Sziasztok!
Alziza, hat tenyleg nem semmi, ami veletek tortent, nem lehetett egyszeru...
Tundi, a szopi tanacsado tuti nem oldja meg ezt a problemat csak arra gondoltam nem art egy velemeny arrol, h a szoptatas mennyire befolyasolja a prog. szintedet.
Sokat szopizik meg egyebkent?
Ha ez vigasztal Vincet 17 hos koraban valasztottam el es eszre sem vette szinte, semmi nem volt, szerintem honapokkal azelott is siman lehetett volna csak EN paraztam (o nem
). De ez persze gyermek fuggo, Imi elegge cicis (volt?), ha jol emlekszem.
Egyebkent en is ugy hallottam, h a klinikan sok olyan orvos van, aki kifejezetten hormon problemakkal foglalkozik.
Remelem azert jol vagy!
Lehet, h ennek van koze a fogyashoz is??
Vivien, PIC-en mi sem jartunk, de sztem is van olyan topik, ami errol szol.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!!
Prucs, mekkkkkora pocija lehetett anyukadnak, huuuuuuuuuuu!
Szilvi, a javulas elkezdodott ugyhogy hajra! Drukkolok, h javuljatok!
Moni, pont azert neztem be ide, h neked irjak
Ugy tunik talaltunk egy tuti pneumologus-allergologus dokinot véééééééééégre! Magatol mondta, h jogosultak vagyunk emelt csaladi potlekra, adott hozza papirt is ugyhogy halad az ugy
Sztem nalatok is ez lesz, ha most mentek es Sanyika betoltotte mar a kettot.
Amugy a multkor sikerult akaratlanul letesztelni az allergiajat.. Ismerosoknel voltunk, sk. kenyeret kapott, amirol aztan kiderult, h tej is van benne (eleszto miatt). Ket kis falatott evett V es ugy bedagadt az arca, ajka hogy ihaj
Meri, a szulesznok mind jok allitolag, en csak egyet "teszteltem", az ugyeletest, es tenyleg nagyon rendi volt
. De akkor megfogadtam, h legkozelebb lesz "sajatunk", mert o van veled a szulesnel, a dokit alig latod (maskepp is alakulhat, de azert ez a gyakoribb). Ha eppen domping van, ott van es nem rohangal az X masik szulo nohoz allandoan (es mivel sok korhazat bezartak van eselye a dompingnek..). A masik, hogy mindent megmutat szules elott, tudsz vele beszelgetni, lehet kerdezni es altalaban lazabb kapcsolatod van vele, mint a dokiddal, ami sztem jo.
Amugy tenyleg nagyon fontos, amit Anid irt. Ha kell valami mondani kell! Nyuszizasnak nincs helye
De ez inkabb a gyermekagyas reszre vonatkozik sztem.
Dina, es mi van a labaddal???