Köszi csajok amiket írtatok. A gáz csak annyi, hogy tanár vagyok. Délelőtt a suliban tanítok, délután meg tartom a magánórákat, amikből meg kell élni. A sulit még nem akarom otthagyni, ami az én hülyeségem, mert van egy csomó gyerek, akit miattam hoztak ide vagy hagytak itt a suliban (többek között elsősök) és ha most lépnék, szerintem dobnának egy hátast. A délutáni órákat meg azért nem mondhatom le, mert azokkal keresek igazán... Úgyhogy nem jó ez így. Ma negyed hatkor végeztem, meg holnap is, de pénteken kivételesen kettő!!!!!!!!!!!!
ja, és volt ma délután egy órám és aludtam egyet a kocsiban. Fantasztikus volt! Durván mélyen aludtam.
És annyira jó volt, hogy el sem tudjátok képzelni.
Amúgy képzeljétek, ma felhívott a férjem, hogy reggelre a nagypapája megvakult az egyik szemére és kórházban van. Tegnap este akarta hogy menjünk hozzájuk elmondani a jóhírt, de én túl fáradt voltam és mondtam, hogy nem. Úgyhogy volt rendesen lelkiismeretfurdalás...
Úgyhogy ma ahogy végeztem, be is mentünk hozzájuk. Vettünk egy mini tokajit (kb.10 centi magas) és úgy mondtam el a nagypapinak (akit amúgy imádunk) hogy mondtuk neki hogy gratulálni jöttünk, és azért ilyen kis üveggel, mert a dédunoka is egész csöpp még. Annyira édes volt. Elsírta magát és megígérte, hogy nagyon erős lesz.
Ez volt ma. Most megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek.