Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nálunk is kitört tegnap délután óta a nátha :evil: , Kincső orrát szinte óránként szívom (van ennek felső határa?), láz nincs, '"csak" hőemelkedés... Éjjel szépen alszik, de nappal 3 napja egy percet se hajlandó :evil: :evil: :evil: Ha csüt-ig nem javul, azért elviszem dokihoz (holnap meg szemészet, még nem tudom, mi lesz ott :shock: :? ).

Ábizsani- Részvétem.

Juti-voltam én is így, aztán meg napokat alig mozgott a picur, akkor meg a frász kerülgetett :roll:

Rik- el akartalak egyik este csábítani egy forró csokira, de majd a jövő héten :wink: . Jobbulást a betegeknek!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

én is gondolkodtam rajta!!!Nem felejtem el!!!! :lol:
Vendég

Kincsőnek jobbulást!!!!!!!!!!Gyogypuszi!!!
Kép
Vendég

Kriszti,
köszíííííííííííííííí, de most pirulok ám! :lol:

Juti,
hát bizony növöget a nagylegény, egyre kevesebb a helye a pocakban! :) Vagy érzi az időt! :wink:

Anikó,
még mindig szemészhez jártok Kincsővel? De rendben van, nem?
Amúgy jobbulást neki!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

nekem nem jön be a babaszobás oldal... :(

KépKép
viol81

Viol-dehogy, csak eddig ellógtam :oops: :oops: , 3 hónapig érvényes a beutaló. Szerintem is tuti a frizurád :D . Én Kincsőt jelentettem be péntekre :roll: , az enyém nem tudom, mikor kerül sorra :twisted: :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Anikó, ti miért jártok szemészhez?
Képzeljétek mi is voltunk, és Ábi kapott egy pupilla tágító szemcseppet, amit 4 napig kell cseppenteni, utána visszamenni, és csak akkor tudja rendesen megvizsgálni. A szemcseppen halálfej van :shock: Ráadásul azt mondja Ábi, hogy homályosan lát a csepptől. Kicsit félek, holnap felhívom a dokinőt.

Gabó,
merre jársz? Mi van veletek?

Kriszti,
tennél fel keresztelős képet?
Egyszer én is megpróbálom :oops:

Kép

Kép
ábibaba

Léna keresztelője :-)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ábizsani,
nagyon jók a képek!!!! :P

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Képzeljétek, úgy néz ki, ínhüvelygyulladásom van. Nagyon fáj a bal kezem, és már felhívtam az ügyeletet is, hogy mit tudok tenni, és ott mondták, hogy valógyínű ínhhüvelygyuszi. Köszi. Háziorvos, beutaló traumatológiára, gipsz. Ennyi a gyógymód. Hááááát, nem örülök. Hétvégén lesz a férjem szülinapi bulija itt nálunk, hogy fogok én bármit is csinálni?! Most pihentetem, nem csinálok semmit, de nem javul.

Rik! Szerinted mit csináljak vele? Biztos tudsz valami jó tippet adni. Nem nagyon szeretném a gipszet, de ha nincs más választásom.....Fájdalomcsillapítót meg el is felejthetem. Eddig borogattam, de semmit nem ért.
Oááá, oáááá! Kép

jutiboszi

Alíznak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Kép

katus78

Ábizsani!

Nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok! :)

katus78

Zsani,
nagyon jók a képek, szépek vagytok! :) És milllen büszkék a keresztszülők is! :)

Alízka, nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! :P :P

Juti,
te jó ég, az nem jó... :( Viszont ha a borogatás sem használ, gyógyit meg nem lehet bevenni... Vagy! Homeopátiát nem próbáltál még? Én mondjuk még nem, de azt hallom, hogy szinte mindenre van már homeos bogyó és ezeket asszem kismamik is szedhetik. Az Állomás utcai gyógyszertárban van kifejezetten homeos cuccokra speckós ember, ott tanácsot is adnak, meg megmondják melyik bogyó kellene. Persze csak gondolom, hogy ínhüvelygyuszira is van. :shock: , biztosra nemtom.

Katus!!!
Hogy vagytok? Nő a pocak? :wink: Hányinger? Hű, baszsus, mindjárt félidős :shock: vagy! Pedig nemrég súgtad meg nekünk a titkodat! :wink:

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Köszi!!! :lol:

Katus,
ha jól számolom áprilisi lesz a bébi? Kos :lol:
Ábi aprilis 15-i. Veszedelem. De mellette meg tök jó fej. Ilyen szavakat használ, hogy illetve meg kétlem.
Van egy szép fehér terhesblúzom, ha kell szívesen kölcsönadom.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Viol!

Gondoltam már én is homeós cuccokra, a múltkor volt egy csúnya megfázásom, akkor olyat szedtem, nem tudom, hogy az használt-e, de néhány nap alatt elmúlt, és lázas se lettem, de nagyon csúnyán köhögtem. Itt a Jerevánon is lehet kapni a gyógyszertárban, van hozzá tájékoztató is, és olyan rendes az egyik gyógyszerész csajszi, hogy a múltkor felajánlotta, hogy fénymásol is a könyvből, ha valamilyen részt ki akarok másolni.Tök rendes volt. Holnap megyek Bioptron lámpázni, állítólag az is jó. Délután megyek a háziorvosomhoz, remélem azért nem gipszelik be rögtön. Bár minden mozdulat fáj, még pizsiben vagyok, nem tudom hogyan fogok felöltözni. A hajmosástól is nagyon félek. Reggel egy szelet kenyeret is szinte sírva vágtam le, mert 1 kézzel nem megy. :(

Mi lesz velem?!

jutiboszi

Sziasztok!

Juti-sajnálom a kezed. Egy barátnőm a múltkor nagyon szupi kék-fehér izét vett az ínhüvelygyulladásos kezére (nem tudom a nevét :oops: ), nem gipszelték be neki. Azt fel-és le tudta a kezéről tépőzárazni, nekem anno fáslim volt. Nagyon tud fájni...

Alíznak boldog névnapot kívánunk mi is!!! :lol: :lol: :lol:

Ábizsani-nagyon szépek vagytok!

Katus-hogy vagy? Máté meggyógyult?

Ma megvolt a szemészet, csupa jó élmény :lol: . Nagyon kedves és türelmes volt velünk mindenki, az időpontra pontosan behívtak :lol: . Nem volt pupillatágítás, hanem egy villogó, vidám hangokat kiadó gépbe kellett Kincsőnek belenézni (egy tök helyes, jóképű, fiatal doki csinálta a vizsgálatok :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: ).

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és a lényeg :oops: : Kincső szeme jó :lol: , fél év múlva nézessük meg újra, akkor biztosabbat tudnak mondani.

Anikó

Kép[/url]
quito

Jah, különben az ínhüvelygyuszi mitől alakul ki??
Hát, ahogy most írsz a helyzetről, én nagyon meggondolnám azt a bulit... Nem lehet halasztani? :roll: Gondolom Csabi sem kívánja, hogy terülj-terülj asztalkámat csinálj... Ilyenkor meg pláne, a tenyerükön szokták hordozni a pocakos feleségüket! :lol:

És arról a tépőzáras bigyóról én is hallottam már, talán láttam is, egyszer anyósom kezén volt vmi ilyen, és ő is az ujját fájlalta. De hogy az is az volt-e, azt nemtom. :roll:

Anikó,
nahát, akkor már tudom, miért jársz te szemészhez... :wink:
Na látod, a lányod egészséges, te meg odacipeled... Le sem tagadhatnád... :lol:

KépKép
viol81

Cajok, én ma akkorra tál gulyáslevest vágtam be, hogy ajajj... :oops: :roll: :lol:

KépKép
viol81

Boldog névnapot Alíz!

Kép

Nercsi, hamarosan minden alkalomra két gyereknek lehet ajándékot keresni :lol: :lol: :lol:

Üdv mindenkinek, rohanok, nem aludt el a fél csapat :roll: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Cajok,
ilyen, amikor apja meg lánya kettesben vannak itthon... :lol:

Kép

Ha azt kérem: "Nézz mérgesen.", így néz... :lol:
Kép

De aztán hamar elröhögi magát... :lol: (a kép minősége nem ollllan jó, de a lényeg azt hiszem látszik... :P)
Kép

KépKép
viol81

Köszi a tanácsokat csajok. Most megyek dokihoz, nem akarom én se, hogy gipszeljenek, talán van valami más megoldás is. Tudom pihentetni, mert itthon vagyok, nem kell dolgoznom. Buli nem marad el, majd a csajok segítenek, meg a Csabi is beígérte, hogy segít. Ő főz, illetve süt, igazából nekem nincs is semmi dolgom, csak kicsit ki akartam takarítani előtte.

Az ính.gyull. megerőltetéstől, és ahogy most olvastam, fertőzéstől is kialakulhat. De az első a gyakori. Én most megerőltettem, nem is gyengén, mert vettünk egy szekrénysort, és sokat segítettem a Csabinak az összerakásban. Meg utána sem pihentem, takarítottam, mint a félőrült. Meg is lett az eredménye.

Na, most megyek dokihoz, aztán beszámolok!

Sziasztok!

jutiboszi

Sziasztok!

Jelentkezem :)

Ajjaj, Juti! Az nagyon rossz! :( Közben a dokibácsi biztos talál majd valami megfelelő megoldást.
De azért vigyázz ám! Ne most akard megváltani a világot! Azt hiszem ez az időszak a legnehezebb ahol most jársz. Legalábbis én így emlékszem. Az agyamban azt hittem hogy bírom én még azt csinálni, hiszen korábban is ment, de a testem meg rögtön válaszolt hogy állítsam már le magam, most mások a korlátaim. Hát így van ez. Szóval nagytakarítás helyett, szerintem válassz valami kímélőbb tevékenységet. :wink: :)
Az inhüvelygyuszira meg a legjobb gyógymód (ha minden igaz), a sok-sok pihentetés.

Viol!
Csini a frizud. :wink: :) Még nem volt alkalmam megdícsérni.

Anikó!
Kincső már jobban van? Mentek usziba? Mi sajna megint nem megyünk. :( Adél is náthás. Eléggé.

Szemészet. Ez jó! :D
De hogyhogy beutaltak benneteket? :shock: Volt valami gond?

Mi most jöttünk haza védőből. Adél hízott vagy 10 dekát :shock: az elmúlt egy hónapban. Doki szerint nem gond, biztos a fogak miatt. :roll:
Pedig aztán evésproblémáink egyáltalán nincsenek. :roll: :)

Kép
wirág&

Ábizsani

Mekkora nagylányod van,azt a mindenit!!ÉS olyan szép vagy a képen!!! :)
A homályos látása Ábinak a szemcsepptől van,és tök normális dolog(sajnos)4 napig cseppentgess,aztán visszajön az éleslátása!!
(Rékának is mindig kellett cseppentgetni doki előtt,szal nálunk is volt homályos látás,de mekkora bőgés mikor csöppentettem,ugy kellett kergetni a lakásban... :? )

Anikó

EZ jó hir!!ÉS öügyesen engedte hogy vizslassák a szemét???
Kell beutaló szemészetre??(én mennék,mert ha ideülök,akkor hamar fáj a szemem.....jó-jó,hallom Tőled akkor Ne ülj ide!! :lol: )
Kincső jobban van???

Juti

És tutira inhüvelyed van?Telefonon keresztül megállapitották?? megállapitották??? :shock:
Minden földi jót leirtak a csajok...ÉS már közben dokinál is vagy....
Én hiszek a gyógynövényekben.Ha hallgatsz rám,akkor árnikaborogatást kiprobálod. 1 marék árnikavirágot 15 percig 1 liter forró vizbe áztatsz.Aztán ennek a megszürt levével beborogatod a kezed.
HA minden igaz árnikát a gyógynövényboltban kapsz.Én a Vitnyédi utcába járok.Ott tanácsot is adnak!! :wink:
Jobbulsát Neked!!
JA és mitől jött ki?Hát megerőltetés,és hidegtől is...
(Ahogy nekem a vállam is teljesen odavan..de azért ma ablakot mostam és függönyt mostam...mert egy balfék vagyok....)

Nercsi

Boldog névnapot Aliznak!!!!
Vendég

Alíznak boldog névnapot!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Wirág-mi se mentünk a nátha miatt az usziba :cry: Én kértem a gyerekdokitól beutalót, mert elég rossz szemünk van a férjemmel, s ha Kincső örökölt belőle vmit, derüljön ki időben. De azt mondták, hogy valószínűleg nem lesz olyan rossz szeme, mint nekünk, mert jók az eredményei! Meg azt olvastam mostanában, hogy 1 éves korban érdemes megnézetni orvossala gyerkőc szemét. Fogorvost is ajánlották az okos cikkek, de 4+4x1/4 fogacskákkal mi még nem megyünk fogorvoshoz...

Rik-szemüveg!!! A gép előtt én is abban ülök! :lol: :lol: Szerintem kérjél beutalót a háziorvostól, mindenki azzal jött.

Szemészet: én kértem beutalót és időpontot is kell kérni, mert sokan vannak :? . Kincső nem igazán engedte a szemét megnézni (mert ülni kellett :? :? ), a fiatal, jóképű doki tudta a géppel nézni a szemét, mert az tuti villogó-hangokat kiadó szerkentyű és Kincsőt nagyon lekötötte (csak nem 30 mpre :evil: :evil: , úgy lett volna igazi, ha addig nyugton csücsül, de mindig bemozdult a végére).

Anikó

Kép[/url]
quito

Juti!

Kezed? Jobbulást!
Mondjuk ezen a telefonos "kivizsgáláson" én is meglepődtem :shock: ....
Anyukámnak, és a férjemnek is rendszeresen van ín hüvely gyulladása, patikában lehet kapni, egy sínes csuklószorítot kifejezetten erre, férjemnek használt....ha megkorbácsoltok sem tudom megmondani a nevét :oops: :oops: :oops: tudjátok nem patikában dolgozom már :lol: :lol: :lol:
Doki mit mondott????

Anikó!

Kell akkor a beutaló??? Jó, hogy Kincsőnek semmi baja :D

Köszi az érdeklődést, jól vagyok, tegnap voltam uh, látták itt is a kukacot :D
Sajnos Máté mára náthás lett :( :( :(

Szép estét!

katus78

BOLDOG NÉVNAPOT ALÍZ!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Gyöngyi,
[quote]P írta:edig aztán evésproblémáink egyáltalán nincsenek.

ez a lényeg!!

[/quote]én mennék,mert ha ideülök,akkor hamar fáj a szemem.....
[quote]
írta:
no igen, mi mást is mondhatnánk neked, kedves Erika.... :lol:
ejnye, sokat ülsz a gép előtt? :)

ha megkorbácsoltok sem tudom megmondani a nevét
[quote]
írta:
nem terveztük, megnyugodhatsz! :lol: különben jót mulattam rajt, így még nem hallottam/olvastam. :)
Nagytesónak jobbulást!!!!
++++++++++++++
Kiskukis meg! Tök jó! :)

hát a fenti dolgaimat megnéztem "előnézet"-ben, láttam, hogy mekkora a kavarodás, de ha megkorbácsoltok sem fogom javítgatni! :lol: sztem mindenki ki tudja hámozni! :roll: :wink: bocsíííííí

KépKép
viol81

Anikó

NA akkor én is kérek egy beutalót,de nem akarok semüveges lenni!!!!! :( :( :(

Viol

Édes a sapkás csajszid!!Apával mindegyik gyerkőc olyan bolondságokat tud művelni!!! :wink: :lol: :lol:
Én kibogoztam :wink:

GYöngyi

Te hogy vagy??Rosszullét nem volt azota??

Jó éjt!!!
Vendég

JAjaj,ezt még gyorsan leirom!!
Micsoda szivtelen emberek élnek a világon!!Szomorú vagyok,láttam a kegyetlen valóságot.....
Sötétben mentem itt a Jerevánon ma este.Előttem pár méterre szaldgált egy rágcsáló.ÓÓÓ?gondoltam magamban itt is üldöznek az egerek!! :evil:
DE nem!!!!!!!!!!!!!3.aranyhörcsög volt a fűben.Most mondjátok meg hogy lehet kidobni ilyen kis védtelen állatokat????Ebben a hidegben??
Tuti előttem tette ki valaki őket,mert együtt voiltak még és melegek voltak.
Jött egy pár arrafele,megszolitottam Őket,hogy nem kellene-e nekik höri.
ÉS képzeljétek hogy megörültek nekik,és megszánták őket hazavitték a höriket!!!Olyan melegség futotta át a lekemet.Élnek azért jószándékú emberek is.
Vendég

Rik, szerencse, hogy nem mi találtuk meg őket :shock:
Ide is már csak fejenként egy aranyhörcsög hiányozna :lol: :lol: :lol:
Ma olyan olyan elevenek voltak a kölkek :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó pihenést mindenkinek :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!!

Olyan édesek vagytok, mindenki ellát tanáccsal. Jólesik ám, nagyon. Hát igen, ez egy jó társaság. Osztozunk örömön, bánaton.

Wirág!

Igen, a sok pihi jót tesz az ilyennek. Próbálom is pihentetni, amennyire csak lehet. Bár öltözködés, hajmosás, szárítás, az ilyenek nem mennek egy kézzel. Olyankor tűrök. Gondolván, hogy most gyakorlok a szülésre. Az is fájni fog, ott is tűrni kell, nem adhatom fel!

Katus!

Kérdeztem a gyógyszertárban azt a sínes csuklószorítót, de olyan drága, hogy csak végszükség esetén vagyok hajlandó megvenni. 4000-nél is több. Ha már nincs más választásom, beruházok rá, de addig próbálok mást is.
Ja, vicces volt a doki az ügyeleten.
Végül is azt mondta, hogy valószínű inhüvelygyuszi, de mindenképpen menjek el a háziorvosomhoz. Szóval én is gondoltam, hogy ilyesmi lehet, mert előtte nagyon megterheltem a kezem. És már évek óta fájdogálós a bal kezem, régebben mindig csuklószorítót kellett hordanom, ha sokat dolgoztam, vagy megerőltettem. De ennyire még sose fájt!!!

Rik!

Voltam a háziorvosnál, szerinte is ínhüvely, először mosolygott, aztán már kezdte volna írni a gyógyszereket, amikor mondta neki az asszisztens, hogy babát várok. Erre rámnéz a dokim, ja, akkor semmi. Akkor csak a pihentetés marad. Jó vicces volt.
Egyébként most délután nagyon jól éreztem magam, az éjszakaihoz képest alig fájt, és tudom mozgatni is rendesen, szóval nem tudom, mi lehet ez. Mert ha ínhüvelygy. lenne, az még most is nagyon fájna, nem? Vagy a pihentetés miatt nem fáj most annyira? Kíváncsi vagyok. De arra is gondoltam, hogy mi van, ha ez sima izomláz, csak durva fajtájú. Mert először csak úgy fájt, mintha izomláz lenne, aztán éjjel úgy elkezdett fájni, hogy azt hittem leszakad. Tud az izomláz is ilyen durva lenni??????
Köszi egyébként a borogatás-receptet, felírom, aztán ha kell megcsinálom, mert én is sokszor jobban előnyben részesítem a gyógynövényeket, mint a gyógyszereket. A kamilla például nagy barátnőm, nagyon szeretem.

A hörcsögös sztori meg szerencsére jól végződött, a szívem szakadt meg majdnem, amikor olvastam. Téged a Jóisten küldött oda, hogy megmentsd őket!!! Meg a párocskát is! Mert véletlenek ugye nincsenek?!

Húh, most jó sok voltam megint!

Pussz!

Holnap jövök!!!

jutiboszi

Ja, kaptam rá homeopátiás kenőcsöt, most azzal próbálkozom. Eddig jobb, remélem az éjszaka sem lesz olyan, mint a tegnapi!

jutiboszi

Juti,
remélem bejön vmelyik gyógymód!!

Erika,
hűű, nem semmi... De szerencse a szerencsétlenségben! :wink:
És mi van a ti egeretekkel?? :shock: Ott tanyázik még?

Andi,
front...? :roll: Nálunk úgy nyilvánul meg, hogy Dorka mostanában megint korábban kel, ez úgy kb negyed 7, fél 7. Így kettőt alszik megint napközben. Ez nekem mondjuk nem baj, de hát... Beállhatna már... Kis dögöm! :roll: :D

KépKép
viol81

Te jó ééég, most nézem, Juti, mit baglyozol te még fent olyan későn?? :shock:

KépKép
viol81

Juti

Szerintem akkor nem inhüvelygyuszi....Lehet sima megerőltetés!!ÉS az is tud nagyon fájni!!!Pihentesd,aztán ha kell borogasd.Te az a homeos kenőcs használ?Mennyi volt,mi a neve??
Véletlenek tényleg nincsenek....engem odavezérelt valaki...meg a párt is...Remélem tulélték,nem fáztak meg! :shock:

Viol

Egerünk????
:shock:
Egereink!!!!!!!!!!! :evil:
MA reggelre is volt bent!!
JA és azt elfelejtettem irni,hogy az a mi tárolonk ami a lakásotok alatt volt.ÉS aki ott lakik most a helyeteken már talizott is a mi egereinkkel....
Én ugyebár feljebb lakom két szintel,remélem ide nem jönnek fel...
Mikor lest vége az egérinvázionak?HA tavaszodik??? :roll:

Rékám is beteg ,szép kis gégegyulladása van.A doki én vagyok,én gyogyszerelem,mert nem hajlandó megválni az iskolátol. :shock:
Hülye egy szülő vagyok én meg mert beleegyeztem hogy menjen.Nem lázas. :roll:
HA ma nem javul,mondtam neki holnap dokinő!Punktum!!!!
Vendég

Sziasztok!

Rik-téged vonzanak a kis rágcsálók :wink: , nagyon megható történet és remélem én is, hogy a kis hörcsögök élete jóra fordul! Micsoda lelkiismeretes lánykád van!!!

Juti-mi az a krém, engem is érdekelne. Használ már a kezednek? Remélem, nem a fájdalom miatt voltál fent éjjel!

Ma volt egy kismama látogatóm :lol: :lol: , 3 hete van a szülésig. Kicsit írigykedtem magamban :oops: , olyan szép időszak ez így visszanézve, minden kellemetlenségével is együtt... Az a kis picike babó, akit nemsokára a kezében fog tartani.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

Elcsábultál???? :lol: :lol: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Ábizsani!

Köszi az inget, ha kölcsönadod, elfogadom. :D
Igen áprilisi lesz, elvileg, 9-re vagyok kiírva, apukám 16-ai :D nagyon rossz kisgyerek volt! :D

Juti!

Hát igen húzos az ára, de akinek többször van ilyen, annak megéri és Jocónak használt. Jobbulást! Mi a krém neve?

Rik!

Hát nem semmi milyen emberek vannak, még a hörcsögöket is képesek kitenni :shock: :shock: :shock:
Jó hogy arra jártál.

Anikó!

Hajrá, kistesó! :lol: :lol: :lol:

katus78

Sziasztok!

Csak a gondolattal játszottam el :lol: :lol: , kistesó majd egyszer, a távoli jövőben 8) .
Kálmán beteg :? , még jó, hogy anyum jön holnap, így lesz, aki szombaton ápolja a "nagybeteget" és a "kisnáthást", míg én suliban vagyok :? :?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Teljesen jól vagyok, estére már nem is fájt a kezem. Nem tudtam ugyan aludni, de nem a kezem miatt!!! Biztos csak megerőltetés volt, mert mára elmúlt. A krém neve: Traumeel. 1600,- körül volt. Egyszer kentem be vele este, és be is fásliztam, mert még kicsit fájt. Most is fáj, de csak olyan picit, mintha izomlázam lenne. Tűrhető. Nagyobb volt az ijedtség.

Most kérdezik a barátok, hogy mit vegyenek a Csabinak szülinapjára. Hát, nincs ötletem. Még nekem sincs, nemhogy a haveroknak!!! Nehéz eset az én uram!

Na, akkor köszönöm az aggódást, és a jótanácsokat, most már gyógyultan puszilok mindenkit!

jutiboszi

Jó reggelt!

Ma megyek Quimby-re, úgy örülök! :lol:
Remélem Pindúrka kibír 2 órát nélkülem.

Kép

Kép
ábibaba

Zsanett,
naná, hogy kibírja :lol:
Szépek voltatok a keresztelőn :)

Mindenki havazik??????????
Márton már markolózott és lapátolt az udvaron, alig bírtam hazavarázsolni :P

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Zsani-szuper lesz!!! Kibírja Léna azt a 2 kis órát :lol:

Andi-mi kimerészkedtünk, a kisasszony be volt jelentve a fodrászhoz :lol: , volt ám haddelhadd :lol: :roll: , aztán csaviztunk egy kicsit. Ma pedig jön anyum délután, akkor meg majd kimennek havazni az udvarra :lol: :lol: :lol: :lol: Addig szívom-szívom és szívom Kincső orrát.... És, mit épített Márton, amíg a szigorú anyai hang be nem parancsolta :wink: ?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
Kálmánnak jobbulást!!!
+++++++++++++++++
Enyém férj röpke 2 hétig volt beteg, de nem ám itthon maradt volna!! :evil: A legrosszabb pár napban vérben forogtak a szemei is... :? De már okés. Nálatok ne tartson ennyi ideig. Különben nátha, megfázás?

Cajok,
ma szánkóval mentünk a postára! :lol:
Kép

KépKép
viol81

Viol, micsoda kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kis hótündér :lol: :lol: :lol:
Enyim férj se marad itthon :? :? :?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok Csajok!

Látom minden gyerkőcöt elkapott ez a "hó-láz" :lol: :lol: :lol:
Helyes! Építsetek csak jó sok hóembert! Tavaly úgysem lehetett. Bár nem tudom ez a hó most mennyire tapad. :roll: :)

Viol!
Dorka ezen a képen is tünemény. :)

Juti!
Örülök hogy jobban vagy! Aztán csak pihizgessél. :)

Anikó!
Érdeklődhetek? :oops: :) Hova jársz és mit tanuslsz?

Na, mi ma voltunk tornán. Beszélgettem egy jót a gyógytornásszal. Annyira rendes.
Adélcáról egyenlőre semmi konkrét dolgot nem tudok mondani. Azt mondta, hogy szépen halad a maga kis nyugodt ritmusában. :shock:
É meg hát hétfőn túlleszek azon, amin túl kell lennem...
Rik! Tudom hogy igazad van és nagyon sok erőt adott hogy leírtad nekem.Köszi
Erről ennyit. :) Nem akarok itt komorkodni.:)

A tegnapihoz képest, ma egész jó sétához való idő van. Kimegyünk egy kicsit. :)

További Szép Napot Mindenkinek!!! :D

Gyöngyi

Kép
wirág&

[quote] írta: meg hát hétfőn túlleszek azon, amin túl kell lennem...

Gyöngyi, ég a képem, de én nemtom miről van szó... :oops:
Priviben leírod, ha olyan?

KépKép
viol81

Ciactok!

Ma feküdtem egész nap, mert nem bírtam állva maradni. Nem vagyok beteg, vagy ilyesmi, csak annyira álmos voltam, hogy szinte egész nap aludtam. Jók az ilyen napok. Már ezért is vártam, hogy ne kelljen dolgozni, mert imádok lustizni. Most megtehetem.

Kezem tök jól van, szóval nem ính.gyuszi volt! Szerencsére.

Puszi mindenkinek!

Ja, én férjem is mártírkodik. Olyan mint az anyukája. Ha tolókocsival kellene bevinni, mert olyan beteg, akkor is bemenne dolgozni. Mondjuk inkább ilyen legyen, mint munkakerülő, nem igaz?!

jutiboszi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?