Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, a páromnak volt a szülinapja, és készülnöm kellett rá.
De ma bepótoltam amíg a család pihizik, van egy kis időm vissza olvasni, és írni!
Dóri!
Gratulálok! Vigyázz magatokra!
Kata!
Hogy vagy? Vérvételre mikor is kéne menned? Pihizzél sokat!
Nem érzek semmit, de ez nem jelent még semmit, sajnos. Az eredmény lesz a lényeg, mert attól függ minden. Gondolom én, ha az eredmény rossz, és ehhez jön a folt az már nem jelenhet jót. De én reménykedem a jó eredményben. Köszi, hogy gondolsz rám!
Ilona!
Én azért reménykedem még, hogy neked hátha összejött! Annyira megérdemelnétek már, ennyi várakozás után! Neked is köszönöm, hogy szorítasz értem az eredménnyel kapcsolatban!
Domo!
Ha jó lesz a cytológia eredményem, akkor nem kell paráznom. Csak 6 hónap múlva ismét mennem kell vizsgálatra, hogy ellenőrizzék.
Csak az a pár nap, olyan nehezen akar eltelni.
Gyöngyi!
Gratulálok Annához! Egyre huncutabb ez a lányka! És milyen gyorsan elment ez az 1 év! Azért amikor tudsz gyere, várunk a képekkel, hírekkel!
Jucmuc!
Csíni nagy pocid lehet már, mert a 22.hetes képen sem kicsi. És milyen gyönyörű a konyhád, gartulálok hozzá! Használjátok egészséggel, és főzzél sok-sok finomságot!
Mágnes!
Csuda szépek vagyok! Nagyon édi!Gyönyörűek a szemei!
Boris!
Hát, igen a cytológiának kéne jónak lenni, ahhoz, hogy ne parázzak. Csak a bibi az, hogy 6 hónappal ezelőtti sem volt jó, és még ehhez jött most a folt is. De biztosat csak a cytológia után tudok, majd én is!
A baba még az utolsó héten is befordulhat a szülőcsatornába, ugy hogy csak nyugi van még időd.
Zel! Reni! és a többiek??????????????????????????