Szasztok!
Vagyok, vagyok, olvasok ám! Mosmeg írok is. Nekem végre, ti meg majd eldöntitek...
Nisreen-nel nekem is tele a padlás, de ő csak ír - vagyishogy reklámoz - és nem olvas, úgyhogy
Dadomi, Enahma sajna nem tuggyuk neki megmondani a véleményünket... jaja, tanultam én is a 8 év alatt annyi pszichológiát, hogy ne tudjak mit kezdeni a gyerekemmel...
Josi, ahogy mondod: rossz napja lehet már ilyen pici babának is, naná... Csilla meg már nem is olyan pici! Hogy megy az idő... Ki is a következő?
Cseriani, örülök, hogy kiderült, mi a gond - vagyis, hogy van egy pici gond - Elizánál, és akkor ezt most így tök jól is tudják kezelni. Biztos sok ababa vérszegény/vashiányos, csak nem jutnak el idáig, mer nem elég alapos a gyerekdokijuk. Árminnál is néztek vérképet, védőnőnk mondta is, a fülén látszik, hogy kicsit vérszegény...
De nem igényelt kezelést. Kihez kerültetek végülis a gyerekkórházban?
Klasssz, hogy Kristóf ilyen ügyes volt a moziban! Hallod, mindjárt itt a szülinapjuk...
Enahma, Moni, örülök, hogy jó választásnak találjátok Faludit! Biztos nem lesz gond.
Christell, Bruncvikdokiról nyilatkozzanka a többiek. Örülök az adataidnak! Legközelebb már biztos látják a nemét is a babádnak! Mikor mész újra dokihoz?
Na, egyelőre ennyi, aztán még gyövök... Szép vasárnapot nektek!