Asztakiskutyaf@szát! Cavintont kell szednem, hogy kábé a felére tuggyak reagálni a dógoknak
Fanna, jah, komplett szórakoztató centrumok vagyunk ilyenkor az apjával
Judit, este még előkapja a veszett ökölrágás...de már jobb a helyzet
Akkor Leti babának kívánom, hogy a varrat helye is gyorsan begyógyuljon! Jajjjjjdeédes eza udvarlós dolog
Komoan, elérzékenyültem
Dorka, sztemis marhajóláll a hajad!
De ha jól csal az emlékezetem, akkor neked nem gyér, vékonyszálú hajad van
Asszem te vagy a fodrászok álma
Oviban nekem is volt telefrufrum, azóta csak néha kísérleteztem akármilyennel is...egy kis nedvesség, oszt azonnal bepöndörödik
Úgy meg gáz. A betupírozott, agyonlakkozott változat meg (ami "rögzítené") szintén. Pedig nekem van homlokom...akár reklámhordozónak is használhatnám
Szilbee! Mán csak alig másfél nap! Megpróbáltam magam beleképzelni a helyzetedbe...milyen érzés tudni, hogy pontosan mikor tarthatod a kezedben a picikédet... Hogy kevésbbé izgul ilyenkor az ember jánya, vagy épp ellenkezőleg?! Demajnem tökmindegy, mindenhogy izgalmas
Judit, Niki?! Mitnemértek megint?...
Ditke, küldd el a képeket a mélcímemre, megküzdök vele
Vagy írásbeli segítség kell? Azt is nézni kell, hogy a kép ne legyen nagyobb 600x600px-nél. Ne csak a fájlméretet (max. 250KB) nézd. Vagy vicaverza.
Niki, nagyon aranyosak a lányok
Lányok, van súgó is hivatkozáskészítésre
Itten van bal oldalt, a "Beállítások" alatt, "BBCode" címen.
Katlina, a sárkány a gyengém
Én is azt akartam a bokámra, csak a tetováló srác lebeszélt. Most egy nonfigum van...de lehet eccer még sárkány lesz belőle
Színes, vagy fekete?