Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Vicky, mennyi az az alacsony nálad.
Én is kilnc hónapos ciklust szeretnék végre. :D
A closti nekem is a 2. hónapban állitotta be normálisra a mensit, szerintem most minden rendben lesz.

Nekem ma megint esett a hőm, 36-ra. De már nem érdekel.

Monyo, hol vagy? Infot akarunk.
gmelcsi1

Sziasztok

Ma egy kicsit jobban érzem magam, hőm 36,7. és továbbra is fáj a jobb petefészkem.

Nem mentem ma suliba, hogy inkább pihenjek, de telcsizett a barátnőm hogy a tanárnak nem tetszett hogy ennyien hiányoznak, lehet hogy be kell majd menjek.

monyó merre vagy? ne csigázz minket

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi, szerintem biztos érik valami a petefészekben, ha szurkál. Tudod ez a legbiztosabb jele.

Közben a hőmérőzésről csak annyit, hogy eddig nem nyelv alatt mértem, ezért lett ilyen alacsony. Okos vagyok, nem? :D

Szerintem csak akkor menj suliba, ha teljesen jól vagy. Ne foglalkozz semmivel, hogy kinek mi nem tetszik.

Csajok merre vagytok?
gmelcsi1

melcsi én hüvelyben mérem. azt mondják ott a leghitelesebb.
melcsi egyre jobban érzem magam, és egyre jobban fáj a jobb oldalam, szurkál és tompán fáj.
a multkor is a clostyval 31 napos volt a ciklusom, és a 17. nap volt pe.

Kép

gabi1

sziasztok

nekem nincs semmi jó hírem, le kellett állnom a clostival, mert nagyon rosszul lettem tőle. :cry:
Holnap kell mennem a dokihoz, akkor majd megtudom hogy mi van ilyenkor.

Ilyen szerencsétlennek lenni!

Már a multkorinál sem voltam jól, de azt hittem hozzászokik a szervezetem. Meg úgy voltam vele , hogy vmit vmiért.

jók legyetek
árnika

Szia Árnika,

Basszus, annyira szarul lettél? Én is szarul voltam, de el lehetett viselni. Biztos kapsz valami másik gyogyit.
Sajnálom, hogy igy alakult.

Gabi, nagy drukk. Apát kapd el. :D

Monyo, hol vagy?
gmelcsi1

melcsi mindenképpen, már egész jól érzuem magam, hurrá.

monyo hova tüntél, :(

Árnika nagyon sajnálom, reméljük kapsz majd másik gyógyszert a dokitól.

Kép

gabi1

Sziasztok Lányok,

Sajnos én ma kezdtem egy új ciklust. :( Nagyon elszomorít a dolog, az előző ciklusban kezdtem el hőmérőzni. Azt hittem, az elég lesz. De úgy látszik nem. Mehetek én is clostyért.

Árnika, én is nagyon sajnálom, hogy rosszul lettél a clostytól. Mik voltak a tüneteid? Kezdek én is félni, hogy nálam mit fog okozni.

gmelcsi, és neked mik voltak a clostys tüneteid?

Eddig a hónaljban mértem a hőmet. Én is térjek át a hüvelyi mérésre? Az a legjobb?

Krévi
krévi

krévi igen a hüvelyi a legpontosabb
nekem a clostytól volt hőhullám. Más nem, meg egyszer fájt a fejem

Kép

gabi1

sziasztok.

itt vagyok.most ertem haza(ha dokihoz megyek anyoseknal alszunk es csak masnap tudok jelentkezni)
nos nem eleg nagyok a tuszoim meg.
jobb oldalom van 3 tuszo 17es 18 mm kozottiek.
bal oldalon van egy 17,5 es .
szoval pentek ota not egy vadiuj tuszom is(a parom elnevezte hamiltonnak mert ujonc es gyors).mostmar 4 en vannak.
nyalkahartyam 10,5mm.
holnap megyek megint dokihoz.

Kép
monyo83

Sziasztok

Mostmár kicsit jobban vagyok. Erős migrén, de olyan hogy szinte nem láttam, szédülés, hányás. Ezek voltak a tüneteim. Már a múlt hónapban is fájt a fejem, de ennyire rosszul nem voltam.

Holnap kell hívnom vagy mennem a dokimhoz, kiváncsi leszek szegény mit mond.

Monyo???

Gabi jól látom most van pé-d akkor gyorsan hancúr apával.

Krévi! Ne félj előre a clostitól. Én úgy tudom nagyon kevés embernek okoz ilyen tüneteket.
Én évekkel ezelőtt már szedtem, és akkor semmi bajom nem volt tőle, nem tudom most mi a jó isten ütött belém!
árnika

Monyo ezek már most tökéletes tüsző méretek, a méhny.méret is teljesen ideális, hiszen 7 mm fölött már megbízható a beágyazódáshoz.
k.vanda

arnika nagyon sajnalom hogy nem jo neked a closty de ugy tudom hogy erre van inekcio is talan arra nem reagalsz igy.

melcsi:(nem volt ped,na majd a kovetkezo honapban nagyobb adaggal lehet hoyg a lesz.

krevi hajra clostys ciklus.

gabi lehet hogy neked is not egy ujen gyorsan novo petike.

k.vanda te mikor mesz uh-ra.igen a doki is azt mondta ezek mar szep eredmenyek,holnap repesztunk.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Monyó, gratula a tökéletes tüszőidhez. Repeszteni fog a doki ugye? Azt hogy csinálják?

Azt hiszem, ebben a ciklusban sajnos már nem kezdhetem el a clostyt. Nem értek hozzá, még soha nem szedtem, de azt hallottam, hogy csak a ciklus 1. napjától lehet kezdeni nem? Én pedig ma vagyok az 1. napon. :cry: És a dokihoz csak pénteken megyek. Vagy a ciklus más napján is lehet kezdeni?

Árnika, nem semmi tünetek a clostytól!!! Remélem, találtok egy jobbat.

Ti meddőségibe jártok vagy a nőgyogyitól kapjátok a kezelést?

Krévi
krévi

Sziasztok

Annyira örülök, képzeljétek majd nem + az lh teszt, és a váladék kb 15 cm-re nyújtható.

Tök jó:):):):):)):

monyo de jó még lehet ikrek lesznek:) mindent bele apával.

Krévi én a ciklus 5. napjától kellett 2x1-et, és ebben a hónapban meg a 4. naptól kellett 3x1-et
Szerintem nem vagy még elkésve.
Én a nőgyógyászomhoz járok, immáron 10 éve.

Kép

gabi1

gabi ez szuper.akkor ma lehet ped?de akkor a doki hogy nem latott semmit UH-an? :roll: 3nap alatt azert nem no meg akkorara.
nem birsz holnap elmenni egy UHra hogy meglasd mi a helyzet?

Kép
monyo83

csütörtök reggel UH-vizsgálat, majd valószínű akkor, vagy legkésőbb péntek reggel Choragon-injekció tüszőrepesztésre.
igazából jobb lenne a péntek reggel ,mert akkor szombat este lenne kb. a tüszőrepedés.
mi ma este leszünk együtt, majd péntek-szombatig szex mentesség, mert így a tüszőrepesztéstre meglesz a 3-4 napos spermium.
k.vanda

gmelcsi1: Nekem volt 35,9 is, de most (talán a closty miatt) 36,3 az alap.

árnika: Sajnálom a tüneteket, talán egy másik.

Én is 5. naptól szedem 2*1-es adagban és nőgyógyász adta. És én nyelv alatt mérem a reggeli hőmet, de nem mindig elég sokáig, mert én 2 perc után megunom. Volt már, hogy kíváncsiságból visszatettem és 5 perc után vettem ki és 3 tizedet ment feljebb. De én általában hétköznap csak 2-3 percig mérem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

monyo fogalmam sincs hogy miért nem volt normális méretű akkor, de tényleg nem volt én is láttam.
Azt viszont tudom hogy a multkor is a 18. napon pe, tehát akár most is lehet ez.

Kép

gabi1

Sziasztok

Ma már jól érzem magam. Nem fáj a pisilés.

ez a mai hőm
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 98400_.png

monyó viszont te írtad hogy a bal petefészkedben péntektől nőtt egy tüsző, hát akkor lehet hogy nálam is ez a helyzet, és szombaton még nem látszott csak kicsinek, most meg már megnőtt. Remélem legalább is hogy ez van

Kép

gabi1

gabi lehetseges,nem tudom.

nekem szetesik az alfelem,eleg brutalul faj,nyomja.

9 re megyek dokihoz.10 kor jovok a hirekkel.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Monyo nagyon ügyi vagy, ilyen szép eredményekkel. Ma kapod a szurit utánna apa, és össze is jön az a babó.
Miért irtad, hogy nincs pé-m? :( Volt, csak nem jól hőmérőztem eddig, nem a nyelvem alatt mértem. Ma reggel megmértem és 36,9.
Csak igy nem tudom mikor volt a pé.

Árnika, nem lehet, hogy a closti melett volt valami front is, azért lettél ilyen szarul tőle?

Vanda, akkor neked a hétvégére a ngy drukk.

Krévi, én csak öklendeztem, szédültem és zavaros volt a látásom, de csak az első hónapban. NEkem ez a harmadik hónap, 2. naptól szedek 1,5. Most már semmi bajom tőle.

Gabi, tuti kivált a tömegből egy- két tüsző és ugy döntöttek, hogy megnőnek, tehát kekszeljetek ezerrel. :D
gmelcsi1

melcsi hol merted eddig?
a 36,9 az nagyon joooooooo :!: akkor a gorbed nem mervado?en arra mondtam hogy nem volt pe.

Kép
monyo83

monyó megy a drukk ezerrel, egyszerre babásodunk tuti:) és majd együtt szülünk is:)

melcsi én is ebben reménykedem, a jobb oldalam folyamatosan szurkál. és tompán fáj. és ma a hőm le is ment.

Kép

gabi1

Igen monyo, annyira hülye voltam, hogy nem kérdeztem rá erre a hőmérőzésre, hogy nyelv alatt kell. Sajnos igy nem mérvadó, nem?
Igy azt se tudom, hogy mennyi az alapom.
Te monyo nyelv alatt, vagy hüvelybn mérde?
Monyo üzenem Hamiltonnak, ha már bepofátlankodott oda, akkor tessék mára 20mm-re nőni, legalább a többiekkel együtt. :D

Gabi, figyu.
1. szurkál a petefészked
2. nyák tuti
3. leesett a hőd.

Ennél több tüneted nem is lehet a pé-kor. :D

Nagyon ügyik vagytok csajok. De tudjátok a megbeszélt sorrendet tartani kell. :D :D :D :D

CSak vicceltem.
gmelcsi1

gabi jo lenne egyutt szulni a nagy kanikulaban :lol:

melcsi,enye-benye hogy nem ott merted ahol kell.
en huvelyben mertem de most nem merek mert felesleges.a peteeres idopontjat megmondja az orvos,a pe utanni hom meg nem mervado mert progit fogok szedni.

parom is Hamiltonnak szorit,de mondtam neki hogy ha o fogann meg azt soha nem fogjuk megtudni.

Kép
monyo83

na megjottem a dokitol.
sehol egy arva tuszo.minket petefeszkemben van folyadek ami arra utal hogy megrepedtek.de hogy mikor????mondtam a dokinak hogy reggel fajdalomra ebredtem azt mondja szerinte hajnalban vagy reggel repedhettek meg.
kerdeztem nem kestunk-e le azt mondta nem.
ugrasztottam apat siet haza a munkahelyrol.
nyalkahartyam 13,5mm.

valaki nyugtasson meg hogy nem kestunk le,ugye nem??

Kép
monyo83

hányadik napon vagy?

Mikor voltatok utoljára együtt.
Ha ma hajnalban repedtek meg akkor még akár ma estig is életképesek lehetnek a petesejtek, hiszen kb. 12 óráig alkalmasak a megtermékenyülésre.
mondjuk egészen nem értem a dokidat ,tegnap azt mondta a 17-18mm-es tüszőre ,hogy kicsi, ami már eleve butaság.
az viszont, hogy magától megreped egyáltalán nem rossz hír ,hiszen működik a dolog:)
k.vanda

vanda egy hete nem voltunk egyutt.hetfon volt a paromnal ejakulacio de nem voltunk egyutt kozben.

18ik napon vagyok.Hetfon voltak 17-18mm esek.

Kép
monyo83

hát ezt kicsit lehet ,hogy eltaktikáztátok.18. nap már ngyon necces ,egyáltalán nem csodálom ,hogy megrepedtek.
A dokid így elsőre kicsit megbízhatatlannak tűnik, viszont szerintem ,ha nincs érthető kizáró ok a 12-és a 20 nap között mindenképen együtt kell lenni legalább kétszer.
Mert ha hétfőn a hüvelyben történik az ejakuláció ,akkor azok a ma hajnali repedéskor ott várakoztak volna.
egyébként hová várt a dokid?
Hányadik napon akart repeszteni?
17-18mm-es tüszök 14-16. napon tökéletes, után persze ,hogy megreped...

Ha nem indiszkrét a hétfői véletlen baleset, vagy sima maszturbáció ?
k.vanda

egyébként hajrá ,mert még elcsíphető ma:)
k.vanda

Monyo, ha hajnalba megrepedtek, akkor nem késtétek le. Csak ma mindenképpen keksz kell. Tényleg jó, hogy magától megrepedt.
Ha hétfőn volt a páradnál ejakuláció, akkor mára pont jó a spermája.
Nagyon ugyik legyetek. Feküdj utánna sokat.
Tudod a legjobb esélyek a terhességre, a pé előtt és után pár nappal. Ugyhogy jók lesztek hidd el.
Mikor ér haza apa?
gmelcsi1

vanda.
elso stimunal 17mm es tuszom volt a 12 ik napon.ott vartuk hogy majd mereped.egyutt is voltunk.15 ik nap mentem kontrolra hogy megrepedt-e es akkor nem repedt meg magatol mar 22mmes volt.

most ugy terveztuk hogy 20 mm esen repesztunk.ez nem jott oszze.na sebaj majd a kovetkezo kuranal elobb repesztunk.
paromnal sima maszturbalas volt.

melcsi,pe-ig a par nap stimmel.pe utan mar nincs esely par napig max aznap.
apa 3kor jon.

Kép
monyo83

Akkor ma aznap van. :D
Hajrá, nagyon drukkolok.

Gabi? Ti azóta kekszeltek apával? :D
gmelcsi1

Sziasztok,

monyo, drukkolok. Biztos, hogy nem késtétek le, ha ma hajnalban volt, akkor még OK. :D

Gabi, drukkolok neked is.

Furcsa dolog történt velem: nem is jött meg a mensim. Tegnap azt hittem, mert egy kis maszatot láttam. Ezek szerint nem az volt? De akkor mi? Sűrgősen el kell húznom az orvoshoz. De ha meg is jön ma vagy holnap, ez jó hír, hogy nem késtem le a clostyról.

Én is nagyon várom a pé-t. Újabb hónap, újabb esély nem?

Krévi
krévi

Krévi, hagyadik napon vagy? Terhes nem lehetsz?

Monyo, csak ügyesen. :D

Gabi, pihenni nem kellenne kicsit? :D
gmelcsi1

Sziasztok

Suliban voltam azért nem jöttem eddig, ahogy elment apa én is mentem rögtön utána. Este értünk haza, most fektettem le őket.

monyó ha a tüszőrepi napján együtt vagytok akkor az tökéletes, még jobb lett volna hogy ha már eleve várják a kiskatonák, de így is jó lesz. Tuti sikerült:)

Most már az lh-m halvány volt. Még holnap is csinálok, és remélem hogy a hőm is változni fog holnap szépen felfelé.

Szóval kérem a drukkokat még. Én is drukkolok mindenkinek:):):):)

Kép

gabi1

Gabi, folyamatosan drukkolok mindenkinek. :D

Monyo, merre vagy? Meg volt a nagy keksz apával?

Árnika, helyzet?
gmelcsi1

sziasztok.

melcsi megvolt duplan is. :lol:
te hogy vagy?

Kép
monyo83

Gondoltam, mert tegnap nagyon eltüntél. Apa kezelésbe vett. :D

NEkem a hőm 36,8. Ennek mennie kell még majd fel. Vagy, hogy van ez a ciklus végén?
gmelcsi1

melcsi nem tudjuk mennyi az alaphod.ha mondjuk 36,4 akkor ez pont jo.Az alaphotol kell 4-5 tized fokkal magasabbnak lenni.nem megy fel mindenkinek 37 re,ezen ne aggodj.

Inkabb en vettem kezelesbe apat :oops: nagyon jooo volt :oops:

te mikor fogsz tesztelni?

Kép
monyo83

Sziasztok!

remélem még időben vetted kezelésbe a párodat:)
Szerintem jók az esélyeid ,hiszen egy hajnali repedés után délután még meglehetett a találkozás!
Én most reggel kilenckor kaptam meg a repesztő szurit, így holnap este és szombat délután lesz szex.
egy 20mm-es domináns tüszőm van, és két 15-17mm-es .
a méhnyálk. jó, így doki szerint most jók az esélyek.
kedden szexeltünk, holnapra a sprma is jó lesz.
reménykedünk...
k.vanda

gabi feljebb ment a hod?

vanda akkor hajra.

engem most valahogy nem izgat ez az egesz.maskor mindig tiszta para voltam de most tok nyugi vagyok.ha sikerul sikerul ha nem ,nem.

Kép
monyo83

Sziasztok

Így visszaolvasva benneteket lassan a 18 karikát ki lehet rakni a topicra :lol: :lol:

Remélem tartjátok az ígéretet a karácsonyi ajándékhoz :wink: :lol:

Én már jól vok, ahogy jöttek a tünetek, úgy mentek is.
És most olyat tettem. Egyszerűen nem mentem dokihoz, majd elmegyek a jövőhét elején. még akkor sem késő.

Gabi meggyógyultál már?
Melcsi?
Vanda akkor apára fel!
árnika

Sziasztok Csajok,

Akkor megnyugodtam monyo, majd meglátjuk mi lesz.
Örülök, hogy igy fogod fel, nekem is ezt kellenne csinálni.
Jövőhét csütörtök körül fog megjönni. majd utánna valamikor tesztelek, ha nem jön meg. De nem fog. :D

Árnika, ugyi vagy, de a clostit abbahagytad, nem? :D

Vandus megy a drukk hétvégére.
gmelcsi1

Sziasztok,

Ma "végképp" megjött. 2 napig csak pecsételgettem. Szerintetek a mai nap a ciklus 1. napja vagy a pecsételgetések is számítanak? (Teljesen elhanyagolható mennyiség volt. Még jó, hogy észrevettem.)

Mindenkinek most van pé-e? Csak én vérezgetek? :(

Mindenkinek megy a drukk ezerrel. Remélem, jó híreket kapok. Utána pedig átírjuk a terhességi sorrendet ok? :D

krévi
krévi

SZia Krévi,

Ez az 1. napod akkor, szerintem a pecsélgetést ne számitsd bele.
Kezded a clostit?

Nekem már meg volt a pé. Mi azt várjuk, hogy elkatuk-e.
gmelcsi1

Krévi: a pecsételést NEM kell beleszámítani!!!!!

(olvaslak Titeket, csak írni nincs időm)

Drukk Mindenkinek!!!! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok

vége a sulinak, most már csak vizsgázni kell mennem.

Nekem ma is 36,5 volt a hőm és ma is egésznap fáj a jobb oldalam. Viszont a nyák most nem nyujtható hanem inkább átlátszó, csúszos, olyan vizesszerű, de csúszós. Most akkor ez mi?

Krévi sajnálom a menszit, ez az első napod, a pecsételgetés nem számít.

Kép

gabi1

snufi azert ha zebrat tesztelsz ted majd ide is fel,tudod az remenyt ad.

gabi hat nem tudom mi van,elvileg akkor van pe ha tojasfeherje van,nekem most nem volt,vagy hajnalban volt amikor nem figyeltem.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?