Sziasztok!
Én is elég rég voltam, de igyekszem azért nyomon követni az eseményeket!
Laurának nagyon-nagyon Boldog Szülinapot!!!
Tüccs,
Köszi a hiányolást!
Szomorúan olvastam a múltkor, hogy beteg voltál. Nagyon együtt éreztem veled. Nekem is volt már kétszer ez a véres pisis felfázás, az tényleg nagyon durva és sajnos csak az antibiotikum segít rajta.
Sajnos én is eléggé hajlamos vagyok a felfázásra!
Viszont a párom nagynénje Aloeverázik és kb. egy éve mi is használjuk. Amikor érzek már csak egy kicsi csípést vagy valami más furcsaságot, rögtön iszom pár adag gélt és ha csak nem nagyon súlyos a felfázás akkor ez elég jól megszünteti a tüneteket.
Régen ilyenkor mindíg a No-spa-t kapkodtam, rossz is visszagondolni rá!
De lényeg,hogy jobban vagy már!
Dóri már nem szopizik? Csak hogy írtad a tápszert?
Már nekem sincs nagyon sok tejcsi, inkább csak megnyugtatásra van a cici.
Húúú, ezek a Karácsonyi képek gyönyörűek!!! Alig várom,hogy költözhessünk a kis házikónkba, és kidekorálhassam!!!
Tiop!
Utólag is nagyon örülök, hogy a tesóddal minden rendben!!! Ez nagy megkönnyebbülés lehetett nektek!
Giga,
Én is csatlakozom! Gyönyörű a lakásotok!!!
Susy,
Remélem sikerül egy számodra megfelelő orvost találni!
Nem irígyellek, ez tényleg nagyon nehéz!
Pont tegnap beszéltem erről a barátnőmmel. Ő a Szentágothainál szült és most szeretnének kistesót. Volt nála pár vizsgálaton, de azt mondta, hogy már ő is kiábrándult belőle, pedig régen oda volt ezért a dokiért.
Zsófi most van abban a korszakában, hogy ha látótávolságon kívül kerülök rögtön ordít! Tudom, hogy ez normális, de meddig tart??????
Néha már nagyon idegesítő! Tudom, csúnya ilyet mondani a saját gyerekemről, dehát sajnos néha már nekem is elfogy a türelmem!
Azt hiszem én most kezdek besokallni!!!
Mostanában teljesen kiakaszt, hogy amikor a férjem elmegy valahová (vásárolni, ügyeket intézi, focizni!!!) akkor én itthon ülök Zsófival és egyre csak várok rá! Néha én is úgy mennék!!!!!
Nem tudom, hogy hová, csak olyan jó lenne kicsit kikapcsolódni!!!
Persze Zsófit nem hagynámi tthon hosszabb időre semmi pénzért, főleg mostanában, hogy ilyen anyás. Viszont mondtam a férjemnek, hogy azt érzem, hogy nem igazán elég az a 2 óra amit kb 6 hetente egyedül töltök a fodrásznál. (Na jó, mostanában fogorvosnál is voltam egyedül, de hát azt nem igazán lehet kikapcsolódásnak nevezni)
Bocsi, hogy ezt is leírom!
De mostanában sajnoselég gyakran elutasítom amikor közeledik. Persze türelmes szegény, na de meddig...
Viszont azt érzem, hogy néha annyira feszült vagyok, de egyszerűen nem tudom, hogy hogyan tudnék kikapcsolódni!
Biztosan a ház körüli mizériák is közrejátszanak a dologban.
Hétfőn voltunk a munkahelyemen is Zsófival és úgy maradtam volna!!!
Persze ha belegondolok, hogy a csajszit bölcsödébe kellene most adnom összeszorul a szívem.
Bocsi, hogy kicsit hosszúra nyúlt a dolog de már nagyon kikívánkozott belőlem.
Írjatok valami okosat!!!
Katica
Már összeszedtem a képeket, csak napok óta szarakodik a mailbox és nem tudom átküldeni! Remélem azért hamarosan sikerül!
Végezetül egy ma esti kép!
Jó éjt mindenkinek!!!
Márti