Új privát üzeneted érkezett!

Czinkeb, hurrá!:-) Azért leírhatnád, hogy hány darab és mekkorák a tüszőcskék!? (Nekem egy ideig a schauma csalán samponja egész jó volt, de tulajdonképpen bármit használok akkor is 2-3 naponta kell hajat mosnom, szerintem az én szőrösödésem soha nem fog javulni, egyszerűen nem tudom elképzelni! :shock: :? )
Vendég

ja és azt elfelejtettem előbb írni.
eddig mindig csak a baloldalam működött baromira, mindig ott voltak a bazi nagy és sok ciszták (persze volt a jobb oldalt is, csak jóval kevesebb). a 2 clostys hónapomban is bal oldalt voltak a domináns tüszők és láss csodát, most 2,5 hónapos metszedés után a puregonos hónapomban a jobb oldalon vannak a domináns tüszök! :shock:
a kevesebb tüszőt és a jobb oldal működést a metnek tudom be!
szóval nekem ez mutat javulást! és olyan jó összehasonlítva az eddigi uh-imat látni a javulást!
én sem hőmérőzök, nincs sok laboreredményem, csak kb havonta járok uh-ra és most látok javulást! szóval nem szabad feladni!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok. Én régi topikos vagyok, csak rég nem voltam. Először is senki ne keseredjen el a pco miatt. Nekem is volt. 11-hónapig szedtem a Mercformint napi 2 szem, úgyanis nem volt pé. Ami sajnos a pco-s betegek 99%-nál így van.11 hónapot próbálkoztunk, abból 4 hónapig nem volt pé. És most 4 hónapos terhes vagyok, és egy darab cystám sincs. Én hőmérőztem szorgalmasan nekem be vállt. Úgy hogy mindenkinek sok sikert kívánok. És kitartást.
szedit25

szedit gratulálok!!:-) Gyorsan osztottam-szoroztam-gyököt vontam: tulajdonképpen 7 hónap volt olyan próbálkozás amikor volt peteérés is, ez jól hangzik!;-) (...khm,izé... én csak márciusig tervezem a spontánozást, ha úgy nem jön össze bepróbálkoznék az 5-ik lombikkal :roll: )
Vendég

Szedit: köszönjük a biztatás! neked szép kismamaságot, vigyázz magatokra!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lányok!!!

Nem tom, lehet, hogy hülyeség............... Én most kipróbáltam, és nálam bevált hajhullásra és viszketésre!

Vettem a gyogyitárban Nizoral sampont. Iszonyat drága, de gombás fejbőr viszketésre és egyéb ilyen bőrbetegségekre jó. Mivel a pcos felerősíti a gombásodási hajlamot, ezért mertem azt gondolni, hogy használható lehet............

Mondom, referenciám nincs, és marha drága is, 2500 ft egy kis flakon, viszont mintha fejet és fejbőrt cseréltem volna........ Teljesen tökéletes a fejbőröm, és a hajhullásom is megállt!

Lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni nem?
Rambóka! Szerinted, hülyeséget okoskodtam ki???? :oops:
Vendég

Monácska biztos nem hülyeség, de sajna nekem még kb 8 évvel ezelőtt ezt a sampont írta fel a bőrgyógyász és semmit nem használt, de mint azt már 100x leírtam én egy különleges kacsatojás vagyok! :P :lol:
Vendég

Tücsi: most Házitücsök v különleges Kacsatojás??? :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Most nem tudod írni... Teljesen kivagyok.. :cry: :cry: :cry: :cry: Csak PLÍZZZ, hogy lehet privit írni még sosem írtam, és nem találom.. hol.. hogyan..köszi
mákszem

HAJAS SZAKÉRTŐK SEGÍTSÉG KÉRETIK!:
mi esetünkben a hajhullást a magas tesztoszteron okozza, nem?
lehet, h azért nem használnak a méregdrága samponok sem?
persze ha vitaminhiány a probléma forrása, akkor elégendő a sampon is biztos!
legalábbis szerintem, v nem? :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Mákszem:
0, ha már beléptél jelszóval a topikba, fenn van az alábbi rész .
1, rákattintasz a nincs privid részre , és beugrik a privis részbe.
2, és akkor az Új privát üzenet küldése részbe írod az üzit

[quote]T írta:ársalgás - Topikok - Elmúlt napon - Elmúlt héten - Moderálási alapelvek Segédletek - Gy.I.K. - Keresés - Profil - Taglista Kilépés [ czinkeb. ] | Nincs privid | BabaNet | Chat

lehet, h van más mo is, de én így szoktam

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb Nagyon köszi!!
mákszem

Mákszem!

Mi a gond? Tudunk segíteni?
Vendég

Mákszem, mi történt? Nem tudunk segíteni???
Vendég

Nekem is gyógyszertári samponom van. Régebben nagyon korpás volt a hajam és jobban is hullt, de a most használt Sellon-tól elmúlt a korpa és kevesebb hajam jön ki. Nekem is javasolták pl. a Varga hajszeszt, de az van a tájékoztatójában, hogy a tesztoszteronos eredetű kopaszodásra nem jó. Próbáljatok valami balzsamot használni, amitől könnyű kibontani a hajat. Igaz, hogy egy kicsit gyorsabban zsírosodik tőle, de nem jön ki annyi.
vicky79
Budapest III. kerület

Igazán drágák vagytok!! Sajnos most nem....

Majd jövök és kérdezek!
mákszem

Tücsi, Monácska!

Mákszem nevében mondhatom azt hiszem hogy: Nem. Nem tudtok segíteni.

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lányok!

Én most olyan jót röhögtem (bocs Mákszem, nem rajtad)

A babázóban gyerekszáj van ma és az egyik nagyon tetszett, bemásolom:

"3 év körüli lehetett Erik, amikor sétáltak a városban a nagymamájával. A mama ismerőseivel (több idős nénivel egyszerre) találkoztak, akik a felnőttek szokásos kérdéseivel próbáltak a gyerekkel kedveskedni. Ebből az egyik az "és van-e már szerelmed?" volt. Erik ránézett a nénire, várt egy kicsit, és határozottan közölte: "Volt, de már megettük."
vicky79
Budapest III. kerület

Hello!

Igértem havas képet :)
Kép

Kandi!
Jó hogy jelentkeztél :) Nem feladni, te is, kisfiad is szemtelenul fiatalok vagytok :lol:

Lafi!
Gondolok rád! Pihizz. Puszika!

Bocsi hogy csak ennyi voltam :)

Gina
Vendég

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

1. Örvendetesen sokan jelentkeztek innen is, meg a másik topikból is kártya terjesztésre, az egész országból. Sajna egyelőre fejenként csak 100 db kártyát tudok adni, de ha kicsit adtok az alapítványnak :lol: , akkor meg tudjuk ismételni az akciót!
(Egy db ilyen kártya most 20 Ft-ra jött ki - ez nem szórólap, mert az túl snassz. Ha nagyobb a rendelési tétel, olcsóbb. )

2. December 5-én megkezdődik Arnold doktor rendelése a MMEC-ben! Lehet hozzá időpontot kérni. (Sajnos a Schöpfinek, ahol dolgozik, bevégeztetett.) Decemberben egyelőre a kivizsgálásokat végzi el:
- manuális, UH, cytológia
- fiúk (sperma)
- PCT teszt, januártól HyCoSy ultrahangos petevezeték-átjárhatósági
- labor, hormonsor, IR

Aztán, ha a kivizsgálások rendben lemennek (vagy a beteget máshol már kivizsgálták és erről viszi a papírjait), akkor januártól indul az UH cikluskövetés és petefészek-stimulálás, a tervek szerint cikluskövetésre 2 naponta lehet majd menni (hétfő-sz-péntek). Erre majd csomagot dolgozunk ki, hogy ne legyen olyan költséges. (Egy alkalom hüvelyi UH önállóan, ami össz.10 perc, 5.900 Ft).

Ha az derül ki, hogy nem kezelt PCO-s, vagy egyéb hormonzavaros a beteg, akkor átirányítja a belgyógyász orvosokhoz.

Nemcsak meddőségi eseteket vállal, hanem diagnosztikus UH-t, rutin nőgyógyászati vizsgálatot stb. is.
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a biztató szavakat!

Czinkeb!
Engem nem uhuznak, met előtt közvetlenül utoljára, akkor nem volt ciszta.
Nőgyógyászhoz is járni kéne???

Olyan hajtás van most a suliban, és még csak eztán a jöna téli szünet előtti..., utána karácsony, most úgy döntöttem, megvárom a januári kontrollt, adok még egy utolsó esélyt ennek a dokinak(meg közben magamnak is), aztán meglátjuk, mi lesz.

Jó 3 hete már gyalog járok dolgozni, de sajna nincs elég messze, kb.20 perc oda-vissza.
Igyekszem erőt venni magamon, megígérem :wink:

Puszi mindenkinek!Zazzy

Kép
Kép
zazzy

Norka!
Nagyon klassz az új honlap, most fedeztem fel egy csomó új dolgot,de nem tudom, hogy én vagyok-e béna, de szinte sehol semmit nem tudok végig legörgetni. Abszolút műszaki analfabéta vagyok, úgyhogy lehet, hogy én vagyok béna, de nem tudok megnézni egy csomó mindent!
Segítsen valaki!

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!

régen ide irogattam, most inkább eggyel feljebb. :-)
a mettel kapcsolatban tényleg mindenkit csak biztatni tudok!

szeretném a segítségeteket kérni egy dologban:

ha tud valamelyikőtök egy olyan orvost, aki vállal pcos kezelést metforminnal budapesten, és nem fél éve hozzá a bekerülési idő, akkor kérlek dobjatok rám egy püt!
az is nagy segíség lenne, ha lenne legalább egy olyan nőgyógyász, akivel meg lehetne beszélni, hogy legyen partner, és kiirná az alapvuzsgálatokat, meg uht csinálna, ilyenek, és akkor azokkal elmehetnék a mentisbe.

köszönöm szépen!

Kép

Kép
csillagfény

monácska: te hogy tetted be az aláírásodba a nőivonalas vonalzót? légyszi segíts.
vicky79
Budapest III. kerület

sikerült :D
vicky79
Budapest III. kerület

Zazzy, milyen böngészőt használsz? Nagyon sokszor a régi böngészőkkel baj van... telepíts a gépre a frissebbekből, én pl. a Mozillát használom.

Csillagfény, éppen most írtam eggyel fentebb arról, hogy a mentisben kezd egy jó nődoki! Illetve ha belgyógyászt akarsz, akkor dr.Valicskó Viktóriához vannak dec-i időpontok, Tűű mellett fog dolgozni.
Vendég

Norka!
Sikerült!Tényleg a böngészővel volt baj. Köszönöm!

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt!
Tegnap nem tudtam jönni.....de Lafi ma ha minden igaz,már otthon is lesz!Megkapja a leleteit,letárgyalják és írány haza.....gondolom,otthonról majd jelentkezik!
pusza
Szép napot! :wink:
Köszi Ginus! :)
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika!

Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT Natinak!!!!
Ha jól látom, még benne vagyok a 7 napban!

rambóka

Sziasztok!

Zsizsik Kandika nagyon jó látni ismét benneteket!!! :D

Szia Gina!! már ti is 12hét!! uh-n voltál mostanában?

Bettica gratula a kiskönyvhöz!!

Lafi várunk!!!

Pogi férjed már jobban van???
És te hogy vagy???

Norka a mi réiónkból is jelentkeztek terjeszteni???
Mert én jelentkeztem régebben,most meg elbambultam...

Láttam pozitív példaként emlegettetek, köszi....néha voltak nehéz időszakok,de úgy gondolom belül végig hittem hogy egyszer sikerül! A nehéz a várakozás, tanácstalanság volt...mivel profi doki nem volt a környéken csak a diabos dokim, így nekem kellett dönteni mikor mit csinálunk nőgyógyászatilag, sima nőgyógynál a cikluskövetésért is keményen harcolni kellett.
Soha nem feladni lányok!
Vendég

lányok ma 1cn. és az a bosszantó, hogy ez egy 23 napos ciklus volt. met előtt minden ciklus egyforma 28-30 nap körüli volt. met óta egy rövid, egy hosszú. az előző rövid 25 napos volt, és néztünk a 21 napon progit ha emlékeztek, és bika magas volt, szóval nem progielégtelenség miatt rövid a ciklus. de akkor mitől? Mi történik bennem?

jó lenne tudni.

ja kincs én emlegettelek, reméltem nem haragszol meg érte! de bárkitlehetne írni, Ginuskát is, vagy csakegy is milyen profi volt...

zazzy sokkal többet nem tudok ám írni neked, mert én nem éltem át ezt. én is vártam 4 évig Johannára, de az nem aktív próbálkozós időszak volt, csak tehetetlen tépelődés és kétségek.

Kép

Kép
rejo

Madár füttyös szép reggelt/napot mindenkinek!:-)

Tegnap bogarásztam a neten és láttam, hogy van aki leírja minden ciklus után, hogyan hatott a Met, ezen felbuzdulva úgy döntöttem én is írni fogom!;-)

1. ciklus (csak a másodok felében szedtem a Meforalt és csak napi 500mg-ot): a mensi előtt csak 3 napig barnáztam, és tűrhető volt a fájdalom mikor megjött; pattanások, hajhullás-zsírosodás, szőrösödés változatlan
2. ciklus: az ovuláció idején 4 tizedett ugrott a hőm, mensi előtt nem barnásoztam hanem pecsételtem de azt is csak 3 napig. Iszonyatos görcseim voltak, több Cataflam-ot bevettem és cickafark teát is bevetettem, a pattanás-haj-szőrösödés probléma szerintem rosszabodott, és még mindig csak napi 2*500mg Meforalnál tartok.

Pussz!
Vendég

Rejoka sajnálom! :-( Kíváncsi vagyok mit mondanak majd a lányok, mitől lehet ez!? :?
Vendég

Tücsi én arra vagyok kiváncsi mit mond a doki :lol: , mert sztem itt megáll a saját tudományunk. rambóka nem tudott mit mondani nekem.

nekem van egy-két tippem, de csak okoskodás.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Lafi: Kulcsolva értetek az ujjam...

Lányok én is kérdeznék: Iszonyatos hasmenésem van :( Kedd óta szednem kell ezt a nyavajás antibiotikumot (Augmentin Duo). Szedett valaki ilyen antibiot 850-es Merckforminnal vagy bármilyen mettel? Jelentkezett esetleg hasmenés? Tegnap délután óta futkosom, tehát 2 napig nem volt gond...
Jó pár éve már szedtem ezt a bogyót, tehát allergiás valószínűleg nem vagyok rá. Most taktikát váltottam: Csökkentem a metet 2*850-re és igyekszem az antibiot később bevenni... Ha ez sem használ, akkor vissza kell mennem a dokihoz vagy végig szenvednem a maradék 4 napot...
Iszom Actimelt már kb. 2 hete, mert felváltva volt hasmars és székrekedés, minden este meg haspuff. Ezeken segített, de úgy tűnik, hogy ezzel a problémával nem tud mit kezdeni. Gondolkodom, hogy veszek Normaflor-t és azt iszom egy pár napig.
Ötlet?

Előre is köszi!

Kép

Kép
bettica

Bettica, pont most olvastam, hogy antibiotikum szedéskor abba kell hagyni a Met-et, mindjárt megkeresem!
Vendég

Vendég

Tücsi!

Ne a Fórumos topikból indulj ki légyszi! Sajnos tegnap nem volt kedvem lereagálni (ma sincs :( , de nektek azért írok :wink: ).

Nyugodtan lehet szedni a metet antibiotikum mellett!
Csak SÚLYOS fertőzés esetén nem szedhető!

Bettica!

A hasmenésed két okból lehet:
- az Augmentin kinyírta a bélflórádat
- az Augmentin kinyírta a bélflórádat és pluszban összeszedted azt a vmit, amitől Gergőnek és nekem is hasmenésünk van.
Kezelés nem a met abbahagyása (esetleg csökkentheted és lehetőleg ne egyszerre szedd be az antibiotikummal!), hanem a bélflóra helyreállítása. Normaflore, Protexin jó!

rambóka

Bocsánat, olyan határozott volt a válasz, hogy azt hittem orvos a csajszi! :oops: Nem szoktam olvasni azt a fórumot, csak mint írtam tegnap bogarásztam és ezen megakadt a szemem! Jó, hogy kijavítottál, és jó hogy Bettica rákérdezett, mert én abbahagytam volna a Met-et ha legközelebb anibiotikumra kényszerülök...
Vendég

Jéé, már 499 hozzászólásom volt, hú talán igaza van a páromnak: kicsit sokat beszélek?! :roll: :oops:
Vendég

Annyira aranyosat találtam! :D
Küldöm minden - az időzítésbe belefáradt - sorstársnak:

Kép

rambóka

ez tényleg nagyon aranyos!!!!!!!! :lol:

Tücsi: nem is beszélsz sokat!! :wink:

Bettica: jobbulást!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszi csajok! Csak azért csökkentem a metet, mert már amúgyis csökkenteni szándékoztam, meg talán a hasmenést nem fokozza... Egyébként csak néhány baci volt a pisimben, azért kaptam :( Tiltakozni persze nem mertem, merthogy a babáért mindent.
Egyébként 2 nap alatt ennyire kinyírhatja a bélflórát? Nem semmi... Akkor küldöm a párom gyógyszertárba Normaflórért. Reméljük segít ;)
Még1x köszi!

Kép

Kép
bettica

hajhullás:
nekem is nagyon hullott terhesség előtt (és alatt is, a 20. hétig..)
de a met segített, illetve én a vichynek használtam a samponját és a hajkúráját. drága, de nekem bejött. most is hullik szopi alatt, és viszket ezerrel, és puklik vannak rajtam, a fejbőrömön. és most ala roche-nak vettem meg a korpás-zsíros hajra való samponját. és bejön. a vichy hajhullás elenniben van olyan anyag, amit szoptatás-terhesség alatt nem nagyon ajánlható.
és kitartás, el fog múlni!!
még a bánfi hajszesz is jó lehet!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

juj, most nézem. zsuzsi 3 és fél hónapos....wow :) olyan gyorsan telik az idő!!

szedit!!! gratula neked!!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Nekem is nagyon korpás + viszket és gyakran hullik is a hajam, nekem a Novozoral (Gyógyszertár: 1200-Ft.) segített. Egyébként is fel a fejjel: "A hajhullást csak a padló állíthatja meg." :D
lyutka

lyutka, szereld már meg a vonalzód, légyszi! Mindig rád akarok kiabálni, hogy: pisiljél egy zebrásat, aztán látom, hogy nem úgy van az! :P :lol:
Vendég

Norka

Küldtem pü-t.
Vendég

Bettica!

Véleménymódosítás:
Voltunk dokinéninél Gergővel. Mint kiderült vírusos hasmenéses járvány van, úgyhogy az antibiotikum valszínűleg teljesen ártatlan a dologban.
Nekünk is Normaflore-t v. Protexint javasolt. Meg sok folyadékot.
Nyugi, babára nézve nem káros!

rambóka

Na jó, engedek a nyomásnak! :D
lyutka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?