. Bár még él bennem a remény, hogy mégsem.

Panni! Pedig valóban van egy kis felesleg. Gergő és Dani után is maradt egy kis hájacska a pocakon. De azért már tényleg látszik.

Bocs attól, akit kihagytam, de rossz a memóm.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Drukk a kislányhoz!
De szerintem mindegy a lényeg az EGÉSZSÉG!!!!!!!!!!
Már most biztos egyre többet érzed a mozgást!!!!
Vendég

Kriszti!

Nálunk egész nap esik, de semmi nem marad meg, mert előtte eső volt, nem is kevés. :((((

Kép
Kép
Kép
britta

Nálunk is esővel kezdődött,most kezdett esni a hó!!!!!
Szerintem itt sem marad meg!!!
Habár mi itt nagyon északon vagyunk!!!!!
Vendég

Pedig örültem, amikor hóra váltott, de mostanra elszállt minden reményem.

Kép
Kép
Kép
britta

sziasztok!

Lányok nem kicsit görcsölök... :cry:

Most ilyenkor mi van?
Egészen alul a hasam.

Más tünetem egyenlőre szerencsére nincs.
Nem is akarom,hogy legyen. Szerintetek vehetek be no-spa-t?
Szegény párom elrohant érte a gyógyiba...
Vendég

Mária!

Szerintem vehetsz be No-spát, da ha van Magne B6-od, az is jó. Pihenj sokat.

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Britta!

Köszönöm!

Remélem, nem lesz semmi gond...
Vendég

Nálunk is havas eső esett sokáig,most kezdett el a hó szállingózni de itt sem marad meg:(

Erika!

Mit hallok???A reuma miatt ne lenne 3.babóca??Na ne...hess-hess negatív gondolatok,ok???!!!!Baba kell és jönni is fog!!!

Kriszti!

Pihengess ha tudsz.Nekem már egy hete tart ez a nyavaja... :(

Brigi!

Akkor kedden valszeg neketek is kiderül a baba neme :wink: de izgi.
Egyébként a lelkem mélyén(meg a páromnál is)szal tudtuk hogy ismét fiúcskánk lesz,valahogy éreztük!!De szívből mondom őszintén örülünk!!

Csak már előre rosszul vagyok a lesajnáló pillantásoktól :? az emberek buta része egyszerűen nem tudja elképzelni hogy 3 fiúval is boldogok vagyunk.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mária,
tessék előbb felhívni a nődokidat!!!! :shock: Meg egyébként is, hogy szerinte mi van! +++++++++ És tessék lefeküdni, már ha tudsz! Szorítok, hogy ne legyen semmi! Csak semmi stressz!!!!!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Panni!

Szerintem nincs abban semmi rossz, ha valakinek csak egynemű gyerekei vannak. Nekem pl két húgom van. De anyuéknak így is jó volt.

Kép
Kép
Kép
britta

Mária
Tessék feküdni,és magne B-6 ozni!!!A No-spa is jó,de az előbbi még jobb!!HA nincs vérzés akkor semmi baj.Ne idegeskedj,jól van a babád!!

Kriszti
Szegénykém!Mikor keveredsz ki ebből a fránya betegségből???
Jól elkapott!!LEhet előbb el kellett volna menned dokihoz!! :shock:
Reumás vagy?10 éve?Na akkor Te is tudod,milyen ez.
Én azért vagyok emiatt elkeseredve,amit olvastam.Hogy rossazbb lesz szülés után.Én igy is szenvedek,hát még ha rosszabb lesz,és pici baba meg kezeim közt....Nem is birnám el.
2 éve kezdődött.akkor volt a legrosszabb.Petrát szoptattam még.A földön feküdtünk,odagurultam hozzá,és ugy szoptattam.Nem birtam kicsit se megemelni a kezem,pelenkázni se tudtam.Szörnyű volt!

Panny
Tudom nem a világ egy ilyen betegség,de annyira le tud hangolni.Pláne pé-sem is van.Tiszta tanácstalan vagyok.Komolyan megkérdőjelezem,hogy ténykedjünk-e???NEm tudom miért érzem ezt.Lehet sokat vártam már a babára,és elfogyott a türelmem?? :shock:

Britta
akkor nemsokára kiderüla pici neme.
Hát persze hogy magzatmozgást érzel!!!!! :lol: :lol: De szuper!!!Lubickoló érzés?Remegős??Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nálunk sajna szakad az eső, már órák óta! :( Ilyenkor nem hóembert építünk ugye, hanem malajozunk...

Csatlakozom a "rossz-kezűek" táborához. Tegnap este bedagadt a jobb hüvelykujjam (piros, buci, állandóan fáj), szóval a jobb kezem elég használhatatlan. :cry:

Mária,
látom a többiek nyugisabban reagáltak. Én csak azért ijedtem meg, mert nekem pár hónappal ezelőtt volt egy 32 napos ciklusom, és a mensit igen erős görcsök előzték meg, holott nem szokott ilyen lenni. Mivel nem szoktam tesztet csinálni, ezért nem tudom, hogy volt-e baba a dologban.

Panni, Brigi,
nekem lányom és fiam is van, mégis lányt szeretnék (ebben a pillanatban). Ilyen "csúnya" anyukák is vannak! :oops: :lol: :lol: De kisp*csöst is megtartanám, csak lenne már valami! (lehet, hogy már egy pozitív tesztnek is örülnék, mégha nem is lesz belőle gyerek, csak lenne már valami előrelépés, mert ebbe a várakozásba és bizonytalanság bele lehet hülyülni :? )

Kriszti!
Gyógyulj meg mielőbb! ++++++++++

Erika,
nemtom mikor mehet már oviba, holnap vagy hétfőn mindenképpen viszem orvoshoz, hogy adjon papírt ovihoz (de lehet, hogy nem kap, mert még elég csúnya a hangja meg a köhögése is) Itthon viszont már nagyon unatkozik... :roll:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Lányok!

Mindenki vigyázzon magára ebben az időben!!!!!
Védekezni,tea, gyümölcs ,vitamim töménytelen mennyiségben!!!!
De hát ti ezt mind ti tudjátok!!!!!
Vendég

Sziasztok !

Itt vagyok én nem tüntem el MINDIG OLVASLAK BENNETEKET HOGY KIVEL MI TÖRTÉNIK .

pANNY!

Gratula a 3. fiúhoz nálunk is úgy néz ki fiú lesz a 3. baba azaz azt mondta a doki a 14 hetes uh-n hogy nem meri rá tenni az életét de úgy néz ki fiúcska lesz de majd jövő héten kiderül 20-án megyek uh-ra és genetikára mert magas lett az afp-m remélem minden rendben van a picivel most egy kicsit aggódok és elég keveset mozog.

Mindenkinek szorítok aki babás azért aki nem meg hogy az legyen majd még írok nektek.

Puszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Nos, eddíg szemezgettem a No-spával,és most bekaptam egyet...
Olyan csipkedő érzés van alul a hasamban...
Megpróbálok pihenni...
Mára már kikapcsoltam magam...
Csak még suliba kellene mennem 5-re, de lehet, hogy ma kihagyom...
Vendég

Sziasztok csajok :wink: !

Rik! ne légy elkenődve, van akit fiatalitanak a babák, nem öregitenek!!! :wink: :wink:

Kriszti:
jobbulást!!!

Panni:
Gratulálok a 3-ik fiuhoz. Én is úgy érzem, hogy a 3-ik nekünk is fiu lesz!
De sebaj, majd lánynak nevelem mind a 3-at.
Hát nem??? :wink: Majd egy lányé lesz!
csak kitudja milyen anyós lesz belőlem.... :roll: :roll:

Nyáriorgona:
Jobbulást az ujjadnak!!!

Britta:
nem nézünk hülyének, nekem is a második babám a 18.-ik hétben mozdult meg

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szép estét!

Márti!
Szoktalak én is olvasgatni a 2 gyeres topikba!!!
Nyugi,ne aggódj,minden rendben lessz!!!
Azért ne tünj el,néha ide is irj!!!!

F.Márti!
Te hol is tartasz most???

Mária!
Pihenni,pihenni!!!!!
Vigyázz magatokra!!!!

Nyáriorgona!
A kezednek jobbulást!!!!

Erika!
Reméllem megnyugodtál!!!!!
Kezed,hogy van?????
Vendég

Sziasztok!

Hát szégyen, nem szégyen, én is egy egészséges fiút szeretnék :oops: Meggyőződésem,. hogy a két állandóan síró lányom után a fiú a megváltás :lol:
Vendég

Feleség!

Hogy vagy???
Tesztelni mikor fogsz???
DRUKKOLOK!!!!
Vendég

Persze ez nem azt jelenti, hogy búnak ereszteném a fejem, ha lány lenne... akkor jobban beilleszkedik a "többiek" közé.
Vendég

Kriszti!

Már megvettem a tesztet :oops: Nem tudom, mikor merjek nekikezdeni... ki kellene várnom a hétfőt... Nem tudom, sikerül-e :)
Vendég

Feleség!
Nagyon drukkolok!!!!
Megbirod álni,hogy ne lődd el????
Én tuti nem birnám ki!!!!
Vendég

Ááááá, nem biztos, hogy meg tudom állni. De szerintetek mennyi az esély, hogy már most mutat valamit?
Vendég

Feleség!
Nem akarok hülyeséget tanácsolni!
De azt megteheted,hogy a babáshőgörbéket megnézed a VÁRANDÓSÁG oldalon,ott megnézheted,hogy 28 napos ciklusnál a csajok mikor teszteltek elősször!!!!!
Ha babás vagy már holnap reggel halványan látszódni kellene!!!
Szerintem,de ezt neked kell eldönteni!!!!!
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!
Vendég

Hol van ez az oldal?
Vendég

Kriszti!

Megtaláltam. Ahol több + jel is van a tesztelésnél, ott annyiszor tesztelt az illető??? :shock: Hogy biztos legyen magában? Vagy valamit rosszul értelmeztem?
Vendég

Jól értelmezted ami + az pozitiv teszt!
Ha megnézted láthattad,hogy már valakinek 25-26 napon pozitv volt a teszt!
De ha te úgy érzed nincs itt az ideje a tesztelésnek,nem szabad elsietni!!!!!
Azért látsz több +,mert az első még halovány 2 naponként,érdemes tesztelni mig csak nagyon megnem erősödik!!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!
Vendég

Alszik mindenki??????????

JÓ ÉJT!!!!!!!
Vendég

Hello :lol:

Feleség!

Én se bírnám ki a teszttel hétfőig....de legalább szombatig várj,nehogy korai legyen és csalódj...

Márti80!

Örülök hogy jelentkeztél....már a 18.hétben vagy??!!Jesszus hogy telik ai idő!!!Ne aggódj az AFP miatt ,tuti mindenOK,biztos nem jó időben lett levéve hanem kicsit később.Tudod külföldön már sehol nem alapoznak önmagában csak erre a vizsgálat eredményére,csak itt nálunk.Szal NO PARA!!! :wink:
Szal úgy néz ki nektek is hárman párban a fiúk... :wink: klassz!!!
És amúgy hogy bírod a terhességet??

Kriszti!

Neked is ajánlom a Stodal szirupot,nagyon szuper és hatékony és abszolút bio!!Jobbulást!

Erika!

Sajnállak a reuma miatt,én egyenlőre nem tudom milyen hál'istennek de ne add fel a baba-projectet pont te!Mindig te voltál itt a topic lelke,leleksítője,aki mindig pozitív!!Remélem csak átmeneti ez a depi féleség...Apa mit szólt hozzá??
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
A stoadal szirup mit gyógyit???
Én is homeós bogyót kértem a gyógyszertárban!
Vendég

Kriszti!

Azért írtam a Stodalt mert írtad hogy köhögsz...szal száraz és hurutos köhögésre egyaránt szuper(homeos ez is)!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hello!
t,kriszti!
Nem fogok eltünni ígérem és írni is fogok mikor időm engedi és a fiúk nyugisak mert a Viktor állandóan kitúr a gép elől milesz később hisz még csak 5 éveslesz .
Panny!
Elég jól bírom a terhességet bár mostanában ismét jelentkezik a hányinger de szerencsére hányás nincs. Az afp-t meg szerintem korán vették le mert a menzi szerint okt.31-én 15+5 napos voltam az uh szerint 16+1 napos így szerintem nem jó lett az eredmény egy héttel később kellett volna mennem de a dokim okt.31-re kért meg az afp-re ennyi majd kedden többet tudok mondani azaz írni.

Feleség!
Szerintem már mutatni kell a tesztnek hogy van ott valami vagy valaki mert nálam is menzi elött mutatta ki pár nappal a +++ tesztet. Bár én előtte használtam lh tesztet mert az előbb kimutatja és csak utána mertem csinálni terhességi tesztet.

Addig is legyetek jók.

Kép
Kép
Kép
márti80

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!

Nálunk esik a hó!

Panni!
Köszi!
Hurutus köhögésem van,most kezd felszakadozni!
Kipróbálom!!!

Márti!
Oké!
Vigyázz magatokra!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!

SOK DRUKK MINDENKINEK!!!!!
Vendég

Sziasztok, szép napot mindenkinek !

28naposak szoktak lenni a ciklusaim, 25-26-tól pecsételéssel kezdődően. Ennek semmi jele !
Ma vagyok a 29. napnál. Reggel teszteltem, de negatív.
Mikor szokta kimutazni ? Most egy kicsit elkenődtem, mert nem tudom h mi van.
Azt írták a tesztre, hogy már 3 naposat kimutat :( :cry: :roll: .
Tudom, türelem...

Szerintetek?

Ágica
agica1027

Ági!
Szia!
Szerintem is türelem!!!!!!
Az pedig,hogy nincs semmi jó jel!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Ágica: nem minden teszt mutatja ki a korai terhességet.Szerintem várj még egy két napot. Tudom nehéz várni :cry: de van akinek elég későn mutatja ki a teszt.

Kriszti:
Én most a 7.cn -on vagyok, 24.-én van a pé.-m, ha minden igaz :lol:

Képzeljétek, tegnap a nagyfiam hazajött az uszodából egy kislánybugyiban :lol: :lol: Kérdeztem kiét húzta fel, ...nem tudja :roll:
Az övé benne volt a táskában...Ezekszerint valaki bugyi nélkül ment haza tegnap :roll: :)
A nadrágja is forditva volt húzva. Na, ez van, az edzőnéninek nincs ideje minden gyerekkel külön foglalkozni az öltözésnél....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Márti!

Akkor Márti pé előtt vagy mindent beleadni!!!!!!
Sok-sok drukk!!!!!
Tudnak ezek a gyerekek!!! :lol:
Vendég

Alszotok még???????

Nálunk szép nagy pelyhekben esik a hó!!!!!!
Vendég

Köszi Kriszti!
Közbe itt kell felügyeljem a gyerekeket :)
Most 4 gyerekem van, gyakorolok milyen lesz amikor 3-an lesznek :lol:
A sogorom gyerekei is itt vannak,egyedül vagyok velük. A kislányuk kitesz 4 fiugyermeket. :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
Akkor most teszteled magad!!!! :lol:

TÖBBIEK MERRE VAGYTOK???????
Vendég

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: