Sziasztok
Tiza - még jól érzi magát (legalább is nagyon remélem) kis Marcink
odabent....meg legalább 3-4 hétig szeretném is bent tartani
Nagyon szép lehetett az ünnepség Apudról! Sajnálom
Marci viszont meseszép!!! Annyira tündér - nekem az ujjszopós a kedvencem
Szerintem belőled is sok van benne (valaki írta, hogy tiszta férjed
)
Kismok - erre a válaszra én is kíváncsi lennék, mert néha nekem is görcsölget, de csak egy pár mp-ig, akkor tényleg olyan, mint amikor meg akar jönni (bár nekem nem voltak erősek a görcseim, csak amikor anno fiatal lányként mini spirálom volt
)
Tündi23 - Hogy vagytok???
gTünde - a tábla nagyon szuper, köszönjük!!!
Tényleg Hagával mi van???
Remélem, hogy minden ok veled, s a kismanóddal is!!??
Amica - Mártonnak mielőbbi jobbulást!!! Bocsi, ha elkerülte a figyelmemet, de meddig lesz kórházban??
Nelli - Kitartás...ti is hamar túllesztek ezen!!
Sírás - hááát én eddig is tudtam hü..ye filmeken sírni, ez nem újdonság...de mostanság olyan helyzetekben is elbőgöm magam (ma kimondottan zokogtam), amin eddig soha
Utáltam is a hormonjaimat (de persze nekem volt igazam
) Ha ez így marad, akkor szép lesz a papírzsepi fogyasztásom
Még mindig nincs teljesen kész a szoba, sem a kórházi csomagok, bár erre a hétvégére terveztem...talán majd a héten, szépen apránként...haladunk azért, de néhe örülnék, ha a párom emlékezne rá, hogy mit mondtam - mondjuk - két napja, s magától is nekiállna dolgoknak - lehet, hogy hiú ábránd
Nem arra kérem, hogy találja ki a gondolataimat, vagy magától jöjjön rá, ez meg sem fordul a fejemben, csak egyszerűen emékezzen
na mindegy, ez van... s még egy férfivel szaporítom ezen ffi társadalmat
bár a fiaink mindig mások, mindig kivételek, igaz???
Így ma este "megajándékoztam" magam egy pohár (másfél deci) száraz fehérborral
Reméljük, hogy kismanóm csak jobban fog aludni ettől
Drumka!!! - hol vagy???? Mit mondott a doki?? Azóta nem jelentkeztél!! Lehet, hogy lázas készülődésbe fogtatok???? Nem ám beelőzni minket!!!!
Mindenkinek jó éjszakát, s kevés babasírást kívánok!!
Szilvi