Szervusztok tündéreim!!!!
A tegnapi jókívánságokról lemaradtam, de pótolnám: REJÓ!!! Boldog névnapot! Remélem elmúlt a fejfájásod......
(Erről a migrénről nekem mindig anno egy neurológus jut eszembe, mikor havonta előjött a migrénem, és egésznapokra kiütött, arc, ujj és kézzsibbadással, hányással, ájulással. Elmentem a rendelőbe, és azt mondta terápiaként, hogy nyugodjak meg, 12. éveseknek is van migrénjük, és micsoda hülyeség azt mondani, hogy hormonális hatásra jön elő..........
Azóta már több tudományos szaklap is leírta a szimplán megfigyelésemen alapuló tényt, hogy bizony mensi előtt és félidőben simán előjön a migrén! )
A rövid kitérő után le kell írjam, hogy mi történt tegnap az Istenhegyin Mészinél. Én onnan úgy látszik csak sírva tudok eljönni, akárhányszor megyek, velem ott jó dolog történik. Ott kaptam a met receptemet Tűű dokitól, ott volt a 12. heti genetika, és most Mészi agyon dícsérgetett. Azt mondta, nagyon stramm és felkészült kismama vagyok, és a huszonosok példát vehetnek rólam..... És azt is mondta, hogy neki nagy büszkeség, hogy megkerestem, és Nóra születésénél ott lehet. És látszott, hogy nem duma, hanem komolyan gondolja. Szóval, nagyon boldog vagyok..........
Nóra 20 hetesnek felel meg, és annyira nagyon pont a korának megfelelően fejlett, hogy a kb. egy hetes csúszást a fogantatásban a középidőhöz nézve, hozza a csajszi!
BDP 50,0 mm, combcsont 34,4 mm, melkastérfogat 43,5 mm, és teljesen rendben van a gyerek!
Holnap nézünk még egy uh-ot a kórházban, és egyúttal összeülünk a szülésznővel is dumizni egyet.
Szóval nagyon jól érzem magam.
Köszönöm a pocakdícséreteket!