Új privát üzeneted érkezett!

Bibar, milyen diétát csinálsz? Ügyes vagy nagyon, hogy nem híztál!

Rebe, az a jó, ha az ellenanyagnál pozitív, az aktív kórokozónak kell negatívnak lennie. Nálam mindkettő negatív lett, ami azt jelenti, hogy még nem estem át soha a fertőzésen... mondjuk bízom benne, hogyha gyerekként az öt kinti macskánktól nem sikerült elkapnom (plusz a mostani kettőtől 8 éve), akkor nem most fog megtörténni; ahhoz igazán pechesnek kéne lennem.

Sharon, ez a sztori a pároddal :D Felolvastam a pasimnak, jól szórakoztunk, de majd megnézem az arcát, ha neki kell válogatni ;)

Luki, Lili gyönyörű! És milyen beleéléssel alszik :)

Juci, klassz lett az őszi montázs, ügyes vagy :)

Zuzmó, akkor nem unatkozol :) Aztán gyere a fotókkal!

Agnese, hát nem csodálom, hogy nincs nyugtod, Milán már ránézésre is egy kópé :)

Fiona, hűha, akkor tényleg kíméld magad! Sokat állsz a boltban? Jó lenne valami segítség helyetted, hogy neked ne kelljen... mindenesetre nagyon szorítok, hogy te légy a kivétel, aki majd jól megmutatja, hogy nem vérzik.

Egyelőre nem sportolok, pedig én nagyon aktív voltam "előtte". De nem kockáztatok, kivárom a 12. hetet legalább. Utána már jöhet valami lájtos mozgás. Azért igyekszem sokat sétálni.

Ma voltam először a védőnőmnél. Mázlim van, nagyon szimpatikus csaj. Szerintem jól ki fogunk jönni. Ja, és elmondtam a főnökömnek, hogy mi a helyzet, volt nagy örömködés, pedig egyedülálló pasi :) De tényleg nagyon rendes, mindig támogatott mindenben.

Kép
elan

Fiona
Azt hiszem placenta previa centralis kérdésben én tapasztaltam itt a legtöbbet. Azért kell azonnal orvoshoz menned, ha barnázol, mert a lepényben ujjnyi vastag erek vannak, így ha leszakad, vagy nagyon elkezd vérezni, akkor kb. fél órád van, hogy beérj a kórházba és azonnal műtenek, hogy ne vérezz el. A lepény a méhszájon nem tud annyira megtapadni, mint a méhfalon, csak a méhszáj két szélén. A legdurvább az lenne, ha a méhszáj megnyílna és szabályosan kiszakadna belőle a lepény. És ami a jó hír!! Ha erős a méhszáj és bírja a súlyt, akkor nem kell idő előtt megnyílnia. Nekem pl végig teljesen zárva volt. A doki örömódákat zengett a méhszájamról. (Mondjuk sokra mentem vele.) Tényleg nagyon vigyázz. Nem tudom milyen boltról van szó, de ne emelgess.
Vendég

Luki
Gyönyörűek vagytok! Gyógyulj meg gyorsan!

Taptau
Szakál-ügyben jó vagyok. A hormonoknak nemcsak az új kilóimat köszönhetem, de jeti módjára szőrösödöm is. :lol:

Bibar
Diéta tippek engem is érdekelnek. Terhesen nem híztam, csak előtte meg utána. Vőlegény jól van???
Vendég

Sziasztok,

Drágáim nagyon-nagyon köszönöm ezt a rengeteg jó kívánságot, nagyon meghatódtam, de tényleg! :D:D:D
Majd teszek fel a szülinapi tortámról képet, egyszerűen meseszépet kaptam, és isteni fincsit! (Elan, a Daubnerből van :D )
Kaptam sok-sok szép ajcsit, úgyhogy igazatok volt, tényleg jó 30 évesnek lenni :D:D:D :lol: :lol: :lol:

LUKIKÁM,
Csodaszép a Lili baba! :D:D Egyszerűen tüneményes kis csöppség! Nagyon gratulálok drága!!!! :D
A kórházról meg no comment! :evil: Hihetetlen, hogy ezen spórolnak!! :roll: Jobbulást Neked!

Bibike,
Büszke lehetsz Bettire, hogy ilyen jó kislány volt a szertartáson! :D

Judit drága,
Őszinte leszek, könnybe lábadt a szemem, amit írtál nekem… Annyira szép. Nagyon köszönöm Nektek!
Örülök, hogy kezd visszaállni a tejcid. Egyél mindenképpen rendszeresen, és amikor csak tudsz pihenjél, ne foglalkozz a háztartással, stb. Most az a legfontosabb, hogy termeld a tejet, és ahhoz enni, inni és pihizni kell! :D Örülök, hogy ilyen szép súlyban vannak már a csajok! Annyira jóóóó! :D:D:D
Köszönjük a Benszi-híreket :D Tegnap én is hívtam a névnapja alkalmából, és mondta, hogy egész jól viseli… bár azért rossz, hogy nem lehet otthon. Drukk neki, hogy még 2 hetet kibírjanak!

Gomba,
Kíváncsi leszek, mikor bújik ki a kiskópé :wink: Drukkolok!

Sharon,
Nagyon drukkolok, hogy még meglegyen az a 5 hét! Ügyes vagy! :D
Jót mosolyogtam a vásárlásotokon :lol: :lol:

Lucia,
Édesek a lámpaszerelőid :wink: Puszi Neked!

Bibar,
Örülök, hogy minden rendben Olivérrel! :D:D:D
Megkaptam, mindjárt rakom is fel :wink: Nagyon csini vagy!!!!! :D És nagyon szép a pocid! :D:D

Mamm,
Milyen lett az eredményed? Remélem, minden rendben, és nem kell a kezelés! Drukkolok!

Elan,
Nagyon örülök, hogy minden rendben a pocaklakóddal! :D:D:D

Zuzmó,
Hát, nem semmi csajszid van! :D De Csoki sem kicsi, úgyhogy ne lepődj meg :wink:

Agnese,
De jó Téged is újra itt látni! :D:D:D:D Jó eltűntél… De a lényeg, hogy itt vagy! :wink:
Mekkorát nőtt Milán :shock: Nagyon helyes kisfickó! :D:D

Fiona,
Többet kellene pihenned! Nehogy baj legyen :roll: Nem szabad ezt félvállról venni! A dokid nem mondott ilyesmit? Irgum-burgum! Vigyi magatokra légyszi!

Puszi mindenkinek, szépséges álmokat! :D

Kép

Kép
zsókuci

BIBAR 30 hetesen:

Kép
Kép

Nagyon csini vagy! :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Bibar:Szuper csini vagy, és gyönyörű a pocód! :D
Az én hasam olyan picinek tűnik. Remélem az nem baj. :shock:
Fiona:Mozgás nálam is változó. Van hogy egész nap semmi, aztán este amikor lefekszem akkor beindul. Hol jobban, hol kevésbé. Valamelyik este még a hasam is hullámzott úgy nyomult, így apa is nézhette. :)
Vendég

Zsókuci drága
köszönöm :P :P örülök hogy jól sikerült a szülinapod,képeket kérünk :wink:

Fiona
örülök hogy jelentkezteél végre,vigyázz nagyon magatokra.nekemnagyon sokat ficánkol a baba most már,kb 2 hete sokkal többet mint eddig :wink:

Fiona,Rebe,Elan
szóval tudjátok nekem belgyogyi állitotta össze a diétát.reggelire egy zsömlét ehetsz bármivel ami nem zsiros vagy cukros,tizorai sajt vagy joghurt vagy gyümi,ebéd amit szoktam csak a köretet lecsökkenteni,uzsi ugyanaz mint a tizorai,vacsi egy zsőmle bármivel.NO CUKOR ÉS ZSIR :cry: :cry: édesség helyett norbi rudit eszem és joghurtot,néha azért lehet bünözni ám egy kis kekszel stb.gyümölcsöt banánt csak picit lehet,almát sokat,mandarint is eszem.szóval kibirható és olyan jó minden reggel azt látni hogy nem hizok :wink: hozzáteszem ha a doki nem koppint a fejemre tovább zabáltam volna :oops: :oops: a hülye/én/a saját kárán tanul :P :P :P próbáljátok ki és meglátjátok egy deka sem megy fel :P

Estrella
köszi :wink: :wink: miért lenne baj?mindenkinek máshogy nő :wink: :wink:

Agnese
nagyon édes ez a picurka :wink:

bibar

Gyors tábla!

Kép
Kép
Kép
Kép
chesti

Bibar, tervezem, hogy amint vége van ennek a hányingeres, rókakomás, gyomorégéses időszaknak, én is megpróbálok ésszerűbben étkezni, de amig az egyetlen vacsora, ami nem jön ki belőlem fél órán belül, a tejbegríz és a zabkása, addig nem sok esélyem van :oops:

Talira jelentkező leányok, ha valaki a 2. kerületből, vagy a Kolosy tér érintésével, autóval megy, és még lenne számomra 1 szabad hely, bekérezkedhetnék? :)

Kép
elan

Sziasztok!

Taptau, köszi, elvagyok, igazából semmi tünetem nincs, kicsit érzem a cickóimat, de aztán ennyi.. Kicsit irigykedem a hányós- émelygős kimamákra. :lol: Tudom, ez abberrált.. :lol:

Gabi, olyan hihetetlen az UH képed. Remélem 3 hét múlva nekem is ilyen lesz :wink: Képzeld, nekem hasi UH-t csináltak tegnapelőtt itt a kórházban. Nagyon meglepődtem, azt mondta a doki, hogy így jobban lehet hallani a szívhangot, és tényleg, felhangosította a készüléket és hallottuk.. :D A baba is jól van, nőtt múlt szerda óta, azt mondta a doki, hogy szabályos 6 hetes terhesség, bár én már azt hittem nagyobb lesz, a kis telhetetlen fajtámat.. :lol: Jövő kedden megyek megint UH-ra.

Bibar, nagyon szép vagy, szerintem egyáltalán nem vagy túlsúlyos, miért kell ez a diéta? Az én anyukám kórházban feküdt velem végig, összevarrták, így csak az evés maradt neki.. :lol: 115 kg fölött ment szülni, előtte max. 70 volt, aztán tök egészséges lettem, és egy év alatt vissza is fogyott anyu. Ne aggódj a súlyod miatt. Szép vagy. :D

Rebe, mi van a barnázással? Mikor mész UH-ra? Drukkolok. Pihensz sokat?

Zsókuci, hogy van a kezed? Flektor tapaszt próbáltad?

Elan, nekem is jófej a védőnénim! :D

Luki, nagyon szép ez a kislány! :D

Judit! Én még mindig nem tudom megnyitni a közös képeket, van valami trück?

Sharon, elmeséltem Viktornak a férjed akcióját, és először nem volt képben, miért nincs rajta kesztyűrész. :lol:

Bocsi, akinek nem írtam, nem volt szándékos. :oops:
torolve_20130114141731

Vikkata
a diéta nem a sulyom miatt kell hanem a terheléses cukrom lett magas a 24. héten,és az veszélyes lehet a babára és mamára egyaránt.csak édességen éltem elötte :oops: :oops: nem látszik mert magas vagyok és eloszlik :P :P a mostani cukrom már jó :wink: és köszi a dicséretet :wink:

bibar

Sziasztok!

Luki néni annyira falat ez csöpp kislány, és gyönyörűűűűűű! :lol: :lol: Olivér össze fogja pisilni magát ha meglátja. :lol:

Bibarci csodaszép kismama vagy, szép a pocid. :lol: Tényleg nem hangzik rosszul ez a diéta. :) Nagyon ügyi vagy. :)

Lucia végreee képek. :) Lezabáltam a monitorról a kiét kis szerelőt. :) Luca a dominánsabb, vagy csak Zsom hagyta kiscsit a nőcit is? :)
Bele sem merek gondolni, hogy Niki duplában. :) Nálatok mindekettő aktív? Mert akkor le a kalappal előtted. :)
Ikres barinőmnél a fiú egy ördög, de a csajszi nyugis. :)

Gabicsibe nekem is valami meseszerű dolog jutott eszembe erről az UH képről. Ez valami csoda, és gyönyörűen kivehető a kis emberke. :)

Zsókuci puszi :lol: Buli volt? Mit kaptál? :)

Bibike mi nem adattuk be a rota ellenit, át is ment rajta, na meg az egész családon a betegség. Nehéz dönteni az oltásokkal kapcsolatba ezt magadnak kell eldönteni. Védőnő és dokinő is ezt mondta nekem. Döntsem el, de azt sugallták néha hagyni kell hogy átmenjen a betegség a gyereken.

Juci na milyen hármasban otthon? :)
Milyen nagyok már a lányok, tényleg rohan az idő. :shock:
Sikerült nekem is megnézem a pps-t. :) Szép lett, és szépek vagytok rajta. :lol:

Sharon egyre közelebb vagy a kitűzött célhoz. Látod nem is hitted, hogy eljutsz idáig. :) Nagyon ügyi vagy! :) Vagyis vagytok. :)
Férjeden jókat mosolyogtam. :)

Numa hüvelyi szülés hajrá-hajrá. :)

Mamm azóta minden rendben a picurral? Kontrollon mi volt?
Suli miatt nem irigyellek.

Lexi drága most nem szabad ebben gondolkodnod. Muszáj a kikapcsolódás a pihenés neked. Regenerálódj, és ne abban gondolkodj ez pénz most mehetne stimura is.

Zuzmó, de jó látni. :) Képet is kérünk ám!

Agnese eleveszett bárányunk. :) Dugdossa ezt az iszonyat jóképű pasit itten. :) Végre kaptunk képet, hát asszem Nikinek nehéz lesz választani ilyen jó pasik közül. :) Azok a huncut barna szemek.... :lol: :lol:

Fiona de jó hogy Ti is jelentkeztetek. :) Vigyázz magatokra, és tényleg ne emelgess.

Estrella jó hír ha nincs hír. :) Lényeg hogy rendben vagytok. Szobácska alakul? :)

Nyunyi tényleg merre vagy?????

Elan ha tornában gondolkodsz ajánlani tudom Rubint R kismama tornáját. Nekem bejött, plussz Thai-Chi-ztam az is király. :)

Vikkata ez tényleg beteges, hogy hiányzik a hányós korszak. :) Én örültem, hogy elkerült. :) Lesznek sokkal szebb élményeid a pocakosság alatt, ne kívánd a hányást. :lol:

Na megyek felkelt a csajszi, lakás meg úszik mert takarítás helyett titeket választottalak. :lol: :lol: Na majd most Niki segít. :)

Ezeket most csináltam: :lol:

Kép Kép

chesti

Sziasztok!

Lukrécia, szívből gratulálok! :D Gyönyörű kislányod van!
(Neked is nagyon jól áll a maszk :wink: )

Gabicsibe, Neked is gratulálok! :D Ilyen fiatal kismanóról még sohasem láttam ilyen klassz fotót! :wink:

Bibar, nagyon csini és szép kismami vagy! A pocid meg.... hmm... álom, álom, édes álom! :D

Lányok, olyan jó ide bekukkantani és gyönyörködni egy kicsit! :D Tündérek a gyerkőcök! Amelyik fotóját éppen látom, az tetszik legjobban! :D Biztos mások is járnak ide "kukkolni", ne kíméljetek minket, tegyetek fel minél több képet!
Chesti, a férjemnek mutattam Niki alvós fotóját... jót nevetett ő is :D Az utána következő fotó viszont megigézte. Csak azt hajtogatta, hogy azok a szemek, azok a szemek!! :lol:

Kép

KépKép
anett_1

MIndenkinek szép napot!

Először is Drága Zsókuci Kép
Kívánom mielöbb teljesüljön az álmod!!!!
gabicsibe

LUki
Nagyon szép Lilike!Neked pedig jobbulást kívánok!!!
Magunknak pedig sok-sok képet Lilkóról :D

Bibar
Nagyon csini vagy!!!Hol vetted ezt a szupi kis felsőt?

Lexi
Láttam a párom arcát,nagyon jó volt leolvasni róla a boldogságot és büszkeséget!

Kata
Neked is lesz ilyen képed és kérjük megosztani velünk!!Örülj,hogy nincsenek tüneteid és élvezd ezt a szép állapotot!!

Sharon
nagyon ari volt párodról ez a történet :D de férfiből van és első gyermekét várja nem szabad ezen csodálkozni!

Juci
Nagyon szépek a képek és olyan jó látni,hogy jól vannak a csajok és mosolyognak!
Benszinek sok puszi,kitartás neki és nagyon örülök hogy szépen fejlődik Dóra is!

Köszi lányok Manócska dicséretet,nagyon büszkék vagyunk rá :D
gabicsibe

Agnese
Hihetetlen huncut szemei vannak Máténak!
gabicsibe

Sziasztok Csajok!

Olyan hírem van, de olyan!

Így érzem magam: Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Anett
köszi :wink: az álmok valóra válnak ám :wink: :wink: én is mindig ide jártam kukkolni és álmodozni,és most én is itt vagyok :wink: :wink:

Gabi
ez nem kismama felsö,az Orsayban vettem a polusban :wink:

Chesti
köszi :oops: :oops: szuper ez a kép,milyen kis komoly az arca :wink: :wink:

Gomba
mi ujság????egyben még???

bibar

Már régóta szerettem volna megosztani veletek, de most jött el a megfelelő alkalom!!

Lehet, hogy ebből néhányan már ki is találtátok......

..........ÚJRA BABÁT VÁRUNK

8 hetes a pici, ma voltunk az első uh-on, 19 mm és úgy néz ki minden rendben vele, szívhangot is hallottunk.
Üröm az örömben, hogy van egy kis hematómám is, de a doki azt mondta felszívódóban van, remélhetőleg nem fog problémát okozni.

Ugye sikerült mindenkit meglepnem?!

Igazából még nem akartuk ilyen hamar a tesót, úgy terveztük, ha Jázmin 1 éves lesz elkezdünk próbálkozni, hátha megint sokáig tart, ezzel szemben megint váratlanul ért minket a pozitív teszt.

Először megijedtem, de mostmár nagyon boldogok vagyunk és reméljük, hogy most is olyan jól megy majd minden.

Úgyhogy most nem Jáziról teszek képet, hanem a kistesójáról.
Sajnos nem túl jó minőségű, de ti tudni fogjátok mit kell rajta nézni. Kép

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó basszus ha most azt mondod terhes vagy le megyek hídba!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

chesti

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ZUZMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Komolyan elpityeredtem örömömben! :lol: :lol:
Nagyon nagyon sok boldogságot, Ti egy csoda vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

chesti

Zuzmo
igeeen :P :P már a talin is mondtam neked hogy hihetetlen csoda vagy és téged próbáltalak követni anno/sajna nem jött össze/de ez szuper hogy a másodikis hipp-hopp :P :P :P istenem bárcsak nekem sem kéne majd menni kistesóért a bmc-be :oops: :oops: gratulálok :P :P :P

bibar

Köszi csajok!

Majd még jövök, illetve igyekszem majd gyakrabban jönni igérem.
Amúgy egyenlőre jól vagyok eltekintve a délelőttől kora délutánig tartó hányingertől.

A vonalzóval megvárom a következő uh-t, (dec. 12.) mert azért továbbra is para-piri maradtam :D

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Zuzmó,ez IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ide most Bibar utolsó (vagyis utolsó előtti) mondatát írnám:".....................
ÉS GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hihetetlen! :lol: :lol: :lol:

Chesti,lementél hídba????????????????

Kép
taptau

Zuzmó!

Hatalmas ölelés Neked!

Kép

Judit

jucicuki

Zuzmó!

GRATULÁLOK! Ez szuper! Vigyázz magadra/magatokra!

Zsókuci!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Vikkata!

Miért kell ilyen gyakran UH-ra menned?

Képzeljétek, mi tegnap voltunk az 1. szülésfelkészítő tanfolyamon, nagyon tanulságos volt. A gyermekágyas időszakról, a szülés alatti fájdalomcsillapításról és az őssejtekről volt szó. A végén pedig körbekalauzoltak bennünket a szülőszobán. Legalább tudom, mire számítsak. Igaz, h fejben még nem játszottam le a szülésemet, már amennyire ezt lehet.. :oops:

Jaj, a lényeget majd elfelejtettem: Luki! Még egyszer gratulálok! Lili gyönyörű!!!!
ballagyo

Juci!

Olyan szépek ezek a képek! Hogy csinálod?
ballagyo

Ballagyo!

Photo Frame Show-val, a netről töltööttem le, 10 napig érvényes.

Jópofa dolgok vannak benne.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Először is kicsit megkésve
ZSÓKUCI DRÁGA!!!!
NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
SZÍVBŐL KÍVÁNOK MINDEN JÓT ÉS SZÉPET!

Zuzmó!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!

Mindenkinek sok puszi, de a kislányom ma nagyon "dinnye", biztos a hóesés teszi. :?

lanett

Zuzmó:
Te jó ég! Gratula!
Chesti:
Gyönyörű a kis angyalka (azt hittem szárnyai vannak az első képen) :D
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci Nagon Boldog Születésnapot kivánok.
Kivánom, hogy a 3x-ben minden álmod teljesüljön.
Kép

Bibar Nagyon szép kismama vagy. Ügyes vagy, hogy hetek óta nem hiztál. A diéta meg ahogy irod nem vészes.

Lukrécia Gyönyörű a kislányod. Neked jobbulást kivánok. Mindketőtőknek jó egészséget, sok tejcsit.

Zuzmó Gratulálok a második babához.
Ha szabad kérdezni az első is természetesen fogant vagy valamelyik beavatkozással.

Bevallom, még nem igazán tudtam megjegyezni a sok uj nevet, kivel mi történt, történik.
Próbálok többet jönni, megjegyezni az eseményeket.

Rólam annyit, hogy rengeteget fekszem. szerencsére nincs vérzés. Azóta a hasfeszülés, keményedés megszünt. Viszont kezdek kajára érzékeny lenni. Sós, fokhagymás jöhet, viszont vigyáznom kell a sóval :oops: Amennyire szerettem az édességet, most rá sem tudok nézni.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Zuzmó, ez fantasztikus, szívből gratulálok! :)

Kép
elan

Zuzmó,
ez aztán a nagy újság!!!!! Szuper!!!! Hatalmas gratula a kis csöppséghez!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok Lányok!!

Zuzmó, hát ez csodálatos!!!! Milyen szépen kivehető már az uh képen!!

Zsókuci, annyira örülök, hogy kedden személyesen is megismertelek! Én is Boldog Szülinapot kívánok Neked! Úgy látom sokan vagyunk itt 77-esek!

Luki! Édes ez a kislány! Kis csöppség!!!

Bibar, jól nézel ki!!

Jó hosszú napom volt kedden. Én endómetriózis miatt mentem lombikra. Nem tudom ki küzd még itt ezzel, de egy szemét kór!
Voltam Zekénél 6 hetes kontrollon megnézett. Hát a hüvely belső boltozatán több gombostű nagyságó endós göböt talált.Még a tanuló srácnak is megmutatta.. Azt mondta, hogy a szoptatás után azonnal menjünk az 1 fagyinkért. Különben nem tudja lesz-e még babánk. Stimut már nem javasolt. Azt is mondta, ha még nem akarunk tesót akkor valamiféle méhbe helyezhető hormonális eszközt javasolt, hogy ne menstruáljak.

Hát elkeseredve nem vagyok, itt van nekünk Ramika de elkeserítő, hogy a terhesség sem sokat segített rajta..
Délután meg felment a hőm 38 fokra, telefonos segítség után a dokimmal sikerült tök nehezen levinni. Fogalmam sincs mitől volt... :lol: :lol: Talán tejláz?? Volt valakinek ilyen. Kedd óta semmi nincs már.
vicuska2007

Elan,
Köszi az infót! Ellenőriztem, és nekem úgy van! :wink: Ha eddig nem kaptad el, csak nem fogod most! Drukkolok!
Én is be akarok védőnőhöz jelentkezni, valószínűleg a jövő hétre. Hát kíváncsi leszek ...

Bibar,
Annyira csini vagy! Köszi a diétát! Valószínűleg fogom alkalmazni én is!

Kata,
Tegnap még volt egy nagyon pici barna, ma már nem. Pihizgetek, de nem fekszem egész nap. De vigyázok magamra nagyon, semmi megerőltető! :D November 27-én megyünk uh-ra, úgy várom, akkor leszek pont 10 hetes! Mondjuk most kb. 2 napja, mintha nem lenne tünetem, elmúlt az émelygés! :shock: Mindig van miért aggódni! :oops:

Chesti,
Niki továbbra is gyönyörű, egy kis angyal! :wink:

Zuzmó,
Kép Annyira jóóóóó!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibarka,
nagyon szép pocikád van, és olyan csini kismami vagy!!! :D :D :D

Vicus,
jó hogy jelentkeztél! Sajnálom ezt a fránya endós cuccot, és azért bízzatok benne hogy az az egy fagyika is hozhat nektek tesókát. :D Mikor kapunk képet Ramcsiról? Talira eljöttök?

Csajok,
telefonáltam a vizelet miatt, szerencsére teljesen rendben van! :D Ezek szerint tényleg a hüvelyváladék okozta azt a fehérvérsejt számot a múltkor.
Ma vagyok 28 hetes. :) Este megkérem apát, hogy csináljon poci fotót, és megmutizom nektek én is.

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Bibarci,
Igazán nincs mit, máskor is szívesen! :P

Kata,
Szerintem se hiányold a hányingert, élvezd, hogy kismami vagy! :D
Nem, a Flectort nem próbáltam. Meglátjuk, hogy mit mond pénteken a doki… :roll:

Chesti,
Kéééépzeld, mobilt kaptam Zozótól, meg fülbevalót, meg sok-sok csokit. Anyumtól kaptam egy raclette sütőt, a kollégáimtól pedig megkaptam Hugh Laurie könyvét. Ezen kívül kaptam még sok-sok csokit, és pénzt is. A pénzből pedig szemöldök-tetoválást fogok csináltatni :D Szóval ezekért (is) írtam, hogy jó dolog 30 évesnek lenni :lol: :lol:
Niki nagyon szép a képeken, komoly nagylánynak tűnik! :D

Zuzmó drága,

Teljesen libabőrös lettem, ahogy olvastalak!
Kép

Szívből gratulálok! :D:D:D:D:D:D Nagyon szép a tesó-fotó! :wink:

Gabicsibe, Ballagyo, Lanett, Jerika,
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést! Aranyosak vagytok! :D:D

Vicuska,
Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek! Csodaszép kislányotok van! :D:D
Sajnálom az endót :(

Mamm,
Szuper, hogy jó lett az eredményed! :D 28.hét, atyaég, hogy rohan az idő… :D A vonalzód viszont késik egy napot :wink:

Puszi mindenkinek, nemsokára dobok egy táblicskut! :oops:

UI: csináltam én is talis vonalzót :lol:

Kép

Kép
zsókuci

És a tábla! Hagyományos formájában! :wink:

Jerika, Kata,
Szóljatok, ha bele szeretnétek kerülni :wink:

Taptau, Csibe, Gica,

Boldog hófordulót a csemetéknek :D

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

ZUZMÓ! Szívbből gratulálok!!!! Ez az!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Megvan az első "kistesósunk"! ÁÁááááááá!!!! Hát én is elpityeredtem. Nagyon örülök.
Akkor most neked új sorod lesz v. lesz két sorod a tábliban????

Puszi mindenkinek. Most csak ennyi.

Kép
Kép
share

Share,
A táblával kapcsolatosan már én is gondokozóba estem Zuzmó-ügyben :lol:
Írtam privit, remélem, megkaptad :roll:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Húúúú, csodaszépek a gyerekek, és gratulálok azoknak az új kismamiknak, akiknek még nem tettem meg!!!!

Gomba???????Nincs híre senkinek?

Zuzmó!
Istenem!!!Akkora csoda vagy, hogy ez hihetetlen.Ahogy Chesti is írta, majdnem elpityeredtem én is.....Nagyon örülök Nektek!!!!Gratulálok!!!!:):)

Chestikém!
Nem tudom, videó "csinálásban" adtál e tanácsot valakinek(mert régen sokan kérték), és ha igen, meg van e még a leírás, hoygan kell...Van egy kis videó(vagyis sok kicsi,,amit szeretnék összefűzni), és ezt szeretném megmutatni Nektek is, csak nem tudom hogyan kell....
Ha kell valami program, megszerzem...(tudod..... :wink: )Előre is köszike, ha van időd Nikike mellett válaszolni!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Zuzmó
Ez fantasztikus. :D Gratulálok.

Bibar
Nem semmi a pocakod, nekem kb a 35. héten volt ekkora. :D

Chesti
Megnézném, ahogy Niki segít takarítani. :D Gondolom tripla annyi ideig tart. Milán szokott nekem is segíteni teregetni. :lol: Én felteszem, ő leveszi, ez így megy egy darabig, aztán egyszer csak eliszkol egy zsákmánnyal, mielőtt elvehetném tőle. :lol:

Elan
Írtam pü a talival kapcsolatban

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
agnese

Jó reggelt!

Chesti, jól megvagyunk hármasban, csak ezt az időt utálom, hogy nem tudom kivinni őket levegőzni. Bár most nálunk nem esik semmi, csak hideg van, lehet, hogy jól felöltözünk.
Kinőttük az ötvenes ruhákat :lol: :cry: egy részét eltettem tesómnak ( reméljük nem négykilós kisfia lesz :wink: ) egy részét meg beviszem a kórházba, mikor megyünk a koragondozásra.

ÚÚÚÚÚgy mennék a talira, de még nem merem őket elvinni, nélkülük meg...

Képzeljétek el, nyolckor fürcsiztünk tegnap, fél tízre ágyban voltak a csajok és 01:20-kor keltek, háromkor ágyban voltam és 06:40-ig aludtunk :lol: el bírnám viselni minden éjszaka :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Mindenkinek szép napot!

Zuzmó
Nagy-nagy gratula az újabb csemetéhez :D

Mamm
Örülök,hogy minden rendben!Hol a poci fotó? :wink:

JUci
Nagyon ügyik a lánykák!Rólad nem is beszélve!Látod boldogulsz egyedül is,ügyes anyuci vagy :D!Sajnálom,hogy nem jössz a talira,de ez érthető!!Majd csinálunk sok-sok képet és így nem maradsz le semmiről :D
gabicsibe

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a gratulációt, remélem nem volt túl korai!

valaki kérdezte, hogy Jázmin is természetesen fogant-e. Igen, Ő is, amikor abbahagytuk a lombikozást. 4 sikertelen beültetés , másfél év bmc, után tavaly márciusban úgy döntöttünk, hogy egy kicsit pihizünk, egy fél évet legalább. Júniusban kopogtatott a csajszi :D .

teszek is fel róla képet, mert már régen láttátok. Kép maszatka

Kép háromnál is több fogam van

Kép szeretem a piskótát

Kép kapaszkodok

Kép szerintem már tiszta vagyok

Kép na jó egy utolsót

Kép
Kép
zuzmó

Chesti, Share!
Ha jól emlékszem ti beszéltetek arról, mi lesz ha nem lesz cici!

Hát mi a szopizást abba is hagytuk, bár még lett volna tejem, de a szülésznő barátnőm is ( aki mellesleg most várja a harmadik babáját) és a gyerekorvos is azt mondta, hogy hagyjuk abba, mert nagyon megterheli a szervezetet a szoptatás és a terhesség egyszerre, sok vitamint von el, és a picinek most nagyobb szüksége van rá, mint a nagynak. Végül is majdnem kilenc hónapig szopizott, ez jónak mondható.

Szerencsére nagyon könnyen átállt a tápszerre, reggel és este kap 200 ml-t. Korábban nálunk is az volt, hogy cicin aludt el, de csak este, a reggeli visszaslvást ugyanúgy egy órányi hancúrozás előzte meg mint most, délután pedig meseolvasás és egyedül alszik el a saját ágyában, ez most annyiban változott, hogy este miután benyakalja a tápit, egy kicsit még bohóckodik aztán odafordul hozzán, cirógat, birizgál, markolássza a pizsimet és szép lassan elalszik, aztán apa letssezi a saját ágyába.

Szóval jobban ment, mint vártam, már hozzászoktunk az új rendszerhez. Eleinte rossz volt, hogy egyik napról a másikra abba kellett hagyni, főleg nekem, de már csak kétszer szopizott naponta, így nem volt olyan nagy megrázkódtatás. Ugyanúgy az ágyban kapja meg - egyenlőre- a hamit, mint régen és összebújunk.

Remélem nektek is jól sikerül majd az átállás, remélem nem kell tápszereznetek, hanem egyből lehet a sima étkezéssel pótolni.

Puszi mindenkinek, most ennyi fért az időmbe, neki kéne esnem a háznak, holnap jönnek a barátnőmék családostul- a szülésznő - és megyünk a dínóliállításra.

Tényleg volt már valaki?
Chesti?

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó,
ez a csaj zabálnivalóóóó!!! :D :D Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen a kistesókával! Akkor most egy kisöcskös a cél, ugye? :wink:

Sharon,
múltkor nem is reagáltam a férjed bevásárlós sztorijára. Édes lehetett!!! :) Szerintem ha én kérdezném meg apát, hogy mi a különbség a body és a rugi között, ő sem tudná. :roll: Nem baj, nagyon hamar belejönnek majd, ez tuti. Igaz, anyukák?

Gombával, Numával, Benszivel mi lehet? Még a végén egy nap születik meg az összes baba? :D

Ja, igen, a pocikép. Íme:

Kép

Kép

Kép
mamm

Mamm!

Nagyon csinos vagy! :lol: Ahogy látom csak néhány napnyi különbség van köztünk :oops:

Zuzmó!

Jázmin gyönyörű! Jól látom, h élénk, izgő-mozgó baba?

Zsókuci!

Beírnád a táblázatba, h a MÁV kórházban fogok szülni? A legutolsó info szerint dec. végére elkészülnek az új szülőszobák. Remélem.
ballagyo

Zuzmó
nagyon édes ez a csajszi a nagy szemeivel :wink: :wink: dinokiállitásról jót hallottam,remélem tetszeni fog nektek :wink:

Mamm
hú neked is jó nagy már a pocakod,nagyon szép kismama vagy :wink: :wink:

Gomba
hahóó,tessék jelentkezni,lehet hogy már babázol? :oops: :oops:

Luki néni ma viszi haza a picurkát :P :P :P :P :P :P

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?