sziasztok!
Párommal 2 éve vagyunk együtt.van egy kisfiunk,és nemrég költöztünk el anyuméktól.mióta elköltöztünk azóta minden megváltozott kettőnk között.már örülök ha heti egyszer együtt vagyunk.a gyerekkel sem foglalkozik annyit amennyit kéne.és elvárja hogy minden nap csilli villi rend legyen és meleg kaja legyen az asztalon mire haza jön.hát nemtudom ki hogy van vele de ezt egy 9 hónapos gyerekkel nehéz kivitelezni.az utóbbi időben már anyuméknál voltam egyfolytában.alig láttuk egymást.és egyszer nem hivott fel hogy menjünk haza mert hiányzunk neki.régen mindig eggyüt fürödtünk,mostmeg hacsak bemegyek valamiért a fürdőbe mikor fürdik már felháborodik.eténként 3szor 4 szer lemegy a boltba.de ha azt mondom hogy inkább megyek én akkor minek csavargok csak nem pasizni megyek?a válasza,és elmegy.a bolt olyan 10 perc,ő ált 30-40 percet lenn van.midig azt mondja sokan voltak.
tegnap azt mondta jobb lene ha szétt költöznénk mert igy semmi értelme a lakást fizetni.az nem tetszik neki hogy anyuméknál vagyunk.de hát mit csináljak otthon.ha otthon van akkor a gép előtt ül vagy alszik.de amúgy alig van otthon.állandóan tulórázik.vagy lehet hogy nem a melóhelyén van??mostanában ezen agyalok.mivan ha megcsal,már nem szeret csak azt akarja hogy én mondjam ki hogy vége,és ezértt köt mindig belém.
na nagyon kusza lett de remélem azért ki lehet bogozni.