Új privát üzeneted érkezett!

Matyika!

teszt????+++++++++ :P

Évi!

az a kis rohadék piri....játszik az ember idegeivel :evil:
Képzeld,az én anyumnak is ma van a szülinapja :lol: :lol: :lol:

Kókusz!

veled mizu???megjött????vagy mégsem? :D

nekem ma is nega a teszt,du.megyek dokihoz :roll: csak hogy végre feltegye az í-re a pontot :(
Vendég

Már megint van egy laptetőm :P pedig ez csak a babásoknak járna :roll:
Vendég

Vicuska!

Akkor isten éltesse anyukáinkat még nagyon-nagyon sokáig!

Sajnálom a tesztet, szerinted gyártanak még egyáltalán kétcsíkosakat?! Én nem is hiszem :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Én csak azért szoktam várni még 1-2 napot, mert párszor már csalódtam, hogy reggel teszteltem, és délután megjött. Bár, az is igaz, hogy nagyon nehéz kibírni...főleg így inszem után.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Na, megvan az uh időpontom is: nov. 23, fél 9. Innen már sínen van az ügyem remélem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok,

rendszeresen olvaslak továbbra is Titeket, csak nem írtam.

megvolt a puregon kúrám, tüszőcskéim a 9. cn j.o. 3*12 és b.o. 1*11, nyálka 6,2. dokibácsi megdícsért.
pénteken megyek vissza uh-ra és lehet, h be is adják rögtön a repesztőt (v majd én később otthon), és megmonják, h mikor partyzzunk.
kérdésem az lenne: kellene kérnem vmi gyogyót tőle, h tuti tapadjanak a kicsikék? Ti szedtek vmit?
én csak az elevitet szedtem eddig.

köszi szépen a választ!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinkeb!

elvileg automatikusan irnak progit:Utrogestant vagy Duphastont :lol:
Vendég

Igen, én is automatikusan kaptam a receptet az utrogestanról.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

köszi szépen!

még csak annyit, h inszem napján már kezdtétek is?
remélem a doki nem felejti el! azért résen kell lennem nekem is!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Igen, este már kezdeni kellett.

Akkor jövő héten inszem lesz? Drukkolok!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

köszi Nemone!!!

nem, még nem lesz inszem.
csak egy egyszerű puregon kúrám volt most. kapok még repesztőt valószínűleg pénteken és otthon party-zunk dokibácsi utasításra.

köszönöm!megy a drukk mindenkinek!! a babák meg jöjjenek!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

sziasztok.

czinkeb,te hogyhogy nem clostyt kaptal?mert kaptal puregont.?

Nekem vegul megrepedtek a tuszoim ugyhogy nem tudom mekkorak voltak :cry: mentem tuszorepiert erre mar egy sem volt a negybol,valszeg hajnalban megrepedtek,mi meg aznap egyutt voltunk,nem tudom mennyi eselyunk van.nem igy kepzeltem.
nyalkahartyam 13,5mm ami jonak szamit.
most varunk.

Kép
monyo83

Monyo: még szerencse, h pont együtt voltatok!!
:wink:
márc- ápr-ban volt clostys hónapom és PCOS lévén nem reagáltam jól rájuk. most már 2,5 hónapja szedem a metformint és most a puregonnal szép tüszőim lettek, de csak otthoni party lesz.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb szoval erthetobben.
kedd hajnalban volt a repedes(feltehetoen)es mi szerda delutan voltunk egyutt.egyaltalan nem biztos hogy elkaptuk.Elotte nem voltunk egyutt nagyon sokaig.
en is PCo-s vagyok.az elso clostys kuram nekem se volt valami,de 3*1 tol lett 4 tuszom :lol:

Kép
monyo83

Monyo: bocsi, akkor félreértettelek!
nekem 5*2 closty-tól csak sok cisztám lett mind a 2 hónapban!
Te szeded a metformint? bocsi, de nem emlékszem Rád a pcos topikból. :oops:
majd holnap de már okosabb leszek. :roll: akkor megyek uh-ra.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!
Hát ha tudnátok, hogy mi minden történt ma velem!!!
Először is reggel megcsináltam a tesztet, és pozitív lett, de sajnos tegnap este elkezdtem nagyon erősen vérezni, ennek ellenére lett ma reggel pozitív. Hívtam a korházat, és mondták, hogy azonnal indulás Pécsre. Már vártak mikor odaértünk, rögtön UH, amin kiderült, hogy sajnos a vérzéssel elment a picuri, de a másik gond, hogy mivel nekem a jobb oldalam le van záródva, így egy hét múlva kell tesztet csinálnom megint,, mert a méhen kívüli terhesség még fenn áll, mivel pozitív a teszt, és ha 1 hét múlva is az akkor baj van, ha nem akkor szerencsém volt. Most reménykedel, hogy nincs baj. A helyzet, hogy ebben a hónapban nem csinálhatják meg ismét az inszemet, majd csak decemberbe. Szóval nagyon nem unatkoztam ma.
Miután végeztünk elmentünk a nagykerbe bevárárolni a boltnak, így délután legalább lefoglaltam magam.
Majd még jövök később.
Matyika
matyika79

matyika,ez nagyon rosz hir.sajnalom.

czinkeb szedem a metet 1*850 et februartol.
ja igy mar ertem mert nem kapod a clostyt.

Kép
monyo83

Matyika!

nagyon sajnálom :(
az igaz,hogy a méhenkivülinél poz.marad a teszt végig,amig meg nem szüntetik,van róla tapasztalatom :?
de ennek nagyon pici az esélye :roll: csinálj 2-3 nap múlva is tesztet és ha nega akkor jó :P vagyis dehogy jó,csak a 2 roosz közül a jobbik.
És tuti,hogy elment a baba?nem lehet hogy a vérzés ellenére ott van a méhedben,csak még pici és nem láccik?
Vendég

Sziasztok!

Matyika Kép Nagyon-nagyon sajnálom! És szorítok, hogy ne méhenkívülitől legyen pozitív a teszt!

Vicuska, mit mondott a doki?!

Évi, jippijé, akkor Te is kezdesz!!! :lol: Hajrá closti, hajrá tesó Dórinak!!! :wink:

Monyó, :(. Azért drukkolok, hátha mégis elkaptátok! És akkor nem a repesztőtől pisilsz zebrát hanem a babától!!! :wink:

Mami, már megint idegeled magad a hőmérővel?! :wink: De szépséges a görbe!!!

Kókusz, mi a helyzet?!?!?!

Vicky, sziaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: Aranyos a tickered!!! :wink:

Szilva, merre vagy?!?! :(

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka!

a doki szerint még van remény,bár ő se látja olyannak a méhnyh-m mint kellene,csináltunk vérvételt,holnapra kiderül.
De én már lezártam magamban,nem is szedem tovább a progit. :?
Vendég

Vicuska, legalább a vérvétel eredményéig ne hagyd abba!!!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Vicuska!

Ne hagyd abba a progit!!!! Drukkolok, hogy ne méhen kív. legyen.

Denikáról van hír?

Én holnap tesztelek, drukkoljatok, bár rossz érzésem van. :(
20150601134430

Sziasztok!

Vicuska!
Hát a doki nem létott semmit, és azt mondta, hogy elvileg üres a méhem.
Neked talán volt már? Kérlek mond el mire ne számítsak.

Anyooka!
Nagyon aranyos a kép, kedves tőled.
Mindenkinek köszönöm, és nagyon aranyosak vagytok, hogy így együttéreztek velem.
Matyika
matyika79

Szilvaáék jól vannak, csak nincs net, valamint leállamvizsgázott!
Vendég

Matyi!

volt :(
1 hét késéssel megjött,végig poz.volt a tesztem.aztán folyamatosan véreztem 8 hetes korig,közben látott kb.8 doki,egyik se tudta mi van,hol látták a méhemben a babát,hol nem :?
aztán 8 hetes koromban megmütöttek laparoszkoppal,amiböl laparotomia lett,és kiderült,a petevezetömben elakadt és élt szegényke :roll: és kivették :(
azér veszélyes,mert ha megreped a petevezetöd pár óra alatt elvérezhetsz,ezért én 2 hetet kórházban voltam mielött végül megmütöttek.

De nálad nincs ilyen :D
Vendég

Boniko, Évi77: Köszönöm az üdvözlést, de még nem vagyok inszem közvetlen közelében. PCOS vagyok (2*850 mg merckformint szedek már lassan 1 éve) és most vagyok a 2. clostys (2*1) ciklusomban. Nem igazán tudom, hogy hogy is használt, mert a 66 cn-es ciklusomból a 47.cn-re írta a ferty a pé-met, uh meg a 20.cn-en volt. Azt mondta a dokim, hogy ha ez nem segít, akkor még egy clostys hónap és utána pedig valószínű inszem. Szerintem a BMC-be fogok menni, mert Wiegandt doki testvére az egyik munkatársam és már mondtam neki, hogy megyek a bátyuskájához. Egyenlőre ennyi, most éppen mensizek és mivel 2 havonta van nálam ilyen, ezért két hétig is eltart, úgyhogy még van belőle.

Vannak ám itt ismerőseim!!! :wink:

Anyoooka: Köszönöm, csak az volt vele a bajom, hogy a mostani dátumot akartam beírni és így nem hozta ki a kódot.
vicky79
Budapest III. kerület

Desviki!

drukk a holnapi teszthez!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Jó regeglt!
Évi hajrá előre!
Desviki csuriban a kezem!

Mindenkienk öleléshegyek és drukk
Vendég

Vicuska, Boni!

Azt hiszem jót tett a szorítás, mert szép csíkjaim lettek a ma reggeli teszten.

:D :D :D :D :D :D :D

Pedig ez a 4. inszemünk volt, és én már mindenről lemondtam. [/img]
20150601134430

Viki Hipp hipp hurrá! Kép
Vendég

desviki.gratulaaa.

Kép
monyo83

Viki!!!!!
Azta!! Gratulálok!!!! (Nekünk is a 4.inszem lesz januárban, most legalább én is jobban reménykedek :-D

Vicuska: kíváncsi vagyok, hogy alakulsz...

Matyika: sajnálom...remélem nem lesz semmi baj...

Többiek: puszi és hajrá!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Matyika!

Nagyon sajnálom, remélem nem lesz méhenkívüli. :cry:

Viki!

GRATULÁLOK!!! :D De jó megvan a 2. kismamánk!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Desviki Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Desviki! :P :P :P

Kép

nekem reggelre megjött,1.cn. :P
Vendég

Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen

Desviki: Gratulálok én is.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Desviki! Hurrrááááááááááá!!!! :) :) :)

Én holnap kezdem a stimulációt , a negyediket!! Viki , nem is tudod, mekkora erőt adtál ezzel nekem! Egyébként ittam a teát, amit ajánlottál, na meg eszem mától a méhpempőt, hogy nyálkahártyám legyen!

Ma voltam a dokinál, kérem a táblázatba a gyógyszeres/szuris ikonocskát!

Nemone! Ne tudd meg, ma hányan voltak a BMC-be!! Du. fél kettőkor kerültem sorra. Mivel ma jött meg, nem vártam hétfőig, bementem ma, de majd leszakadt az állástól a derekam, meg nagyon görcsölt a hasam is. Látom, hogy túl vagy a másodikon, drukkolok nagyon! Ennek mostmár sikerülnie kell!!

Mindenkinek drukkolok, küldöm a babatapikat, meg a tüszőnövesztőket, meg ...ööö...a zebrákat... :wink:
nellike

Sziasztok!

Matyika, Vicuska: :(
Desviki: Gratula a zebrához! :) Már kezdtem elveszíteni az inszembe vetett hitemet, de most Te visszahoztad. :)

Nemone: Drukkolok Neked nagyon! :wink:

Rólam: Ma voltam UH-n, mert aggódtam, nehogy megint sok tüszőm legyen. Túl vagyok már 4 szurin, ma jön az 5. Hétfőn kell mennem megint UH-ra, az inszem valószínű szerdán lesz.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Lenne egy kérdésem. A BMC-s fórumban olvastam, hogy akik ide járnak, azoknak 40.000 Ft-ot fixen kell fizetni az inszemért. Ha támogatja a tb, akkor milyen jogcímen fizettetik ki ezt a pénzt? Ti mennyit szoktatok fizetni gyógyszerrel együtt?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki!

Jaj de jóóóóóóóóóóó, gratulálok!!! Végre egy újabb zebrás :) Kapod a tábliba is :)

Czinkeb!

Drukk-drukk a szép tüszőcskékhez! Megvolt a repesztés?

Monyo!

Remélem elkaptátok a petikéket! :) Drukk :)

Matyika!

Hú, remélem nem méhen kívüli a baba :(

Nellike!

Drukk a kezdéshez, akkor mi egyszerre haladunk :) Kérésed parancs, megkaptad a szuris ikont :)

Denika!

És mennyi tüszőt láttatok az uh-n? Drukk, hogy ne legyen túl sok!

Végre eljutottam odáig, hogy én is kezdem a Clostit! És már bekaptam az első szemet. Még egy puszit is kapott, mielőtt lenyeltem, úgyhogy remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet :)
Ünnepélyes keretek között magamnak is kiosztottam a szuris ikont :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vicky79: A BMC-ben nem kell a beavatkozásokért fizetni, azt a TB fizeti, csak a gyógyszerek költségét kell vállalni. A szurik és az utró együtt max. 20e-ből kijön egy hónapban.

Évi: Mindkét oldalon 1-1 tüszőm volt pénteken (15, 17 mm), a mnyh 5 mm.
Aranyos lehetett, ahogy megpusziltad a bogyót. :)

Nellike: Hajrá 4. inszem! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

denika: Köszönöm, én sem igazán értettem, de olyan sokan írták, hogy gondoltam rákérdezek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Évi, ez tetszik, a gyógyszer-puszi :lol: :lol: :lol: lehet hogy ez a baj, hogyez nálam kimaradt?! Drukkolok Nagyon!!!!!

Nellike, neked is drukkolok!!!

Denika, nagyon ügyesen növeszgteted a tüszőket, csak így tovább!!! :wink:

Vicky, Kaáliban 40ezer az inszem + a szurik/gyogyik!

Nekem úgy néz ki hogy nem sikerült :cry: :cry: teszteltem ma 10-es teszttel egy atom negatívat... Azért eszem még a progit hősiesen, de túl sok remény már nincs. Következő januárban.

Kép

Kép
anyoooka

anyooka: Sajnálom, de azért még ne add fel. Hanyadik napon teszteltél? 25.cn? Szerintem ha addig nem jön meg, akkor még a jövő héten csinálj egy újat.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi a drukkokat mindenkinek, én is szorítok ezerrel, akinek már lehet!

Viki!

A BMC-ben nem kell fizetni semmiért, csak a gyógyszerekért. A Kaáliban , meg még egy-két nem teljesen a tb által finanszírozott intézetben van fix ára a beavatkozásoknak, plusz ott is fizetni kell a gyógyszerekért. A BMC viszont a Szt. János Kórház meddőségi központja és mivel "állami" nem kell fizetni. (szerencsére :? )

Évi, Réka ! Akkor hajrá!!!
nellike

Évi!

hajrá Closty :lol: :lol:

Anyooka!

túl korai volt még az a teszt :shock: drukk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Anyo!

Nem volt cseppecskét korai az a teszt? :wink:

Denika!

Két tüsző az tök jó, én is ennyit szeretnék :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anyó azért még drukkolok!++++++++++++

Évi Neked az első inszemednél mennyi tüszőből letta sikeresség? :lol:
Vendég

Nellike!

Drukk a 4. inszemhez!!! Engem is mindig péntekre rendel be a Zeke, amikor millióan vannak. :x Legutóbb, amikor UH-n voltam odamentem reggel 7-re, gondoltam akkor legalább bent állhatok sorban a melegben, de még így is kint ragadtam a hidegben vagy 40 percet... Kíváncsi lennék rá, hogy aki a legelső volt mikor ment oda? Jövő héten is pénteken kell mennem a változatosság kedvéért.

Évi!

Drukk a kezdéshez, remélem hamar sikerül!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?