Új privát üzeneted érkezett!

A netes biztosítást én is tudom -igaz most nem mondtam neki mert rohant dolgozni- csak az én párom olyan .....hmmm..... nem is tudok jó jelzőt írni rá... szóval ő inkább mindent személyesen. Vagyis először engem elzavar mindenfelé kérdezősködni :?
Este viszont megmondom hogy nem megyek, intézze a neten vagy menjen ő :P
Egyébként szerencsém volt- Csaba Szolnokra küldött- még szerencse hogy előtte rákerestem és kiderült itt alattunk is van egy Allianz Hungária. A nőcit is ismertem egy két perc alatt végeztünk :D Mindíg itt sétálunk el előtte mégse tudtam hogy ott van. :oops:

A játszócsoportba bárki mehet? Milyen az? Mennyibe kerül? Írnátok bővebben róla? Néha mi is elmennénk ha lehet.

pelus: Nekem először azért nem vált be a Pampers mert hátul nem gumis és Timinél kifolyt minden barnacuccos.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hajni! Ment 4 levél! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvia Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked! Kép

KépKép
diÁcska

Vali

Csak ennyi??? Haragszol ránk hogy nem írsz? :cry: :cry: :cry:
Légysziiiii

Most hívott a párom. Kész vagyok tőle, no meg magamtól is. Ugyanis a cascót nem kérdeztem meg csak a felelősségbiztosítást.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

SZILVI

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Elin!

Megkaptam a 4 levelet! Köszike! Majd elügyeskedem vele!
A holnapi nappal kapcsolatban,ha nem gond találkozhatnánk a bölcsi előtt mert halovány ....om nincs hol kell oda bemenni! Kit kell keresni. :oops: Ti mint rutinos játszócsoportosok elnavigálhatnátok minket az első nap! :D Ja és vigyek valamit? Olyasmire gondolok,hogy kaja,pia,meg ilyesmi. :roll: És még egy utolsó kérdés: A babakocsit le tudom rakni biztonságos helyen vagy inkább ne vigyek! HEEELP!!!

Petri!

Amint látod,én még teljesen világtalan vagyok játszócsoport ügyben! De szerintem bárki jöhet!

Vali!

Tényleg mi van veletek? Hogy vagytok?Írj valamit!
Vendég

Ja ,és sikerült vonalzót csinálnoma nőivonalon,de csak egyet enged ide tenni :twisted: Úgyhogy maradok a régieknél,pedig szépeket csináltam! :cry: :cry:
Vendég

Hali.

Köszi az ajándéktippeket :D

Évi.Reggel mentünk be a városba-először ovijárat,utána tekeregtem egész nap-ebéd után meg mentem a gyerekekért.háátt voltak annyian a buszon,ráadásul Sziszi majdnem elaludt-még jó,hogy volt a táskámban egy mézes negro-attól felvidult :lol: :lol:
Nekem az a gáz,hogy hazafelé jövet a Szapáry végétől a Főiskolai megálló (3-as busszal járunk) rohadt messze van.(legalábbis nekünk...)

Hajni.A gyerekek képéről majd a napokban megyek megcsináltatni,de amiről múltkor érdeklődtem (képről-kép),az meg holnapra lesz kész (az esküvői képünk amúgy :) )
Most el leszünk látva képekkel-mert csütörtökön meg az oviban lesz fotózás :lol: - a tavalyi is nagyon szuper lett.

Bölcsikben is szoktak fotózni?csoportkép stb?

Szilvi.jól tudod,kétkezi munkás a férjecském :) Órát is vettem már neki kb 2-3éve,de szerintem a két kezemen meg tudom számolni hányszor volt rajta :roll: .Mivel marha sokat doli így csak a nyaklánca van rajta-így kiegészítőként 8)
Na,még agyalok...van még egy kis időm...

Mi meg akkor névnapozunk,ha felébredt a csajom... :D -még addig Zsolti is rajzol neki valamit.:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ÓÓÓ Lányok! Köszönöm szépen a köszöntéseket!! :D

Nóri!
Nálunk az volt a gond vonatozás közben, hogy Levente az összes vagont meg akarta nézni, miközben ment a vonat. :shock: De aztán az őzikékkel, meg fácánokkal le tudtuk foglalni... és utána már csak tátott szájjal bámulta az elsuhanó tájat. :lol:

Húúú ha nem nagyon macerás... nekem is elküldenéd azt a korlátlan verzójú PhotoFrameShow-t?!
Nekem a próba verzióm már rég lejárt... :(

Judit!
Leventének is kb. ennyi idősen kezdődött el egy felriadós időszaka. Mondjuk neki nem a foga miatt... Állítólag ez ennyi idősen természetes. Volt olyan, hogy nem is ébredt fel közben igazán... 90%-ban magától visszaszunnyadt, ha pedig nem, akkor egy kis összebújás segített.
Ja és mostanra már totál kinőtte a dolgot.
Viszont az megfigyeltem, hogy (Leventénél legalábbis) nem volt jó ötlet megkérdezni, hogy miért riadt fel éjjel... mert gőze se volt róla, aztán csak összezavartam. :?

Mano!
Örülök, hogy újra írsz! :D
Én most még halál nyugodt vagyok... majd csütörtök este leszek frászban!! :wink: ... gondolom...
Emléxem, hogy amikor Levente született, hogy meg voltam rémülve, ugyanis csak nst-re mentem be a kórházba, szó sem volt arról, hogy szülünk. :shock: :lol:
szilbee

Nóri! Csak freemailes lehet a postafiók, citromailes nem jó?
De csinálhatok freemail-eset, ha csak azon múlik.

Petri: aranyos lehet a párod :D Annyit tudok, hogy ha az Allianz-nál
van a kötelező is meg a casco is, akkor arra is van kedvezmény. A miénk is ilyen egyébként. Ne legyen rá szükség.
judit_79

Sziszi! :D

Boldog Névnapot!!!!

Kép
szilbee

Kép SZISZIKÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!
Vendég

Szilbee! Marci se tudta megmondani, miért ébredt fel. Hajnalban meg csak időnként felsírt, de kb 2 óránként, mert arra én is felébredtem. De hát csak nem lesz ez rendszeres.

Amúgy én is így voltam, mint Te, hogy megvolt az időpont, mikor fogok szülni. Vártam is nagyon, de aznap reggel aztán paráztam rendesen, de nem mondhattam, hogy inkább mégse :)
judit_79

Sok-sok boldog névnapot Sziszikének!!

Kép
judit_79

Jaj, Cleo, a csajszidról teljesen megfeledkeztem..., boldog névnapot!
Szokott nálatok az oviban ünnepség lenni? Nálunk ilyenkor az ünnepelt visz be sütit, és kérhet egy dalt, amit a csoport elénekel neki.

Nekünk meg az Aegon jött ki évek óta óccsobbnak, mivel van 40%-os gyerekkedvezmény!

Petri, a párod... nyugi, az enyém is ilyen. Hazajött és másnap jól összevesztünk a felújításon. Ugyanis nem tetszett, hogy mindennek nekem kellene utána néznem, és hogy nem ugyanazt AKAROM, amit ő.... Áhhh, ezek a férfiak...

Mano, sajnálom, hogy már el is utazott a párod. Ilyenkor nem félted?

Cleo, jól rémlik, hogy a párod légkondikkal foglalkozik? Lehet, hogy itt nem írtam, de felújítjuk a lakást a tavasszal. Úgyhogy most szakember keresésben is vagyok. Ha valaki tud ajánlani, (elvileg vízvezeték szerelő-csempéző van) ne felejtse megosztani velem! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziszike!
Sok Boldog Névnapot!!!!

Nóri!
Nekem is elküldöd??????????
katlina@freemail.hu

Kép

Kép
katlina

Sziasztok

Nagyon arik vagytok,köszönöm leányzóm nevében. :D

Évi.Névnapozni nem szoktak az oviban-szülinapot tartanak csak-akkor visz az ünnepelt tortát-kap ajándékot+énekelnek és megtapsolják.nagy élmény nekik!!!

Igen,jól tudod klímákkal foglalkozik Apuci +villanyszerelő.Szólj nyugodtan,hogyha szükség lenne rá!!! Ha már úgyis vállalkozó :lol: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hú, Cleo! Nekem is kiment a fejecskémből, hogy neked is Szilvid van :oops: !
Boldog névnapot neki is!!!
Kép

Katlinának és Szilbeenek elküldtem a PhotoFS-t, de Judit, neked nem ment el! Hibaüzi jött vissza :cry: ! Úgyhogy mégiscsak kéne 1 freemailes cím!

Hajni! Akkor fél 10-kor talizzunk a Zöld bolt mögött, ahol a bölcsi bejárata van! Azt hozzál csak, amire Francinak szüksége van..tea, pelenka, ilyesmi. Én még teát sem vittem, mert víz van ott kitéve kancsóban…végszükség esetére.
Számom elküldöm priviben….
És most meddig lesz oda a zurad? Gyerekek hogy viselik a hiányát?

Petri! Amúgy bárki jöhet ide! Azt hiszem, 9-től van 3-ig. Mert 4-ig lehet maradni, ezért lehet 3-ig jönni, mert gondolják, fél órára senki nem jön be. És 150 Ft 1 óra. A Mórán is ilyen van, de ott teltház van mindig, meg még be is kell jelentkezni, annyian vannak ’tán :roll: , ezt hallottam.

No, menek, mert jönnek Dr. Kovachék, meg Dr. Grey-ék, meg Lynette-ék…

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! A programot megkaptam e-mailben, le is töltöttem!! Köszi szépen. De elakadtam a regisztrációnál. Nevet és jelszót kér.
Ha nem akarok regisztrálni, akkor meg bezáródik az egész. Help!

Nálunk ilyenkor keddenként beüzemel a videó :) Mivel ez az a 3 sorozat, amit megnézek...
judit_79

Sziszikének nagyon sok szeretettel kívánok boldog névnapot!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Petri!
Nem haragszom én senkire ugyan mááááár..igérem holnap írok pár sort :wink: Csak úgy érzem mi már kinőttünk innen a topikból most inkább a kisbabások vannak többségben,de hát nincs ezzel semmi gond , holnap írok !!!
Kép

KépKép
diÁcska

Elin.Vali nektek is köszi a köszöntést.

Vali.én személyszerint nagyon örülnék,ha újra írogatnál,de ezt úgy is tudod :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri!

Akkor holnap fél 10-kor ott vagyunk a zöld bolt mögött! A számod elmentettem! :D
Apa majd csak március közepén jön haza legközelebb :cry: ,de akkor már véglegesen! :)
A gyerekek elég jól viselik, Dáviddal ugye már meg lehet beszéli a dolgokat, Franci mindíg emlegeti,de akkor azt mondom neki apa dolgozik,megpuszilgatjuk a fényképen és megyünk tovább! Egyébként Franci bár nagyon szereti az apját ,nagyon anyás!
Na de majd holnap dumcsizunk! :D

Évi!

Hát bizony gyorsan eltelt a szabi!
Nagyon féltem apát ilyenkor,de szerencsére minden nap tudunk beszélni telefonon,és így azért könnyebb ha tudom jól van!A lelkére kötöttem,ha valami oknál fogva nem hív legalább egy rövid sms-t nyomjon ,hogy minden rendben van! Na meg Franci ,és Dávid mellett elég pörgős az élet,és ezt most nem panaszként írom! Így legalább gyorsabban telnek a napok!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Vali!

Én is nagyon örülnék ha írogatnál,pl.,hogy mi van Diussal? Jár bölcsibe? És veled mi újság? Munkahely? :D
Dehogy nőttetek ki a topikból,szerintem nem is lehet! Éppen ez a lényeg,hogy tudunk tapasztalatokat cserélni,meg jókat dumcsizni! Szerintem! :roll:
Aztán szóljatok ha nem így van! :oops:

Na mostmár tényleg jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Cleo! Bocs, olyan rövid az agyam, igy utólag szeretnék Sziszikének boldog névnapot kívánni

Kép
Kép
mongi

Lányok!

Mindenkitől elnézést, hogy igy eltüntem. Igérem,hogy most már hamarosan jelentkezek én is.

Kép
Kép
mongi

Vali!
Dehogy nőttetek ki a topikból!! Vagy arra gondolsz, hogy nem igazán törénik mostanában veletek semmi érdekes?!

Nóri!
Kösziiiiiii! Kép Minnnyá le is töltöm! 8)
szilbee

Nóri!
Köszi!
Én megvárom vele a számítógépgurut!(sógoromat :oops: )

Kép

Kép
katlina

Letöltve! :D Installva! Hö! Király! 8)
szilbee

Jó reggelt!

Borzalmas éjszakánk volt…. Zombi vagyok….Kép

Hajni! Azt elfelejtettem írni, hogy van a babakocsiknak hely, jöhetsz azzal! Már, ha olvasod még ezt….
Akkor talizunk! :lol:

Judit! Akkor küldtem a kereteket is! Remélem, sikerül felrakni, szólj, ha valami nem megy! Használati utasítás amúgy van a levélben! :wink:

Szilbee! Holnapután ilyenkor már kórházszagot érzel? :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megint elvesztem egy kis időre:( OPlyan rossz,hogy nem tudok jönni mindennap folyamatosan,mert igy lemradok a dolgokról:( Visszaolvasgattam,de ennyi mindent nem fog fel az agyam egyszerre igy hirtelenjében :)

Szilbee,mindjárt itt a nagy nap:) Jajj,de jó :)Azért,hogy nem tudok írni,gondolok ám rátok mindíg :)

Elin nagyon aranyos a képeken Lilcsi :)

Mano76,talán katona a párod és afganisztánban van? Ha igen kitartás hozzá,tavaj én is végig csináltam 7 hónapot,nem egyszerű.És augusztusban ugyanez vár rám,csak már itt van Luca is.De sajnos muszáj:(

Utólag is Boldog névnapot szilbee-nek és Sziszikének :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vali, ha ti kinőttetek a topicból, akkor én mit szóljak a 6 és fél éves fiammal? :wink: Ugyanmár, annyira kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi újság veletek, és hiányzik az írásod, légyszi.....!!!!

Manó, Tündi, hát nem tudom, mi a jobb, apa kamionozása, vagy Afganisztánban lenni katonának.... A fene ezt a rohadt pénzt, hogy el kell ahhoz menni, hogy meg tudj élni normális színvonalon.

Elin, jó talizást meg játszózást nektek (bár már biztos úton vagytok)

Ide azt hiszem nem írtam, de tegnap beszéltem Ivettel. Vasárnap este feküdt be a SOTE-ra, eddig még semmi vizsgálat nem volt (most megy UH-ra), a doki egyszer meglátogatta és ennyi. 6-an vannak egy szobában, de állandóan cserélődnek a kismamák. Aludni nem lehet, mert éjjel nagyüzem van. Már jönne inkább hazafelé, így hogy rá sem néznek, nem látja nagy értelmét, hogy benn van. most 35. hetes, 37. hetesen valszeg császározzák.

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Akkor most 2 hetet bent kell töltenie Ivettnek?
szilbee

Úgy néz ki... nem engedik haza hétvégére sem :(

Évi és
Kép
csongianya

Ó szegény Ivett,kitartás neki,de majd irok neki sms-t. Szomorú,hogy rá sem néznek az emberre,akkor minek fektették be?

szilbee,te hogy érzed magad? Miylen érzés,hogy tudod,hogy mikor fog érkezni Dávid? Már nagyon izgulok értetek:)

Évi,hát nem könnyű,hogy olyan messzi lesz apa,meg inkább az aggódás nagyopn rossz.Én tiszta ideg voltam,alig vártam,hogy telefonáljon vagy jöjjön egy email,egy sms-s vagy bármi ami azt jelenti,hogy jól van. Ráadásul mi akkor amikor kiment 2 hónapja voltunk együtt(már előtte is ismertük egymsát,de úgy hivatalosan nem voltunk együtt,na mindegy ez egy hosszú sztori :)
Szóval nem jó érzés amikor nincs itthon,de a pénz meg kell,a fene essen bele.És azért neked sem lehet könnyű,a férjednek sem egyszerű a munkája.

diÁcska,tényleg írj ám nekünk ide a topikba :)

Kép
Kép
tundi24

Üdv!

Nóri! Megkaptam az összes e-mailt, és sikerült felraknom, szóval működik minden! Köszi mégegyszer.
Milyen volt a játszóház?

Afganisztán: húzós téme... a párom kollégái közül is voltak többen. Én megmondtam neki, hogy csak olyan helyre mehet, ahová minket is vihet magával... Én nem bírnám ki nélküle fél évig, az aggódásról nem is beszélve. Nekem az is sok mikor egy-egy hétre elmennek valahová.

Szilbee! én is drukkolok ám értetek! Ki lesz addig otthon a Leventével?
Meg izgulok a barátnőmért is, ő nem veszi fel a telefont, talán épp most szül!!
judit_79

SZISZIKE
egy kicsit megkésve.. :oops: :oops:

Kép

Vali
A kisbabások is egyszer megnőnek :D Amikor először mentünk hozzátok akkor még Timi is csak feküdt mindt egy darab fa, most meg mindjárt 2 éves :wink: Látod mindenki vár vissza. :D

Tényleg itt jó sok katona apuka van.. nem lehet könnyű amikor kint vannak. Én személyszerint örülök mikor pár napig külföldön van. Akkor olyan nyugisan elvagyunk Timivel.

Elin
Egy pontos címet tudsz írni hol van ez a játszó? Én csak térkép alapján tájékozódok... szinte semmit se ismerek Szolnokon.
Mi történt az éjszaka, nem aludtatok?

Mano
Ti most voltatok először? Hogy tetszett?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Na, megjöttünk….

Jó volt, de rengetegen voltunk most :shock: . A nagy sokadalomban Lilcsi el-eltűnt, de mondtam is Hajninak, hogy hajlamos rólam megfeledkezni kis időkre, ami jó lesz így, a bölcsi miatt. Aztán eszébe jutottam, odajött, kicsit megölelgettük egymást és ment vissza. De hogy a teamentességet hogy fogja viselni???? Mire hazaértünk, már a lábán sem akart állni, üvöltött, hogy „tea, tea!”. :roll:

Francin is jókat mosolyogtam az elején, de majd azt Hajni elmeséli. :lol:

4-én fényképeszkedés lesz (műtermi fotós jön), arra már mi is megyünk, 6-án meg persze a Mikulás. Utóbbival Lilcsi már a bölcsiben találkozik :lol: .

Judit! Örülök, hogy sikerült a programot beizgatni! Használja mindenki egészséggel!

Petri! A pontos cím szerintem Czakó Elemér út 2. Ha a város (Pozsonyi) felől mész a Széchenyire, akkor a bal oldalon van. Először a Posta, utána a Zöld bolt, ott van mellette egy parkoló pont. A bölcsinek is zöld a kerítése, az a bolt mögött van. És ne a sarki kapun menjetek be (az a bölcsink), ne is a következő rácsos ajtón (arra már ki van írva, hogy hol a játszócsoport), hanem utána van 1 beugró kapualj, oda menjetek be az udvarra (kapun felül is van tolózár :!: ), szemben van egy alacsony kis fakapu, azon is be, és ott van egy üvegajtó, a falon csengő, ott kell csengetni és beengednek benneteket.
De úgy is tudom mondani, hogy ha átjöttök a vasúti felüljáró alatt, onnan jobboldali 3. buszmegállóval szembeni parkolóba kanyarodjatok be. De ha minden igaz, ki vannak téve az utca elejére a névtáblák. Bár azokat néha ellopják :evil: .
Remélem, érthetően írtam le…

Éjszaka nem sokat aludtam, Lilcsi szinte folyamatosan nyöszörgött, dobálta magát. Elég hűvös van, nekem meg mániám volt, hogy takargattam Lilcsit. Ő meg nem tűrte magán a takarót és csak nyöszörgött. Valamikor hajnalban untam meg a dolgot, elhúzódtam, hogy akkor csináljon, amit akar, és hát mindketten akkor aludtunk el rendesen :oops: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Na voltunk a játszócsoportba,nagyon jó volt,megyünk máskor is! :D

Elin!
Jó volt találkozni veletek,legközelebb is szólj ha jöttök ott a helyünk! :lol: Az én csajom már húzza a lóbőrt,ebéd nélkül elaludt,még a kocsiba hazafelé!

Tündi!
Igen katona a párom és Afganisztánba van,és még nagyon az elején vagyunk! Köszi a bíztató szavakat. :) Hát nektek sem lesz könnyű akkor augusztusban,főleg apának mert ugye akkor már nem csak te fogsz neki hiányozni,hanem a kislánya is!Téged le fog kötni Luca annyira,hogy ne minden percbe gondolj arra mi van vele! (csak minden másodikban :D )Viccet félretéve,tényleg nem könnyű,de valamit valamiért! Ha már bevállaltuk végig csináljuk!

Évi!
Nem jó ott egyik sem,ha nem lehet együtt a család!A te párod milyen időközönként jár haza?

Szilbee!
Remélem jól vagy ? Nagy már az izgalom a készülődés? Apa,hogy viseli ezt a várakozást? Az én párom biztos tiszta ideg lenne! :D

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Elin
Kösziiii Így talán már oda találok :lol: majd kinyomtatom és viszem magammal :wink: :lol: vagy bemagolom :lol: :lol:

Majd figyelek mikor mentek legközelebb és akkor majd mi is megpróbáunk csatlakozni. Bár mostanában nem szívesen megyek Szolnokra az útlezárások miatt. Teganp is körbe mentem a kórház felé -tankolni a tescóhoz- és akkor láttam hogy baleset volt a kórháznál. Szerencsére mire visszaértünk szabad volt a pálya.

Az előbb hívtam az OEP-et hogy miért nem kapom a Gyedet.. persze elvileg nem ők küldik mert a munkahelyem volt a kifizetőhely ami megszűnt jogutód nélkül. Meg kellene tudnom ki a felszámoló és azon számonkérni vagy mi a szösz. Ez az ünnepek előtt tök jól jön :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Nagyon jó volt a játszócsoport,sok-sok játék minden amit el tudsz képzelni! Csak a végére már kezdtük kinőni a csoportszobát annyian voltunk,most jól összegyűltek a gyerkőcök!

Franci első reakciója,mikor meglátta Klárika nénit talpig fehér öltözetben,hát üvöltött! :? Alig tudtam levetkőztetni!Szegénykém azt hitte,hogy orvoshoz vittem! Aztán mikor meglátta a sok játékot,elcsendesedett,de egy darabig azért ott ült az ölemben és tájolt,biztos akkor mérte fel a terepet! Ilyen kis félénk az én csöppem! Legközelebb már biztos más lesz,remélem!
Vendég

MAno
Szerintem Timi is meg lesz szeppenve az első alkalomkor de az is lehet hogy minden alkalommal meg lesz. Neki kell egy kis idő mire feloldódik, általában. MAjd letesztelem, szeretném ha gyerekek közt lenne.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Van egy iwiw meghívóm, Kell valakinek?

no megyek dvd-zni, tegnap a kórházasdit néztem, ma meg a szül feleségeket fogom

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mano,megkérdezhetem,hogy hívják a férjedet?Meg melyik századnál van?Mert a férjem lehet ismeri,és akkor lehet be tudnálak azonosítani benneteket!Persze jó sokan vannak kint megint :(
Biztosan rossz lesz apának is,mondta is tegnap,hogy reméli nem fogja elfelejteni Luca,mert unokatesóm is kint van most,és az ő kisfiúk 5 hónapos,és most volt szabin,és nem akart nála megmaradni a gyerkőc,csak az anyukájával,és még csak most mentek ki szinte.És fél,hogy akkor Luca is elfelejti őt.De mondtam neki,hogy majd mutogatom a fényképét,meg majd ha hív beszél hozzá,még akkor is ha ő nem tud válaszolni majd :)

Jó lehet ez a játszócsoport,de mi még oda nagyon pindurkák vagyunk,majd ha nagyobbak leszünk mi is benézünk :)

Kép
Kép
tundi24

Pocakosok hogy vagytok?

Kép
Kép
tundi24

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ez nagyon jó Nóri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Megigértem,hogy írok ma pár sort magunkról,de először is köszönöm a sok kedves invitáló szót!
Kép
Köszönjük jól vagyunk kisebb betegségek mint mindenkit persze minket is elérnek.A nagyfiam éppen a héten kezdett suliba menni mert a múlthéten itthon volt vírusos hasmenéssel.Dius most éppen jól van szeret most már bölcsibe járni igaz reggel még van kicsi sírás. Sajnos még mindig nem sikerült munkát találnom :cry: Pedig rengeteg álláshirdetésre jelentkeztem már pl. tegnap délután is voltam egy hirdetésen de hát 2-6 ig kellett volna dolgozni ami ugye nekem nem jó mert Diust max 4ig hagyom bölcsibe.Már 3 kor vár ,hogy jön anya uzsi után :lol:
Nóri!
Láttam a képeket nagyon jóóók sőt még kommenteltem is :lol:

Petri!
Hát igen nagyon megnőttek a csajszik,el sem hiszem,hogy már Dius is lassan 3 éves lesz :shock:

Cleo!
Köszi a kommentet a blogba!!!
Annyira szépek a gyerkőcök a képeken akartam már írni de hááát a lustaságom :D
Többiektől elnézést de nem tudok mindenkinek most írni..de legközelebb írok igérem.

Mongi!!!
Veletek mizu?????Pocaklakód jól érzi magát?Antónia várja már a Mikulást????Dia nagyon várja már ha megkérdezzük tőle mit hoz a Mikulás ezt mondja:könyvet és kijakót :lol: :lol: :lol:

Sziasztok majd jelentkezem igérem most nem ennyire sokára. [/color] Kép

KépKép
diÁcska

Húú kimentem a gyakorlatból nem sikerült a szinessel írás :oops: :oops:

KépKép
diÁcska

Köszi Katlina, még van mit tanulni meg csiszolgatni rajta! Diácska volt a mesterem :wink: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?