Sziasztok,
Nati,
Fogalmam sincs, hogy miért volt hányingerem délután.De már elmult. Csak a szeméremfájdalom van, de az marad is szülésig
Mi volt a dokinál este??? Majd írd meg ha hazaértél.
Márti,
Nagyon édes kis Ati. Gratulálok hozzá.
Ezzel én is így vagyok, ha nem jövök kb 1 napig már nagyon nehéz visszaolvasni és mindenkinek válszolni.
Kata,
Ez így van, a babáért mindent kibírunk.
De azért nem bánnám, ha a 36. hét után előbújna a kis csajszi.
Vicuska,
Szerintem se menj el, mert hiszen tényleg szükséged van a drukkokra. Igaz valahol egy kicsit meg tudlak érteni, de akkor se menj el tőlünk, nagyon hiányoznál.
Alexa,
Hát tényleg elég ijesztőek tudnak lenni ezek a fájdalmak, főleg hogy mindig azt képzelem, hogy a méhszájam is tágul. Alig várom a jövő hét szerdát, hogy a doki végre megnézzen hogy is áll a méhszáj.
Bazsi jól van. ma már fájdalom csillapítót sem kapott. Most már eszik is.
Ani,
Drukk holnapra az uh-hoz. Képet hozzál ám.
Ja és nem vagyok egy sértődékeny alkat, ahhoz valami komoly dolognak kell történnie, hogy feldugjam az orrom, szóval nyugi.
Chrissy,
Szép nagyot nőtt ám Martin baba, látszik jól van tartva.
De hát ez íg yvan jól.
Jó pihenést kívánok nektek.
Szilvi,
ismerős a helyzet. Nálunk január óta ez van. Folyamatosan mondanak fel az emberek. Valami van a levegőben, és mindenki ezt érzi. Vagy csak a patkányok a süllyedő hajóról szindróma????
Szörnyű amit írtál arról a kisbabáról, el is hessegetem a rossz gondolatokat magamtól
Vikike,
gyönyörű voltál az esküvődön, nem mintha most nem lennél az, de tényleg olyan vagy azon a képen mint egy kis királykisasszony.
Igen a pocim is nagyobb most mint a fiuknál, és sajna ugye a súlyom is. De hát ahogy öregszem annál nagybb darab leszek.
Andi,
Örülök, hogy jelentkeztél, és annak is nagyon örülök, hogy a babóca és te is ilyen erősek vagytok.
Látom a számot már megkaptad.
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy kisfiu legyen a pocidban.
Krixta,
Gratulálok a kis puncishoz, Így legalább már 2 kiscsaj van a topicban.
Neveken gondolkodtatok már????
Voltunk ma kontrolon Bazsival, minden ok, hétvégén már hajat is moshat. Megjött a szövettani eredményei is a manduláiról, és több fajta bacit találtak benne, szóval mondta a doki, hogy nem odavalóak voltak.
Hétfőn suliba is mehet.