Sziasztok!
Először is: BOLDOG NÉVNAPOT KICSI RÉKA!
BOLDOG SZÜLINAPOT EDÓKA!
Anyám, de rég voltam, alig találtam meg az utolsó hsz-emet. Nem nagyon volt net, meg aztán Ancsi kicsit lefáraszt mióta ácsorog, meg villámgyorsan közlekedik
Az a legrosszabb, hogy nem csak áll, hanem kapaszkodva jár is, és ha vége van az adott bútornak, jön a potty.
Szerencsére egyre ügyesebben le is ül!
Szandra,
meg fogjuk próbálni a mülleres pelust, ha éppen lesz, amikor megyünk... Vasárnap voltunk, és úúúgy le volt rabolva a készlet! Még tejpépet sem kaptam, pedig azt tényleg csak itt érdemes venni (mert 700 Ft helyett csak 450 körül van).
Nagyon jó lehet, hogy Tami egyre inkább csípi az ovit!
Karácsonyi fíling nálam még mindig nincs. Nem is tudom megjön-e? A hó tetszett, de valahogy napról-napra élek, nem bírok a karácsonyra gondolni. Biztos azért is, mert most biztos más lesz, mint eddig. Eddig én voltam a gyerek, most itt van Ancsi és ez szuper. De eddig nekem a karácsony a családot jelentette, a nagyszüleimet, szüleimet és a hugomat. Meg persze Attit. Mióta összeházasodtunk, a karácsony mindig úgy telt, hogy fél napig náluk, fél napig nálunk voltunk. Most nem vállalom be ezt a rohanást a töpörtyűvel, úgyhogy döntöttünk, anyuéknál leszünk a dédikkel. Atti szüleihez másnap megyünk. Úgy tűnik nekik nem baj, de nekem rossz érzés, mert ugye nekem a kari az a család, és nem tudnám elképzelni úgy, hogy ne legyek az anyukámmal. Szerencsére úgy tűnik, csak én vagyok ilyen szentimentális...
Ancsinak tetszett a hó, ült a teraszajtó előtt és csak bámulta hatalmasra nyitott szemekkel
Ibolya,
na igen, koránfekvés:) Ancsi tegnap fél tízkor feküdt le, mi bírtuk az ncis végéig. Atti nézte, én meg képeket rendezgettem, mert net persze nem volt. Egyébként Ancsi is jobban alszik hétközben, pedig neki nincs még tesója. Szerintem én nem vagyok olyan izgi, mint apa
Kriszta,
szuper, hogy ilyen jól megy a vezetés! Engem a gondolatra is lever a víz! Azért néha a TESCO-ig én vezetek. Jóóóó nagy távolság
Szerintem is jó találmány a napközi, én szerettem (kivéve az ebédet...).
Várjuk a képeket a meccsről! Elképzelem milyen fura lehet Ketrinnel. Olyan hamar elrepül az idő, gondolom Te is úgy érzed, hogy még csak most született
Ancsin is naponta meglepődöm, hogy már milyen nagy! Főleg, hogy most nézegettem a "régi" képeit
Ildi,
igen, sikerült a lakógyűlés, kíváncsi vagyok, mennyire fog működni a dolog. Forgórendszer van
Ancsi villámgyorsan halad. Azon gondolkodom, hogy a játszóasztalt,amit anyósoméktól kap karácsonyra, nem fogja e már addigra unni. Szerintem addigra már járni fog... Pedig az asztalra az van írva, hogy egy éves kortól, remélem szeretni fogja.
Nincs kutyánk, ahhoz kicsi a kert. Atti megnyugtatott, hogy nem tudnak bejönni hozzánk, csak, ha erőszakos indíttatású a szándék, viszont akkor a kutya sem véd meg. Harcikutyát meg nem akarunk... Most majd kamerarendszert épít ki a ház, ezt is döntöttük.
Szerintem legyen még harmadik nálatok:) Mi eleve legalább hármat szeretnénk. Persze néha elgondolkodom ebédeltetés közben... nem csak a bébikaját bijkottálja a kiscsaj, hanem úgy általában a kaját. Érdekes, hogy a gyümölcsöket szereti, viszonylag eszi is őket, a tejpéppel sincs gond, de a zöldségekkel nagyon szenvedünk. Az ebéd az katasztrófa. Most azt csinálom, hogy először szopizik + tápi, mert már annyi tejem nincs, hogy egy komplett ebéd kijöjjön belőle, örülök, hogy vacsira meg reggelire elég, és aztán egy óra múlva főzi. Így eszik pár kanálkával. De a krumplit utálja
Jó, hogy írtad a papot, én most hívom is a következő jelöltet! (megszűnt a telefonszám...
)
JAjj, ez a Réka csodaszép! És milyen csinos! A közös képen nagyon jól nézel ki
Benettke,
kíváncsi vagyok, hogy döntöttetek magzatvízmintavétellel kapcsolatban. Szerintem is elég sok vizsgálatra mész, úgy tudom, az uh-k már elég megbízhatóak, ha jó szakember végzi! Szorítok nagyon!!! És szerintem tök normális, hogy parázol, ez a terhesség sorszámától független szerintem
Karácsony: hát igen, ha elveszítünk valakit, az rányomja a bélyegét az ünnepekre. Biztos, hogy a kicsi baba átrendezi az életeteket! Karácsonyi előke
Azt hiszem, én is veszek majd, mfőleg, mert Ancsi nyála folyamatosan dől a kis szájából.
Kata,
szegénykém, jól megsétáltattak ezzel az afp-vel, ami pedig lehet, hogy amúgy sem lesz értékelhető, mert ikrecskéid vannak, meg későn is vették le... Nem is értem, hogy miért csinálják ezt a vizsgálatot még mindig nálunk, amikor állítólag megbízhatatlan? Az uh sokkal jobb
Kicsi kosaid lesznek? Nekem is az van
GYÖNGYI!!!
Jó, hogy összefutottunk a Müllerben, hamar távoztatok, nem volt neked sem, amit akartál???
Tessék beszerezni az új gépet, mert elvonási tüneteink vannak!!! Ja, Attinak nagyon szimpi voltál
Most ezt elküldöm, mert törpilla ébredezik, képekkel jövök, ha lesz időm és net!