ibm!
Azért nem aggódtam emiatt, mert ti is mondtátok, hogy fáj az alhasatok. különben ha nem mászkálok annyit, akkor annyira nem fáj, mert pl reggel elviszem lilit iskolába, de ma pl gyalog ment, de nem szeretem ha egyedül kadajog
. délbe elkell mennem az ebédért, utána meg liliért, délután jár foglalkozásokra az meg a másik faluban van
, tegnap tesómmalk kellett mennem a városba, mert véreset pisilt és megijjedt, na többet nem megyek, nagyon szarul voltam, a hasam tegnap nagyon fájt, alig vártam, hogy haza érjek, aludtam is egy órát. ami amúgy nem jellemző. meg hát a saját sorsomat is intéznem kellett, hogy legyen pénzünk, ha egyedül maradunk ha nem, sajnos abból élünk. még a magánnyugdíjpénztárat el sem intéztem,k kapok a fejemre, múlthétre kellett volna
, de nincs kedvem menni megint.
éjszaka alig tudok elaludni, szóval elkerül az álmosság, csak forgolódom, a cici fájás viszont mostmár jobb, napokig majd meg bolondultam annyira fájt
a doki meg igen, azért szar volt, "lehet rosszul ágyazódott be, rossz helyre", ez a legtöbb esetben nem jót jelent. ez van, majd szerdán többet tudunk.
csak már tényleg aggaszt hogy szinte egésznap fáj az alhasam
nekem nem mondott semmit, hogy szedjek, magamtól kezdtem el rögtön szedni az elevitet, annyit mondott mert vittem a labor eredményemet, hogy a vérkép elég rosszacska, majd szedni kell valamit rá.