Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
itt esik a hó és meg is marad. :D
Így az embernek már kezd egy kis karácsonyi hangulata lenni. nemúgy mint tavaly. :(

Panka
nagyon jók a gyerekszáj mondások. anyós se semmi. :roll: megnéztem volna azt a fűnyírót! :shock: (megint küldök majd képet neked Mátéról, ha szabad.)

Márta
Csabinak jobbulást!!! kár hogy nincs vonalzód. mert sajnos nem emlékszem pontosan, hogy melyik fiad mekkora. :oops: talán ő a legkisebb?? :oops:

Máté ma kétszer felállt. megörökítettem, Pankán keresztül küldöm a képet majd.

szép vasárnap délutánt mindenkinek. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Panka!
A tortát nem én csináltam, de az én kedvenc helyemről való! :wink:
Köszönjük, jól vagyunk.Baba egyre ügyesebben jár, pakol ezerrel, gagyorászik és mindent "elmagyaráz", amit akar!

Évi!
Dóribaba tündéri kiscsaj lett, mióta nem láttam! :wink:
Még mindig "igényt" tartunk rá, mint menyasszony! :lol:

Jucmuc!
Nagyon szépen halad az a vonalzó előre!!!!!
Minden jót nektek!!!! :lol:

Fleur!
Lilla nagyon szép, gratula hozzá! :lol:

Ide még nem ért ide a hó, de szerintem nemsokára!

További szép hétvégét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szép jó reggelt!

Kollégaúr szabin van, én helyettesítem. A koránkelést még mindig utálom. :x
Állítólag tegnap itt is esett egy kis hó, de nem maradt meg. Most épp próbálkozik a napocska, hogy kicsit ránk mosolyogjon.

Syry
Jó az új vonalzód!
Nagyon jó volt ismét látni, még mindig alig hiszem el, hogy itt van. De nagyon jó érzés. :)
Gratula Máté új tudományához! :)

Fleur
A fiúk is rögtön kukacost láttak benne, de majd meglátjuk. :) Anyósjelöltem kislánynak szurkol nagyon. Már teljes babázási lázban ég.

Panka
Köszi, remélem igazad lesz és kis puncis lakik bent. :)
Jót nevettem a gyerek- és anyós elszólásokon. :D
Vendég

tjuca

Sziasztok!

Miután Juca és Kacsa is hiányolt, benéztem.
Ma azonban nem tudok semmit sem írni....

Tündi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?:

Kép

Kép
adriana

Tündi
:( :( :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Lement a vendégsereg, pedig csak szombatra volt betervezve, de vasárnapra még 2en bejelentkeztek. 8)

Adri!
Hello!!!Hogy vagytok???Rég hallottunk felőletek!

Syry!
Teszem majd a képeket.Hogy kell a noivonalos vonalzót feltenni?Nem találtam az url-t.
Az egyuik képen Te vagy?Fekete hajjal? :wink: Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Tündi
Nagy-nagy szomorúsággal olvastam a soraidat. :cry: :cry: Annyira bíztam, hogy minden jóra fordul és még mindig bízok benne!!!!!!

A "fekete hajú"(igazából világos barna) a tesóm, vagyis a nagynéni. csak annyira tetszik ez a kép, hogy ezt is átküldtem. a másik kettő, a két unokatesó. (Levi:4,4 éves és Krisztián majdnem 11 hónapos.)Köszi Panka, hogy feltetted. Nőivonalos vonalzó úgy működik mint a többi, ott kell lenni az url-nek.

Kép

Kép
syrynx

Csajok én ma nem tudok mit írni :(
Itt ülök és bőgök, Tündi nem tudom mit mondjak én elkezdtem imádkozni értetek......... :cry:

KépKép
KépKép
fleur

Engem is letaglózott a hír :cry: :cry: :cry: Tündi, nagyon sokat gondolok rátok!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi!

Nem is tudom mit mondjak,....nem jutok szóhoz a döbbenettől. Zokogok, és értetlenül állok... :cry: :cry: :cry:
Szívből kívánom, hogy jóra forduljanak a dolgok!!!
Nagyon sok erőt és hitet kívánok Nektek!

eszter82
Budapest

Tündi!

Egyszerűen nem tudok mit mondani... :cry: :cry: :cry:
Lélekben veletek vagyok!!! Imádkozom értetek, hogy ne hagyjon el az erőtök és hitetek!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok Lányok!

Többször is nekikezdtem már írni, de minden szavam és mondatom olyan közhelyesnek és sekélyesnek tűnt ebben a helyzetben. Óráról órára nézem Tündi blogját, hogy hátha mégis felcsillan valami reménysugár ...

Tényleg nem tudok mit írni, csak potyognak a könnyeim és legszívesebben folyton csak ölelném Timcsát, hálát adva a sorsnak, hogy nekünk csak ez az ekcémásdi-ételallergiásdi jutott ...

Tündi!

Rengeteget gondolok Rátok!!!

kacsa14

Ugyanúgy érzek én is, mint Kacsa, egyszerűen nem tudok mit írni ezen kívül: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
norwell

Hu Lányok!
A szivem szakad meg!
Csak nézek magam elé és sirok ............kész vagyok :cry: :cry:
Annyira nagyon................hu nem is tudom........áááá ezt nem lehet leirni! :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
aniko24

Láynok!

most én sem tudok mit írni.....
borzasztó........, maga a pokol
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Tündi! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Én is csak sírok lányok, így is magam alatt vagyok egy kicsit :cry:
Nem elég a tejcsi Máténak :( eszek-iszok pihenek amikor lehet.
Van valami csodaszeretek? Iszok szoptatós teát is.
A hideg front felborított nálunk mindent :( Ha esik az eső vagy fúj a szél akkor Máté sír és nem bir elaludni.
Eddig csak egyszer kellett naponta pótolni, ma meg már a mostanit is, meg még egy etetést biztos.
Hiányzik aza kötödés :cry:

Kép
Kép
Ági279

Ági!

Homeó bogyó: urtica urens 5 ch

Szaporító fejés: 7-7-5-5-3-3 percig felváltva fejed a 2 cicit, akkor is, ha nem jön, ettől elvileg még inkább szaporodik a tej, alég napi 1-2x megcsinálni ezt

A pótlás az tápszer vagy van fejt tejed?

kacsa14

Kacsa!

Tápszer a pótlás. Tegnap este sikerült fejnem 30ml. Ez volt az első mérhető termés :?
Fürdetés után kipróbálom amit írtál, nagyon szeretném ha sikerülne.
Köszönöm

Kép
Kép
Ági279

Ági!

Az a homeós bogyó, amit Kacsa is írt, tényleg hatásos! Szedjél még mellé valamilyen terhesvitamint is, sokat segít! De a leghatékonyabb megoldás, hagyd a lakást szaladni pár napig, bújj össze a manóval és amikor csak kéri, szoptasd meg! Hogy ne legyen hasfájás belőle, ha sűrűn szopik, mondjuk óránként, akkor 2x szoptass egymás után ugyanabból a ciciből! És komolyan, ki se keljetek az ágyból! Ha elaludt is, maradj mellette, a baba testközelsége fokozza a tejtermelődést! És amíg ezt csináljátok, ne adj tápszert! A gyakori szoptatás beindítja a tejtermelést, mert beáll a kereslet- kínálat! De 1 nap tényleg nem elég! Van, aki segítsen otthon? Most, ha van rá mód, hagyd, hogy kényeztessenek! Nekem bevált a módszer, 5 hónapos volt a legnagyobb kiskópém, amikor bekaptam egy nagyon hányós-hasmenéses vírust, ami miatt pár napig alig 1-1 korty tea maradt meg bennem, gondolhatod, mennyire nem volt tejem, lázas is voltam! Csabi kb. félóránként szopott és nem kellett pótlás, nem éhezett és mikor már jobban lettem, a sok szopi miatt nagyon megugrott a tejtermelődés!

Márti
borossné becz márta

Ági!
Nekem a Mother Love Milk more plus hozta meg a a jelentös ugrást a tejben!
Ahogy elkezdtem szedni másnap már egy ciciztünk!
A szaporito fejés amit Kacsa irt nagyon kell,az összebujás a hormonok miatt és a rengeteg folyadék!

KépKépKépKép
aniko24

Ági!
Én is azt tudom ajánlani, amit Márti írt. Ne adj tápszert pótlásnak, akár félóránként is tedd cicire Mátét, az ingertől lesz több a tejcsi, persze sokat segít az ivás, a pihenés is. Tényleg hagyd a lakást, főzést, egyebeket a csudába 4-5 napig, foglalkozz csak Magatokkal. Ennyi idő azért kell, de ne add fel, menni fog!!! Sok puszi!

Kép
Kép
norwell

Ági!

Tényleg a szoptatás a legfontosabb, ezt el ie felejtettem írni! Szoptatni, szoptatni, mert a szopás a legjobb inger!

És próbálj meg nem idegeskedni ezen! Pihenj sokat és nyugi!!!

kacsa14

Lányok :(

Tündi írt a blogjába :cry: :cry: :cry:

Kati76 és Petra
kati76
Sződ

Írt Tündi, Rolcsi még mindig küzd ...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kacsa14

Tündi!

Nem vagyok magamnal csak zokogok egyfolytaban, nagyon szeretnek ott lenni es szavak nelkül megölelni teged!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Tündi!
El sem tudom mondani, mennyire sajnálom, ami Veletek történik... Rég jártam itt, és most láttam... Sok erőt kívánok... mást nem is tudok írni.
:cry:
Bogi
dbogica

Lányok!

Rolika angyalka lett.....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
adriana

Én ugyanezt írtam a blogba. :cry:

Angyalkal ett a kicsi tündérke :cry: :cry: :cry:
kati76
Sződ

Kép

“Biztos vagyok abban, hogy sem távolság, sem halál, avagy távollét szét nem választhatja azokat, kiket egy lélek éltet, egy szeretet fűz össze.” (Szt. Bernát)

Nyugodj békében Rolika.

Kedves Tünde és Tibi!

Csodálatos szülők vagytok...Sok erőt és kiatartást kívánok
Ismeretlenül is fogadjátok őszinte együttérzésemet

málna2162

Tündi
Fogadd mély és őszínte részvétem!!!

Nem tudok mit írni... Csak ülök és potyognak a könnyeim....
Vendég

Tündi
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Őszinte részvétem. Megsirattam én is Rolikát.

Kép

Kép
syrynx

Rolikáért..... :cry:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi:
őszinte részvétem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Tündi

Őszinte részvétem. :cry:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Drága TÜndi.

Fogadd öszinte részvétemet :cry: :cry: :cry:
Vendég

Tündi

Fogadd,őszinte részvétünket

Kép

Kép
edinka

Kép
Vendég

Drága Tündi!
Őszinte részvétem.
Vendég

Tündi

Fogadd őszinte részvétem.
Csak úgy hullanak a könnyeim... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Angyalka lett a Drága Hős Rolika.
Kép

Kép
Kép
Ági279

Kedves Tündi!
Minden írásodat megkönnyeztem eddig is. :cry:
Mélységes mély együttérzésem, és őszinte részvétem!
Sok erőt kívánok Nektek, eddig is nagyon hősiesn álltátok amit Rátok mért a Sors!
Sok puszi, és ölelés.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
pankaa

Kép

Kép
pankaa

Nincsenek szavak, könnyek igen. Adjon az Isten... ne csak terhet.

A tegnapi és a mai esti "ima" Rolinak szólt, adjon az Isten neki "jó éjszakát, küldje hozzá szent angyalát."

Ugyan ezen a felvételen nem éneklek, de sokat énekeltem, és minden este énekeljük...
http://www.youtube.com/watch?v=86Dtkwe7nK8

Az úr seígtsen Titeket ezen a borzalmas úton, Rolinak pedig adjon békességet!

tjuca

Tündi!
Fogadjátok mély és öszinte részvétünket! :cry:
Egyszerüen nem tudok mást csak sirni sirni sirni..............!
Édes kicsike egy angyalka lett............. :cry: :cry: :cry:
Gyertyát gyujtottam a kis Rolcsiért én is itthon!Nyugodjék békében a drága kicsi lelke! :cry: :cry:
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Tündike!
Fogadjátok őszinte részvétem!!! :cry: :cry:
Borzasztó amin most kerestül kell mennetek, de Rolcsi már jó helyen van fent, nem szenved tovább, és a szívetekben örökké élni fog!!! Este égni fog a mécses úgy mint tegnap....... :cry:
Kép
Vendég

Tündi!

Fogadjátok őszinte részvétünket! :cry: :cry: :cry:

kacsa14

Tündi
Kb negyed órája bőgök :( :cry:
Csodállak, hogy így el tudtad engendi kisfiad én nem lettem volna rá képes azt hiszem. Én bármit megtettem volna, ha úgy látod, hogy van bármi ami segíthet, hogy segítsek nektek.
Azt hiszem most az a legnagyobb segítség, ha gyújtok egy gyertyát érte.
Őszinte részvétem..és őszintén kívánom, hogy Roli angyal mihamarabb küldjön nektek egy kistestvért vigasztalásul :(

KépKép
KépKép
fleur

Tundiek.

Fogadjatok oszinte reszvetunket.
:cry: :cry:
erre nincsenek szavak....nyugodj bekeben Rolika!

Kép
monyo83

Tündi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A szivem szakad meg, annyira sajnálom.
Ti apával fantasztikus emberek vagytok!!!!!! Végtelen mértékű erővel áldott meg titeket az Úr, és áldása rajtatok itt még biztos nem fejeződött be.
Vendég

Tündi!

Részvétem és nagyon sok erőt kívánunk nektek!!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?