Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elin!
Nagyon jóóó,én is akarok ilyet csinálni! Hogy kell?:lol:

Vali!
Örülök,hogy írtál,és jól vagytok! :D Mostmár remélem jössz sűrűbben. :D
Hát igen,nem könnyítik meg manapság a gyerekesek dolgát munkaügyileg! :(

Tündi!
Apát Jónás Attilának hívják,és a Log.századnál van! Teszek képet,hátha úgy jobban ismeri a párod!

Kép

Kép
Vendég

Elin!

A Frame pack1-et küld már el nekem mégegyszer mert azt nem tudom letölteni ezt írja ki:- a fájl érvényességi ideje lejárt,
- a letöltések száma elérte a maximumot,
- a feladó törölte a fájlt. :shock:
A többi mind sikerült,tök jó!Köszönöm szépen mégegyszer! :D
Vendég

Halihó!

Na lányok, most már a zabszem rendesen a helyén van, pláne hogy kezd kijönni megint a nátha rajtam... és egyúttal a para is...

Ma igyexem egy kicsit rákészülni lelkiekben a holnapra. Szóval csak azért nem jövök... ha nem jövök...

Írok, ha magától beindulna a szülés.

Betti!
Itt is leírom azért,,, ki tudja hova van időd épp bekukkantani!
Leventénél sem engedték, hogy bent legyen velem a mobilom, úgyhogy azt tudom csak mondani, hogy 7:30-ra kell bemennem, min 1 vagy 1,5 óra míg előkészítenek... aztán már csak Mosonyin múlik, hogy mikor kerülök sorra.
Szóval szerintem 9 körül már csak szalonképes leszek. :)

Nóri!
Nagyon jó ez a filmes dolog!!

Mano!
Nekem is úgy jött át, de igazából azok már csak keretek, amiket ingyen is le lehet tölteni, ha már regisztráltad magad a Nóri által megadott cuccokkal.

Vali!
Örülök, hogy még szülés előtt írtál magadról. :)

No pápá! Megyek aztán próbálom lecsitítani az idegeimet.
szilbee

Szilbee! No para :) Mi majd izgulunk helyetted!
Tegnap a barátnőm tényleg azért vette fel a telefont, mert megszült!! :D Jó nagy baba lett, mert 4 kg körüli és 59 cm.

Nekem anno 9-re kellett mennem, és Marcika már fél 12-re megvolt!!

Nóri! Ezt a filmet nagyon szépen megcsináltad!!

Nemsokára indulok Marcival a városba, ügyeket intézni. Hát nem tűnik valami bizalomgerjesztőnek az időjárás.
judit_79

Judit!
Gratulálok a barátnődnek!!! :D
Add már meg légyszi a nevét!!! Lehet még bent lesz a hétvégén és akkor jó eséllyel össze tudok vele "futni"! :)
Tényleg jó nagy baba lett! :shock:

Egyik ismim, innen a lakótelepről egy 4600 gr-os 60 cm babána adott életet 2-3 hete. :shock: :shock:
szilbee

Sziasztok!

SZilbee
Gondolj arra hogy holnap ilyenkor már megpillanthatod a picúrt! :D
Jajj de jó neked :D azért a ceremóniáért és az azt követő első napokért nem irigyellek Képzeld nekem beöntést se adtak, féltem mi van ha rámjön a szükség de nem kellett. Sőt majdnem hashajtót is kaptam.

Micsoda óriás bébik :shock:

Nóri
Ügyes vagy! Timi itt nézte vagy 10 percig a babát :D és közben szövegelt.. alszik, fürdik, baba...

Vali
Gyakorolj sűrűbben és akkor a szín is menni fog :lol:
Látom megjött Dius hangja is :D könyvet és kijakót :lol: :lol:
Micimackó nagy favorit még nála?
Timi a mikulást mikúsának hívja :lol: :lol: Szokta is énekelni mikúsa, mikúsa :lol: :lol: :lol: a harisnya pedig karisnya :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Most jut eszembe..
Szilbee,
jól emlkékszem hogy azt írtad neked függőleges lesz a vágás? Megkérdezhetem hogy miért?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Cleo: Hááát, én is kíváncsi vagyok, mekkora lesz a végén ez a kölök. :lol: :lol: A fura az, hogy ráadásul már a 30. héten II-es volt a lepény....Doki szerint mostanában fog váltani III-asba.

Nóri: Tényleg? Ha egyedül akarsz szülni, nem vezetnek körbe a szülőszobán?? :shock: Hol itt a logika??

Szilbee: Télleg, össze-vissza izgulom magam miattad...Olyan hihetetlen nekem, hogy holnap megszületik Dávid. Nem tudom, miért. :shock: :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szilbee,holnap ilyenkor már lehet együtt lesztek dáviddal:) Olyan hihetetlen,már nagyon izgulok értetek :) És azzal a "kedves" nővérrel ne foglalkozz a csecsemős osztályon!!Ne hagyd magad,hogy kikészítsen!

Jaimee,nagyon telnek a hetek,mindjárt érted izgulhatunk :) Már az is csak 37nap :) :)

Mano,nem ismerem a férjed,de majd megkérdezem apától,hogy ismeri-e,mondjuk ő a harcolóknál van.

Vali,jó hogy írtál :)

Megkaphatnám én is a ezt aképszerkesztős programot? Előre is köszönöm szépen!!

Mindenkinek szép napot :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilbee! Megírtam priviben.

Marcival nem megyek többet vásárolni, borzasztó. Futkos mindenfelé és pakol. Az utcán meg dilizik, hogy nem fogja a kezem.
Áááááá....

Amúgy nálunk a legújabb szöveg a "mi ez". Vagy "ó, mi ez?"
Tök aranyos. Nemsokára majd jön a "miért? miért?"
judit_79

Judit,
Valamelyik nap én is ezt kérdeztem magamban, hogy ugyan mennyi idősen lehet elmenni vele úgy vásárolni, hogy ne pakoljon össze-vissza. :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hát, szerintem ez nem mostanában lesz... :roll:
judit_79

Pircsi!
Azért hosszanti a vágás, mert az előző műtéti hegem is hosszanti... volt. Tudod 15 évesen volt egy nagyhasi műtétem... kivették az egyik petefészkemet is, mert egy gyerekfőnyi cysta colt rajta. No és emiatt kellett akkora vágás és ezért kellett függőlegesen vágni.

Jaimee!
Jajj Te! Azért ne izgulj annyira, mert a végén még együtt szülünk holnap!! :) (Persze ez csak vicc akart lenni!! ;))

Judit!
Megkaptam! :)
szilbee

Hali.

Tényleg,akkor holnapra megvan a napi program:szorítani neked Szilvi és várni Dávidot.és a francba...csak délután leszek gépközelben :evil: :lol: :lol: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee: Vigyázz, mert annyian leszünk veled holnap reggel gondolatban, hogy nem férsz be a császáros műtőbe. Vagy a doki nem fér be az ajtón. :lol: :lol: Á, én még nem szülök, Réka nem szólt. Marha jól érzi benn magát, egész nap aktív, agyoncsapnám aki azt mondta, hogy a vége felé kevesebbet mozognak a babák. Meg aztán nehogy már lemaradjak az NST-ről teljesen....

jaimee

Cleo: tudom, nem vígasz, de én még nem is tudom, mikor leszek legközelebb gépközelben....Talán csak jövő hét közepén... :cry: :cry:

jaimee

Jaimee!
Én is agyoncsapnám... Dávid most is a határait feszegeti... És még mindig képes 2-3 cm-re is kinyomni a bokáját a köldököm felé. :shock:
szilbee

Szilbee: Na, holnap ilyenkor már nyújtózkodhat, ameddig a takaró ér, egyemismeg....! :wink: :D

jaimee

Sziasztok!

Petri!
Igen most be sem áll Dius szája szinte mindig karattyol valamit...igaz van amit csak én értek :wink: A nagy favorit igen még mindig Micimackó és barátai de legjobban Fülest szereti még mindig.Azt még bölcsibe is visszük minden reggel az az alvókája :D

Manó!!
Nagyon megnőtt már Francika is igaz az iwiwen is szoktam néha képeket nézegetni ott már láttam ha lehet nem is ezt de hasonló képet mint ez amit feltettél ilyen "apásat".Gondolom apa nagyon szerelmetes a kisasszonyba mert nálunk is ez van :P

Cleo!!!
Milyen a suli???Nem is beszéltünk azóta mióta elkezdődött az oktatás. :(

Judit!
Köszi a privit majd még átrágom :wink: de köszönöm szépen,hogy gondoltál rám.A boltban vásárlás hááát az fog még változni igen mi most ott tartunk,hogy chips mániás lett a lányom....pedig eddig soha nem kérte.De sajnos nagyon könnyen rá lehet őket szoktatni a rossz szokásokra.

Szilbee!!!!!!

NAGY DRUKK HOLNAPRA NEKED SZORÍTOK,HOGY MINDEN ZÖKKENŐ MENTESEN MENJEN!!!!!VIGYÁZZ NAGYON MAGATOKRA!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

egy kis nézegetni való :D Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Katina: Mindkettő nagyon aranyos!!! Kicsit olyan, mintha Robika állna. :D

jaimee

Sziasztok Lányok!

Vali!
Bizony apa nagyon szerelmetes Franciba,rosz is volt neki visszamenni dolgozni. Teljesen leveszi a lábáról,főleg mióta azt mondja neki apuci szejete=szeretlek ,meg imád,na és a sok puszi meg ölelés! Nagyon imádják egymást! :D
Tehetnél fel te is képeket Diusról ,biztos ő is sokat nőtt mióta nem láttuk!

Elin!
Ti meg merre csavarogtok Lilcsivel,ma még nem is írtál! Ez nem jellemző rád!

Tündi!
Te is katona vagy?A párod biztos ismeri az enyémet,ha más nem látásból!

Katlina!
Nagyon édi Robika a képeken máskor is tegyél ilyen szép nézegetnivalót kérlek.Nagyon sokat nőtt már , :shock: még most született! Nagyon repül az idő!

Szilbee!

KépHolnap megláthatod a kis Dávidot,milyen gyorsan eltelt az idő azt a mindenit!Nagyon szorítok neked,biztos sokat fogunk rád gondolni!Küldök egy pár angyalkát! :lol: Majd várjuk Dorkáék bejelentkezését a friss hírekkel! Az osztályon meg ügyesen,ha összefutsz a banyával ne hagyd,hogy megbőgessen!

Kép Vigyázz nagyon magadra,meg a kisbabára! Puszi!

Na mostmár megyek!
Kép
Vendég

Na, sziasztok!

Szilvi! Nagyon szorítok nektek holnap!! Ki fog szólni nekünk, meg képet feltenni Dávidról? Igaz, most nem ez a legnagyobb gondod, de hát magyarázd már meg ezt egy kíváncsinak :oops: !!! A pocakodat is irígyeltem, de most a kettesben töltött, összebújós, magzatmáz illatú meghitt pillanatokat is…..

Jaimee! Nekem a szülés előtti napon lett lustább Lilcsi odabent, de akkor is mocorgott. Addig, mint a motolla….
Az meg, hogy mekkora lesz Réka, majd kiderül. Annyira pontosan úgysem tudják megmondani a súlyát!

Rengeteg nagy súlyú baba születik mostanában, állítólag ezektől a terhes vitaminoktól. Valamelyik orvos morcog is miatta, hogy minek úgy feltuningolni azt a gyereket, hogy utána meg a szülés legyen komplikált?
De persze van ellenpélda is….anyám nem szedett vitamint, cigizett is mind a kettőnkkel, és mégis 4500/4300-zal születtünk.

No, lányok, én meg ma bent töltöttem a délelőttöt az OBIban….a melóval nem lesz gond, szerintem tetszeni fog, de a beosztás…… :roll: ! Asszem havonta 1x 11 óráznom is kell, meg tavasszal, leltár után lesznek szombatok is, ha majd dől be az áru.
Jövendőbeli főnököm szólt, hogy le kell majd vizsgáznom gázos targoncára, mire közöltem vele, hogy azon már túl volnék :lol: ! Naaagy-naaaagy kerek szemei lettek. Mondtam, hogy vezetni attól még nem tudnám, mert a vizsga is úgy zajlott, hogy gyakorlott kollégák mondták, mit, hova, merre tekerjek, nyomjak, kapcsoljak? De azt mondta, majd megtanítanak a fiúk :lol: . Hát univerzális leszek… Meg kaptam tananyagot cd-ken, majd böngészhetem…

Judit! Ezt a „Mi ez?”-t Lilcsi kb. 2-3 hete kezdte el… Még most győzöm rá a válaszolgatást :lol: :lol: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!

Szilbee! Nagyon szorítok neked én is holnap!! Lélekben ott leszünk majd sokan! :) Várjuk a híreket!! Aztán próbáld kipihenni magad még a nagy nap előtt!

Nóri! Mit fogsz dolgozni az OBI-ban? Csak nem targoncázol, meg ilyenek? Húha!

Petri! Megvan még az iwiw meghívód? Kéne a szomszédasszonyomnak.

Katlina! Nagyon cukik a képek Robikáról! Valaki nagyon ért a Photoshophoz, gondolom azzal lehet ilyen képeket csinálni (a keretre gondolok). Vagy valami hasonló programmal.

Most mennem kell fürdetni! Mindenkinek jó éjt!!
judit_79

JUDIT!!!! Minek küldtem én neked a keretező programot :shock: :?:

Az OBIban az árúátvételen leszek. Bevételezek, készlettel kapcsolatos dolgok, statisztika, ilyesmi. De ha pakolni kell, akkor sem szabad meglepődni! Targoncázni amúgy eddig is targoncáztam, sőt, imádok! De a gázossal nem kerültem közelebbi kapcsolatba, azzal ugye csak kint lehet melózni, az inkább a pasik felségterülete. :lol:

Iwiw meghívóm nekem is van 1....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee! Nagyon szoritok neked holnap. Kivánom, hogy a kórházi napok jól és gyorsan teljenek.
De jó lesz neked!

Kép
Kép
mongi

Sziasztok.

Szilvi.drukk-drukk.:) :)

Letti.nagyon édi a picurinak a vonalzója.Hogy érzed magad? Tanácsadáson voltál már?Kövi UH?

Vali.Suli.hát nem lesz könnyű.voltunk már oktatáson,írtunk annyit hogy hű-ha -nem is vagyok hozzászokva :wink: .EZ év még laza lesz-már csak 1v. 2 nap lesz oktatás.
Hát én megértelek,tényleg nehéz munkát találni.Én is bejelentkeztem a munkanélkülibe,de mivel az előző cégtől még nincsenek meg a papírok-így addig lóvét sem kapok :(

Katlina.nagyon édi Robika.de nagy fiú már :shock:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! :)

El is köszönök most egy időre. Dorka lesz a mi kis tudósítónk!
Nem mondom, hogy amint hazajöttünk írok, mert nem tudom még hogy alakulnak a dolgok, de igyexem mihamarabb hírt adni magamról.

Alig aludtam! kész idegroncs vagyok... de hát ez tök normális.

No menek is, mert még egy utolsót összebújunk a mi nagy fiunkkal! aki lassan bátyussá avanzsálódik.... :wink:

Pussza Mindenkinek!
szilbee

Szilvi.várunk vissza minél hamarabb!!!!!mennek a drukkok.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

A fényképeket én csináltam!Fastone Image Viewer progink van,de nagyon jó dolgokat lehet vele csinálni!

Nóri!
Gondolom miután visszamész dolgozni ritkán jössz majd írogatni :cry:

Szilbee!
Nemsokára itt a nagytalálkozás :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Akkor nagyon ügyes vagy! :)

Nóri! A képkeretező program is jó, használom is - elég egyszerű! De azért ilyen effekteket nem lehet vele csinálni! Nekem van Photoshop is, de sajna nem értek hozzá :oops:
Biztos furcsa lesz ennyi idő után megint dolgozni, nem? 1 műszakban leszel? Mert azért ilyenkor már nem egyszerű!! Én is csak olyan helyre fogok jelentkezni, ahol 8-4-ig kell dolgozni. Szóval normál időben.

Olyan jó lehet Szilbeenek, most már nemsokára a kezében tarthatja Dávidot!!
judit_79

Hát, letöltöttem ezt a progit.... ez is jó, de nincsennek benne olyan szép keretek, elég egyszerűek. Az effektek meg az ACDseeben is benne vannak.

Photosopot én is tanulgatom....video-tananyagaim vannak hozzá :lol: . De nagyon nagy :shock: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,nagyon drukkolunk és gondolunk rád!!Nemsokára találkozol Dáviddal! :) :) Puszilunk -tudom te már nem olvasod,de majd Dorka átadja :)

Mano,én nem vagyok katona :) Csak a férjem.Látásból biztosan ismerik egymást,tegnap már nem tudtam megmutatni neki a képet,majd ma délután.

Katlina nagyon édes Robika,és milyen nagy már :)

Nóri,nem semmi munkád lesz,ehez sokoldalúnak kell lenni.Én tuti nem bírnék el egy targoncával,minden elismerésem a tiéd!!!

És képzeljétek,kedden 3órakor szerződéskötésünk lesz,ha minden jól megy.Már elég rég várunk erre!!Jajj,bárcsak sikerülne :) Már jó lenne a saját házikónkba lenni :)
És egy kép Lucáról,ahogy eszi a két ujját,de mindig kiveszem,és odaadom neki a cumit :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

A másik topikba most írta Dorka,hogy 11körül meglesz Dávid ők is most indultak el a kórházba

Kép

Kép
katlina

Lányok!
Miért nem tudok csak 1 vonalzót betenni ide??Pedig szilbeeinek 3 is van nekem 2 őt nem enged.... :cry: :cry: :cry:

LEHET Szilvi már babázik??????
Kép

KépKép
diÁcska

Szerintem azért, mert fényképet is teszel elé...az is viszi a helyet... :cry:

AMÚGY SZIA!!!! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Húúúúúúúúúú de zizzent vagyok ma nem is köszöntem az előbb

Sziasztok!!!!

KépKép
diÁcska

Nem azért írtam, TEEEE! Csak örültem, hogy itt látlak! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Helló

Vali
Igen a képek miatt túl hosszú lesz az aláírás.
Dius még mindíg csodaszép :D azt hiszem már ilyen is marad :lol: :lol:

Pici Luca is szépen gömbölyödik :D és hogy rátalált az ujjaira :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

MA DÉLELŐTT 11.25-KOR MEGSZÜLETETT SZILVÁSI DÁVID ANDOR!!!
3300 G, ÉS 51 CM-ES GYÖNYÖRŰ BABA!!!!

KÉPEKET A SZÜLÉSZETEK, KÓRHÁZAK - sZOLNOKI HETÉNYI G. KÓRHÁZ TOPIKBAN TALÁLTOK!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Nóri Petri!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

SOK BOLDOGSÁGOT A SZILVÁSI CSALÁDNAK!!!
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee,
Nagyon tuti kiscrác :D :D Gratulálok!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

szóval kissrác

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee! Szeretettel gratulálunk, és sok-sok boldogságot kívánunk!!

Megnéztem a képeket a másik topicon, gyönyörű ez a baba!

Vali! Nagyon aranyos a kép, meg a vonalzód is!

Most már mindenkinek ilyen van :) Én is néztem, csak még nem volt kedvem regisztálni hozzá.

Tündi! Luca baba is tüneményes! Biztos várjátok a költözést!
Nekünk meg asszem a jövő héten lesz az évfordulója annak, hogy ideköltöztünk.

Megyek, mert nemsokára jönnek uncsitesóék! Mármint Marcié. Lesz nagy zsivaj az biztos
judit_79

SZILBEE!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Kép Kép
Vendég

GRATULÁLOK SZILVI!! SOK BOLDOGSÁGOSSÁGOT!

Átmásolom már ide a képeket, ebbe a topikba is legyenek :roll:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee Gratulálok Nektek Nagyon sok Boldogságot Kívánok az egész Családnak!!!!!!Sok sok tejcsit a picurnak!!Gyönyörű baba nem lehet vele eltelni !!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Szilvi.
Gratulálok Dávid babához.nagyon gyönyörű kisfiú!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok Lányok!

Én vagyok az a kék ruhás szakállas az előbbi képeken, aki most már Levente Csaba és Dávid Andor apukája (és ez csak két gyerek...)

Köszünjük a gratulációkat és a jókívánságokat!

Épp most töltök fel én is néhány képet, majd belinkelem azokat is.

Anya és fiacskája jól vannak. Dávid fiam hsonló lelki alkat, mint Levente, a környezetére jól reagál, de szerencsére hamar megnyugszik.

Ma este még benézek rájuk a kórházba, jókívánságaitokat továbbítom.

Este még írok, lássátok már végre kívülről is a szülés élményét!

Ádám
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?