szia Szika,
Boeszter nagyreszt megvalaszolta a kerdeseidet (koszonom neki) igy nem sokkal tudom kiegeszteni.
En egy negyagyasban voltam (10es korterem), ami a szuloszoba kozeleben van, ott a furdoszoba a folyoson van, s oszinten megvallva, nagyon gaz allapotu... (: A masik reszlegen, ahol a csecsemoosztaly van, nem tudom, milyen allapotu a mosdo, ezert mindenfelekeppen javasolnek papir WC uloket, fertotlenito kendot, furdos papucsot. Ezeket celszeru vinni, hatha nem lesz hely a kicsit jobb reszen. Amikor en szultem, nem volt hely, csak a 10esben. illetve volt egy olyan gazos kismama, hogy a dokim (es a tobbi is, illetve a szulesznok is) inkabb hagytak a not egyedul a 5 agyas szobaban, minthogy valakit melle tegyenek.
A korterembe tenyleg nem lehet latogatot fogadni, csak a folyoson, ami valoban nagyon huzatos, illetve vilagos a neonok miatt. Ezert a kissapka mellett (amit adnak amugy) mindenfelekeppen javaslom a kistakarot. Ezt ugyis csak Ti hasznaljatok, mert a kisketrecre rakjak, amiben a babad lesz... s igy nem sok eselye van, hogy elvesz (azert legy resen, egyszer a mi kis takaronkat raraktak egy masik ketrecre, s meg epp idejeben vettem eszre, s visszaoroztam).
A szulesnel pedig szerintem el lehet ferni, de ha telthaz van, valoszinu, kicsit zsufoltabb. Amikor mi szultunk, epp senki nem volt a szuloszoban (kezdetben), igy a vajudoban teljesen egyedul voltunk a ferjemmel es egy tanulo szulesznovel, akitol nagyon sokat kerdeztem, s nagyon sok valaszt kaptam, ami megnyugtatott...
Azonban nem az egyagyas szuloszobaban voltam, mert epp takaritottak, amikor felraktak a CTG-t ram, igy a fuggonnyel elvalasztott ketagyas reszen voltunk... vegig egyedul a ferjemmel, ami nagyon kenyelmes volt. Azonban en a labdat hasznaltam gyakorlatilag vegig, s bevallom, pont a fuggonynel fertunk el vele, gyakorlatilag egyszerre ket szuloszobai reszt foglaltam el. Nekunk igy nagyon kenyelmes es tagas volt, viszont nem tudom, mi lett volna, ha van valaki rajtunk kivul is.
Itt javasolnam azonban, ha nem tudsz az egyagyasba kerulni, s meg ures mindket agy, akkor talan celszeru a belsot (mutohoz kozelebbit) valasztanod, ha van ra mod, mivel annak falan van az ora. Tudom, nekem nagyon nagy segitseg volt, hogy lathattam mikor mennyi az ido, mennyi telt el, s mikor szuletett meg Anna Margit. Viszont, ha el lett volna huzva a fuggony, akkor nem lattam volna.
Lehet, hogy neked nem lesz fontos... de gondolkodj el rajta.